• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon iğnesiz (iğne) epilasyon neymiş diyen arkadaşlar için

NURAYYILDIZ

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2010
109
1
0
İstanbul
Yaz başında bu forum sitesine ilk defa yazdığım zamanlarda ortaya iğnesiz iğne epilasyon cihazım hakkında bilgi yazmış ve nedense birhayli tepki almıştım yok böyle bir cihaz varmı, yok bu adı gizlenen ipl cihazı vb ve daha da ötesi insan sağlığı ile oynadığım ortaya atılmıştı ve inanın fazlası ile üzülmüş ve bunlara sabırla göğüs germiştim birkaç beni anlayan dışında maalesef sonuç böyle gelişmişti ama yakın zamanda internette bir cihaz gördüm ve şu an bir anadolu ilimizde kullanılmakta ve türkiye temsilciliği kurulmuş ve cihaz satışına başlanmış ancak benim kullandığım cihazdan isim farkı var ama çalışma mantığı çok benzer umarım daha öncesinde bana inanmayanlar böyle bir cihazın varlığına inanırlar unutmadan belirteyim cihazın ismi applisonix .Araştırın lütfen...
Umarım bazı tabular yıkılmıştır... Annemizin değil belkide büyükannemizin zamanından beri fazlaca değişmeyen metod ile kalıcı epilasyon yaptırmaya mahküm değilsiniz ama ben deri altına iğne batmasından , leke ve kabuklanma yaşamaktan, yıllar sürebilecek gidip gelmelerden , acı duymaktan , o bölge olmaz , şu bölge olur denilmesinden , ve işlemim 6- 8 ay'da bitmesin diyorsanız lütfen birşey yazmak zahmetine girmeyin
Sevgi ile kalın...
:nazar:

Son düzenleme:
bende dün facede verılen bır reklamda gordum iğnesız iğneli epilasyın igne batırılmadan ucu penseye benzeyen bişi kılı kapıp akım verıyo sanırım sizin soyledıgınız cıhazla aynımı bılmıyorum

bende dün facede verılen bır reklamda gordum iğnesız iğneli epilasyın igne batırılmadan ucu penseye benzeyen bişi kılı kapıp akım verıyo sanırım sizin soyledıgınız cıhazla aynımı bılmıyorum
Sayın fatmahakan verilen bir elektrik akımı yok , verilen ultrasonik ses dalgaları kıl boyunca köke doğru etki veriyor ve daha ilk seansta uygulama yapılan kıl TARİH oluyor.
Sevgiler:nazar:

yani ilk seansta bütün tüyler bitiyomu geri döuşüm olmuyor mu

yani ilk seansta bütün tüyler bitiyomu geri döuşüm olmuyor mu
o an işlem yapılan anagen fazdaki kıl veya tüy tarih oluyor ama bölgelerdeki kılların hepsi aynı anda anagen fazdamı b u yüzden bu döngüyü yakalamak için ortalama 6 ay yeterli unutmayın bu performans LAZEREPİLASYON da dahi yokk
Siz daha annenizin değil ama büyükannenizin yönteminimi kullanıyorsunuz??
Sevgiler:nazar:

Forum içerisinde yazan hanım arkadaşlarıma teşekkür ederim gerçekten açtığım konu ile ilgili boş yere msj yazmıyorlar ama yakınılan şeyleri okudukca sadece acı acı gülüyorum.
Sevgi ile kalın

bu cihazın olduğu yer neresi bir an önce gitmek istiyorum...belirtirseniz sevinirim ...öğretmenim ve ara tatilde size ulaşmak istiyorum

arkadaşlar geçen sene 1 seans ultrasonik epilasyon yaptırdım.yüzüme gerçekten acı yok etkiside iyiydi ne yazıkk, devam edemedim.benim yaptırdığım mak.israil malıydı

Son düzenleme:
arkadaşlar nuray yıldıza gittip gitmeden önce tüyleri sarı olduğu söyledim tlf beni umutlandırdı.neyse o kadar yol teptim.gittim.bana demezmi senin tüylerin ultrasonik epilasyon olmaz.bari çenemde 4-5 siyah tüy var onu alın dedim iğneli yaparım dedi.20tl iğne parası aldı.bi de güzellik salonu dediği yer eski kuaförden bozma bi yer hiç hijyenik değil.ben hiç memnun kalmadmı.sakın internette yazanlara kanmayın.aldatmaca

Back