korktuğum gibi olmadı sağ tarafımda daha az kıl varmıs ve 70 dk sürdü=) aylar sonra suratım tertemiz cok mutluyum. Dediğim gibi sadece minik kabartılar var suratımda ama dışarı çıkılmıycak kadar kötü değil. Cildim yağlı olduğu için böyle bi reaksiyon gosterdi ama herkeste olacak diye birşey yok. Kabuklanacağa benzemiyor şimdilik.Kabuklansada minik minik olur o kadarınıda takmıyorum artık kafama.Bir de daha önce kmsede oldumu bilmiyorum dişin iltihaplanırda şişer ya, aynı öyle şişti sol tarafım orada daha sık ve sertti kıllarım.
Ben bu konudan cok cektim arkadaslar. Metroda, minübüste,insanlarla konuşurken nereye bakıcağımı sasırıyodum, nasıl saklayacağımı... Bu işi ticarete dökenlerin bizi ne hale getirdiği malum.. Ameliyat gibi bişe bu 2 saat tek tek kıllarının kökü yanıyor.. Yapan içinde yaptıran içinde cok zahmetli. Ama sanırım bu sefer doğru yerdeyim.İşlemi yapan bayanda çok iyi bir bayan, öncelikle lakayıt değil titiz ve hızlı çalışıyor ayrıca neyin ne olacağını söylüyor ve işinin ehli.. Tabi daha ilk seansımdı sizi haberdar edicem sonuçlardan bunun nasıl bir dert olduğunu ben bilirim çünkü.
Bu arada ben mecdiyeköyde zeynep polata gidiyorum. yaz aylarında cok tavsiye etmiyo, ama benim daha fazla uzatma gibi bi şansım yoktu sokağa cıkamıyordum.Bilginize...
Bu arada burda kendi reklamını yapan çok... Ben epilasyon mağduru olarak sadece sizinle deneyimlerimi paylaştımve paylaşmayada devam edicem