selamlar
ben bir süredir lazer epilasyon yaptırıyorum çeşitli bölgelerime. koltuk altı, el üstü, ayak üstü ve yüz bölgesi. memnunum da aslında fakat gittiğim yer bazı bölgelerime uygulama yapmayı kesinlikle reddediyor. ince tüylerde lazer epilasyon tüylerin yayılmasına sebep oluyormuş. aslında bu tavırları güven uyandırıyor fakat yüzümde favorilerim temizlenip de hemen yanında boynum tüylü kalınca beni çok rahatsız ediyor. bu sefer lazer merkezinden çıkıp eve gelince boynuma ağda yapıyorum. kollarıma da uygulama yapmıyorlar.
ağda ile de büyük sorun yaşıyorum vücudumun her yerinde çünkü ağda yüzünden oluşan kırmızı benekler yeni tüyler çıkana kadar geçmiyor.
gittiğim lazer epilasyon merkezi kendilerinin uygulama yapmadığı ince tüyler için iğneli epilasyon yaptırabileceğimi söyledi. suadiyede bir kadının adını vermişlerdi ama iğneden çok fazla korktuğum ve çok kasıldığım için dikkate almamıştım. fakat şimdi artık denemek istiyorum...
acaba bahsi geçen Cemile Hanım olabilir mi? yeri nerede bu Cemile Hanım'ın?
birbiriyle çok alakasız çok farklı yorumlar yapılmış iğneli epilasyon için. tabi etkileri kişiden kişiye değişir ama bu kadar istikrarsızlık insanın güvenini çok kırıyor.
en çok endişe ettiğim konu acı ve oluşan kabuklar. yüzüme ve kollarıma yaptırmak istediğim için saklama şansım olmayacak. kaç günde geçiyor o kabuklar?
bir de uygulama yapan yerler dakika üzerinden üvretlendiriyor ama mesela bir kol kaç dakikada yapılıyor?
çok uzun oldu sanırım ama hem kafam çok karışık hem de forumda çok yeniyim.
yardımcı olursanız çok sevinirim, artık bir an önce bir çözüm bulmak istiyorum!