İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

siz hiç bir şey bilmiyorsuuz sadece biliyorum sanıyorsunuz bana da özelden her sorana yer söylemiyorum burda kimin ne olduğu belli değil sadece bunu anladım ama ben artık kimin ne yapmaya çalıştığıı çok iyi anladım herkesin kendi tercihi kimse kimsei tercihine karışamaz 5 kişinin ancak bi tanesini bilebilirsiniz diğerleri burda hiç yorum yapmadı ve yapmıcakta boşuna merak etmeyin

bugun bacaklarımdan birinin alt kısmına yaptırdım iğneli epilasyon
uzun süreceği için diğer bacağı da bikaç gün içinde yapacağız inşallah
kolaltından çok daha rahatmış bacaklar
biraz acı yanma oluyor yaparken ama uyuşuyor bi süre sonra
kolaltının o titreme çekilme hissine tercih ederim valla benneyaptımki

bacaklarım için rahat iki seneyi bulurmuş bitmesi
yani ikişer aydan 10-12 seans
benim çok gözüm korktu
acaba normal mi bu
bacaklarını yaptırmış bitirmiş olan var mı
gerçekten bu kadar uzun mu sürüyor

bu kadar uzunsa hem para hem de vakit konusunda sıkıntı olacak gibi :1no2:
acaba yol yakınken diğer bacağı da yaptırıp sonra devam etmesem mi bi fikir verin arkadaşlar benneyaptımki

slm bursada iğneli epilasyona giden varsa nolur söylesin arkadaşlar bi türlü aklıma yatmadı gittiğim yerler

benim çok gözüm korktu
acaba normal mi bu

acaba yol yakınken diğer bacağı da yaptırıp sonra devam etmesem mi bi fikir verin arkadaşlar benneyaptımki

Ya bacaklardaki tüyler heralde vücuttaki en kalın tüylerdendir. İğnelide de ne kadar zayıf,ince bir kılsa o kadar çabuk bitiyor diye biliyorum o yüzden tamamen avuç içi kadar tüysüz kalması o süreyi bulabilir. Ama yaptıranlar söylerse daha sağlıklı olur tabi :)

benim çok gözüm korktu
acaba normal mi bu

5 veya 6 seans sora bitmesi gerekirken çok uzun bir zaman 2 sene kolay gelsin

merhaba, ben 17 yaşındayım. Şu anda üniversite sınavlarına hazırlanıyorum liseye başladığımdan beri her yerimde ama özellikle yüzümde fazlasıyla tüylenme olmuştu. Çok uzun süre araştırdım gitmediğim doktor epilasyoncu kalmadı ama hep korktum ve bi türlü başlayamadım, kuzenim iğneli epilasyon yaptırırıyordu ama o konyadaydı onun yüzündeki tüyler tamamen bitince ben de cesaret aldım ve iğneliye başlamaya karar verdim bugün tam da 2 saat önce denemek için çok küçük bir yere epilasyon yaptırdım inanırmısınız 2 saate acısı da kızarıklığı da geçti. şu anda sadece belli belirsiz bir kabarıklık var ve devam etmeyi düşünüyorum. inşallah kurtulucam =)

merhaba, ben 17 yaşındayım. Şu anda üniversite sınavlarına hazırlanıyorum liseye başladığımdan beri her yerimde ama özellikle yüzümde fazlasıyla tüylenme olmuştu. Çok uzun süre araştırdım gitmediğim doktor epilasyoncu kalmadı ama hep korktum ve bi türlü başlayamadım, kuzenim iğneli epilasyon yaptırırıyordu ama o konyadaydı onun yüzündeki tüyler tamamen bitince ben de cesaret aldım ve iğneliye başlamaya karar verdim bugün tam da 2 saat önce denemek için çok küçük bir yere epilasyon yaptırdım inanırmısınız 2 saate acısı da kızarıklığı da geçti. şu anda sadece belli belirsiz bir kabarıklık var ve devam etmeyi düşünüyorum. inşallah kurtulucam =)

ya iğneli epilasyon tamamen yapan kişinin uzmanlığına bağlı bi olay.arkadaşının konyada nereye gittiğini tahmin edebiliyorum cunku hepimiz aynı yere gidiyoruz:) en iyi olan sadece tek biyer var onu da herkes biliiio zaten o yuzden secim yapmakta zorlanmıyoruz :)eğer konyada yaptırma şansın olsa gel burda yaptır derim cünkü gercekten kadın işinin uzmanı.uzman birini bulduysan asla bırakma derim.cunku abartmıyorum %100 sonuc alınıyo.

merhaba, ben 17 yaşındayım. Şu anda üniversite sınavlarına hazırlanıyorum liseye başladığımdan beri her yerimde ama özellikle yüzümde fazlasıyla tüylenme olmuştu. Çok uzun süre araştırdım gitmediğim doktor epilasyoncu kalmadı ama hep korktum ve bi türlü başlayamadım, kuzenim iğneli epilasyon yaptırırıyordu ama o konyadaydı onun yüzündeki tüyler tamamen bitince ben de cesaret aldım ve iğneliye başlamaya karar verdim bugün tam da 2 saat önce denemek için çok küçük bir yere epilasyon yaptırdım inanırmısınız 2 saate acısı da kızarıklığı da geçti. şu anda sadece belli belirsiz bir kabarıklık var ve devam etmeyi düşünüyorum. inşallah kurtulucam =)[/QUOT yaptırdığın kişi işini bilen uzmanmış bu zamanda zor işini bilen uzman bulmak

leylakcım özelden msj atmışsın ama ben daha yeni üye olduğum için özel msj gönderemiyomuşum en az 50 msj yazmanız lazım dio.nasıl iletişim kurabiliriz bilmiyorum???

braise bugün belki küçük bir yerde yaptırdın yarından sonra o küçük yerin çok büyük olmayacağını nerden bileceksin o zaman belki burda yazacaksın yine yorum büyüse bile belki senin yorumların yine çok önemli olacaktır onun için sen devam et canım doğru kişiyi bulmuşsun

merhaba
benim bacağıma (dizden alta) 20gün önce iğneli yapıldı ama benim kabuklanmalar hala iyileşmedi yaa korkuyorum ben bunlar kalacak diye :1no2:
kolaltıma yaptırdığımda hiç farketmedim bile bir hafta on günde geçmişti
ama bunlar bepanthen sürmeme rağmen hala geçmedi
gerçi benim yaralarım zor iyileşir cildim çok kuru oldugu için ama
bilemiyorum yaa sizce normal mi
ya kalırsa böyle :1no2:

hiç endişelenme bacaklardaki kıl kökleri biraz daha kalın olduğu için kabuklanma oranı daha fazladır ve iyileşme süresi de uzar diğer bölgedeki kıllara göre. ben de dizden altı iğneli epilasyon yaptırmıştım iyileşmesi bir aydan fazla sürmüştü. kremi devamlı kullan.

herkese selamlar,
bende iğneli epilasyon yaptırıyorum arkadaşlar çok da memnundum fakat 3 hafta önce evlendim ve İstanbul Avrupa yakasından Anadolu yakasına taşındım. Ben gene de eski gittiğim yere devam ederdim çünkü çok memnundum fakat epilasyoncum memleketine yani Çanakkaleye döndü benim düğünüme yakın. O sebeple şimdi Anadolu yakasında ( Sahrayıcedit, Kadıköy vs. olabilir) iyi bir yer arıyorum güvenip gidebileceğim. Gidip de memnun kalan arkadaşlar lütfen bana özelden mesaj atsınlar. Çok azalttım bitirmek istiyorum yarıda kalsın istemiyorum.
Herkese teşekkürler şimdiden

hiç endişelenme bacaklardaki kıl kökleri biraz daha kalın olduğu için kabuklanma oranı daha fazladır ve iyileşme süresi de uzar diğer bölgedeki kıllara göre. ben de dizden altı iğneli epilasyon yaptırmıştım iyileşmesi bir aydan fazla sürmüştü. kremi devamlı kullan.

aa gerçekten mi ben de korkmaya başlamıştım kalacak hiç geçmeyecek diye
ayy çok sağol yaaa içim rahatladı valla :içelim:

bana görede o kadar uzun kabuklanma hiç normal değil çok fazla bir zaman bi kaç gün yada bir hafta normal ama sizinki uzun sürmüş akım fazla gelmiş olabilir o bölgeye

Arkadaşlar göğüs bölgesiyle ilgili fikir danışmak istedim oraya da yaptırmak istiyorum ama karasızım bir zararı olur mu diye... Göğüs ucuna veya o bölgelere yaptıranlar varsa acısı ne kadar oluyor ve bir sakıncası var mı okuyan araştıran varsa paylaşabilir mi :) ?

ben yaptırmadım ama epilasyon sırasında yapan bayanla konuşurken anlatmıştı
göğüs genel olarak yağ oldugu için hiç acımıyormuş sadece oraya hafif iğne dokunuşlarından dolayı bi huylanma gibi kaşınma gibi bişeyler oluyormuş yaptıranlar hep keşke daha önce yaptırsaydık demişler öyle dedi bana epilasyon yapan bayan

tecrübem değil ama duydugum bu anlatayım dedim :)

Ben de göğüs ucuma yaptırdım, 3 kerede bitti, acısı çok çok azdı, şu anda hiç yok tüy o alanda.kaydirigubbakcemile3

Teşekkürler calicice ve aslıhan. Beni ilerde bir zararı ortaya çıkar mı o korkutuyor ya sonuçta kendi kendine bile bezelerin oluşabildiği bir bölge... Ama bu şekilde de olmaz yani resmen kıl var orda. aslıhan senin o bölgedeki tüyler kalın mıydı ince miydi peki ?

X