• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon iğnesiz iğneli epilasyon

Ya da biraz makinenizin çalışma mantığından bahsedin, anladığım kadarıyla yine bir çeşit Lazer yönteminden bahsediyorsunuz ama "diğer lazer yöntemlerinde makine kıl kökünü ne yaparsanız yapın çok iyi göremiyor da bu farklı dalga boyuna sahip makine görüyor" diyebilmenizi kanıtlayan şey nedir? Ve mümkünse bu yöntemi yaptırıp gerçekten memnun kalmış kişilerle tanışmak isteriz.??
sayın kardeşim cihaz lazer mantığı ile çalışmadığı için size nasıl cevap verebilirim CıHAZ LAZER DEĞıL Kı çalışma prensbini zaten açıkladım size ağır gelip anlamadıysanız o size ait olan bir durum , cihaz ile ilgili müşteri portfoyü zaten verilmez eğer sorunuz kullanıcı ise Amerikada zaten kullanılan bir sistem bazı kişiler Amerikadan gelen herşey güvenlimi diyor ama şu kadarı söyleyebilirim orada FDA ONAYI ALMAYAN hiç bir cihaz insan üzerinde kullanılamaz ama tercihiniz ucuz çin malları ise o da sizin tercihiniz...

Eğer gerçekten bu konuda bu kadar iddialıysanız bize bir referans vermelisiniz,burası reklam değil paylaşım alanı çünkü. Ben şu Uzmandan memnun kaldım- ya da kalmadım. Şurda şu uygulamayı böyle iyi yapıyorlar böyle kötü yapıyorlar gibi... Ben bana en doğru etkiyi sağlayacak yöntemi ve yöntemden emin olduktan sonra da bu işin uzmanını bu forumdan buldum ve şimdi de yine bu forum üzerinden diğer ihtiyacı olan arkadaşlarla paylaşıyorum mesela..
Siz gene de bildiğiniz yolda devam edin...sempatiksalakcinni

Bizim anlamaya çalıştığımız, bu uygulamayı yaptırmış memnun kalmış kimse var mı? Lazer değilse de nasıldır nasıl bir şeydir, iğne yerine ucundan ne çıkıyor da kökü tahrip ediyor?

sizinle bu konu hakkında daha fazla polemiğe girmek istemiyorum size cihazın çalışma prensibini açıkladım fazlası için ya konu hakkında bilgi sahibi olun va mantıklı şeylerden konu açın ve sorun aksi halde susun bilirsiniz sadece boş teneke tıngırdar

Ben gayet mantıklı yaklaşıyorum.Asıl mantıksız yaklaşan sizsiniz.Çünkü cihazın bir fotoğrafı bir ismi,ve o cihazdan tecrübe etmiş bir kişisi bile yok. Ve emin olun,gayette bilgiliyim bu konuda.Polemiğe girmek istemiyorsunuz öyle mi?Niye o zaman hitap şekliniz sürekli aşağılayıcı? Yok size ağır geldiyse bilemem yok ucuz çin malını tercih ediyorsanız siz bilirsiniz... Nerede susup nerede konuşacağıma ben karar veririm.Orası sizi ilgilendirmiyor üzgünüm:)))) Her yere reklamınızı yaptınız?Neden böyle bir gerek duydunuz? Buna sürekli tıngırdamak ta denilebilir o halde. Peki tümevarım yaparsam nolur? Demek ki siz boşsunuz...ben değil.Hadi size iyi günler. boshayallersmile

sayın kardeşim cihaz lazer mantığı ile çalışmadığı için size nasıl cevap verebilirim CıHAZ LAZER DEĞıL Kı çalışma prensbini zaten açıkladım size ağır gelip anlamadıysanız o size ait olan bir durum , cihaz ile ilgili müşteri portfoyü zaten verilmez eğer sorunuz kullanıcı ise Amerikada zaten kullanılan bir sistem bazı kişiler Amerikadan gelen herşey güvenlimi diyor ama şu kadarı söyleyebilirim orada FDA ONAYI ALMAYAN hiç bir cihaz insan üzerinde kullanılamaz ama tercihiniz ucuz çin malları ise o da sizin tercihiniz...

insanları kandırmaya çalışmayın ucunda iğne bile olmayan bir epilasyon sistemine iğneli epilasyon diyemezsiniz bizim kullandığımız makinalara gelince siz nerden biliyorsunuzki çin malı kullandığımızı gördünüzmü makinalarımızı lütfen neden hiç bir gerçek tanıtımınız yok neden hiç bir yorum yok demekki yanlışsınız lütfen bilmediğiniz şeye inanmayın arkadaşlar insanlar burda yorumlarını paylaşıyor sizse reklam yapmaya çalışıyorsunuz neden daha büyük reklam yapmıyorsunuz verin tv ye herkes duysun insanlar faydalansın o zaman benim o kadar iddalı gerçek bir makinam olsa hiç bir reklamdan kaçınmam buralarda sizin gibi zaman geçirmem büyük açılıp büyük kazanırsınız makinayı amerikadan getirtebiliyorsanız reklamınızıda daha iyi yapabilirsiniz sanırım.

insanları kandırmaya çalışmayın ucunda iğne bile olmayan bir epilasyon sistemine iğneli epilasyon diyemezsiniz bizim kullandığımız makinalara gelince siz nerden biliyorsunuzki çin malı kullandığımızı gördünüzmü makinalarımızı lütfen neden hiç bir gerçek tanıtımınız yok neden hiç bir yorum yok demekki yanlışsınız lütfen bilmediğiniz şeye inanmayın arkadaşlar insanlar burda yorumlarını paylaşıyor sizse reklam yapmaya çalışıyorsunuz neden daha büyük reklam yapmıyorsunuz verin tv ye herkes duysun insanlar faydalansın o zaman benim o kadar iddalı gerçek bir makinam olsa hiç bir reklamdan kaçınmam buralarda sizin gibi zaman geçirmem büyük açılıp büyük kazanırsınız makinayı amerikadan getirtebiliyorsanız reklamınızıda daha iyi yapabilirsiniz sanırım.
Sayın Naz Hn;
Ucunda iğne bile olmayan bir cihaza epilasyon cihazı diyemiyorsanız lazer epilasyon cihazını hangi kategoriye sokuyorsunuz üstelik ben burada hiç birşeyin reklamını yapmıyor hiç bir iş yerinin ne adresini veya telefonunu vermiyorum sadece size bir süre sonra duyacağınız bir cihazın ön bilgisini veriyorum benim tv de reklam verme gibi bir sıkıntım da yok lütfen soru veya önerileriniz bu yönde olsun ne de olsa siz benim meslektaşımsınız.
Saygılar

Ben gayet mantıklı yaklaşıyorum.Asıl mantıksız yaklaşan sizsiniz.Çünkü cihazın bir fotoğrafı bir ismi,ve o cihazdan tecrübe etmiş bir kişisi bile yok. Ve emin olun,gayette bilgiliyim bu konuda.Polemiğe girmek istemiyorsunuz öyle mi?Niye o zaman hitap şekliniz sürekli aşağılayıcı? Yok size ağır geldiyse bilemem yok ucuz çin malını tercih ediyorsanız siz bilirsiniz... Nerede susup nerede konuşacağıma ben karar veririm.Orası sizi ilgilendirmiyor üzgünüm:)))) Her yere reklamınızı yaptınız?Neden böyle bir gerek duydunuz? Buna sürekli tıngırdamak ta denilebilir o halde. Peki tümevarım yaparsam nolur? Demek ki siz boşsunuz...ben değil.Hadi size iyi günler. boshayallersmile
Sizede iyi günler

Bizim anlamaya çalıştığımız, bu uygulamayı yaptırmış memnun kalmış kimse var mı? Lazer değilse de nasıldır nasıl bir şeydir, iğne yerine ucundan ne çıkıyor da kökü tahrip ediyor?
Cihazın ucunda ıĞNE yok zaten olmaması bu konuda devrim sayılıyor neden se bir iğne merakı var herkesde kısaca bir daha açıklama yapayım cihazın uc aparatı kılın pigmentini RF (Radyo-frekans veya Derin ısı ) yöntemi ile tahrip etmekde zaten kalıcı epilasyonunda mantığı bu değilmi sadece kıl dibine iğne batmıyor türkce ye çevirinin iğnesiz iğne epilasyonu olması sadece RF etkisinin herkes tarafından bilinmesinin lüzumlu olmamasından ötürü aksine Lazerepilasyon yönteminin yetersiz kaldığı yerlerde bile tam başarı veriyor üstelik lazer epilasyon son sistem değildir yurt dışında kullanılma süresi 25 yıldan fazladır bu süre içinde olabilecek yeniliklere bu derece soğuk olmak haksızlık değilmi...

Cihazın ucunda İĞNE yok zaten olmaması bu konuda devrim sayılıyor neden se bir iğne merakı var herkesde kısaca bir daha açıklama yapayım cihazın uc aparatı kılın pigmentini RF (Radyo-frekans veya Derin ısı ) yöntemi ile tahrip etmekde zaten kalıcı epilasyonunda mantığı bu değilmi sadece kıl dibine iğne batmıyor türkce ye çevirinin iğnesiz iğne epilasyonu olması sadece RF etkisinin herkes tarafından bilinmesinin lüzumlu olmamasından ötürü aksine Lazerepilasyon yönteminin yetersiz kaldığı yerlerde bile tam başarı veriyor üstelik lazer epilasyon son sistem değildir yurt dışında kullanılma süresi 25 yıldan fazladır bu süre içinde olabilecek yeniliklere bu derece soğuk olmak haksızlık değilmi...

Çok bilgili olmasam da frekans yayarak yani bunu cilde vererek yapılan bir işlemin sağlıklı olup olmadığından emin olamadım. Ön bilgi veriyorsunuz onu anladım ama umarım daha detaylı, vücudumuza verilen frekansın ne olduğuna dair de detaylı bilgi sahibi olabiliriz ilerde. Örnek vermek gerekirse solaryum da yurtdışında kullanılıyoroy ülkemizde de herkes giriyor ancak cilt kanseri riski var.

Çok bilgili olmasam da frekans yayarak yani bunu cilde vererek yapılan bir işlemin sağlıklı olup olmadığından emin olamadım. Ön bilgi veriyorsunuz onu anladım ama umarım daha detaylı, vücudumuza verilen frekansın ne olduğuna dair de detaylı bilgi sahibi olabiliriz ilerde. Örnek vermek gerekirse solaryum da yurtdışında kullanılıyoroy ülkemizde de herkes giriyor ancak cilt kanseri riski var.
Radyo-frekans denmesinin nedeni cihazın uç kısmından herhangi bir radyofrekansı çıkması değildir güzellik sektöründe kullanılan RADYOFREKANS cihazınında uç kısmından herhangi bir radyo dalgası çıkmaz sadece cildin üst katmanı ısıtır ve bu sayede kollojen tabaka yenilemesi yapar bu cihazda uç aparatı ile kılı tutup uygun dozda ısıyı(kıl folikülünü yok edecek şekilde kontrollü)kıl üzerinden köke gönderir ama bu sadece ısıtmak şeklinde değildir bu yüzden ismi iğnesiz ama iğneli epilasyondan öte başarılı epilasyon türüdür ve yurt dışında etkin olarak kullanılan bir sistemdir ancak bilirsiniz teknolojinin son ürünleri maalesef ithalatcı firmalar tarafından ülkemize son anda gelir hatırlayın dünyada siyah-beyaz tv yokken bizde hala fabrikalar üretiyorduçoğu firma elindeki stoklar bitene dek üst versiyon cihazları getirtmez eğer arzunuz bildik tv mankenlerin cihaz tanıtımı ise bu konuda bir şey söyleyemem zaten kimseye bu cihazı gidin test edin demiyorum sadece böyle bir cihaz varlığından bahsediyorum son olarak Kanada hükümeti son aldığı bir kararla solaryum yaşını 18 olarak belirledi ve yaptırmak isteyenden sonuçlarına razıyım diye yazılı bir belge talep ediyorlar araştırın internetten mutlaka bulacaksınız.
Saygılar

Radyo-frekans denmesinin nedeni cihazın uç kısmından herhangi bir radyofrekansı çıkması değildir güzellik sektöründe kullanılan RADYOFREKANS cihazınında uç kısmından herhangi bir radyo dalgası çıkmaz sadece cildin üst katmanı ısıtır ve bu sayede kollojen tabaka yenilemesi yapar bu cihazda uç aparatı ile kılı tutup uygun dozda ısıyı(kıl folikülünü yok edecek şekilde kontrollü)kıl üzerinden köke gönderir ama bu sadece ısıtmak şeklinde değildir bu yüzden ismi iğnesiz ama iğneli epilasyondan öte başarılı epilasyon türüdür ve yurt dışında etkin olarak kullanılan bir sistemdir ancak bilirsiniz teknolojinin son ürünleri maalesef ithalatcı firmalar tarafından ülkemize son anda gelir hatırlayın dünyada siyah-beyaz tv yokken bizde hala fabrikalar üretiyorduçoğu firma elindeki stoklar bitene dek üst versiyon cihazları getirtmez eğer arzunuz bildik tv mankenlerin cihaz tanıtımı ise bu konuda bir şey söyleyemem zaten kimseye bu cihazı gidin test edin demiyorum sadece böyle bir cihaz varlığından bahsediyorum son olarak Kanada hükümeti son aldığı bir kararla solaryum yaşını 18 olarak belirledi ve yaptırmak isteyenden sonuçlarına razıyım diye yazılı bir belge talep ediyorlar araştırın internetten mutlaka bulacaksınız.
Saygılar

Bu yazınızda işlemin nasıl olduğunu daha detaylı anlatmışınız o açıdan teşekkürler. İnsanlar da bunu merak ediyordu zaten. Umarım bahsettiğiniz gibi kısa sürede duyulur, güven verici bir uygulama olduğu anlaşılır ve biz de kullanılırız.

Bu yazınızda işlemin nasıl olduğunu daha detaylı anlatmışınız o açıdan teşekkürler. İnsanlar da bunu merak ediyordu zaten. Umarım bahsettiğiniz gibi kısa sürede duyulur, güven verici bir uygulama olduğu anlaşılır ve biz de kullanılırız.
Gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederim kişisel düşüncem Türk halkı her zaman herşeyin en iyisine layıktır.

Saygılar.

bu iğnesiz iğneli epilasyon nasıl bı aglet nasıl işliyo anlatırmısınız. yazmışsınız ama bu konuda aydınlatıcı bı yazı göremedim ve meraklandım. deriye nasıl nufus ediyoda kılı yok ediyo

bu iğnesiz iğneli epilasyon nasıl bı aglet nasıl işliyo anlatırmısınız. yazmışsınız ama bu konuda aydınlatıcı bı yazı göremedim ve meraklandım. deriye nasıl nufus ediyoda kılı yok ediyo
Cihazın teknik verileri ile ilgili kısım genel olarak bu kadar en çok merak uyandıran tarafı ise cihazın üstü örtülüde olsa ipl veya herhangi bir lazer sistemi olup olmadığı bu sorunun cevabı KESİNLİKLE HAYIR cihaz kendisine özgü çalışma sistemi olan bir alet ayrıca özel aparatı sadece anagen fazdaki kılı kavrıyor ten teması hiç yokbu yönden hijyenik ve işlemi kıl üzerinden kıl köküne doğru yaptığı için acı yok çünkü kıl acı hissetmez bunun dışında henüz ülkemizde çok yeni çünkü gerek imalatcı gerekse ithalatcı firmalar ya ellerindeki stokları bitirme gayretinde yada birileri bulsun önüme getirsin bende üzerine 1000 katıp satayım mantığındalar hatırlayın ülkemize renkli tv bile teknolojiden mağdur afrika ülkeleri ile birlikte ancak gelebilmişti bu yüzden internet ortamında bulamazsınız bu cihaz ile ilgili türkiye mümessilliği çalışmalarım olduğu için ne elimdeki cihazı satıyor nede resmini koyuyorum bu derece çalışmışken birilerine armut piş cebime düş rahatlığı vermek istemiyorum ancak kendi güzellik salonumda uygulama yapıyorum eğer özel msj çekebiliyorsanız size ulaşabileceğim tel no verebilirseniz bir acı kahvemi ve cihazla ilgili merakınızı giderebilirim.
Saygılar:nazar:

size özel mesaj attım ancak cevap vermediniz. bir kaç başka şey sormuştum
Salonumun ismi yıldız güzellik salonu mevkiisi üsküdar da bu işletmeyi 1 yılönce açtım önesinde çeşitli doktorlarla birlikte ağırlıklı lazer-epilasyon çalışmam vardı ama birlikte çalıştığım usta estetisyenim yeni cihazımda da uzman ancak şu an istanbul dışında tatildeyim salonuma geliş tarihim ise 09/07/2010 dur bu tarihten itibaren beni işyerimden arayabilirsiniz
216 391 99 88
Saygılar

meslektaşımın "işlemi kıl üzerinden kıl köküne doğru yaptığı için acı yok çünkü kıl acı hissetmez" ifadesine katılmam mümkün değil. Doğru olarak uygulananan İğneli epilasyon yönteminde acı hissedilen tek an akımın köke verilerek tahrip işleminin sağlandığı andır. Lazer epilasyon uygulamasındaki acı hissinin de buna benzer bir an olduğu yani lazer ışınının hedefe ulaşıp çarpma sonucu ısıya dönüşerek tahrip sağladığı an olduğunu sanıyorum. Peki tanımlanan bu sistemde tahrip işlemini sağlayan ne tür bir enerjidir ki tahrip işlemi anında acı hissedilmiyor.

meslektaşımın "işlemi kıl üzerinden kıl köküne doğru yaptığı için acı yok çünkü kıl acı hissetmez" ifadesine katılmam mümkün değil. Doğru olarak uygulananan İğneli epilasyon yönteminde acı hissedilen tek an akımın köke verilerek tahrip işleminin sağlandığı andır. Lazer epilasyon uygulamasındaki acı hissinin de buna benzer bir an olduğu yani lazer ışınının hedefe ulaşıp çarpma sonucu ısıya dönüşerek tahrip sağladığı an olduğunu sanıyorum. Peki tanımlanan bu sistemde tahrip işlemini sağlayan ne tür bir enerjidir ki tahrip işlemi anında acı hissedilmiyor.
Sayın meslektaşım size eğer acı yok diye bir ifade kullanmışsam bu kesin olarak acı yok demektir bir şey eğer var ise vardır ve oranı görecelidir ancak sistemlerin acı seviyesi ve algısı kişiye göre değişir birinin az demesi diğerinin çok demesi kişinin o an algısına bağlıdır unutmayın regl dönemnde bile iğne epilasyon acısı farklı algılanır bu sistemde ise yok denmesi gerçekten YOK demektir yoksa göreceli bir algı değildir çalışma prensibini ise defaten çok kereler anlattım neredeyse artık elektrik şemasını yayınlamak kaldı son söz olarak sistem lazer değildir ipl de değildir,sistem iğne epilasyona çok benzediği için bu şekilde adlandırıldı (benim tarafımdan) çünkü Türkiyedeki ilk kullanıcısı eğer yurtdışından biri kendine diye alıp getirmedi ise (almak için pahalıdır ) profesyonel anlamda ilk kullanıcısı benim ayrıca Türkiye mümessilliği için çalışmalarım var neden sizde iğne epilasyon uygulayıcısı olarak böyle bir konforu müşterilerinize vermeyesiniz (tamamen arzuya bağlı) neden doktorların peşinde koştuğu ama lazer olarak görmediği İPL cihazını gömecek bir teknolojiyi yadırgayasınız kullandığınız sistem çokmu yeni mantık olarak kullanılan en eski sistemdir yeni olarak görülen lazer sistemi bile 1970 lerde kullanıma başlanmıştır bu ise son 10 yılın sistemidir ama ülkemize hala gelmemiş olması manidar dır keşke daha önce gelse idi bizde estetik sektörünü dermatologların insiyatifine bırakmasaydık inşallah yolunuz İstanbula düşer bir acı kahvemi içmenizi isterim.
Saygılar:nazar:

Back