- 6 Ekim 2009
- 1.376
- 27
bursada perizat hanım
ankarada sultan hanım
istanbulda handan hanım
bilginiz olsun..bu uzmanlara içiniz rahat gidebilirsiniz..
Bursadayım cnm ben. Perizat hanım hangi merkezde acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bursada perizat hanım
ankarada sultan hanım
istanbulda handan hanım
bilginiz olsun..bu uzmanlara içiniz rahat gidebilirsiniz..
Bursadayım cnm ben. Perizat hanım hangi merkezde acaba?
Kızlar bende merkez araştırıyorum bu aralar. İki tanesiyle telefonda konuştum az önce. Biri dk.sı 75 kr dedi. Diğeri telefonda fiyat veremeyeceklerini yüzyüze görüşmenin iyi olacağını söyledi. Bu ilginç geldi bana... Sizce nasıl seçebilirim en iyi merkezi, neye dikkat etmem gerekir :44:
canım.merkez araştırma ,uzman araştır
Bursaya geleli 2 ay oldu yeni yeni alışıyorum kimseyi de tanımıyorum ki cnm ya :26: PErizat hanıma da bakayım, başka tavsiye var mı acaba Bursadan...
bence perizattan başkasını hiç arama...çekirgede merkezi.
bayanlar gercekten de hiç sorun kalmıyor muu??bende epilasyon yaptırmak istyorum ancak kimisi lazer ile olan sakıncalı falan diyor??
Hormon bozukluğu yada polikistik varsa bile alınan tüyler için işe yarıyor mu yoksa tedavi ile birlikte mi yapılmalı?[/QU
bunu doktoruna danışırsan daha sağlıklı olur canım
perizat bırakmış öğrendim. ünv. arkadaşlarıma sordum...Netten buldum numarasını aradım canım, bi "amca" çıktı -- evet çekirgede perizatız dedi bunu teyit ettirdim ama iğneli epilasyon uygulamamız yok dedi.
1.75 miii
göztepede handan hanıma gidiyoruz .bir çoğumuzun bitti bile .
ve dakikası 1 tl. sadece .eğer uzun işimiz varsa ,toplamdan bile indirim yapıyor. iz yok...çekerken acı yok...ve kazıklanmak yok..teşekkürler
evet benimki biraz pahalı handan hanım ın telefon nosunu verebilirmisiniz birde ben görüşiyim
teşekkürler
perizat bırakmış öğrendim. ünv. arkadaşlarıma sordum...
muradıyede halk eğitimin kursunun güzellik salonuna varmış oraya gidiyorlarmış. istersen bir araştır. hocalar yapıyormuş.
teşekkür ederim begonyacım ama orası için de pek iyi şeyler söylemeyenler var bu sitede ne yapıcam bilmiyorum yaaaaaa
canımcım, bursa zaten avuç içi kadar bi yer.20 günde 1 gidecğini düşünürsek,hiç panik yapma ve git:) iğnelide inanılmaz sonuç alınıyor. canını sıkma ve hemen başla yaz gelmedenO kurs heykele tophaneye filan yakın mı acaba yaa, bende Bursayı bilemediğim için şimdi... :26: Eşimle gideceğiz ama onun iş çıkış saatinde bir çok yer kapanmış oluyor bi tek elegance açık... Bi türlü gidemedim iyice canım sıkıldı ya... :84:
Sağol canım bilgi için...
selam..igneliden kesin sonuc alırsın, merak etme. ben agustos'ta başladım, rahatsız edenlerin hepsinden kurtuldum. inceler de bitmek uzere yuzumde.çenemde önceleri çok az ve belli bölgede olan tüylerim lazer yaptırdığım için 12.seaans sonunda resmen boynuma kadar sakal oldu şimdi iple alırken dayanılmaz acı çekiyorum moralim çok bozuluyo iğneliden de sonuç alamazsam ya çok tedirginim istanbulda avrupa yakasında oturuyorum lütfen bana güvenilir bir yer bulurmusunuz lütfen
canımcım, bursa zaten avuç içi kadar bi yer.20 günde 1 gidecğini düşünürsek,hiç panik yapma ve git:) iğnelide inanılmaz sonuç alınıyor. canını sıkma ve hemen başla yaz gelmeden