evet aynen öyle delikafadulden ya da şöyle de anlatabilirim, endoskopi çektiren varsa, boğazınıza sıkılan spreyden sırnaşık şey
cnm ben almadan önce internette araştırmıştım kadın doğum dalında da kullanılabilir yazıodu, ben de düşünüorum hani kullansam mı die ama kimseyi de yanlış yönlendirmek istemem :uhm: sen de bi bak istersen, arama motoruna yazınca çıkıyor a.s
ben sadece elime ve koluma sürdüm şimdilik denemek için, herhangi bi reaksiyon olmadı ama bünyem dayanıklı benim, hassas bünyelerde belki bi reaksiyon verir benneyaptımki
başlamadan önce sen de koluna bacağına vs bi dene istersen a.s
haklısın şekercim.. benım de bünyem dayanıklıdır ya öyle herşeyden nem kapmam sengözlerimebaksanab eczaneye falan sordun mu hiç işlevini,yani epilasyon için her bölgeye kullanılır mı falan diye.ben de bi araştırıyım bakalım.
canım sen hangi gün gideceksin iğneliye?
bide hangi sprey daha iyi vision mu? xylocain sprey mi?
bide sen epilasyoncuna danıştın mı bu spreyleri alırken? etkisi olur falan dedi mi?
ne çok soru sordum ya :))
öss soruları böle olsa keşke :roflol:
o zaman ben şu visionu hemen araştırayım cnm tşkler
eğer genital bölgede kullanılıyosa. ağda yaparken çok büyük kolaylık olur ya :)
kesinlikle canım ya hele bir de yan etkisi falan yoksa,boll bol dua ederım artık :Saruboceq: ben 1 saat önce emla sürdüm sardım.beklıyodum misafir geldi yaa gitmelerine de daha çok varr 2-2bucuk saat beklesem etkısı gecer mı acaba :çok üzgünüm: ??
tamam cnm hbr veririm. bu vision daha pahalı galiba diğerine göre. netten baktımda 34 falan yazıodu yanılmıyosam. belki bunun etkisi daha fazladır diğerine göre baksana fiyatı yüksek.
bnm epilasyoncu da uyuşturucu vurayım dedi bnm gözüm korktu açıkcasıçok ac ıyo mu uyuşturucu iğneyi vururken. bide vurduktan sonra iğneli yapınca acı hissettin mi
cnm slm,
ben vision sprey aradım ama hiçbi yerde kalmamış, onun yerine xylocain sprey getirtmiş eczacı, fiyatı da 18 tl ama dr yazıo mu onu bilmiorum :1no2:
bu iğne nası bi şey? bildiğimiz iğneyse, ben de kotkarım :1shok:
canım kabuklanır normaldir. zamanla geçer. epilasyoncunun önerdiği kremi sür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?