İğneli Epilasyon İğneli epilasyon yaptırıp tamamen tüylerinden kurtulan var mı?

BadeAk34

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
2.278
2.056
Merhaba Arkadaşlar,
Günlerdir İğneli Epilasyon konusunda ki yorumları okuyorum, bu işe başlayıp tamamen sonuç alan var mı? Varsa ne kadar zamanda sonuç aldınız bilgi verebilir misiniz?

ben ilk kez çarşamba akşamı yaptırdım bıyık ve çene ama toplam 10 dk.
daha önce iki kez yaptırmıstım bir keresinde cok şişmişti yüzüm digerinde de kabuk olmuştu. işe gittiğim için kısa tuttum süreyi. bugun tekrar gidip toplam 20 dk yaptrmayı düşünüyorum. gelişmeleri buradan yazarım.

iğnesini 15 tl ye aldım dk 1,75. yapan kadın yenı başlamış burada. bence biraz yavaş ve çok da bilmiyor. ama eve yakın olsun her istediğimde gideyim istedim. Zeynep Polatı da aradım. İş yerim Mecidiyeköy'e yakın oldugu için oraya da gıtmek istiyrm.
ama randevu martın sonuna verıyorlar:KK43: telefonda bılgı aldım. öğle arası bigün gideceğim. oradan memnun kalırsam oraya gitmeyi düşünüyorum.bakalım inşallah artık çözümüm olur.

İnşallah kurtulursunuz.
Bende başlamak istiyorum ama bir türlü de cesaret edemiyorum.
Bir de malum kaliteli bir yer bulmak zor. Hani işin ehlisi biri olmazsa da, daha kötü bir hale girmek istemiyorum.
Gelişmeleri yazın lütfen.

bugün 2. seansa gittim bıyık çene toplam 20 dk yaptırdım. başka bir kadın vardı eli daha hızlı geldi bana.
senın çenende niye lazer calısmadık dedi,lazer zaten bu hale getirdi dedim. yanı ben sahsen iğneli epilasyon yapan kişinin yüz için kesinlilke lazer önermemesi gerektiğini düşünüyorum. böyle olnca güvenım sarsılıyo acıkcası. bu hafta ıcı bı daha gıdıcem kısmet.parçaparça yaptırıyorum cunku.

ilk gittiğimde 10 dk
bugün 20 dk
3. gidişimde 15 dk yı gecırmeyecegım. bir kerede 45 dk yaptrsam hem dayanması zor hem de cok kızarır şişer diye korktm acıkcası

cumartesi akşam üstünden sonra 2 kere yıkandım bi cok kez de yzümü yıkadım haliyle kabarcık oldu ve çenemde kabuklandı. bugun işe bolca fondoten surerek geldım.direktiflere uymadıgım ıcın benım işim uzun surecek gibi. inşallah sonucunca çözüm alırım

ilk gittiğimde iğneye 15 tl, epilasyona 17,5 tl verdim. Toplam 32,5
ikinci gittiğimde 15 tl tüy azaltıcısı seruma, 35 tl epilasyona toplam 50 tl
bu hafta bir kez daha gitmeyi düşünüyorum. Bıyık + çene için 3 kere gidişim tek seans gibi olmuş olacak
15 dk yaptrsam 26- 27 tl vereceğim
tek seansıma 80 tlye yakın para vermıs oluyorum bu şekilde
bakalım devamı nasıl olacak.
NOT: mutlaka bu konuyu araştıranlar oluyordur, fikir edinsinler diye yazıyorum:)

Bıyık bölgesine yaptırıyorum çok düzenli gitmediğim için uzun sürdü, bir de tüylerim sağolsunlar epey sıkıntılılar. İşlem sonrası kullanım için madecassol öneririm izlere de epey iyi geliyor.

Ben yüz bölgeme başladım kasımın başımda daha önce lazer gördü ince ve dağınık tüyler var sık sık kimisi de neyse bi klinikte gittim seyreldi bayağı ama çıkanlar yine çıkıyo siyah siyah gün ışığına çıkınca kendimden soğuyorum bariz ortada bugün yeni biyere gittim denemek için sağ yüzüme ve çenemin çok az kısmına çalıştık 150 TL ödedim iğnem vardı çok şaşkınım sadece sağ tarafa çalıştık alın değil bayanın eli yavaş dakikası 2.5 dedi fakat ben tam bir saat olmadı işlem dakika tutmadım ama benden fazla aldı sanırım bişey demedim şimdi cumartesi bi daha çalışcak sol tarafıma umarım bu aldıkları geri çıkmaz verdiğim paraya da değer çok düzenli gidiyorum ben epilasyonuma:mad: her hafta neredeyse sonuca ulaşmak niye bu kadar zor yaptıran herkeste böyle mi oluyor bana mı özel bişey anlamadım

ben cuma aksamı yıne gittim 15 dk yaptıracaktm yapan bayan 10 gun kadar yokms. biri daha vardı o da ısten ayrılms. o halde de gezemedım mecburen bıyık çene iple aldırdım kuaförde:KK43:

Ben yüz bölgeme başladım kasımın başımda daha önce lazer gördü ince ve dağınık tüyler var sık sık kimisi de neyse bi klinikte gittim seyreldi bayağı ama çıkanlar yine çıkıyo siyah siyah gün ışığına çıkınca kendimden soğuyorum bariz ortada bugün yeni biyere gittim denemek için sağ yüzüme ve çenemin çok az kısmına çalıştık 150 TL ödedim iğnem vardı çok şaşkınım sadece sağ tarafa çalıştık alın değil bayanın eli yavaş dakikası 2.5 dedi fakat ben tam bir saat olmadı işlem dakika tutmadım ama benden fazla aldı sanırım bişey demedim şimdi cumartesi bi daha çalışcak sol tarafıma umarım bu aldıkları geri çıkmaz verdiğim paraya da değer çok düzenli gidiyorum ben epilasyonuma:mad: her hafta neredeyse sonuca ulaşmak niye bu kadar zor yaptıran herkeste böyle mi oluyor bana mı özel bişey anlamadım

yapan kişinn eli yavaş olnca ınsanın canı skılıyo 150 tl az para degıl soncta. ınsallah sonuc alırız. verdıgım paraya acımıyorum yeterki işe yarasın

Bıyık bölgesine yaptırıyorum çok düzenli gitmediğim için uzun sürdü, bir de tüylerim sağolsunlar epey sıkıntılılar. İşlem sonrası kullanım için madecassol öneririm izlere de epey iyi geliyor.

ben de bepanthen ve hematen kullanıyorum ama benım cildim cok hassas. en ufak bı kesık olsa yara cıksa gunlerce gecmez. ben de bır daha ki gidişimde özellıkle bıyık ıcın derecesını bır sevıye azaltsın ısteyecegım. bu kremi de alacagım ınsallah fayda eder tesekkr ederım

bi de ben gidince diyorum kı en barız olanları alın kalın olanları 20 dk yı gecmesın. o sırada ne kadr alırsa artık. cok bellı oluyo cunku bende. sonra cıkanları sureklı kesıyorum kesebıldgm kadar . ıse gidince de mecburen fondoten kullanıyorum

Keşke makasla kısaltsaydınız kökler oynayınca başa dönme durumu oluyor diyorlar bilmiyorum tabi ki ama siz de haklısınız yüz olunca o şekilde gezilmiyor elinizde iki tane alternatif olsun Öyle durumda ben artık öyle yaptım bu pahalı çalışan bayana çok yoğun olunca çalışma yaptırcam tek tük çıkınca başka bi klinikte yaptırıp öyle dewam etmeyi düşünüyorum yoksa işin içinden çıkılmıyo

bi de ben gidince diyorum kı en barız olanları alın kalın olanları 20 dk yı gecmesın. o sırada ne kadr alırsa artık. cok bellı oluyo cunku bende. sonra cıkanları sureklı kesıyorum kesebıldgm kadar . ıse gidince de mecburen fondoten kullanıyorum
Kaç seans oldu şu ana kadar ne sıklıkla gittiniz genelde

ben cuma aksamı yıne gittim 15 dk yaptıracaktm yapan bayan 10 gun kadar yokms. biri daha vardı o da ısten ayrılms. o halde de gezemedım mecburen bıyık çene iple aldırdım kuaförde:KK43:

Herhangi bir müdahelede bulunmaman gerekiyordu, keşke makasla kısaltıp fondöten filan kapatsaydın bir şekilde...

ben yıllar önce iğneli yaptrmıstım sonra bıraktım. sımdı 2 seans gıttım 3.ye gidicektim mecburen bu sekılde oldu.
iş ortamımda cok fazla erkek arkadaşlarımız da var hos olmuyo bıyıklı gibi gezmek, kendımı rahat hıssedmıyorum. kısaltmak da cok kolay ıs degıl bu seferlık boyle oldu artık:KK43:

ben bi de zeynep polata gidip konusucam randevu alabılrsem orayı da denıycem. instagramdan da takıp edıyorum. bana çok guven veren bıriymiş gibi gelıyor. gidersem detayları yazarım:)

Tek tek iğne işi benim hep gözümü korkutmuştur. Ama dayananları tebrik ediyorum.
Ben lazer epilasyonla rahat edenlerdenim.

X