siz ne den rahatsızlık duyuorsunuzki herkes istediği yorumu yapmakda serbest mağdur olduğum için uyarıyorum çokk ii araştırılsa bile deneme yanılma yöntemi bu iğneli cilt tipleri uygun olmayanlarda var anlatmak istediim bu önüne gelen herkesi işleme alıanlar var ki zaten bütün açklamalardada belirtilir leke ve iz ihtimali yüksek bi uygulamadr die evet lazerlerde sıkıntı yaratabiliyr özellikle ince ayva tüylernde ama ii bi uzman dr kntrlnde hastane ve klnklerde yapılan işlemlerde zaten uygun olmayan kıl tipi işleme alnmıyr ben bu yüzden diorm ehil kişilere yaptrlması şart lazer için özellikle hastaneşart dier türlü iğnelide de artık şansına kalmış herkes uzmanm die kandryr amacım buradakileri uyarmak ben şu anda ünv okyrm çalşmıyrm ve hiç bi çıkarım yok üstüne bi dünya para ödedm uzmanm dien ama hiç bişey bilmeyen kişilere sizde biraz daha sağ duyulu olun insanlar mağdr edilmesn die benm gibi kötü deeney,mi olupta uyaranlara karşı
yeri geldi ben de iğneliden madur oldum, tek madur olan siz değilsiniz. ama yazdıklarınız ve hala da söylediğiniz 'bu iş şans işi, çok riskli, iz ihtimali yüksek' ifadeleri yanlış. eğer aşırı hassas bir cildiniz yoksa ve iyi bir uzmana giderseniz iz filan kalmaz yani bu çok nettir. yüzyıllardır uygulanan bir yöntem, öyle 10 kişiden 8inde iz kalıyor olsaydı herhalde bunca zamandır uygulanmaya devam edilmezdi. en ufak iz kalmamış bir sürü insan var, evet malesef iyi uzman sayısı çok az ve o sebepten şans işi ama referansla gidilmiş, işini düzgün yapan bir uzmanda iz kalmaz - çok ekstra bir durum yoksa cildinizde-. ben ki fazlasıyla beyaz tenli bir insanım ve kaşımı aldırdığımda bile bir kaç saat kızarıklık, kabarıklık geçmez - ben de oluşan izler bile bir kaç aya geçti ve iyi uzmanlarda bir kaç aya bile gerek kalmıyor zaten. lazer tabiki belli bölgeler için daha kolay ve iyi bir yöntem ama hala etkisi %100 diyemeyiz. o yüzden ne iğneli ne de lazer için böyle iddialı, keskin ifadeler kullanmak doğru değil. deneyimlerinizi paylaşmanız ayrı bir şey, defalarca abartılı, bilimsel dayanağı olmayan negatif ifadeler kullanmak ayrı bir şey.