İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

menekşe07 taylor söylediklerinizin çoğunu bende yaşadım.Randevu saatine uymayıp bekletmeler,hijyenik olmayan koşullar.Allahtan bende kağıt havlu seriliyordu.gerçi kenarlardan alttaki örtüdeki kıllar görünüyordu.:KK20:odaya girer girmez acele acele işleme başlamak için söylenmeler.İşe yaramış olsa gam yemiycem.bir sürü para ver acı çek sonuç hiçbir şey.üstüne bide lekeler.iyiki yüzüme başlamamışım..bir ay oldu sanırım gitmiyorum gitmeyide düşünmüyorum.şimdi doğru bir yer bulana kadar
tüyleri alsam olur mu gerçi bir azalma incelme olmadı ama yine de insan takılıyor.koskoca istanbulda işini hakkıyla yapan izsiz lekesiz kıllardan kurtulacağımız bir yer yok mu valla sıkıntılı bir durum.

menekşe07 taylor söylediklerinizin çoğunu bende yaşadım.Randevu saatine uymayıp bekletmeler,hijyenik olmayan koşullar.Allahtan bende kağıt havlu seriliyordu.gerçi kenarlardan alttaki örtüdeki kıllar görünüyordu.:KK20:odaya girer girmez acele acele işleme başlamak için söylenmeler.İşe yaramış olsa gam yemiycem.bir sürü para ver acı çek sonuç hiçbir şey.üstüne bide lekeler.iyiki yüzüme başlamamışım..bir ay oldu sanırım gitmiyorum gitmeyide düşünmüyorum.şimdi doğru bir yer bulana kadar
tüyleri alsam olur mu gerçi bir azalma incelme olmadı ama yine de insan takılıyor.koskoca istanbulda işini hakkıyla yapan izsiz lekesiz kıllardan kurtulacağımız bir yer yok mu valla sıkıntılı bir durum.

kızlar forumda şimdi de ayten hanımı övüyorlar..acaba ona mı gitsek..bunun da gül hanım gibi fos çıkmasından endişe ediyorum açıkcası :KK43::KK43:..kabuk acı yara bere hepsini geçtim tek sıkıntım iz kalması...onun dışında diğerlerinin önemi yok benim için...

Buluruz herhalde cocoon. Tek değildir sanmıyorum. Ben de Mecidiyeköy'deki hanıma mı gitsem (sanırım adı Zeynep) yoksa Ayten Hanım'a mı bilmiyorum. Mecidiyeköy'deki evime daha yakın, önce onu deniyeceğim galiba. Birkaç seans gidince onunla ilgili deneyimlerimi de yazarım. Olmazsa Ayten Hanım'a da giderim. Hepsini denemiş olurum :).

Zeynep Hanıma geçen sene gidiyordum, daha sonra taşındım ve uzman değiştirmek zorunda kaldım. Yazdıklarınızı okudum, Zeynep hanımı tavsiye ederim, bahsettiğiniz o tarz ciddiyetsizlikler, düşüncesizlikleri yaşamazsınız kendisiyle ve dikkatli çalışır. Ayten hanıma ise hiç gitmedim ama gidenlerde leke problemi yaşandığını duydum, tabi en iyisi sizin gidip görmeniz.

ben de bu aralar başladım iyi bir uzman araştırmaya ve forumda gül hn. ile ilgili pek çok şey okudum. savunanlar o kadar kötü bir sekilde savunuyorlarki kadının üstüne düşünme gereği bile duymadım. ve üstüne bu anlatılanlar... iyi ki acele etmemişim.
taylor sen de boşver, iyi birini buluruz insallah. yani oralara kadar gidiliyor böyle baştan savma işler, gelene gösterilen saygısızlık... ayıp ya.
taksimdeki ayten hanıma gidenler bana ulaşabilirler mi kızlar. benim önce bir tedavi sürecim olacak ama şimdiden bakınıyorum hiçbir şekilde beni zarara ugratmayacak birine. özel msj da atamıyorum su an, e-posta adresinizi yollarsanız sorularım olacak :)
bir de zeynep hanım denmiş ayten hanımla ikisine gitmiş olanlar varsa da tecrübelerini paylaşabilirler mi.

Merhaba, ben Ayten Hanım'a gidiyorum. Yarın 3. seansım olacak ve şimdilik memnunum. 2. seansıma geçtiğimiz cumartesi gitmiştim şu anda kabuklar döküldü çok az kaldı ve soyulmalar başladı. Bende Ayten hanımı bu formdan buldum ve ilk seansımda çok küçük bir bölgeyi yaptırdım sonra devam ettim. Bazıları iz kalıyor demiş ama bende şu anda öyle bir problem yok. Bunu söylemek için çok mu erken bilmiyorum ama umarım öyle bir problem yaşamam. En iyisi gidip denemek her cilt farklı reaksiyonda gösterebilir. Bu sebeple öneri almak yerine gidip denemekte fayda var. Zeynep Hanım'ın da iyi olduğunu duydum Ayten hanım'ın da ikisini de deneyip öyle karar verin. Öneride bulunamıyorum çok hassas bir konu çünkü.

Bu arada ben yarın ki seansıma da gidip eğer tüylerim fazla çıkmazsa çünkü parça parça gidiyorum bir süre ara verip bakıcam iz kalıp kalmadığına. Ona göre devam edicem veya başka bir uzman araştıracam. Yüz konusunda çok tedirginim ve hergün bu formları okumaktan paranoyak oldum. ilk seansımda küçük bir bölge yapıldı ve 6 günde tamamen düzeldi ardından 3 tane küçük sivilce çıktı bepanten sürdüm hiç iz kalmadı onlardan. Ama geçtiğimiz cumartesi daha geniş bir bölgeye yaptırdım ve henüz düzelmedi küçük kırmızı izler var dökülen kabukların altında. yarın da göz çevresindeki ufak tüylere yaptırcam iğneli umarım iz kalmaz. Bu formu okuduktan sonra hiç cesaretim kalmıyor :KK43:((

Zeynep Hanıma geçen sene gidiyordum, daha sonra taşındım ve uzman değiştirmek zorunda kaldım. Yazdıklarınızı okudum, Zeynep hanımı tavsiye ederim, bahsettiğiniz o tarz ciddiyetsizlikler, düşüncesizlikleri yaşamazsınız kendisiyle ve dikkatli çalışır. Ayten hanıma ise hiç gitmedim ama gidenlerde leke problemi yaşandığını duydum, tabi en iyisi sizin gidip görmeniz.

Çok teşekkürler cerenicious. Forumu okuyamamıştım, iyi oldu yazdığınız. Zeynep Hanm'a başlarım artık.

gül hanıma gitmeyi kafama koymuştum fakat şu anda tamamen vazgeçmiş bulunmaktayım...bu ne yahu..bi sürü sorun..bence biraz üslubunu sertleştirip paylamalıydın güzelce onu ve asistanını..bu kadarına da pes yani..sen hala oraya devam ediyor musun canım ?..

ezcy selam henüz özel mesaj atamadığım için mesajına burdan cevap vermek durumundayım. Yanlış anlaşılma olmuş ben Aysel Hanım'a gitmedim henüz. Seninle aynı şekilde, gitmeyi planlıyorum ve burada giden arkadaşların deneyimlerini dinliyorum şimdilik sadece.

arkadaşlar ben de gül hanıma gidecektim randevu almsııtm ama hastalanınca gitmedim sonra aradım gelemeyeceğimi söyledim ve çalıstığım içinde hafta içi 4 bucuktan sonra gelebileceğimi söyledim gül hanım da beni arayıp randevu saatini vereceğini söylemişti günler geçti aramadı ben aradım meşgule aldı ve geri de dönmedi... okuduklarınızdan sonra ben de vazgeçtim ona gitmekten ... şimdi de iki isim var forumda ...zeynep ve ayten hanım.. onları ilk defa duydumm.. ben anadolu yakasında oturuyorum.. hangisini önerirsiniz bir an evvel gitmem lazım.. boynumdaki tüyler beni deli ediyo uzun uzunlarrr:KK43: adres ve ücretleri hakkında bi bilgilendirme yaparsanız sevinirim şimdiden tşkler.... özelden msj atasanız çok iyi olurr ya da burdan da yazılabiliyorsa yazın tabii herkess bilsin ve bi an evvel başlasın .....

Arkadaşlar iyi pazarlar,

Ben kolum için Gül Hanım'a gidiyorum. Hayatımda ilk kez iğneli epilasyon yaptırıyorum daha önce kimseye gitmediğim için bir karşılaştırma yapamam ama yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum.

Ben bembeyaz tenli ve çok hassas olmama ragmen hiçbir zaman ne kabuk tuttu ne kızarıklık 2 günü geçti, ama çok dikkat ettim kollarımı 3-4 gun suya degdırmedım, sacımı anneme yıkattım :)

Son seansta; bazı inatcı tuylerıme birkaç defa girmek zorunda kaldı ki şu an oralarda bile hafif kızarıklık var sadece. Benim acı eşik değerim sanırım yüksek ki en ufak şey hissetmiyorum yapılırken ama bu sanırım yapılan bölgeye de bağlı.

Her gıttıgımde temiz bir ortamla karsılastım ki ben boyle konularda kafayı yıyecek sekılde hassasımdır mikrop kapacagım dıye odum kopar.

Ve belki cok kucuk bırsey ama telefonu acmak zorunda oldugu zaman kı bu gorusmesı 30 sn gıbı kısa bır zaman bıle olsa mutlaka makınenın zaman sayacını durduruyor.

Bu sefer gıttıgımde kaslarımı aldırmakta kararlıydım onun da ucretını gozden cıkarmıstım ama kesınlıkle bosa para verırsın senın kaslarının seklı cok muntazam hem cıkanlar da cok az dedı. Bu da cok hosuma gıttı cunku orda benden 2 tuy alıp parasını alabılırdı.

Bu hafta içi benim randevum yoktu ama benim ogleden sonralarım için musaıtlık olunca ısrarla ulasana kadar bırı randevusunu ıptal edene kadar aradım ve gul hanım bana bır kısının randevusunu ıptal ettıgını soyleyınce kosarak gıttım.

Ben memnun oldugum için Beylikdüzünden Göztepeye hiç üşenmeden gidiyorum.

Bu arada Kybele de lazer epilasyon için paket almıştım, bu paket bitince de bacak, genital ve koltuk altında kalan tüyler için de gitmeyi düşünüyorum.

Sevgiler.

Son düzenleme:
:KK66:
ezcy selam henüz özel mesaj atamadığım için mesajına burdan cevap vermek durumundayım. Yanlış anlaşılma olmuş ben Aysel Hanım'a gitmedim henüz. Seninle aynı şekilde, gitmeyi planlıyorum ve burada giden arkadaşların deneyimlerini dinliyorum şimdilik sadece.

evet canım farkındayım yanlışlık oldu:KK66: ben aysel hanımdan da vazgeçtim..bir hayli uzak ya..havalanından sonra 1 saat yok..sonra tekrar taksiye bin falan..yakınlarda bakıcam..

Ben yarın ilk defa gideceğim iğneliye.. Korkmuyo da değilim hani..Lokalle uyuşturtup yaptırıcam. Acaba iğneliyle ortalama kaç seansta koltukaltı ve genital biter bilen var mı??

Arkadaşlar Selam,

Taksim'de Ayten Hanım'ın olduğu yerin adını, adresini arıyorum ancak bulamadım henüz. Gidenler, bilenler bu bilgiyi paylaşabilir mi? Özel mesaj olarak da atabilirsiniz.

Çok teşekkürler..

Benim tüylerim 1 hafta geçmeden tekrar çıktı.Birkaç yerle görüştüm bunun normal olmadığını söylediler.Kıl köklerini tam yakamıo demek oluomuş bu.Çünkü cımbızla çekerken de hissettim acısını bide çok yavaş çalışıor.Burda yazılanlara göre gittim bende ama tavsiye etmem açıkçası.

selam willingness başka bir yere başladın mı? Ben denemek için gül hanıma gittim...Favori bölgesini yaptırdım dediğin gibi 10 tl iğne ücreti aldılar.Benim de cildim hassas acır diye düşünüyordum ama öyle büyük bir acı hissetmedim.Kızarıklık orda bekldiğim sürede geçti kabuklanma ve lekelenme olmadı,tüylerin çıkış süresi benim bir haftada çıkmadı özellikle yorum yapmak için bekledim bir ay oldu yaptırmadan önceki gibi değil oran vericek olursam % 90 gitmiş gibi ikinci defa aynı yere yapıldığında hiç kalmayacak gibi duruyor.Tüylerim ayva tüyü 2. seansıma gittim yüzüme
şu an için devam ediyorum tamamen bittiğinde yazıcağım.Olumsuz anlamda evet yavaş yapıyor başka bir yerde deneyimim olmadığı için de normal mi değil mi bilemiyorum şimdilik bu kadar:KK66:

Arkadaşlar iyi pazarlar,

Ben kolum için Gül Hanım'a gidiyorum. Hayatımda ilk kez iğneli epilasyon yaptırıyorum daha önce kimseye gitmediğim için bir karşılaştırma yapamam ama yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum.

Ben bembeyaz tenli ve çok hassas olmama ragmen hiçbir zaman ne kabuk tuttu ne kızarıklık 2 günü geçti, ama çok dikkat ettim kollarımı 3-4 gun suya degdırmedım, sacımı anneme yıkattım :)

Son seansta; bazı inatcı tuylerıme birkaç defa girmek zorunda kaldı ki şu an oralarda bile hafif kızarıklık var sadece. Benim acı eşik değerim sanırım yüksek ki en ufak şey hissetmiyorum yapılırken ama bu sanırım yapılan bölgeye de bağlı.

Her gıttıgımde temiz bir ortamla karsılastım ki ben boyle konularda kafayı yıyecek sekılde hassasımdır mikrop kapacagım dıye odum kopar.

Ve belki cok kucuk bırsey ama telefonu acmak zorunda oldugu zaman kı bu gorusmesı 30 sn gıbı kısa bır zaman bıle olsa mutlaka makınenın zaman sayacını durduruyor.

Bu sefer gıttıgımde kaslarımı aldırmakta kararlıydım onun da ucretını gozden cıkarmıstım ama kesınlıkle bosa para verırsın senın kaslarının seklı cok muntazam hem cıkanlar da cok az dedı. Bu da cok hosuma gıttı cunku orda benden 2 tuy alıp parasını alabılırdı.

Bu hafta içi benim randevum yoktu ama benim ogleden sonralarım için musaıtlık olunca ısrarla ulasana kadar bırı randevusunu ıptal edene kadar aradım ve gul hanım bana bır kısının randevusunu ıptal ettıgını soyleyınce kosarak gıttım.

Ben memnun oldugum için Beylikdüzünden Göztepeye hiç üşenmeden gidiyorum.

Bu arada Kybele de lazer epilasyon için paket almıştım, bu paket bitince de bacak, genital ve koltuk altında kalan tüyler için de gitmeyi düşünüyorum.

Sevgiler.

merhaba ben de aynı yere yüz bölgem için gidiyorum çok yavaş ilerleniyor kol bölgesi yüze göre çok geniş bir alan ne kadar süre oldu başlayalı ve sonuçları nasıl? Teşekkürler...

Arkadaşlar Selam,

Taksim'de Ayten Hanım'ın olduğu yerin adını, adresini arıyorum ancak bulamadım henüz. Gidenler, bilenler bu bilgiyi paylaşabilir mi? Özel mesaj olarak da atabilirsiniz.

Çok teşekkürler..

Henüz özel mesaj atamıyorum ama bulunduğu yeri tarif edebilirim. Taksim meydanındaki yapı kredi bankası ile simit sarayının arasındaki yoldan dümdüz ilerleyeceksin. Sol tarafta kervansaray oteli var otelin hemen yanındaki binanın 5. katı. Dışarda tabela vs. yok bu seni şaşırtmasın.xxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Henüz özel mesaj atamıyorum ama bulunduğu yeri tarif edebilirim. Taksim meydanındaki yapı kredi bankası ile simit sarayının arasındaki yoldan dümdüz ilerleyeceksin. Sol tarafta kervansaray oteli var otelin hemen yanındaki binanın 5. katı. Dışarda tabela vs. yok bu seni şaşırtmasın. Tel yazmak doğru mu bilmiyorum 237 98 22.

Çok teşekkürler fragmannn, bir an önce gideceğim oraya.

ben izmirde yaşıyorum. valla ne Gül hanımmış yani...! konunun yarısını okuyamadım resmen gül hanım muhabbeti yüzünden. memnun olmayanlara değil kesinlikle lafım çünkü burada zaten kötü sonuçlanan deneyimleri yazmak gerekiyor bence insanların ders alması açısından ama şu körü körüne savunanlara inanamıyorum ne yani prim falan mı alıyorsunuz anlamadım ki insanları zorla Gül hanıma yönlendiriyorsunuz. neyse dediğim gibi İzmirde yaşıyorum bir alakamda yok ama sinir oldum gerçekten. benim sorum kltuk altı ve genital bölge için yaptırmayı düşünüyorum ve seansların kaç dakika sürdüğünü merak ediyorum. bilgi verirseniz sevinirim.

ben izmirde yaşıyorum. valla ne Gül hanımmış yani...! konunun yarısını okuyamadım resmen gül hanım muhabbeti yüzünden. memnun olmayanlara değil kesinlikle lafım çünkü burada zaten kötü sonuçlanan deneyimleri yazmak gerekiyor bence insanların ders alması açısından ama şu körü körüne savunanlara inanamıyorum ne yani prim falan mı alıyorsunuz anlamadım ki insanları zorla Gül hanıma yönlendiriyorsunuz. neyse dediğim gibi İzmirde yaşıyorum bir alakamda yok ama sinir oldum gerçekten. benim sorum kltuk altı ve genital bölge için yaptırmayı düşünüyorum ve seansların kaç dakika sürdüğünü merak ediyorum. bilgi verirseniz sevinirim.

Bende ilk başta Gül Hanım'a gitmeyi düşündüm ama formda yalnız onun övüldüğünü görünce vazgeçtim. Neticede memnun kalmayanları okuyunca övgülerin şişme balon olduğu kanaatine vardım. Başka bir iğneli epilasyon uzmanı buldum. Dakikası 1.40 tl ye gidiyorum.

Bu arada yüz bölgesine gidiyorum ve 30 dakika sürüyor benim. koltuk altına arkadaşım gitti 1 saat sürdü.

X