selam :)
hangi bolgen icin gittin? iz, kabuk vs. durumu nasıl?
detayları paylaşırsan sevinirim.
Öncelikle sizi tanımıyorum ,ne yaşadınız bilemem ayrıca sormamda sizin özeliniz .Mesajım sizin hakkınızda değildi,neden bu kadar üstünüze alındınız ??
Sadece yaşadığım deneyimi anlattım ,sitedeki bazı olumsuz yorumlardan farklı olduğunu belirttim .
Nasıl siz olumsuz düşüncenizi yazabiliyorsanız bende olumlu düşümcemi yazabilirim .Bunun bu kadar rahatsızlık vereceğini düşünmedim kimseye ,medeni ortamlarda herkes fikrini söyler.
"yalan "kelimesi o mesajda hiç geçmiyor .Sanırım bilinçaltınızda bu kelime yer etmiş,yazmayan bir metinde bile gördüğünüze göre .
Hakkında yorum yaptığım kişi GÜL HANIM kendisi iftira yada kişiliğine saldırı olduğunu düşünüyorsa yazdıklarım için beni mahkemeye verebilir tabikide .
EE bu durumda bu forumda madem herkes beğenmediği yorum için birini mehkemeye veriyorsa; Gül Hn hakkında her olumsuz yazı yazanı mahkemeye verebilir.
Tabiki benimde doğal hakkım olumlu yazılarımı beğenmeyip beni tehdit edenleri mahkemeye vermek .Biliyorsunuz Ip adresi bulmak çok kolay ...
Herkese Mutlu Hafta Sonları
[/QUOTE
doğru işine zarar veriyorsa o hakkı var kesinliklede kazanır.
tum kol icin mi gittin? ne kadar surdu, bir de fiyatı nasıl?kolum için gittim ilk gün hafif şişlik vardı sonraki hafta kızarıklık kaldı köklerde şimdi yavaş yavaş iyi oluyor . ben memnun kaldım. tavsiye ederim .
tum kol icin mi gittin? ne kadar surdu, bir de fiyatı nasıl?
sağol canım anlamışsın beni.evet canım çok yandı.hemde çok.benim canım ne yazık ki çok tatlı.dayanmak için elimden geleni yaptım en son gözlerimden yaşlar aktı.etkisinden kurtulamıyorum.yüzümde hala iyileşmedi.ne olucak bilmiyorum artık.
anladım..şu anki durum nasıl peki? azalma farkettin mi? gerci daha yeni sanırım hemen farkedilmez.tüm kol için gittim ama öyle lazer gibi tek seferde hepsine işlem yapılmıyor çünkü lazerde uzaktan atış yapılıyor bunda tek tek her köke iğne batırılıyor. dayanılmayacak kadar acılı değil benim cnaım çok tatlıdır ben bile dayandım düşün yanifiyatıda lazer ile aynı sayılır dakika hesabı 1,75 lira. aynı hesaba geliyo nerdeyse hatta bazı bölgeler için daha bile ucuza gelir.
anladım..şu anki durum nasıl peki? azalma farkettin mi? gerci daha yeni sanırım hemen farkedilmez.
yukarudaki belrttğim konu iğneli epilasyonla ilgilidr
selam:)selamlar
ben bir süredir lazer epilasyon yaptırıyorum çeşitli bölgelerime. koltuk altı, el üstü, ayak üstü ve yüz bölgesi. memnunum da aslında fakat gittiğim yer bazı bölgelerime uygulama yapmayı kesinlikle reddediyor. ince tüylerde lazer epilasyon tüylerin yayılmasına sebep oluyormuş. aslında bu tavırları güven uyandırıyor fakat yüzümde favorilerim temizlenip de hemen yanında boynum tüylü kalınca beni çok rahatsız ediyor. bu sefer lazer merkezinden çıkıp eve gelince boynuma ağda yapıyorum. kollarıma da uygulama yapmıyorlar.
ağda ile de büyük sorun yaşıyorum vücudumun her yerinde çünkü ağda yüzünden oluşan kırmızı benekler yeni tüyler çıkana kadar geçmiyor.
gittiğim lazer epilasyon merkezi kendilerinin uygulama yapmadığı ince tüyler için iğneli epilasyon yaptırabileceğimi söyledi. suadiyede bir kadının adını vermişlerdi ama iğneden çok fazla korktuğum ve çok kasıldığım için dikkate almamıştım. fakat şimdi artık denemek istiyorum...
acaba bahsi geçen Cemile Hanım olabilir mi? yeri nerede bu Cemile Hanım'ın?
birbiriyle çok alakasız çok farklı yorumlar yapılmış iğneli epilasyon için. tabi etkileri kişiden kişiye değişir ama bu kadar istikrarsızlık insanın güvenini çok kırıyor.
en çok endişe ettiğim konu acı ve oluşan kabuklar. yüzüme ve kollarıma yaptırmak istediğim için saklama şansım olmayacak. kaç günde geçiyor o kabuklar?
bir de uygulama yapan yerler dakika üzerinden üvretlendiriyor ama mesela bir kol kaç dakikada yapılıyor?
çok uzun oldu sanırım ama hem kafam çok karışık hem de forumda çok yeniyim.
yardımcı olursanız çok sevinirim, artık bir an önce bir çözüm bulmak istiyorum!
selam:)
aynı durumda sayılırız seninle.ben de lazer epilasyon yaptırıyorum, memnunum da ama işte dedigin gibi yuze, ince tuylere yapmıyorlar. cemile hanım suadiye'de degil, uskudar'da. gidenler memnun olduklarını soyluyor şimdilik. benim lazer icin gittigim yer de bana suadiye'deki bir igneli epilasyoncunun ismini verdi. aynı kişidir belki? kezban doruk ismi.
ben hala kime gidecegim konusunda karar vermedim. cemile hanım'a giden birkac kişi var burda, onların seanslarının tamamlanmasını bekliyorum, yorumlarına gore karar vericem. sen de biraz bekle bence, bir de yuz duşunuyorsan baya araştırmak gerekir diye duşunuyorum.başka bir yerim icin olsa coktan gidip denemiştim ama işte yuz olunca cok korkuyor insan.
siz ne den rahatsızlık duyuorsunuzki herkes istediği yorumu yapmakda serbest mağdur olduğum için uyarıyorum çokk ii araştırılsa bile deneme yanılma yöntemi bu iğneli cilt tipleri uygun olmayanlarda var anlatmak istediim bu önüne gelen herkesi işleme alıanlar var ki zaten bütün açklamalardada belirtilir leke ve iz ihtimali yüksek bi uygulamadr die evet lazerlerde sıkıntı yaratabiliyr özellikle ince ayva tüylernde ama ii bi uzman dr kntrlnde hastane ve klnklerde yapılan işlemlerde zaten uygun olmayan kıl tipi işleme alnmıyr ben bu yüzden diorm ehil kişilere yaptrlması şart lazer için özellikle hastaneşart dier türlü iğnelide de artık şansına kalmış herkes uzmanm die kandryr amacım buradakileri uyarmak ben şu anda ünv okyrm çalşmıyrm ve hiç bi çıkarım yok üstüne bi dünya para ödedm uzmanm dien ama hiç bişey bilmeyen kişilere sizde biraz daha sağ duyulu olun insanlar mağdr edilmesn die benm gibi kötü deeney,mi olupta uyaranlara karşıya bir sakin olun, nedir böyle onlarca mesaj arka arkaya iğneli aleyhinde. tamam siz memnun kalmamışınız, sıkıntı yaşamınız geçmiş olsun deneyimlerinizi de yazdınız... ama gayet iyi uzmanlar var ve bir sürü memnun kalan, iz sorunu yaşamayan insan var. öyle aynı yere defalarca işleme de gerek kalmadan...
bir kaç kez daha söylediniz zaten memnun kalmadığınızı, bu kadar iğneliye çamur atıp lazer lazer demeniz de insanın aklına başka şeyler getiriyor.. iyi uzmanların hakkını yiyemezsiniz, memnun kalan insanları da yok sayamazsınız.