- 30 Nisan 2011
- 136
- 1
Randevu aldım canım heykelde bi yerden. İlk olarak ağda yaparız dedi. Böyle mi başlar ki hep?
agda niye yapıyolar ki? nerene yaptırıyosun?
tuylerin zaten ellenmemiş olması gerekiyo, agda ne alaka anlamadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Randevu aldım canım heykelde bi yerden. İlk olarak ağda yaparız dedi. Böyle mi başlar ki hep?
agda niye yapıyolar ki? nerene yaptırıyosun?
tuylerin zaten ellenmemiş olması gerekiyo, agda ne alaka anlamadım.
bana tuhaf geldi, sonucta agdayı, sararttıgın tuylerinin eski haline donmesi icin yapıyolarsa, onun yerine beklesinler, eski tuylerin kendiliginden cıkıcak zaten bi sure sonra.Çene filan bende yüz bölgesi yani. Sarartıcı sürmüştüm bunu söyledim ondan dolayı mı dedi bilmiyorum. Hatta "ağda mı???" diye şaşkınca sordum, "ağda yapmamamı söylemişti önceki lazercim" dedim "şekerli ağda değil sir ağda yapcaz yok yok bişi olmaz" dedi.
İyice kafam karıştı bak şimdi :44:
merhaba tekrar
bende dün tavsiye edilen handan hanıma gittim yeri göstepede evinde işlem yapıyıor o nedenlede bayağa uyguna yapıyor ben şimdilik memnun kaldım daha önce gittiğim yerdende memnundum sadece handan hanım daha uyguna yapıyor diye orayıda bi denemek istedim dk sdı 1 den yapıyor şimdilik memnun kadım ilerleyen zamnalarda da yazarım çünkü benim yüz bölgemde bayağa var artık nezaman biter bilmem:50
ağda olmaması lazımdı. ama belkide herkesin yöntemi değişiktir. handan hanım , hiç bir başka şekilde aldırmıyor ve almıyor. sadece iğneli epilasyonla öldürüyor:44:Randevu aldım canım heykelde bi yerden. İlk olarak ağda yaparız dedi. Böyle mi başlar ki hep?
bu hafta yine başlıyorum yapılmayan bacağıma
pff yine habire gidicem, paramla rezil olucam, canım acıyacak
bir sürü para gidiyo yaa
cerenicious özelden mesaj gönderemiyorum henüz :) Ben memnun kaldim, favorilerim neredeyse bitti...Cene bölgemdeki tuyler yillardan beri cekildigi icin kil kokleri guclenmis, azalma oldu fakat ciddi bir azalma yaza dogru bekleniyor...Sen memnun kaldin mi?
önemli değil. yardımcı olabilmemiz iyi bişi birbirimizeceylan_ceylin mesajını aldım. çok teşekkür ederim..
aaa yeterr .hep şikayet şikayettt.evet canın acıyacak,paranda gidecek ama tertemiz olacaksın farkındamısın bakalım??en güzel yatırımı yapıyorsun sen şimdi.bırak artık ağlanmayıbu hafta yine başlıyorum yapılmayan bacağıma
pff yine habire gidicem, paramla rezil olucam, canım acıyacak
bir sürü para gidiyo yaa
ben yüzüme zor para yetıstırıyorum bacağı düşünemıyorum valla sana baya bır pahalıya gelıcek cnm
aaa yeterr .hep şikayet şikayettt.evet canın acıyacak,paranda gidecek ama tertemiz olacaksın farkındamısın bakalım??en güzel yatırımı yapıyorsun sen şimdi.bırak artık ağlanmayı
BEN ARTIK TOPLATMAYA GİDİYORUM.15-20 DK. sürüyor.lazerden kalan tüyler ve yüz olarak devam ediyordum. seansı saymadım ama, tur olarak gidemediğim için(zamanım yoktu) , seans sayısınıda bilemiyorum. ama sanırım 1.5 yıl önce falan başladım. yağmurluk(yönetici) konu başlığı açmıştı burdan ve ben hiç beklemeden güvenerek gitmiştim.leke olmadı bende hiç. 2 gün su sürmedim ve kabuklarımlada oynamadım tabihandan hanıma giden arkadaşlar kaçıncı seansta hangi aşamadasınız.kabuklar döküldükten sonra leke iz durumu var mı?bir de handan hanım ne tür iğne kullanıyor
iğnemin üzerindeki markaya baktım.velona yazıyor. işinize yararsa....handan hanıma giden arkadaşlar kaçıncı seansta hangi aşamadasınız.kabuklar döküldükten sonra leke iz durumu var mı?bir de handan hanım ne tür iğne kullanıyor
aslansın senböhü pahalıya geliyo zaten
:))) moral verin bana :)
atla münübüse göztepeye git.pendikte iğneli epilasyon salonu bilmiyorum.lazer var istersen.:44:kızlar ben pendikte oturuyorum önereceğiniz bir yer varmı varsa yardımcı olurmusunuz şimdiden tşk ederim :))