sen hangi bölgeyi düşünüyosun canım
ekime kadar bitse güzel olmaz mıı yerimseniben şimdi başlasan azala azala biter o zamana
hadi hayırlısı diyelim o zaman kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar merhaba, dün iğneli epilasyona başladım. aslında kasık bölgesi için düşünüyordum ilk başlarda, fakat sonra koltuk altım da problemli olduğu için onu da yaptırmaya karar verdim. ve normalde ağdada koltuk altım enaz acıyan yer olduğu için oradan başlayalım dedim, fakat inanılmaz bir acı olduğu için kremle uyuşturmaya karar verdik. emla ile 1.5 saat bekledikten sonra koltuk altım dokunurken uyuşuktu, fakat elektrik verilirken yine çok acıdı. dayanılacak gibi bir acı değil, çok şaşırdım çünkü buradan okudğum kadarıyla kimsede böyle bir şey olmamış. sonuç olarak şu anda sağ koltuk altım küçük tüyler dışında temiz, sol ise tüylü duruyor =(
yani sanırım emla bende bir işe yaramıyor, acaba başka şeyler kullanan var mı, daha fazla etkili bir uyuşturucu krem falan? çünkü çok istememe rağmen sanırım devam edemeyeceğim böyle giderse=(
arkadaşlar merhaba, dün iğneli epilasyona başladım. aslında kasık bölgesi için düşünüyordum ilk başlarda, fakat sonra koltuk altım da problemli olduğu için onu da yaptırmaya karar verdim. ve normalde ağdada koltuk altım enaz acıyan yer olduğu için oradan başlayalım dedim, fakat inanılmaz bir acı olduğu için kremle uyuşturmaya karar verdik. emla ile 1.5 saat bekledikten sonra koltuk altım dokunurken uyuşuktu, fakat elektrik verilirken yine çok acıdı. dayanılacak gibi bir acı değil, çok şaşırdım çünkü buradan okudğum kadarıyla kimsede böyle bir şey olmamış. sonuç olarak şu anda sağ koltuk altım küçük tüyler dışında temiz, sol ise tüylü duruyor =(
yani sanırım emla bende bir işe yaramıyor, acaba başka şeyler kullanan var mı, daha fazla etkili bir uyuşturucu krem falan? çünkü çok istememe rağmen sanırım devam edemeyeceğim böyle giderse=(
bende ilk seansımda 30 dk dayanabilmiştim. 5. seansa gidicem sadece 10 dk alabiliyorum. çünkü ilkinde fazla elektrik vermedikleri için acı olmuyo. daha sonra elektriği yüksek verdikleri zaman daha çok acı hissediyosun
inşl. iyi olur cnm. valla ben şuan ilk seansta nsl 30 dk dayanabildim die düşünürken epilasyoncu düşük elektrikle başladık demişti. ondan diyorum yani
gttim bugün ilk seansıma
acı beklediğim kadar değilmiş sinek ısırığı gibi bişeydi şişme falan da olmadı sadece hafif kabarıklıklar ve kızarklıklar var o da geçicek inşallah bi iki güne..
tırsıp gidemeyen arkadaşlara tavsiyem cesaretlerini toplayıp gitsinler bir an önce..bi şekilde o kılları alıcaksak biraz para verip kökünden kurtulmak daha iyi değilmi?