Kızlar, ben Zeynep Hanım'a gittim. Hem de 2 seans. Bir gün bir kolumu, 2 gün sonra öbür kolumu yaptırdım. 2'şer saat sürdü.
Aslında çok tavsiye etmeyi düşünüyordum ama fragman'ın başına gelenleri okuyunca daha temkinli bir yazı yazayım dedim. Beğendiğim yönü bir kılın dibini yaktıktan sonra, cımbızla çekiyorlarya, işte o anda hiç acımıyor. Kıl çok kolayca acıtmadan çıkıyor. Zeynep Hanım'a sordum, kıl kökü yandığı için kıl kolayca çıkarmış. Ben önceki uzmanıma giderken, o cımbazla çekerken de acırdı.
Onun dışında 1. günün sonunda kabuklanma oldu. Ama zaten uzun kollu giyiyorum, hiç problem değil. Beğendiğim diğer yönü bana 2 saat randevu verebilmesiydi. Bu önceki uzmanımda mümkün olmuyordu.
Şimdi fragmanın durumunu okuyunca ben de tedirgin oldum. Gerçi uzmanlarımız farklı ama, ben de sonuçta leke oluyor mu vs. henüz görmedim. Zeynep Hanım, bugün 24 saat içinde su değdirirsen, veya kabuklar kendiliğinden dökülmeden kese lif vs. yaparsan, bir şekilde kabukların sökülmesini sağlarsan veya cildin tamamen iyileşip kendine gelmeden (1 ay falan sürer dedi) güneşe çıkarsan iz kalabilir dedi. Ben de "dün hafifçe lifledim, daha önce söylememiştiniz" dedim. Kolumu inceledi, "yok kabukları sökmemişsin, ama bir daha sadece sabunlan" dedi. Şu ana kadar bir hata yapmadım yani. Sonuç aldıkça yorumlarımı yine yazarım.