İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

çok teşekkür ederim canım. bir de sanırım yüz bölgesinde çok fazla kıl kökü olduğuiçin sürüyormuş diye duymştum ama koltukaltıda baya sürüyormuş :KK50: peki arkadaşının koltukaltında çok kıl var mıydı ben biraz tüysüz cinsdenim de:)

Arkadaşım da biraz tüysüz, 1 saat sürüyor onun. Yüz bölgesindeki tüyler çok yoğun ve ince. hassas bir bölge olduğu için koltuk altı gibi tüm tüylere işlem yapılmıyor. 4/1 ine işlem yapılıyor desem doğru olur. Bu sebeple 1 saat uzun bir zaman dilimi değil. Zaten hep öyle sürmez ilk seanstan sonra süre de azalmaya başlar.

"bayankahkaha" nickli hanımefendi acaba bana özelden daha önce gittiğiniz yerin adresini ve telefonunu verirmisiniz? bakırköye yakın yerde oturuyorum. bakırköy ve bahçelievlere yakın güvenilir bir yer arıyorum..birde ne kadar süre gittiğiniz ve ne kadara yaptırdıgınızı da belirtirseniz..

iğneli epilasyona ben de yeni başladım arkadaşlar.. yüzüm için gidiyorum.. ancak benim öncesinde alexandrite ve diode lazer deneyimim oldu ve ikisi de yüz için kesinlike hataydı!! önceden tüyün bile olmadığı yerlerde tüylenme oldu.. ancak bacaklarım ve genital için lazerin sonuçları çok iyi.. YÜZE KESİNLİKLE LAZER UYGULATMAYIN derim.
iğneli epilasyona yeni başladığım için çok yorum yapamiycam ama işe yarayacağını düşünüyorum. az da olsa bir azalma farketmiyor değilim tabi..
ama çok acıyoorr! özellikleee dudak üstü!! felaket!!! :84::84:

tabi bir de epilasyon öncesinde hormon testleri yaptırmakta fayda var.. eğer hormonal bir dengesizlik varsa istersek bin seans gidelim o kıllar yine çıkar :)

tabi bir de epilasyon öncesinde hormon testleri yaptırmakta fayda var.. eğer hormonal bir dengesizlik varsa istersek bin seans gidelim o kıllar yine çıkar :)

Arkadaşım nereye gidiyorsun sen? Bende iğneliye başladım 3 seans oldu şimdi ama yüzümde sivilce izleri gibi lekeler var ve yoğun bir şekilde. bu beni çok tedirgin ediyor şu anda, yüzümde leke kalacak korkusuyla.

Arkadaşım nereye gidiyorsun sen? Bende iğneliye başladım 3 seans oldu şimdi ama yüzümde sivilce izleri gibi lekeler var ve yoğun bir şekilde. bu beni çok tedirgin ediyor şu anda, yüzümde leke kalacak korkusuyla.

ya mekan ismi söylemek reklam olduğu için yasak sanırım.. bahçelievlerde benim gittiğim yer :)
iz konusundada bende de kalıyor minik kırmızı noktalar ama 1 hafta içinde geçiyor. bu arada bepanthene krem (merhemdeğil) kullanmak çok fayda ediyor.

Bendeki iz nokta halinde değil. Daha geniş bir leke, sivilceden sonra kalan lekeler gibi. İlk yaptığımda iğne ucu gibi noktalar oluyor, sonra o noktalar kabuk bağlıyor kabuklar döküldükten sonra daha geniş izler kalıyor. Bu izler geçer mi hiç fikrim yok. Bu arada bende bepanten kullanıyorum ama bepantenin de tüyleri beslediği söyleniyor. Ama kullanılmazsa da geç iğleşiyor. Kafam çok karışık. ve şu anda yüzümde o kadar çok tüy var ki! Bütün tüylere işlem yapmıyor benim gittiğim yer. Ee kalanlarda çok kötü duruyor. offf :KK43:(( çok mutsuzum ben...

Bendeki iz nokta halinde değil. Daha geniş bir leke, sivilceden sonra kalan lekeler gibi. İlk yaptığımda iğne ucu gibi noktalar oluyor, sonra o noktalar kabuk bağlıyor kabuklar döküldükten sonra daha geniş izler kalıyor. Bu izler geçer mi hiç fikrim yok. Bu arada bende bepanten kullanıyorum ama bepantenin de tüyleri beslediği söyleniyor. Ama kullanılmazsa da geç iğleşiyor. Kafam çok karışık. ve şu anda yüzümde o kadar çok tüy var ki! Bütün tüylere işlem yapmıyor benim gittiğim yer. Ee kalanlarda çok kötü duruyor. offf :KK43:(( çok mutsuzum ben...

belki cilt tipinle alakalıdır. gerçi yapan uzmana da bağlı hem işe yaraması hem de cildine zarar verip vermemesi. ilk seansının üzerinden ne kadar geçti ve o seanstan kalma izler duruyor mu hala? duruyorsa bi doktora danışsan? kaş yaparken göz çıkarmayalım dimi.. :26:

Son yaptığım seansın üzerinden 10 gün geçti. Benim cildim çok hassas değil. Çok nadir sivilce çıktığı olur ve normalde de hiç iz kalmaz. Ama şimdi dikkatli bakıldığında çenem mor renk görünüyor. İzlerde kalacak gibi duruyor. Kaç gündür geçer diye bakledim ama değişen bir şey olmadı. Öte yandan yüzümdeki diğer tüylerde çok belirginleşti. Başka bir uzmana da deneme seansı yaptırıp aradaki farkı görmek istiyorum. Benim acil bir uzmana ihtiyacım var.

Bu arada ben ilk seansımda çok küçük bir bölge yaptırdım. Ardından 2. seansada kısa bir süre sonra gitmek zorunda kaldım yüzümdeki tüylerin çokluğundan. son olarak 3. seansıma gittiğimde de izler duruyordu. Şimdi 3. seans da eklendi. sende kabuklar döküldükten sonra sivilce lekeleri gibi mor izler olmadı mı?

Bunun için cilt doktoruna mı danışmak gerek?

Bunun için cilt doktoruna mı danışmak gerek?

bahsettiğin morluk bendede olmuştu. sanıyorum bu sinire denk gelen iğne sebebiyle oluyor.. ancak 3-4 güne dağıldı o morluk bende.. bir de çok kısa bir zaman olmuş, 10 gün bence iyice gözlemle 3-4 gün daha. bi süre gitme hatta dinlensin cildin. baktın geçmiyor bir dermatoloğa başvur derim. en azından bi komplikasyon mu var yoksa cildinin verdiği tipik bir cevap mı onu anlarsın.
ya benim gittiğim yerden memnunum ben aslında, özelden yazayım neresi olduğunu?

Evet canım 100 mesaj hakkını doldurmak gerekiyor, özel mesaj atmak için. Yerin ismini veya telini yazabilirsin en azından, istemedikleri zaman siliyorlar. Yer öneren o kadar çok kişi var ki burda. kimse kurala uymuyor. :))

bahsettiğin morluk bendede olmuştu. sanıyorum bu sinire denk gelen iğne sebebiyle oluyor.. ancak 3-4 güne dağıldı o morluk bende.. bir de çok kısa bir zaman olmuş, 10 gün bence iyice gözlemle 3-4 gün daha. bi süre gitme hatta dinlensin cildin. baktın geçmiyor bir dermatoloğa başvur derim. en azından bi komplikasyon mu var yoksa cildinin verdiği tipik bir cevap mı onu anlarsın.
ya benim gittiğim yerden memnunum ben aslında, özelden yazayım neresi olduğunu?

canım özel mesaj atma hakkın olduğunda bana da yazabilir misin nerede yaptırdığını ? memnunsun sanırım gittiğin yerden..

Ben henüz iğneli epilasyon yaptırmadım ve arayış içerisindeyim...Daha önce bir iki yere lazer için sorduğumda senin tüylerini görmez lazer demişti ki o zaman insanların lazer hakkındaki olumsuz yorumlarından haberim yoktu ama burda okuduklarımdan sonra lazere güvenmiyorum artık açıkcası

Ben henüz iğneli epilasyon yaptırmadım ve arayış içerisindeyim...Daha önce bir iki yere lazer için sorduğumda senin tüylerini görmez lazer demişti ki o zaman insanların lazer hakkındaki olumsuz yorumlarından haberim yoktu ama burda okuduklarımdan sonra lazere güvenmiyorum artık açıkcası

Ben yaptırdım ama bende arayış içerisindeyim. İğneli epilasyon yaptırmanın en zor kısmı iyi bir uzman bulmak.

Ben yaptırdım ama bende arayış içerisindeyim. İğneli epilasyon yaptırmanın en zor kısmı iyi bir uzman bulmak.

Haklısın canım..şansıma etrafımda hiç bu konuda bana yardımcı olcak biri yok :KK50: aceleye de getirmek istemiyorum inşallah iyi bir yer buluruz. :13:

Son düzenleme:
canım özel mesaj atma hakkın olduğunda bana da yazabilir misin nerede yaptırdığını ? memnunsun sanırım gittiğin yerden..

arkadaşlar nereye gittiğimi yazmıyorsam sizi gittiğim yer için açılan başlığa yönlendirebilirim :KK9: oraya yorum yazdım. yazdığım cevabı profilimde görebilirsiniz.

X