İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

bakırkoyde ama ben evınde yaptırtıyordum benımde bir keresındekabuk bagladı ama suya soktum ve gunese cıktıgım ıcın kendı hatamdı oda gectı bır hafta ıcınde ıkıyıl boyunca hıcbır sorunyasamadım ozelden ıstersen telını verırım randevulasırsın ıstedgın herseyı sorarsın yada bana ugra bakırkoye ınınce inci ayakkabınınuzerınde yerım asuman moda dıye arkadsla ırtıbata gecerız soru ısaretleri kalmadan ve cok ıyı arastırarak yaptırmak gerek bırde bırazcık sans sanırım

daha öncede yazmıştım ama sanırım girmiyorsunuz gittiğiniz yerin adresini ve telefonunu verebilir misiniz ? Gidip bir görüşmek isterim şahsen :KK17:

Bu reklam yapanlar yüzünden, samimi duygularla gerçekleri söyleyenleri de ayırt edemiyoruz.

malesef... sen ayten hanıma gitmişsin galiba inan bende yakınlarda bulamazsam oraya gidip bir gözüksem mi diye düşünüyordum ama vazgeçtim :44:
sadece bayankahkahadan cevap bekliyorum, yakın olduğu için gidip bir görmek istiyorum.. onun dışında bende kendim arıcam artık ki sanırım en doğrusu bu

malesef... sen ayten hanıma gitmişsin galiba inan bende yakınlarda bulamazsam oraya gidip bir gözüksem mi diye düşünüyordum ama vazgeçtim :44:
sadece bayankahkahadan cevap bekliyorum, yakın olduğu için gidip bir görmek istiyorum.. onun dışında bende kendim arıcam artık ki sanırım en doğrusu bu

Evet Ayten Hanım'a gittim. Kendin bulduğun veya tavsiye aldığın her kim olursa olsun deneme seansını sakın yüzüne yaptırma, başka bir bölgene yaptır. Kimsenin benim gibi madur olmasını istemem.

kızlar bana da yardımcı olun lütfen.
bende yaptırmak istiyorum yüzüme ama delik delik oluyormuş yüz yada leke kalıyormuş. geçen seneden beri cedsaret etmeye çalışıyorum.
ist. anadolu yakasındayım. nereye gidersem uzman insanlar ilgilenir

kızlar bana da yardımcı olun lütfen.
bende yaptırmak istiyorum yüzüme ama delik delik oluyormuş yüz yada leke kalıyormuş. geçen seneden beri cedsaret etmeye çalışıyorum.
ist. anadolu yakasındayım. nereye gidersem uzman insanlar ilgilenir

Arkadaşım tavsiye al, ama gittiğin yerde deneme seansı yaptır ve yaptıracağın bölge yüz bölgesi olmasın. Daha sonra memnun kalırsan devam edersin ama memnun kalmazsan araştırmaya devam edersin.

Arkadaşım tavsiye al, ama gittiğin yerde deneme seansı yaptır ve yaptıracağın bölge yüz bölgesi olmasın. Daha sonra memnun kalırsan devam edersin ama memnun kalmazsan araştırmaya devam edersin.

evet çok mantıklı. zaten o kadar korkuyorum ki hem acımasından hem de leke iz kalır diye.
sizin gittiğiniz yerler nereler memnun muusnuz bende geleyim yaa:KK52:

Ben bir yere gittim ve yüzümde lekeler kaldı. Bugün sabah nişantaşında bir merkezle görüştüm ciddi kalıcı lekeler olduğunu söylediler. Yüzümdeki lekeler hafiflemeden onlar da işlem yapmayacağını söylediler, zaten bende cesaret edemem. Benim önereceğim tek şey kendinizin deneyip görmesi. İlk gittiğim yere tavsiyeler doğrultusunda gitmiştim. Kimseden tavsiye almayın. Yalan yanlış reklamlar dönüyor.

Ben bir yere gittim ve yüzümde lekeler kaldı. Bugün sabah nişantaşında bir merkezle görüştüm ciddi kalıcı lekeler olduğunu söylediler. Yüzümdeki lekeler hafiflemeden onlar da işlem yapmayacağını söylediler, zaten bende cesaret edemem. Benim önereceğim tek şey kendinizin deneyip görmesi. İlk gittiğim yere tavsiyeler doğrultusunda gitmiştim. Kimseden tavsiye almayın. Yalan yanlış reklamlar dönüyor.

geçmiş olsun fragmann, umarım izler çabucak geçer ve hiç kalmaz. tavsiye konusunda haklısın, yanıltıcı ve gerçeği yansıtmayan reklam tavsiyeler çok var.. özellikle internet ve forum ortamlarında. umuyorum bende de bu tür şeyler olmaz. şimdilik bir sıkıntı yok.
bu arada benim iğnem de altın ve çook ince. insan tenine en uygun iğne buymuş zaten araştırdığım kadarıyla.

geçmiş olsun fragmann, umarım izler çabucak geçer ve hiç kalmaz. tavsiye konusunda haklısın, yanıltıcı ve gerçeği yansıtmayan reklam tavsiyeler çok var.. özellikle internet ve forum ortamlarında. umuyorum bende de bu tür şeyler olmaz. şimdilik bir sıkıntı yok.
bu arada benim iğnem de altın ve çook ince. insan tenine en uygun iğne buymuş zaten araştırdığım kadarıyla.

Teşekkür ederim canım, inşallah çabuk geçer. Ben normal iğnenin nasıl bir incelikte olması gerektiğini bilmediğimden onun kullandığı iğne de bana ince gelmişti. fakat bugün gördüm ince iğnenin nasıl olması gerektiğini. Bu arada o bana iğneyi başka iğnelerin de bulunduğu bir kutunun içinden çıkarıp vermişti, bugün ki uzman ise tekli özel bir paketten açıp verdi. Umarım önceden kullanılmamıştır o iğne.

Teşekkür ederim canım, inşallah çabuk geçer. Ben normal iğnenin nasıl bir incelikte olması gerektiğini bilmediğimden onun kullandığı iğne de bana ince gelmişti. fakat bugün gördüm ince iğnenin nasıl olması gerektiğini. Bu arada o bana iğneyi başka iğnelerin de bulunduğu bir kutunun içinden çıkarıp vermişti, bugün ki uzman ise tekli özel bir paketten açıp verdi. Umarım önceden kullanılmamıştır o iğne.

nediyorsun fragmannn kutudan mı verdi :KK43: evet iğne sana özel oluyor paketi açılıp veriliyor ben de ilk yaptırdığımda iğneyi özellikle çok sordum burda okuduklarımdan öğrendiğim her şeyi sordum altın renkli iyi diyorlardı ve özellikle iğnenin girdiği yerlerde delik izi kalır mı diye sodum iğneyi gözterdiler ucu o kadar inceki! ben iğnemi kendim alıp götürüyorum orda bile bırakmıyorum...

canım çok geçmiş olsun. haklısın sanırım herkes reklam peşinde

kızlar bende yaptırmayı dusunuyorum ama korkuyorum bu leke olayı cıddı cıddı cogu kısıde olmş.bide ben sirle aldım yuzumu bı kere yaktm resmen leke kaldı :KK43: şimdi iple alıyrm kesınlıkle cok rahat ama iğneli düşünüyorum kac seans giitinz azalma oldumu hiç ve kac seansta bitiyo?

nediyorsun fragmannn kutudan mı verdi :KK43: evet iğne sana özel oluyor paketi açılıp veriliyor ben de ilk yaptırdığımda iğneyi özellikle çok sordum burda okuduklarımdan öğrendiğim her şeyi sordum altın renkli iyi diyorlardı ve özellikle iğnenin girdiği yerlerde delik izi kalır mı diye sodum iğneyi gözterdiler ucu o kadar inceki! ben iğnemi kendim alıp götürüyorum orda bile bırakmıyorum...

Kutudan çıkarıp bana verdi, özel bir paketi yoktu. Bende topluca alındığından pakette değildir diye düşündüm ve sormadım o zaman. Benimki altın da değil izole iğneymiş, kendisi söylememişti bugün konuştuğum uzman bakıp söyledi. Aslında o da iyi bir iğneymiş kabuklama yapmazmış ama bana verdiği iğne yüz bölgesine uygun değilmiş. Yüzümde delik izi yok ama belirgin bir şekilde morluk var. Acaba kullandığı iğne daha önce kullanılmış olup da mikrop mu kaptım. Offf benim derhal hastaneye gidip bazı testler yaptırmam gerekiyor sanırım.

Son yaptığım seansın üzerinden 10 gün geçti. Benim cildim çok hassas değil. Çok nadir sivilce çıktığı olur ve normalde de hiç iz kalmaz. Ama şimdi dikkatli bakıldığında çenem mor renk görünüyor. İzlerde kalacak gibi duruyor. Kaç gündür geçer diye bakledim ama değişen bir şey olmadı. Öte yandan yüzümdeki diğer tüylerde çok belirginleşti. Başka bir uzmana da deneme seansı yaptırıp aradaki farkı görmek istiyorum. Benim acil bir uzmana ihtiyacım var.

Çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Umarım deri kendini yeniler. Ama iz kalırsa da bence hakkını kanuni yollardan ara. Kendime yapılmış gibi sinirlendim.

kalıcı iz olması durumunda hakkını hukuki yollardan aramanı tavsiye ederim fragmannn. bilmeyen yapmasın arkadaş bu ne ya.

Aynen katılıyorum.

Çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Umarım deri kendini yeniler. Ama iz kalırsa da bence hakkını kanuni yollardan ara. Kendime yapılmış gibi sinirlendim.

Teşekkür ederim canım. Ben 3 sene lazer yaptığımda da yüzümde çok küçük bir leke oluşmuştu, süreki bepanten sürdüm geçti. Umarım bu da geçer. Eğer ufak da olsa iz kalırsa tabiki hukuki yollara başvururum. Bilmeyen yapmasın canım ne bu çektiğimiz. Hem maddi hem manevi zarar görüyoruz. Güvenimiz sarsılıyor. İnsanlar kendilerinde nasıl bir hak görüyorlar anlamıyorum. Bizi böyle mağdur etmeye ne hakları var!

Kızlar, ben Zeynep Hanım'a gittim. Hem de 2 seans. Bir gün bir kolumu, 2 gün sonra öbür kolumu yaptırdım. 2'şer saat sürdü.

Aslında çok tavsiye etmeyi düşünüyordum ama fragman'ın başına gelenleri okuyunca daha temkinli bir yazı yazayım dedim. Beğendiğim yönü bir kılın dibini yaktıktan sonra, cımbızla çekiyorlarya, işte o anda hiç acımıyor. Kıl çok kolayca acıtmadan çıkıyor. Zeynep Hanım'a sordum, kıl kökü yandığı için kıl kolayca çıkarmış. Ben önceki uzmanıma giderken, o cımbazla çekerken de acırdı.

Onun dışında 1. günün sonunda kabuklanma oldu. Ama zaten uzun kollu giyiyorum, hiç problem değil. Beğendiğim diğer yönü bana 2 saat randevu verebilmesiydi. Bu önceki uzmanımda mümkün olmuyordu.

Şimdi fragmanın durumunu okuyunca ben de tedirgin oldum. Gerçi uzmanlarımız farklı ama, ben de sonuçta leke oluyor mu vs. henüz görmedim. Zeynep Hanım, bugün 24 saat içinde su değdirirsen, veya kabuklar kendiliğinden dökülmeden kese lif vs. yaparsan, bir şekilde kabukların sökülmesini sağlarsan veya cildin tamamen iyileşip kendine gelmeden (1 ay falan sürer dedi) güneşe çıkarsan iz kalabilir dedi. Ben de "dün hafifçe lifledim, daha önce söylememiştiniz" dedim. Kolumu inceledi, "yok kabukları sökmemişsin, ama bir daha sadece sabunlan" dedi. Şu ana kadar bir hata yapmadım yani. Sonuç aldıkça yorumlarımı yine yazarım.

kızlar iğnenizin nosu yüzde 2 vücutta 3 olmalıdır ayrıca tüy sertliğine göre de değişir morarma olduysa birçok nedeni vardır geçmiş olsun

Teşekkür ederim canım. Ben 3 sene lazer yaptığımda da yüzümde çok küçük bir leke oluşmuştu, süreki bepanten sürdüm geçti. Umarım bu da geçer. Eğer ufak da olsa iz kalırsa tabiki hukuki yollara başvururum. Bilmeyen yapmasın canım ne bu çektiğimiz. Hem maddi hem manevi zarar görüyoruz. Güvenimiz sarsılıyor. İnsanlar kendilerinde nasıl bir hak görüyorlar anlamıyorum. Bizi böyle mağdur etmeye ne hakları var!

Çok haklısın canım. İyi düşünelim, iyi olsun. Güzel haberlerini bekliyorum.

geçmiş olsun fragmannn başına gelenlere üzüldüm inşallah izlerin kalıcı olmaz iğneninde özel açılmaması tuhaf geldi herkese aynı iğneyimi kullanıyorlar hijyen değilller demekki ay çok kötü bir şey bu allah korusun bir sürü hastalık var sen test falan yaptır derim benim yüzüme kullanılan iğne altın ve 2 numara sanırım daha kalını yüze olmaz yaptırmadan önce iyice araştır keşke tüm yüzüne yaptırmasaydın ufak bi bölgeye denemek gerek önce sonrasında izlerle uğraşmazsın çok dikkatli olmak gerek inşallah iyi olur yüzün.

X