• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon iğnesiz iğneli epilasyon

Yanıtınız için teşekkür ederim. Ancak hemen bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim. Yapmış olduğum uygulamalarda acı hissi olmadığını hiçbir zaman ifade etmedim , acı hissedildiği an sadece kökün tahrip edildiği andır dedim yani acı hissi ile iğnenin ilgisinin olmadığını belirttim. Ayrıca bir hususu daha belirtmek zorundayım , Radyofrekans sistemi ben bu mesleğe ilk başladığım yıllarda dahi mevcut idi ve malesef etkili bir yöntem değildi. Aradan geçen zaman içinde teknolojisini geliştirerek yeni bir isimle piyasaya çıkıyor olabilir. Umarım belirttiğiniz gibi etkinliği artmıştır. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

aysepilasyon bensizin dediğiniz makineyi biliyorum bende çalışmıştım o makineyle bir ara ama iğneli kadar sonuç vermediği için kullanmıyorum o makineyi artık anlatılanlara bakılırsa aynı sistem onda çok fazla sonuç alınmadı o yüzden artık kimse kullanmıyor.

aysepilasyon bensizin dediğiniz makineyi biliyorum bende çalışmıştım o makineyle bir ara ama iğneli kadar sonuç vermediği için kullanmıyorum o makineyi artık anlatılanlara bakılırsa aynı sistem onda çok fazla sonuç alınmadı o yüzden artık kimse kullanmıyor.
Daha ömrü hayatınızda görmediğiniz hiç bir işlemine tanık olmadığınız,performansı ve sonuçları hakkında bilgi sahibi değilseniz işlem yaptığım sistem hakkında biraz daha saygılı olun ,beklemeyi öğrenin , başkalarının bilgisi ile bilgin olunabilir ama sadece insan kendi akıl gücü oranında akıllıdır , sizi daha akıllı olmaya ve beklemeye davet ediyorum.
Ben aklımı peynir ekmekle yemedim ,üstelik estetisyen kimliğim dışında bir ebe-hemşire kimliğimde mevcut 11 sene içinde istanbulda göztepe eğitim ve araştırma hastanesinde binlerce çocuğun ebeliğini ,yaptım, ayda 15 nöbet tuttum , insan sağlığı ve kadın onuru koruma konusunda çok yol aldım ,bu yüzden hiç bir müşterime sonuç alamadığım bir cihazla hizmet vermem sizin alıntı yaptığınız Sayın Ayşe epilasyonun kendi forumunda 310 sayılı paylaşımını okumanızı tavsiye ederim aklında sorular olmasına karşın yaklaşımı ne kadar medeni çerçeve içinde , MÜŞTERİLERİME SONUÇ VERMEYEN VE HİÇ BİR İŞE YARAMAYAN VE GETİRİSİ NEREDEYSE İĞNE EPİLASYON KADAR OLAN BİR SİSTEMLE ACABA HİZMET VERİRMİYİM ONLARIN MEMNUNİYETİ SİZİN DÜŞÜNCENİZDEN KIRK KAT DAHA DEĞERLİDİR BU YÜZDEN LÜTFEN YA EMİN OLDUĞUNUZ BİR ŞEY HAKKINDA KONUŞUN YA DA SUSUN BEKLEYİN.

Son düzenleme:

Eklentiler

• $100_2788.jpg
    $100_2788.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 95
bu nasıl bı uslup? ben size dogruca bahsettiğiniz epilasyon cihazı bumu dıye sordum alla alla he uzerıne bınıp ada sahıllerınde dolaşacagım ALLAHIM YARABBIM

bu nasıl bı uslup? ben size dogruca bahsettiğiniz epilasyon cihazı bumu dıye sordum alla alla he uzerıne bınıp ada sahıllerınde dolaşacagım ALLAHIM YARABBIM

evet bu nasıl cevaptır yahu ?? insanlar gayet normal bi soru soruyor
nurayyıldız nedense hep gergin

Back