evet malesef çoğunluktalar öyle her önüne glen kişi iğneliyea lınmaz ya cildi çok hassas olanlar var uzmn olsada olmasada leke ve iz olma ihtimali her zaman vardır ben araştrmdm değil ama hiç kimse iz kalır demedi kim kendini kötülerki birde kıllardan bıktysanız her çareyi deniyrsnz aman kıl olmasında lekeli gezerm diyrsnz ama inanın pskolojim fazlasını kaldrmadı delik deşik görünce suratımı ölmeyi düşündm çünkü ben 26 yaşındayım bunca hayatımda ne lekem nede sivilcem olmuştu iğneliden sonra üzüntüden sıkıntıdan sivilcem bile olştuu şimdi hem iğne izlerm var hemde sivilcelerm tek çarem dr kntrlnde diode lazerdi 4 seansm oluyr bayağı azaldı işte lazerden gözmz korkunca iğneliye gittim keşke diode devam etseydmde bunlar başıma gelmesydi ne yaparsnz yapın güzellik merk gitmeyn enn ii klinik veya hastane ortmı bebanten ve madcsl krem tüy köklerini besliyr sakın bunlarıda kullanamyn.liğneliden sonra ben leke kalmasın diye 50 faktr babe kullandm çok şükür çokkk kötü bi sekiz ayın sonunda lekeler geçti fakat iğne izleri kaldı ben buradan söylyrm eğer tüyleriniz çok kalın ve fazlaysa lazere gidin fakat hastane ortamındaki lazerlere çok ince ve az ise hiç girişmeyn kıl olyı çok arsız elledikçe kurcaladıkça başımıza iş açıyr ben düştm siz düşmeyn bu hataya benm ayva tüylerimi bi güzellk merkeznde kalınlştrp çoğalttkları için iğneliye başvurmtm fakat örendmki lazerler hastene dışında yasakmış ticari amaç güdüyrlar güzellk merkezleri malesef paslı çalşyrlar keşke ayva tüylerme yaptrmasaydm çünkü benm hormonel bi bozukluum çıkmadı insanın psikolijisini bozyrlar çünkü çoğaltıp sonrada s,izn hormonlarınız bozuk deyip gönderyrlar taktiklri bu oysa hastanelrde uygun olmayan kıl tipleri işleme alnmıyr benn sözlmden ayrldm iğneliden sonra kendimi eve kapattım allah kimsenn başına vermesn bilinçszlk işte uyarmak istedm herkesi ALLAH kılları olanlara yardım etsin aminher işin her piyasanın işini iyi yapanı da kötü ya da etik olmadan yapanı da vardır. böyleleri var diye - hatta malesef çoğunluktalar- diye bu şekilde konuşmak doğru değil. HER lazerciyi ve HER iğneli uzmanını karalamış gibi oluyorsunuz bu şekilde ifadelerle. ben ailemden olsun ya da başka duyduğum insanlardan olsun, hiç leke olmadan iğneliyle başarılı sonuçlar almış insanlar tanıyorum, biliyorum. sadece kendi deneyimlerinizden genelleme yapmanız doğru değil. kabuk oluyor ama iyice yara kabuğu gibi ciddi kabuklar olursa leke kalabiliyor, kalsa da onlar zamanla azalıyor, geçiyor. hiç leke kalmadan işini yapanlar da var ayrıca. zaten iyi bir uzman bir kaç seansta halleder defalarca delik deşik edilmemize gerek kalmadan.