- 27 Ekim 2011
- 2.388
- 2.468
Bnm gttgm yer saati 150tl
çok fazla geldi.benim lazere gittiğim yerde dakikası 1,5 tl. 150 tl ise dakikası 2,5 tan oluyor. normal olabilir dakika için ama saat için fazla bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnm gttgm yer saati 150tl
Canim arkadasim benim seni tanidigim icin cok mutluyummerhaba arkadaşlar, daha önce de yazmıştım.. soranlar oluyor,herkese yardımcı olmaya çalışıyorum.
ben işi bitince bir daha girmeyenlerden değilim.
ben bu konuda gerçekten çok çektim,o yüzden anlıyorum sizi.
ben toplamda 1 sene de kurtuldum yüzümdeki kıllardan,ki benimkiler aşırı fazlaydı.
zeynep polat'a gittim,kesinlikle tavsiye ediyorum,şu an bebek gibi cildim
Canim arkadasim benim seni tanidigim icin cok mutluyum
Bende kesinlikle tavsiye ediyorum ilk seansima gittim ama olsun hem guler yuzlu hem elide gayet hizliydi insallah sonuc alicam Allahin izniyle..
İnşallah bebeğim herşey için çok teşekkür ederimoyy canım benim,bu sayede ne tatlı bir arkadaşım oldu sen de kurtulcaksın inşallah benim gibiii
Benim yüzümde (dudak üstü de dahil) 7-8 ile çalışılıyor.Bisi sorcam power kısmı kacta çalışılıyor 3.4.5 kac dercelik bi ısıda cevaplarinizii bekliyorum en doğrusu kac Teşekkürler şimdiden
Bnde 4 5 2defa grdim sadece şimdilik normal midirBenim yüzümde (dudak üstü de dahil) 7-8 ile çalışılıyor.
Güç azaldıkça etki görme süreniz biraz uzayabilir.Bnde 4 5 2defa grdim sadece şimdilik normal midir
İnce ise kıllanmalar hatta tüy ise şanslısın çünkü kıl kökü zayıf olduğu için işlem görmüş bir kıl kökü tekrar çıkmayabiliyor.arkadaşlar ben de alnıma iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum ancak çok korkuyorum sizce sağlıklı mı alnım da küçük tüyler var yüzümü kapatıyor rahatsız oluyorum. ancak beyne zarar verilir mi diye korkuyorum. alnına iğneli epilasyon yaptıran var mı?
Benimde oyle oldu 1 defa ama daha sonra gecti. uzmanim pudrayi cok kabuk olmadigi surece kullanmamami tavsiye etti kabuklari erken dusurdugu icin ondan kaynakli olabilir.Krem olarak ne kullaniyosunuz ?Merhaba arkadaşlar bisi merak ediyorum igneli epilasyon yüzüme boynuma kabuk tutuyor cok yuklememek icin arda bir krem sürüyorum geceleri de pudra ama kabukları düştüğünde yüzümde kabuklarn yerini minik minik çöküntü oluyor boynumda oyle bi sorun yokta yüzümde oluşuyor bu normal mi düzelir mi ne yapmalıyım yardim ederseniz sevinirim
Cok tesekkurler cevap verdiginiz icin dün seansa gttm sordum bnde geçer dedi merak etme hic bi şekilde kabuklarını kaldrma geçer hepsi elinle bile kaldirsan yine izi geçer sadece gec gecer onun için kabuk kendiliginden düşsün daha iyi dedi.ktem olarakta madecasoll hematen karstirip sürüyorum dün iki saat çalıştı ama soktayim hic belli olmuyor bu sefer normalde davul gibi sismem lazimdi.) Akimi bile yükseltti iyi oldu:)Benimde oyle oldu 1 defa ama daha sonra gecti. uzmanim pudrayi cok kabuk olmadigi surece kullanmamami tavsiye etti kabuklari erken dusurdugu icin ondan kaynakli olabilir.Krem olarak ne kullaniyosunuz ?
Tabi gecer daha igneli yaptiripta iz kalan kimseyi gormedim insanlarlaein sadece bu konuda korkusu var iyi bakildigi surece iz kalmaz:) tuylerden kurtulalimda artik gerisini sonra dusunuruz birde size onerim gunes koruyucu kullanmaniz leke kalmamasi icin ben esteviole post laser kullaniyorum sadece hem gunes koruyucu hem cildi yenileme ozelligi var sadece bu kremi kullaniyorum cok memnunum tavsiye ederim :))Cok tesekkurler cevap verdiginiz icin dün seansa gttm sordum bnde geçer dedi merak etme hic bi şekilde kabuklarını kaldrma geçer hepsi elinle bile kaldirsan yine izi geçer sadece gec gecer onun için kabuk kendiliginden düşsün daha iyi dedi.ktem olarakta madecasoll hematen karstirip sürüyorum dün iki saat çalıştı ama soktayim hic belli olmuyor bu sefer normalde davul gibi sismem lazimdi.) Akimi bile yükseltti iyi oldu:)
Yuzde cok uzun sure calisilmiyor once kalinlar toplanir bidahaki gidiste incelerede yaptirirsiniz benimde cok cok inceler var buyutecle bile zor goruyo ama ben goruyorum onlara yapmadi daha ama yapilicak merak etmeyin:)Acil yardim edin bugun igneli epilasyona gittik yalniz tum killara degil kalinlara yapti benim amacim rahatsiz oldugum tum yuz tuyleri idi :!ne sacma igne inceyede yapilir ince dedigide gozle gorulur tuy boyle sacmalok gormedim. Yardimci olurmusunuz???
Alllah razı olsun valla kıyameti kopardı kardeşimde siyahlar var daha birde beklemesi var nası beklicem kıllarla diye düşünmekteyizYuzde cok uzun sure calisilmiyor once kalinlar toplanir bidahaki gidiste incelerede yaptirirsiniz benimde cok cok inceler var buyutecle bile zor goruyo ama ben goruyorum onlara yapmadi daha ama yapilicak merak etmeyin:)