- 12 Ocak 2009
- 538
- 547
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba yaprakla sen nerede yaptırıyorsun
selam.mersinde yaptırıyorum.
bi de bi arkadaş sormuş iğne ile mi yapılıyo evet iğneyi kıl köküne sokuyo sonra elektirik akımı veriyo ama iğnenin girdiğini hissetmiyosun sadece verilen elektirik hissediliyo.
gulgul sende yaptırıyosun galiba nasıl memnun musun bi de nerelere yaptırıyorsun.Kılların çıkma süresi ne mesela ilk seanstan sonra kaç gün içinde çıkıyo. bi de kılların çıkma süresi bölge bölge değişiyo mu mesela koltuk altı ve çene aynı sürelerde mi çıkar?
evet, oyle deniyor. sert tuyler sonucta incelerek bitiyor. Zaten ince olanların bitmesi daha kolay oluyor boylece.kızlar hiç alınmamış tüylerin hemen bittiğini duydum doğru mu?
Selam. Ben 1 ay once başladım. 1 ayda 3 kez gittim yuzum icin. cenemde cımbızla kalınlaştırdıgım baya sert tuyler vardı.şimdi onlar cok inceldi ve gec cıkıyorlar.ya kızlar çok fazla msj yazılmış bulamadım cemile hanıma gidenlerin son durumu nedir bilgilendirirler mi bi? bir de fragmann nerelerdesin, nasıl oldun?
40 dk tek koltuk altı icin mi? ben daha uzun surer sanıyordum.ben de bugün koltukaltıma yaptırdım
40 dk sürdü
çok acıdı yaa
ama annemden yapılıp da çok güzel sonuç alındığını gördüğüm için (bacak bölgesi)
değer dedim, dayanmaya çalıştım :)
Selam. Ben 1 ay once başladım. 1 ayda 3 kez gittim yuzum icin. cenemde cımbızla kalınlaştırdıgım baya sert tuyler vardı.şimdi onlar cok inceldi ve gec cıkıyorlar.
onu ben de sordum yaptırdıgım kişiye. bitince hicbi iz kalmaz, korkma dedi. şu an oyle gozenek fln yok. minik minik kabuklar var.Kızlar bu iğneli yaptırdıktan sora gözeneklerr çok belirginleşiyormuş küçük delik delik? Bilgisi olan var mı?
40 dk tek koltuk altı icin mi? ben daha uzun surer sanıyordum.