İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

gobegimi yaptirali daha fazla olmadi kabuklari yeni dokuldu.ufak tefek izler var simdilik ama onlar da en gec 3 aya gecer diye dusunuyorum!zaten ben gobegimi once denettirdim kucuk biyerinde.orda hicbir iz leke kalmadi ve cok azaldi onun uzerine basladim gobegime yaptirmaya.kollarima da yaptirdim.izler geciyor o hic sorun olmuyor ama benim sorunum da cok kotu kabuklanmasi :KK43: yani gunluk hayatimi aksaticak derecede kabuklaniyor ve vucutta 15-20 gunde ancak dokuluyor.gorunmeyen yerler sorun olmuyo da gorunen yerler mesela ellerimin ustu filan cok kotu gorunuyo iyilesinceye kadar yaklasik bi 15 gun :KK43: bunun icin ne yapabilirim bilmiyorum!!!bilgisi olan var mi??

çok uzun sürüyor iyileşmeniz sanırım orda fazla seçme şansınızda yok ne diyelim doğrusu kabuklanma olsa bile o kadar uzun sürmemeliki normalde kabuklanma bile olmaması lazım epilasyonda ama burda okuduğum kadarıyla herkes kabuklanmayı normal görüyor bizede bu konuda fazla konuşmamak düşer farklı yorumlar tepki çeker insanlar kabuğa alışmışler nedense.

Ben zeynep polat isimli bayana gidiyorum yüzüm için yeri fulya girişine cevahirin yan tarafı, ben memnunum Suicide, zaten forumda coktandır paylaşıoruz bu konuları geçmiş mesajları oku bence

Cnm o kadar başlık var ki ve o kadar cok sey okudum ki inan allak bullak oldu kafam .. :KK43:(

Cnm o kadar başlık var ki ve o kadar cok sey okudum ki inan allak bullak oldu kafam .. :KK43:(

burda memnun olanların yorumlarıı okuyun uzmalarla kouşun bence kafanıza hangisi yatarsa başlayın derim bence burdaki uzmanlar iyi uzmanlarki bu kadar yorum var burda yakınlık uzaklık meselesi var sanırım iyiye gidilir öyle değilmi suicide.

slm ISLS bende izmitteyim ve bu konuyu araştırmaya bugün karar verdim derincede eylül epilasyon diye bir yer buldum netten orayı araştırdınmı benim çok fazla vaktim yok araştırma için sen bu konuda bayağı bilgilisin sanırım ist anadolu yakasıda olabilir senden ricam karar verdiğin yeri yazarsan çok sevinirim şimdiden tşkler.

slm ISLS bende izmitteyim ve bu konuyu araştırmaya bugün karar verdim derincede eylül epilasyon diye bir yer buldum netten orayı araştırdınmı benim çok fazla vaktim yok araştırma için sen bu konuda bayağı bilgilisin sanırım ist anadolu yakasıda olabilir senden ricam karar verdiğin yeri yazarsan çok sevinirim şimdiden tşkler.

anadolu yakasında göztepede gül hanımla görüşebilirsin telefon açıp, izmitte de derincedeki yeri bilmiyorum, ama golcukte bir yer öğrendim, aysepilasyon nickli bayanın ablası, bugün arayacağım ben daha, görüşürüz mesaj atarım özelden, daha atamıyorum ama birkaç mesaj sonra özel mesaj atabileceğim.

baktım bu arada eylül epilasyonun sitesine, onlar da apilus makina kullanıyorlarmış, göztepedeki gül hanımın ve cevahirin ordaki zeynep polat isimli uzmanın kullandığıyla aynı, ama uzmanlara dair bilgi yok.

sevgili lsls gül hanımın telefonunu yazabilir misin?.Özellikle kabuk bağlamıyor onun yaptığı epilasyondan sonra denilmiş.Ben daha önce de bahsettiğim gibi izmitte bir yere gidiyorum.sonrasında iz kalmayacak gibi ama 2 haftadan fazla kabuklarla dolaşıyorum. ve çok rahatsız edici. ayrıca anladığım kadarıyla gül hanımın epilasyon fiyatı izmitte ki epilasyon merkezlerinden daha uygun. teşekkürler şimdiden

siteleri var, birkaç mesaj sonra yollarım sana telefonunu da.

Ya Gül Hanım'ın annesi rahatsızlanmış çok üzüldüm tanıyanlarınız varsa haberiniz olsun=( Foruma epey bir zamandır girmiyorum bi yerlerde birileri Gül Hanımın yaptığı epilasyonda kabuk olmuyor denmesi güvenimi sarstı yazmış, bunu diyen benim ve dediğimin de gayet arkasındayım. Gül Hanım'a artık 6. seansıma gideceğim farklı farklı bölgeler için, kasığım dışında hiçbir yerimde kabuk olmadı bugüne kadar. Ben en başından beri aynısını söylüyorum burada insanların fikrini alın ama sonra gidip gözlerinizle görün kimsenin dediğini değil kendi içinize sineni yapın o zmn boşuna böyle strese girmezsiniz. Ben bu konuda çok araştırmacı ve titiz davrandım, üç ayrı yerler görüştüm içime sinene başladım. Siz de öyle yapın gidin hepsiyle görüşme yapın kimi severseniz onunla başlayın. Gül Hanım'ı düşünenler için hep söylüyorum reklama ihtiyacı yok zaten bagdat caddesinde çalışıyo kadın, tertemiz iş yapıyor, tatlı bir insan ve kesinlikle paragöz değil. gulguzellik et hotmail nokta com da mail adresi ulaşmak isteyen ordan ulaşabilir.

syntestetic vardı ya onu merak ediyorum ben aynı anda başladık epilasyona o gül hanıma gidiyodu, nası acaba azalma hissetmeye başladımı

ceren gidiyorum baya oldu artık bölgelerimi çeşitlendirdim=) yüzümde alnımdakiler bitti biraz daha arkaya açılsam mı diyorum=) Favorime bi kere yaptık sonra kasıgıma yaptık iki kere biri alt tarafa biri üst tarafa ama emla beni kesmediği için ikinciye bu haftasonu iğne yaptırıp gidecektim ama Gül Ablanın annesi rahatsızlanmış. Koltuk altım bitti. Ayak parmaklarıma yaptık baya oldu bi daha çıkmadı ama çıkar belki bilmiyorum takipteyim. Çenemde ayrık ayrık 3-4 tane vardı onlara yaptık.İyi gidiyo bi kere fiyat konusunda çok rahatlıyorum gerçekten çünkü devam etmek istiyorum ama parası olmuyo insanın hep haliyle. Ama Gül Abla ciddi uygun yaparken bir de uzun sürdüğünde onun üzerinden de indirim yapıyo sağolsun o yüzden rahatlıyorum. Memnunum yani. Sen memnun musun? Gerçi benim arkadaşlarım Zeynep Ablaya devam ettiği için onun da güzel iş yaptığını zaten biliyorum.Geçenlerde arkadaşıma epilasyon yapılırken gittim Zeynep Ablayala da seni ve siteyi konuştuk =) O da kendinen bahsedilen bi yer olduğunu duyunca şaşırmış=)

ceren gidiyorum baya oldu artık bölgelerimi çeşitlendirdim=) yüzümde alnımdakiler bitti biraz daha arkaya açılsam mı diyorum=) Favorime bi kere yaptık sonra kasıgıma yaptık iki kere biri alt tarafa biri üst tarafa ama emla beni kesmediği için ikinciye bu haftasonu iğne yaptırıp gidecektim ama Gül Ablanın annesi rahatsızlanmış. Koltuk altım bitti. Ayak parmaklarıma yaptık baya oldu bi daha çıkmadı ama çıkar belki bilmiyorum takipteyim. Çenemde ayrık ayrık 3-4 tane vardı onlara yaptık.İyi gidiyo bi kere fiyat konusunda çok rahatlıyorum gerçekten çünkü devam etmek istiyorum ama parası olmuyo insanın hep haliyle. Ama Gül Abla ciddi uygun yaparken bir de uzun sürdüğünde onun üzerinden de indirim yapıyo sağolsun o yüzden rahatlıyorum. Memnunum yani. Sen memnun musun? Gerçi benim arkadaşlarım Zeynep Ablaya devam ettiği için onun da güzel iş yaptığını zaten biliyorum.Geçenlerde arkadaşıma epilasyon yapılırken gittim Zeynep Ablayala da seni ve siteyi konuştuk =) O da kendinen bahsedilen bi yer olduğunu duyunca şaşırmış=)

Sizin adınıza sevindim uygulamalarınızdan memnun kalmanıza. Ben Avrupa yakasındayım ve Zeynep Hanım'ı düşünüyorum. Arkadaşınız hangi bölgelere yaptırıyor, ne kadardır gidiyor ve azalma, iz durumu nasıl? Çok soru sordum ama bu konu o kadar kafamı meşgul ediyorki :) Şimdiden teşekkürler cevabınız için

Sizin adınıza sevindim uygulamalarınızdan memnun kalmanıza. Ben Avrupa yakasındayım ve Zeynep Hanım'ı düşünüyorum. Arkadaşınız hangi bölgelere yaptırıyor, ne kadardır gidiyor ve azalma, iz durumu nasıl? Çok soru sordum ama bu konu o kadar kafamı meşgul ediyorki :) Şimdiden teşekkürler cevabınız için

Siteye yeni üye oldum cnm .. bende avrupa yakasında oturuyorum .. Zeynep hanım kim :S
Bende lekesiz kabuksuz sorunsuz işini duzgun yapan bi igne epilasyoncu arıyorum da :S

Benden haber bekleyenlere duyurulurrrr..
Nihayet dün akşam iş çıkışı Taksim'e geçip Ayten Hanım'ın yerine gidebildim..
ve yoğunluğundan dolayı ayak üstü hemen burada bahsedilenlerden ve yaptığım araştırmalardan bahsettim kendisine.Adının geçtiğinden haberdar.Hangi iğneyi kullandığını sorduğumda gümüş iğne kullandığını söyledi ama herhangi bir şekilde sorun yaşamadığını iletti, iğneden çok yapan kişinin eline bağlı diye iletti, gümüş iğne kullanıyorum ama dozunu tüyün hassaslığına göre veriyorum dedi.Forumda kesin olmayan kişiler yerine, memnun kalanlardan en basitinden arkadaşına sorsan Sana söylerdi dedi ve çok soru sormam onu şaşırttı (sitemkar bir şekilde) ki arkadaşım O'na gittiğinden her yolu deneyip artık o tüylerden kurtulamayacağını düşünerek umudunu kaybetmiş bir şekilde gitmiş ve sonuç mükemmel olmuştu.Deneme atışı için bile 1.5 saat beklemem gerekiyordu ki benim o kadar zamanım yoktu o sebeple defterine baktı ve o kadar yoğunki ancak 15 nisan 21:00'den sonraya randevu verebildi. Ve hangi bölgelere uygulama istediğimi sordu ben öncelikle bıyık ve bikini bölgesindekilerden kurtulmak istediğimi memnun kaldığım taktirde komple düşündüğümü ilettim.Mevsim olarak biraz geciktiğimi, bıyık ve bikini için işlemlerin yetişebileceğini ama komple içinse eylül-ekim civarı başlamamı sağlığım açısından uygun gördüğünü iletti. (bu durum bana güven verdi açıkçası) amacı sadece para kazanmak olsaydı ben sormadan söylemezdi.Sonrasında da pudra ve madecasol-bepanthene kullanabileceğimi söyledi.IsIs özellikle bu konuda Sizi bilgilendireceğim :KK66:

bu arada yanlış anlaşılmasın bıyık ve bikini bölgesi az olduğundan onları yaza yetiştirebileceğini, çok uzun sürmeyeceğini söyledi.diğer bölgelerde tüyler çok olduğu için yetiştiremeyeceğini söyledi..

sevgili lsls gül hanımın telefonunu yazabilir misin?.Özellikle kabuk bağlamıyor onun yaptığı epilasyondan sonra denilmiş.Ben daha önce de bahsettiğim gibi izmitte bir yere gidiyorum.sonrasında iz kalmayacak gibi ama 2 haftadan fazla kabuklarla dolaşıyorum. ve çok rahatsız edici. ayrıca anladığım kadarıyla gül hanımın epilasyon fiyatı izmitte ki epilasyon merkezlerinden daha uygun. teşekkürler şimdiden

arkadaşlar gül hanımın annesi çok önemli bir ameliyat geçirmiş aradım ve geçmiş olsun dileklerimi ilettim kendisine burdaki müşterilerine bilgisi olsun diye söylüyorum.........
pandora bende kocaelide oturuyorum ve burdan göztepeye gül hanıma gidiyorum çok güzel bir merkezde hizmet veriyor hem steril hem hijyen çok büyük bir merkez herşey var merkezde gül hanım fityatlarda çok uygun çalışıyor altın iğne kullanıyor gümüş iğnenin deriyi tuttuğunu ve kabuk bağlamasına sebep olduğunu söylemişti her uzman farklı diyor ama ben gül hanıma güveniyorum asla kabuklanmadım gönül rahatlığıyla başlayabilirsin iz falan hiç bir şekilde kalmıyor 2 hafta kabuklarla nasıl dolaşırki insan 2 saatte kızarıklık geçiyor ertesi günü hiç bir şey yok ciltte gül hanımıistiyorsanız nette gül abbasoğlu yazınca irtibat telini bulabilirsiniz arkadaşlar tekrar çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum gül hanıma........

Geçmiş olsun Gül hanım'a da, annesine de.. umarım tez zamanda sağlığına kavuşurrr..

Benden haber bekleyenlere duyurulurrrr..
Nihayet dün akşam iş çıkışı Taksim'e geçip Ayten Hanım'ın yerine gidebildim..
ve yoğunluğundan dolayı ayak üstü hemen burada bahsedilenlerden ve yaptığım araştırmalardan bahsettim kendisine.Adının geçtiğinden haberdar.Hangi iğneyi kullandığını sorduğumda gümüş iğne kullandığını söyledi ama herhangi bir şekilde sorun yaşamadığını iletti, iğneden çok yapan kişinin eline bağlı diye iletti, gümüş iğne kullanıyorum ama dozunu tüyün hassaslığına göre veriyorum dedi.Forumda kesin olmayan kişiler yerine, memnun kalanlardan en basitinden arkadaşına sorsan Sana söylerdi dedi ve çok soru sormam onu şaşırttı (sitemkar bir şekilde) ki arkadaşım O'na gittiğinden her yolu deneyip artık o tüylerden kurtulamayacağını düşünerek umudunu kaybetmiş bir şekilde gitmiş ve sonuç mükemmel olmuştu.Deneme atışı için bile 1.5 saat beklemem gerekiyordu ki benim o kadar zamanım yoktu o sebeple defterine baktı ve o kadar yoğunki ancak 15 nisan 21:00'den sonraya randevu verebildi. Ve hangi bölgelere uygulama istediğimi sordu ben öncelikle bıyık ve bikini bölgesindekilerden kurtulmak istediğimi memnun kaldığım taktirde komple düşündüğümü ilettim.Mevsim olarak biraz geciktiğimi, bıyık ve bikini için işlemlerin yetişebileceğini ama komple içinse eylül-ekim civarı başlamamı sağlığım açısından uygun gördüğünü iletti. (bu durum bana güven verdi açıkçası) amacı sadece para kazanmak olsaydı ben sormadan söylemezdi.Sonrasında da pudra ve madecasol-bepanthene kullanabileceğimi söyledi.IsIs özellikle bu konuda Sizi bilgilendireceğim :KK66:

kirmizili, çok teşekkürler bilgilendirdiğin için. benim arkadaşım da memnun işte ayten hanımdan, ama ben arayıp sordurttum ona iğne markasını söylememiş, meslek sırrı demiş, bu bir, ikincisi de çelik iğne kullanıyorum demiş gümüş değil, arkadaşımda da çooook kabuk oluyo, ama o kafasına takmıyor. tabi o bacak falan yaptırdı yüzüne değil, benim anladığım kadarıyla yüzde kabuk olmuyor ama başka yerde oluyor diyenler çok var, ama işte çelik kullanıyorum dediğini biliyorum. belki yüze gümüş iğne kullanıyordur, ama kabuk olduğunu gördüm yani bizzat. onun dışında iyi bir uzman diye ben de duyuyorum, aklımın bi köşesinde var ama ben bütün bacak başlamak istediğim için araştırıyorum işte, çünkü bacakta iz kaldı mı çok belli oluyor.. peki iğne parası falan alıyor muymuş, saati ne kadarmış? ben onu sormadım.

X