Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa cok kısaymış. sen nerede yaptırıyorsun?hayır, ikisi birlikte 40 dk
merhaba..her renkteki tuye igneli epilasyon yapılabiliyor. igneli yaptır derim.meraba arkadaşlar benimde çenemde tüyler çıkmaya başladı ama çok fazla değil sanırım 10 tane siyah tüğ vardır fakat neama uzun sarı tüylerde var ne yapıcamı bilmiyorum lazeri önermiyolar iğnelidede sarı tüylere dokunmuyorlarr ne yapıcam bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum
onu ben de sordum yaptırdıgım kişiye. bitince hicbi iz kalmaz, korkma dedi. şu an oyle gozenek fln yok. minik minik kabuklar var.
meraba arkadaşlar benimde çenemde tüyler çıkmaya başladı ama çok fazla değil sanırım 10 tane siyah tüğ vardır fakat neama uzun sarı tüylerde var ne yapıcamı bilmiyorum lazeri önermiyolar iğnelidede sarı tüylere dokunmuyorlarr ne yapıcam bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum
Nerede yaptırıyorsu? Kaç seans oldu?? Bide yüz bölgesi ise yaptırdığın bölge seanslar kaçar dakika sürüyor ortlama?
ya kızlar çok fazla msj yazılmış bulamadım cemile hanıma gidenlerin son durumu nedir bilgilendirirler mi bi? bir de fragmann nerelerdesin, nasıl oldun?
bende avrupa yakasındayım direk üsküdara vapurla sonra biraz yürme mesafesi var çok basit yerde
Merhaba cocoon, uzun zamandır girmiyorum. Ben uzun süredir Cemile Hanım'a başladım. Diğer uzmandan kalan izler henüz geçmedi ama çok azaldı. Cemile hanımdan da çok memnunum. Hiçbir iz, leke problemi yaşamadım. diğer uzman beş dk. iğne epi yapmıştı bir hafta dışarı çıkmamıştım. Cemile Hanım da bir saat yapttı, bir gün sonra fotoğraf çektirdim. Aradaki farkı söylüyorum. Bir hafta içinde de tamamen kabuklar dökülüp cildim pürüzsüz oluyor. İnşallah vücudumdaki tüm tüylerden kurtulacağım artık. Sevgiler...
40 dk tek koltuk altı icin mi? ben daha uzun surer sanıyordum.
Kızlar bu iğneli yaptırdıktan sora gözeneklerr çok belirginleşiyormuş küçük delik delik? Bilgisi olan var mı?
meraba arkadaşlar benimde çenemde tüyler çıkmaya başladı ama çok fazla değil sanırım 10 tane siyah tüğ vardır fakat neama uzun sarı tüylerde var ne yapıcamı bilmiyorum lazeri önermiyolar iğnelidede sarı tüylere dokunmuyorlarr ne yapıcam bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum
Selam. Ben bacaklarım icin 3 seanstır lazere gidiyorum. Batıklara iyi geldigi dogru ama tamamn bitmiş degil. Benim ozellikle bacagımın arka taraflarında batıklar var. Onlar hala gecmedi. En son Mayıs'ta gitmiştim. Daha tam olarak yeni cıktılar. Baya gec cıkıyorlar. Cok da inceler. Ama yine de bitecek gibi durmuyorlar.Zaten inceldiler.Artık etki eder mi bilmiyorum. Sonucta ince tuylere yapamıyorlar.Arkadaslar yeni kayit oldum. Bu tüy sorunu berbat bir sey ya. Ara ara okudum buraya yazilanlari. Bacaklarima lazer düsünüyorum cunku batiklara da iyi geliyor. Alexi övüyorlar ama kafam karisti yazilanlardan. Bidaha cikiyrmus falan. Alexde mi kesin cözüm degil? Önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba cocoon, uzun zamandır girmiyorum. Ben uzun süredir Cemile Hanım'a başladım. Diğer uzmandan kalan izler henüz geçmedi ama çok azaldı. Cemile hanımdan da çok memnunum. Hiçbir iz, leke problemi yaşamadım. diğer uzman beş dk. iğne epi yapmıştı bir hafta dışarı çıkmamıştım. Cemile Hanım da bir saat yapttı, bir gün sonra fotoğraf çektirdim. Aradaki farkı söylüyorum. Bir hafta içinde de tamamen kabuklar dökülüp cildim pürüzsüz oluyor. İnşallah vücudumdaki tüm tüylerden kurtulacağım artık. Sevgiler...
Uskudar'da yaptırıyorum. 3 kez gittim.cenemde ve favori bolgemde sert tuyler vardı.onlar icin gidiyorum ama sert diiller artık.zaten onlar bitince tum yuzume yaptırıcam ayva tuylere de. benim seanslar genelde 1.5 saat suruyor.