canim kim iz kaldigindan bahsetti ki ? ben iki sene önce yaptirdim iz falan yok bende. Hatta hani agda ile veya makine ile veya jilet ile kol altini aliyorsunuz ya ; ondan sonra ne kadar tertemiz yapsaniz bile illaki siyah bir görüntü kaliyor. Iste o görüntü bende iki senedir yok. Kilin kökü kalmadigi icin o siyah görüntü de yok oldu. Acayip memnunum o acidan.
Kabuk tutma , iz kalma olayindan bahsediyorsunuz hemen söyleyeyim: seans sonrasi zaten (bölgenin hasasligina göre degisir gerci ) hafif bir kabariklik oluyo kil diplerinde sonra ertesi gün kabuk tutuyor ( kesinlikle ellemiyoruz o kabuklari ) daha sonra da bir iki gün icerisinde o kabuklarda dökülünce tabiiki cok hafif iz kaliyor ama sonrasinda kesinlikle bu izler kalici degil ben bütün vücuduma yaptirdim.Tabii ki kisin yapilinca hic kimse farketmez ve su an Asla iz falan yok bende.
ancak yüz epilasyonu yaptirmak isteyenlere önerim ; ( ben yaptirmadim ancak beraber gittigim arkadasim yaptirdi) eger calisiyorsaniz bence cuma aksamina ayarlayin seansinizi.böylece pzts ye kadar gecmis olur. Birde su var : yüz icin yapilan epilayson da yüz cok hassas oldugu icin bence az az yaptirilmali. Arkadasim bütün yüzünü bir kerede yaptirdi taa kaslarinin altindan , kulaginin dibinden yan yanaklari falan hepsi..görünmeyen tüyler dahil ...nasil olsa acisina dayaniyorum bir an önce kurtulayim dedi. Ama o surat oldu bir balon :))) dudklari falan icine gömüldü öyle komikti yani
neyseki pztesi ye kadar gecti de kurtuldu :))
ama o biraz abartti yani bütün suratta calisildigini düsünün normaldi böyle olmasi.eger siz az az yaptirirsaniz yüzünüz okadar tepki vermez .