Tabi ki ilgimi çeker. Eğer sakıncası yoksa bahsettiğiniz kişinin iletişim bilgilerini özel mesajla gönderebilirseniz sevinirim. Teşekkür ederim ilginiz için.İyi akşamlar
pandora2, ben aysel hanımın kardeşi ile görüştüm, hem çok uygun hem de aynı sistemle çalıştıklarını söyledi. ben haftaya görüşmeye gideceğim, aysel hanıma da çok teşekkür ederim burdan, hala özel mesaj atamıyorum. sen görüştün mü?
-herkes öncelikle burayı okudugu için burayada yazmak istedim-
Arkadaşlar benim sorularım olacak;
Ben yüz bölgemdeki tüylerle bundan 6 sene falan önce oynamaya başladım. İlk olarak kaşımı alan bayanın "cildin cok parlak görünür, ağda ölü tabakayı alır" vaadleriyle sir yaptırdım yüzüme. Sonra bi baktım düzgün çıkmıyo tüylerim ve ben sürekli yüzümü ağdalamak zorunda kaldım. Bu süreçte tüylerim yayıldı ve bi an geldi bari lazer yaptıriim de toptan kurtuliim diip bi 6-7 ay da lazere gittim. Ama bu sefer sonuç daha da rezil oldu boynuma falan yayıldı. Kalınlaşanlarla birlikte ince ince ama sık sık tüylenmeler de oluştu. Sonra tekrar ver elini ağda.. En son gecen sene ailemin yanına gittiğimde bi 3 ay kadar iğneli epilasyona gitmiştim, ama devam edemediğim için bi sonuç almamıştım tam. Ki sonra istanbula döndüğümde uygun epilasyoncu bulamayınca kendi kendime yüzüme sir ağda yapıyodum. Şimdiyse yine iğneli epilasyona başladım. Şİmdi sorum su: bu kadar işlem gören direnç kazanan tüylerimden gerçekten kurtulabilirmiyim? Bunun ortalama süresini vermeye kalksak ki yüz için bunun uzun oldugu söyleniyor ne kadar olur? Ne kadar zaman sonra ve ne biçimde bi değişiklik görmem lazım bu tüylerde?
Sizin adınıza sevindim uygulamalarınızdan memnun kalmanıza. Ben Avrupa yakasındayım ve Zeynep Hanım'ı düşünüyorum. Arkadaşınız hangi bölgelere yaptırıyor, ne kadardır gidiyor ve azalma, iz durumu nasıl? Çok soru sordum ama bu konu o kadar kafamı meşgul ediyorki :) Şimdiden teşekkürler cevabınız için
şöyle daha özet bi şekilde tekrar sorayım sorularımı : genel olarak bir tüyün akım gördükten sonra 2. kez çıkıp akım görmesi ortalama ne kadar zaman alır? Güzellik uzmanları "bir tur" derken (dikkat edin seans demedim) tam olarak neyi kastediyor? Bir yüz bölgesi için uyuyan uyumayan kısaca çıkabilecek bütün tüylerin akım görmüş olabilmesi için ortalama süre nedir? İğneli epilasyona giden bi kişi kapalı havuza ve spora gidebilirmi? Terleme ve havuz suyu lekelenmeye iltihaba yol açabilirmi, ya da kaç gün bunlara ara verilmeli?
kirmizili, çok teşekkürler bilgilendirdiğin için. benim arkadaşım da memnun işte ayten hanımdan, ama ben arayıp sordurttum ona iğne markasını söylememiş, meslek sırrı demiş, bu bir, ikincisi de çelik iğne kullanıyorum demiş gümüş değil, arkadaşımda da çooook kabuk oluyo, ama o kafasına takmıyor. tabi o bacak falan yaptırdı yüzüne değil, benim anladığım kadarıyla yüzde kabuk olmuyor ama başka yerde oluyor diyenler çok var, ama işte çelik kullanıyorum dediğini biliyorum. belki yüze gümüş iğne kullanıyordur, ama kabuk olduğunu gördüm yani bizzat. onun dışında iyi bir uzman diye ben de duyuyorum, aklımın bi köşesinde var ama ben bütün bacak başlamak istediğim için araştırıyorum işte, çünkü bacakta iz kaldı mı çok belli oluyor.. peki iğne parası falan alıyor muymuş, saati ne kadarmış? ben onu sormadım.
merhabaa, ben bgn güneş koruyucu almak için eczaneye gittiğimde eczacı hanım bana biodermanın güneş koruyucusu ile birlikte epilasyon sonrası kızarıklığı hızlı bi şekilde giderilmek için üretilmiş yine bioderma markasının bi kremini önerdi, ben aldım ürün açıklamasında da cildin hızlı bi şekilde toparlanmasını, yatışmasını sağladığı yazıyo, denersem bi sonraki seansımda paylaşırım yorumumu :)
ve yüz bölgesindeki benlerin üzerine akım verilebilirmi bunu sormak istiyorum? Herhangi bir zararı olurmu?
çok teşekkürler aynısını benim uzmanımda söyledi işte bugün tam benimin üstündekini bırakmıştı. Doktorla görüşmeden almam onu dedi
doğru demiş doktor onayı gerek benlerin altından herşey çıkabilir o yüzden almıyoruz benlerin üstündeki tüyleri.
Siz uzman mısınız? Ben müşteri olarak yazıyorsunuz diye biliyordum en son..