Ben zeynep polat isimli bayana gidiyorum yüzüm için yeri fulya girişine cevahirin yan tarafı, ben memnunum Suicide, zaten forumda coktandır paylaşıoruz bu konuları geçmiş mesajları oku bence
Cnm o kadar başlık var ki ve o kadar cok sey okudum ki inan allak bullak oldu kafam ..(
slm ISLS bende izmitteyim ve bu konuyu araştırmaya bugün karar verdim derincede eylül epilasyon diye bir yer buldum netten orayı araştırdınmı benim çok fazla vaktim yok araştırma için sen bu konuda bayağı bilgilisin sanırım ist anadolu yakasıda olabilir senden ricam karar verdiğin yeri yazarsan çok sevinirim şimdiden tşkler.
syntestetic vardı ya onu merak ediyorum ben aynı anda başladık epilasyona o gül hanıma gidiyodu, nası acaba azalma hissetmeye başladımı
ceren gidiyorum baya oldu artık bölgelerimi çeşitlendirdim=) yüzümde alnımdakiler bitti biraz daha arkaya açılsam mı diyorum=) Favorime bi kere yaptık sonra kasıgıma yaptık iki kere biri alt tarafa biri üst tarafa ama emla beni kesmediği için ikinciye bu haftasonu iğne yaptırıp gidecektim ama Gül Ablanın annesi rahatsızlanmış. Koltuk altım bitti. Ayak parmaklarıma yaptık baya oldu bi daha çıkmadı ama çıkar belki bilmiyorum takipteyim. Çenemde ayrık ayrık 3-4 tane vardı onlara yaptık.İyi gidiyo bi kere fiyat konusunda çok rahatlıyorum gerçekten çünkü devam etmek istiyorum ama parası olmuyo insanın hep haliyle. Ama Gül Abla ciddi uygun yaparken bir de uzun sürdüğünde onun üzerinden de indirim yapıyo sağolsun o yüzden rahatlıyorum. Memnunum yani. Sen memnun musun? Gerçi benim arkadaşlarım Zeynep Ablaya devam ettiği için onun da güzel iş yaptığını zaten biliyorum.Geçenlerde arkadaşıma epilasyon yapılırken gittim Zeynep Ablayala da seni ve siteyi konuştuk =) O da kendinen bahsedilen bi yer olduğunu duyunca şaşırmış=)
Sizin adınıza sevindim uygulamalarınızdan memnun kalmanıza. Ben Avrupa yakasındayım ve Zeynep Hanım'ı düşünüyorum. Arkadaşınız hangi bölgelere yaptırıyor, ne kadardır gidiyor ve azalma, iz durumu nasıl? Çok soru sordum ama bu konu o kadar kafamı meşgul ediyorki :) Şimdiden teşekkürler cevabınız için
sevgili lsls gül hanımın telefonunu yazabilir misin?.Özellikle kabuk bağlamıyor onun yaptığı epilasyondan sonra denilmiş.Ben daha önce de bahsettiğim gibi izmitte bir yere gidiyorum.sonrasında iz kalmayacak gibi ama 2 haftadan fazla kabuklarla dolaşıyorum. ve çok rahatsız edici. ayrıca anladığım kadarıyla gül hanımın epilasyon fiyatı izmitte ki epilasyon merkezlerinden daha uygun. teşekkürler şimdiden
Benden haber bekleyenlere duyurulurrrr..
Nihayet dün akşam iş çıkışı Taksim'e geçip Ayten Hanım'ın yerine gidebildim..
ve yoğunluğundan dolayı ayak üstü hemen burada bahsedilenlerden ve yaptığım araştırmalardan bahsettim kendisine.Adının geçtiğinden haberdar.Hangi iğneyi kullandığını sorduğumda gümüş iğne kullandığını söyledi ama herhangi bir şekilde sorun yaşamadığını iletti, iğneden çok yapan kişinin eline bağlı diye iletti, gümüş iğne kullanıyorum ama dozunu tüyün hassaslığına göre veriyorum dedi.Forumda kesin olmayan kişiler yerine, memnun kalanlardan en basitinden arkadaşına sorsan Sana söylerdi dedi ve çok soru sormam onu şaşırttı (sitemkar bir şekilde) ki arkadaşım O'na gittiğinden her yolu deneyip artık o tüylerden kurtulamayacağını düşünerek umudunu kaybetmiş bir şekilde gitmiş ve sonuç mükemmel olmuştu.Deneme atışı için bile 1.5 saat beklemem gerekiyordu ki benim o kadar zamanım yoktu o sebeple defterine baktı ve o kadar yoğunki ancak 15 nisan 21:00'den sonraya randevu verebildi. Ve hangi bölgelere uygulama istediğimi sordu ben öncelikle bıyık ve bikini bölgesindekilerden kurtulmak istediğimi memnun kaldığım taktirde komple düşündüğümü ilettim.Mevsim olarak biraz geciktiğimi, bıyık ve bikini için işlemlerin yetişebileceğini ama komple içinse eylül-ekim civarı başlamamı sağlığım açısından uygun gördüğünü iletti. (bu durum bana güven verdi açıkçası) amacı sadece para kazanmak olsaydı ben sormadan söylemezdi.Sonrasında da pudra ve madecasol-bepanthene kullanabileceğimi söyledi.IsIs özellikle bu konuda Sizi bilgilendireceğim