İşlem sırasında kılı cımbızla alıyor gibi hissetmemeniz gerek, kök ölüyorsa iğneden sonra kılı çekerken acı hissetmemeniz gerek. Bende kullandıkları makinaları sorduğumda hep 2 MHz'lik flash mod kullanabildikleri makinalardı, birinin markası cesa epiflash diğeri epigold flash'dı. İkisinde de kıl köküne girdiğinde pedalla akım göndererek yakıyordu. İşlem sonrası benim cildim çabuk kızardığı için kabarmalar ve kızarıklıklar oluyor sonra bir gün içerisinde hafif kabuklanma oluşuyordu ve bir hafta içinde de iz kalmadan iyileşiyordu. Dediğim gibi bu kişiden kişiye değişir ama işlem sonucu bir ay içerisinde tüylerin ya seyrelmesi ya da hiç çıkmaması gerekli. Dakikası kaç TL'den devam ediyorsunuz? Ben şuan nakitte 2,5 TL'e gidiyorum. Kredi kartına 3 TL yapıyorlar. Daha önce farklı yerde 2,75 TL'e yaptırıyordum. Uyuşturucu krem kullanmıyorum. Ağrı eşiğim yüksek, burunla üst dudak arası en hassas bölge, benimde gözümden yaşlar aka aka yaptırdım. Zaten şuan kalanlar o bölgedeki sarı tüyler. Bu arada işleme başlamadan yarım saat önce ağrı kesici alıyorum.
Evet bunlarda pedallı sistem. Dün baktım makinaya epilodemi gibi birşeydi cihaz. Eski tiplerden. üzerinde flasmood seçeneği falan yok yani. Bir akımın kaç saniye geleceği bir de 10'a kadar akım şiddet seçeneği var. Ben de 7 ile çalışıyor. Ben de dakikası 2,5 a gidiyorum. Bazen böyle kılı çektiğini hissediyorum. Dün yüzüme yaptırdım. Aynı yerler yine çıkarsa gitmemeyi düşünüyorum artık. Başka yerlere bakıcam. Bir de bana hep uyuşturucu krem sürüyor ama faydası olmuyor. O bölgeler delirtiyor beni. .Geçen biraz burnumun görünen yerlerini yaptırıcam diye dişçiye gittim. Dudağımın üstünü komple uyuşturdum. Çok rahattı. Ama işlem sonrası eve geldiğimde neredeyse bayılacaktım ve başımda 3 gün felaket bir baş ağrısı. Anlatamam. Kalbimin atışı bile değişti. Sanırım burunumun çıkışındaki kılları aldırdığım için oldu. Oradaki kıllar beyin sinirleri ile bağlantılıymış. Ellememek gerekiyormuş o kılları.