Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yüz bölgeme başladım kasımın başımda daha önce lazer gördü ince ve dağınık tüyler var sık sık kimisi de neyse bi klinikte gittim seyreldi bayağı ama çıkanlar yine çıkıyo siyah siyah gün ışığına çıkınca kendimden soğuyorum bariz ortada bugün yeni biyere gittim denemek için sağ yüzüme ve çenemin çok az kısmına çalıştık 150 TL ödedim iğnem vardı çok şaşkınım sadece sağ tarafa çalıştık alın değil bayanın eli yavaş dakikası 2.5 dedi fakat ben tam bir saat olmadı işlem dakika tutmadım ama benden fazla aldı sanırım bişey demedim şimdi cumartesi bi daha çalışcak sol tarafıma umarım bu aldıkları geri çıkmaz verdiğim paraya da değer çok düzenli gidiyorum ben epilasyonuma her hafta neredeyse sonuca ulaşmak niye bu kadar zor yaptıran herkeste böyle mi oluyor bana mı özel bişey anlamadım
Bıyık bölgesine yaptırıyorum çok düzenli gitmediğim için uzun sürdü, bir de tüylerim sağolsunlar epey sıkıntılılar. İşlem sonrası kullanım için madecassol öneririm izlere de epey iyi geliyor.
Kaç seans oldu şu ana kadar ne sıklıkla gittiniz geneldebi de ben gidince diyorum kı en barız olanları alın kalın olanları 20 dk yı gecmesın. o sırada ne kadr alırsa artık. cok bellı oluyo cunku bende. sonra cıkanları sureklı kesıyorum kesebıldgm kadar . ıse gidince de mecburen fondoten kullanıyorum
ben cuma aksamı yıne gittim 15 dk yaptıracaktm yapan bayan 10 gun kadar yokms. biri daha vardı o da ısten ayrılms. o halde de gezemedım mecburen bıyık çene iple aldırdım kuaförde