• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İğneli epilasyondan sonra yüzüm şişti :(

massiveattack

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
260
128
53
34
Kızlar dün akşamüstü iğneli epilasyon yaptırdım eve geldiğimde pek yoktu ama sonradan yüzümün şiştiğini farkettim. Sabaha geçer belki dedim ama geçmedi nasıl geçer ne zamana geçer yarın okula gidicem korkuyorum. Aynısını yaşayan var mı ne yapmam gerek :KK17:

Yüze epilasyon iyi cesaret :( sana hiç bilgi vermediler mi ? Lazer yaptırdığın yerden bilgi alamaz mısın?

Yüze epilasyon iyi cesaret :KK43: sana hiç bilgi vermediler mi ? Lazer yaptırdığın yerden bilgi alamaz mısın?

Lazer değil ki zaten

İğneliymiş

Ben de dudak üstü yaptırmıştım, kabuk bağlamıştı. Okulda herkes sormuştu. Kıl kökü iltihabı demiştim, inanmışlardı.

Lazer değil ki zaten

İğneliymiş

Ben de dudak üstü yaptırmıştım, kabuk bağlamıştı. Okulda herkes sormuştu. Kıl kökü iltihabı demiştim, inanmışlardı.
Evet iğneli olduğunu sonradan farkettim e iğneli yüz için daha riskli değil mi?

Kabuklara bahanem hazır zaten tahriş ya da alerji diyip geçicem bi de kış geliyo atkıyla falan sarar sarmalarım. Ama şu şişlik nasıl geçicek off sanki dişim şişmiş gibi iki yandan yanaklarım 5 kilo gözüküyo :mad:

kuzenım iğneli yaptırmıştı 1 ay şiş gezdi yüzü, çukur çukur kaldı 1 ay baya agladı 6 ay içerisinde falan geçti ama igneli epilasyon zor evden hiç çıkmayan biri olucan okula gidiyormussun birde keşke hiç bulaşmasaydın.

Yapan yer gayet yoğun çalışıyo ve forumda da bayağı giden var oraya ona güvenerek gittim ve yapan kişi de uzman açıkçası. Şişti diye yorumlar okumuştum ama bir güne geçiyo demişlerdi ağlayasım geldi şimdi ya geçmezse :KK43:

Metal allerjiniz var mı? Çok yoğun çalışan bir yerse sehven de olsa başkasının iğnesini kullanmış olmasınlar?
Eğer şişlik bugün de inmezse bir doktorla görüşün derim
O zamana kadar ara ara buz uygulaması yapın

Metal allerjiniz var mı? Çok yoğun çalışan bir yerse sehven de olsa başkasının iğnesini kullanmış olmasınlar?
Eğer şişlik bugün de inmezse bir doktorla görüşün derim
O zamana kadar ara ara buz uygulaması yapın
Metal alerjim var mı bilmiyorum ama yok sanırım. İğneler de kişiye özelmiş hatta isterseniz isim yazdırıp bırakabilirsiniz ya da yanınızda götürüp getirin dediler yanıma aldım bende şu an iğnem. Buz deniyim bi :/

Kabuklara ellemezsen yani kendi kendine düşerse iz kalmıyormuş. Bana ilk 3 gün su değdirme ve talk pudra dışında bişey sürme dendi. Kabuklar varken de krem fondöten falan sürmek yasak.

yok canım kalmıyor.. benim arkadaşım yaptırdı yanak çene vs .. bildiğin sakal gibiydi.. evet ilk yaptırdığında şişiyor vs ama sonradan hiçbir iz kalmadı..
E iyimiş ben de korkup yaptırmayı istemedim bile iz kalacak diye kesin bitiyorsa bide benimkiler çok ince çünkü bulaştığıma değsin

Kızlar dün akşamüstü iğneli epilasyon yaptırdım eve geldiğimde pek yoktu ama sonradan yüzümün şiştiğini farkettim. Sabaha geçer belki dedim ama geçmedi nasıl geçer ne zamana geçer yarın okula gidicem korkuyorum. Aynısını yaşayan var mı ne yapmam gerek :KK17:
Merhaba.
Bende igneli epilasyon macerasina katilanlardanim. Anlattigin sekılde yaptırdigim ilk anda şişlik pek belli olmuyo. Ama aradan bir kaç saat gectikten sonra hele ki yaptirdiktan 1 gün sonra uyandigimda yüzum feci şekilde sisiyor. Hatta ne kadar büyük alana yaptirirsan o kadar görüntü olarak farkediyo. Ama bu durum herkes te değişkenlik gösteriyor. Kiminin şişliği bir kaç saatte gecerken benimki 5 günde anca eski hâline donuyor. Bende okula gidiyorum okul basladigindan beri yaptirmadim zaten ayda bir yaptırıyorum 3 seans oldu henüz 3 kez yaptırdım. Yuzum 5 günde kendine geldigi için malesef ekim ayında 1 hafta okula gitmicem. Zaten okulum devamsızlık yönüyle sıkıntı çıkarmadigi için rahatım kendi açımdan. Yani o halde dışarı bile çıkmak istemiyorum bariz belli oluyo çünkü. Kısaca bu igneli epilasyon olayının bu ve buna benzer sıkıntılarının yanında rahatlığını da yaşıyorum. O yüzden katlanmak zorundayım. Umarım sizde benim gibi bir çaresini bulursunuz ve kısa sürede kurtulursunuz bu durumdan :) umarım faydali olabilmisimdir

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim bi tek bende oldu sanıyodum ama değilmiş. 2 gün oldu yaptıralı hala geçmiş değil biraz buz uyguladım ama fayda etmedi. Sadece bu sabah kalktığımda o bölge biraz daha yumuşamıştı ve az da olsa inmişti ama hala fark edilir derecede şiş yüzüm. Ben de saçımla kapatmaya çalışıyorum başka çarem yok :KK42:

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim bi tek bende oldu sanıyodum ama değilmiş. 2 gün oldu yaptıralı hala geçmiş değil biraz buz uyguladım ama fayda etmedi. Sadece bu sabah kalktığımda o bölge biraz daha yumuşamıştı ve az da olsa inmişti ama hala fark edilir derecede şiş yüzüm. Ben de saçımla kapatmaya çalışıyorum başka çarem yok :KK42:
Yaptirdiginiz gün herhangi buzdolabı poşeti de olur buz içine koyup yüzünüzde çok bastirmadan 10 dakika gezdirebilirsiniz. Cok fazla tutarsanız bu sefer buz yanigi olur. Ben bu islemi günde 2 kere olmakla birlikte 3 gun 10 ar dakika yapıyorum dediğim gibi yüzümün eski halini alması 5 gün suruyo eminim sizinde bir kaç güne normale dönecektir

bende yüzüme başladım ve gittiğim yer çok iyi.çünki çok araştırdım çevremde iğneli epilasyon yaptırmış nice kişiler var ve sonuçlar başarılı. Ben el tekniği iyi biri arıyordum sadece çünki metot önemli.. yoksa her iğneli yapan bu işi yapabiliyor değil.. benim yüzüm resmen sakal.. cımbız ip derken çoğaldı.. lazer yüzde olmaz çünki iyice çoğaltıyor.. ama iğnelide elektirik akımı neticede. Bugün yoğun ve ilk çalışıldığı için benimde yüzüm özellikle çene altım şiş.. bir kaç güne kadar inecek ve bu çok normal.. kıllar azaldıkça bu denli şişlikler olmayacak endişe etmeyin. Gittiğiniz yerde varsa ,epilasyondan hemen sonra buzlu jel yada buzluklar olur kare kare onları peçeteye sarıp biraz yüzünüzde tutabilirsiniz.. yine şişiyor ama çok şiş olmasını önlüyor.

Back