- 15 Ağustos 2014
- 260
- 128
- 53
- 34
- Konu Sahibi massiveattack
Çarşamba perşembe tamamen geçti yüzüm. Maximum 5 gün sürüyor yani. Şu an sadece kızarıklık ve minik minik kabuklar var. Onlar da geçer umarım iz kalmadan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geciyor merak etme ben karın bölgeme ve yüzüme yaptırdım ilk yapıldıgında 2 saat yapmıstık cok şişti giderek yarım saate düstü sismemeye basladı en ince tüylere bile yaptı simdi bir sene falan oldu yüzümde tüy de iz de kalmadı karnıma devam ama hala orda hafif kızarık izler var hafif ama geçiceğine eminim yüzüne güneş koruyucunu ihmal etme kış olsa bileÇarşamba perşembe tamamen geçti yüzüm. Maximum 5 gün sürüyor yani. Şu an sadece kızarıklık ve minik minik kabuklar var. Onlar da geçer umarım iz kalmadan
Yüzde seans arasında tüyler çıkıyor ya siz kestiniz mi onları hiç?Geciyor merak etme ben karın bölgeme ve yüzüme yaptırdım ilk yapıldıgında 2 saat yapmıstık cok şişti giderek yarım saate düstü sismemeye basladı en ince tüylere bile yaptı simdi bir sene falan oldu yüzümde tüy de iz de kalmadı karnıma devam ama hala orda hafif kızarık izler var hafif ama geçiceğine eminim yüzüne güneş koruyucunu ihmal etme kış olsa bile
Ben kesmeden gitmeye calıstım ama gitmeye zamanım olmazsa cok siyah olanları makasla kestigim olmustu mümkünse sıksık git kesmen gerekmesin süreci uzatmamıs olursunYüzde seans arasında tüyler çıkıyor ya siz kestiniz mi onları hiç?
Evet istanbul beylikdüzünde gidiyorum.Bernaist selamlar ıstanbuldamı gıdıyorsunuz ?
Merhaba... Kıl yoğun olduğunda 4 saatlik yüz çalışmalarıda oluyor beklerken denk geldiğim kişilerde gördüğüm kadarı ile. Bende 2 saat bazen biraz geçkin çalışmalar oldu ilk etaplarda . Talk pudrası sürülür ki bir kaçgün suya bile değdirmediğimiz günler oluyor. Kabuk iyileşme sürecinde iken çok tatlı güzel güzel kaşınır ki bu süreçde de talk pudrası çok iyi gelir. Kabuk küçülüp kendiliğinden geçtiğinde ben uzmanımında tavsiyeleri üzerine medikasol kullanıyorum. Baktık sorun yok devam ediyorum. Buna benzer başka diğer deri iyileştirici kremlerde uyar ki doğru bir uzman ile çalışıyorsanız sizi yönlendirir en uygun şekilde. Bazı kremler kişiye özel alerji yapabilir ki size önerilen kremi ne uzmanımdan nede bildiğim iğneli epilasyon yaptırıp sonuç görmüş kişilerden duydum.. Bunlar yara ve yaraya herşey sürülmemeli. 40 dakika çalışıldı normal demek nedir onu anlamadım ne ilgisi var uzun çalışma ile.Igneli epilasyon yaptırdıktan sonra sürülen kreme alerji niz olabilir mi ? Bana uzmanim bacoderm sürdü ilk iki seansimdan sonra . islemden hemen sonra yanip sizlamaya basladi ve 3~4 saat sonra ise dayanilmaz bir kaşıntı halini aldi. Uzmanimi arayip gece uyuyamadığımı ,yuzumun sisip kizardigini,yelpazeyle kasintimi gidermeye calistigimi agladigimi soyleyip normal bir durum mu diye sordugumda "normal , 40 dk çalıştık yüzünüze " dedi. Ama su zamana kadar hicbir blogda ya da forumda ignelide dayanilmaz kaşıntı basliklarina rastlamadim. Daha sonra alerjim oldugunu da kendim anladim. Kasintinin olmasinin ve gece uyutmamasinin normal oldugunu söyleyen uzmanlar da var ,aman dikkat edelim
Merhaba... Kıl yoğun olduğunda 4 saatlik yüz çalışmalarıda oluyor beklerken denk geldiğim kişilerde gördüğüm kadarı ile. Bende 2 saat bazen biraz geçkin çalışmalar oldu ilk etaplarda . Talk pudrası sürülür ki bir kaçgün suya bile değdirmediğimiz günler oluyor. Kabuk iyileşme sürecinde iken çok tatlı güzel güzel kaşınır ki bu süreçde de talk pudrası çok iyi gelir. Kabuk küçülüp kendiliğinden geçtiğinde ben uzmanımında tavsiyeleri üzerine medikasol kullanıyorum. Baktık sorun yok devam ediyorum. Buna benzer başka diğer deri iyileştirici kremlerde uyar ki doğru bir uzman ile çalışıyorsanız sizi yönlendirir en uygun şekilde. Bazı kremler kişiye özel alerji yapabilir ki size önerilen kremi ne uzmanımdan nede bildiğim iğneli epilasyon yaptırıp sonuç görmüş kişilerden duydum.. Bunlar yara ve yaraya herşey sürülmemeli. 40 dakika çalışıldı normal demek nedir onu anlamadım ne ilgisi var uzun çalışma ile.