İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

canım favorilerim için birşey diyemiyeceğim çünkü daha bitmedi ama şunu söyliyim.Dudak altımda vardı ince ama gözüküyordu onun biraz daha altında daha çok belli olan tüyler vardı.Dudak altı çok acıyor bitmedi daha ama onun alt tarafında kalan tüylerin çoğu yapıldı...Neyse karşılaştırınca şimdi dudak altımdaki tüyler, çenemin hemen altında işlem görüp çıkan tüylerden daha çok belli oluyor artık, önceden tam tersiydi.Biraz karışık anlatmış olabilirim, yani baya farketti gibi ama yine de net birşey diyemiyorum yüzümün birinci turu daha tamamlanmadı ( haftada bir gidiyorum ) durum iyice netleşince yazarım yine...

anadım, ince olan tuylerinden bile daha zayıf cıktı belirgin tuylerin.
şu 1. tur ne zaman biticek ya, amma uzun surdu:)
merakla bekliyorum, unutma beni haberdar etmeyi:)

selam :)
hangi bolgen icin gittin? iz, kabuk vs. durumu nasıl?
detayları paylaşırsan sevinirim.

kolum için gittim ilk gün hafif şişlik vardı sonraki hafta kızarıklık kaldı köklerde şimdi yavaş yavaş iyi oluyor . ben memnun kaldım. tavsiye ederim .

tum kol icin mi gittin? ne kadar surdu, bir de fiyatı nasıl?

tüm kol için gittim ama öyle lazer gibi tek seferde hepsine işlem yapılmıyor çünkü lazerde uzaktan atış yapılıyor bunda tek tek her köke iğne batırılıyor. dayanılmayacak kadar acılı değil benim cnaım çok tatlıdır ben bile dayandım düşün yani fiyatıda lazer ile aynı sayılır dakika hesabı 1,75 lira. aynı hesaba geliyo nerdeyse hatta bazı bölgeler için daha bile ucuza gelir.

Emla krem iğneli epilasyondan önce sürüyorum bol bol fakat ben de canım tatlı biri değilimdir hiç aslında, ama acaip acıyor.plastik cerrah arkadaşlardan lokal anestezik yapılışını öğrenip öyle mi yaptırsam acaba, ben yüz bölgesine yaptırıyorum yaklaşık 3 aydır aklıma esince gidiyorum.10-15 dk yaptırıyorum.sonrasında iz bırakıyor, geçer diyorum.bepanthen falan sürüyorum sürekli ama yok.dudak üstü ve çene bölgesine yoğun olarak yaptırdım.açıkçası vazgeçmeyi düşünüyorum çünkü her gören yüzüne ne yaptın falan diyor, izler makyajsız olursam elbette fark ediliyor.tüyler epey inceldi.arada hiç cımbızla falan almadım.uzarsa makasla kısaltıyorum.

bu yüz bölgesine ne yapmalı bilmem?

anladım..şu anki durum nasıl peki? azalma farkettin mi? gerci daha yeni sanırım hemen farkedilmez.

genitale16 seans normal lazere gittim ama bikini bölgemdeki tüyler az da olsa hala var ,onlar için de iğneli düşünüyorum ,hiç yaptıran var mı, bi de alt kısımlara yapıyolar mı acaba ,çok canım acır mı

selamlar
ben bir süredir lazer epilasyon yaptırıyorum çeşitli bölgelerime. koltuk altı, el üstü, ayak üstü ve yüz bölgesi. memnunum da aslında fakat gittiğim yer bazı bölgelerime uygulama yapmayı kesinlikle reddediyor. ince tüylerde lazer epilasyon tüylerin yayılmasına sebep oluyormuş. aslında bu tavırları güven uyandırıyor fakat yüzümde favorilerim temizlenip de hemen yanında boynum tüylü kalınca beni çok rahatsız ediyor. bu sefer lazer merkezinden çıkıp eve gelince boynuma ağda yapıyorum. kollarıma da uygulama yapmıyorlar.
ağda ile de büyük sorun yaşıyorum vücudumun her yerinde çünkü ağda yüzünden oluşan kırmızı benekler yeni tüyler çıkana kadar geçmiyor.
gittiğim lazer epilasyon merkezi kendilerinin uygulama yapmadığı ince tüyler için iğneli epilasyon yaptırabileceğimi söyledi. suadiyede bir kadının adını vermişlerdi ama iğneden çok fazla korktuğum ve çok kasıldığım için dikkate almamıştım. fakat şimdi artık denemek istiyorum...
acaba bahsi geçen Cemile Hanım olabilir mi? yeri nerede bu Cemile Hanım'ın?

birbiriyle çok alakasız çok farklı yorumlar yapılmış iğneli epilasyon için. tabi etkileri kişiden kişiye değişir ama bu kadar istikrarsızlık insanın güvenini çok kırıyor.

en çok endişe ettiğim konu acı ve oluşan kabuklar. yüzüme ve kollarıma yaptırmak istediğim için saklama şansım olmayacak. kaç günde geçiyor o kabuklar?

bir de uygulama yapan yerler dakika üzerinden üvretlendiriyor ama mesela bir kol kaç dakikada yapılıyor?

çok uzun oldu sanırım ama hem kafam çok karışık hem de forumda çok yeniyim.
yardımcı olursanız çok sevinirim, artık bir an önce bir çözüm bulmak istiyorum!

iğneli epilasyona bulaşmadan önce bi kez daha düşün derim kabuklar 10 günde düşüyr ama aynı yere defalarca işlem yapılıyr ve kırmızı kırmızı oluyr kabukların altı e sonrsı malum iz kalıyr kırmızılklr 3 ila 6 ayda geçiyr yaşlada alakalı v e ciltle risk fazla ben araştrdğm halde kimse iz bırakmam dior güvenip yaptryrsnz ama malesef öle olmuyr yara kabuğu bu iz kalma ihtimali çok yüksek ve ihtmal bile diil kalıyr çoğunlukta kalmayanlarda vardr elbet ama ben çok pişmnm

diode lazere gdym hastaneye ethica incirli çok ii herkese tavsiye edrm yüz bölgelisi için..zaten yüz için en uygun lazer diodelazermiş.... veeeeee iğnelie aasla bi daha bulşmam bi daha tövbe

iğneli demek delik deşik olmak demek iğneli demek risk dem ek iğneli demek ilkelbi yöntem demek facia demek psikoljiyi alt üst eden bi yötem demek çektiğin okadar acı hissine değmiyr demek zaman kaybı demek işi ticarete dökmüşler demek aman sakın ha kybele avcılar bakırköy şişli uzakdrn, buradaki uzmanım diyen kişilerde güvenmeyn herkes aynı diil ama malesef çoğunluu böle

ehil kişiler de acemi ve işi ticarete dökmş kişiler yüzünden mağdur burada uyaralım kötüleri ii ler arada gitmesin.... lütfen yorum yaparken ii ce araştrmş olun burada bir çok insan bu yormlara göre yaptryrlar dneyim kazanmadan şu uzman ii bu uzman ii die yorumlar yapmayın ve şu bi gerçek deneme uygulamalarında iz ve leke olayı belli olmuyr sonraki seanslarda belli oluyr biraz gittiğinz uzmana zaman tanıyın hemen ii deyip insanları yanıltmyn

yukarudaki belrttğim konu iğneli epilasyonla ilgilidr

ya bir sakin olun, nedir böyle onlarca mesaj arka arkaya iğneli aleyhinde. tamam siz memnun kalmamışınız, sıkıntı yaşamınız geçmiş olsun deneyimlerinizi de yazdınız... ama gayet iyi uzmanlar var ve bir sürü memnun kalan, iz sorunu yaşamayan insan var. öyle aynı yere defalarca işleme de gerek kalmadan...
bir kaç kez daha söylediniz zaten memnun kalmadığınızı, bu kadar iğneliye çamur atıp lazer lazer demeniz de insanın aklına başka şeyler getiriyor.. iyi uzmanların hakkını yiyemezsiniz, memnun kalan insanları da yok sayamazsınız.

selam:)
aynı durumda sayılırız seninle.ben de lazer epilasyon yaptırıyorum, memnunum da ama işte dedigin gibi yuze, ince tuylere yapmıyorlar. cemile hanım suadiye'de degil, uskudar'da. gidenler memnun olduklarını soyluyor şimdilik. benim lazer icin gittigim yer de bana suadiye'deki bir igneli epilasyoncunun ismini verdi. aynı kişidir belki? kezban doruk ismi.
ben hala kime gidecegim konusunda karar vermedim. cemile hanım'a giden birkac kişi var burda, onların seanslarının tamamlanmasını bekliyorum, yorumlarına gore karar vericem. sen de biraz bekle bence, bir de yuz duşunuyorsan baya araştırmak gerekir diye duşunuyorum.başka bir yerim icin olsa coktan gidip denemiştim ama işte yuz olunca cok korkuyor insan.

ya sanırım evet Kezban Doruk'du ismi, yazdığım defteri kaybetmişim ama sen söyleyince hatırladım.

bu sırada, bir tanıdığım var dermatolog. Bir süre bağdat caddesinde bir lazer epilasyon merkezinde çalışmış, şimdi sadece cilt doktoru olarak çalışıyor bir özel hastanede. ona sormuştum iğneli lazer hakkında ne düşündüğünü, "kesinlikle hiçbir tehlikesi yok güvenebilirsin" demişti. o yüzden çok niyetlendim ama uzun süre ağda yaptırıp mahfettiğim cildimi ancak toparlamışken iğneli eğilasyonla yeniden riske girmek istemiyorum, kaldı ki yaz geldi, kışa kadar kesinlikle yaptırmamak gerek.

lazerle kaş arası, bıyık, favori gibi bölgelere devam etmeye karar verdim ben. acaba "ince tüylere lazer yapılırsa tüyler yayılır" derken nasıl bir riskden bahsediyorlar, onu düşünmeye başladım.
ya da diyorum bırakalım tüyleri, kaşlı bıyıklı gezelim lanet olsun =)

siz ne den rahatsızlık duyuorsunuzki herkes istediği yorumu yapmakda serbest mağdur olduğum için uyarıyorum çokk ii araştırılsa bile deneme yanılma yöntemi bu iğneli cilt tipleri uygun olmayanlarda var anlatmak istediim bu önüne gelen herkesi işleme alıanlar var ki zaten bütün açklamalardada belirtilir leke ve iz ihtimali yüksek bi uygulamadr die evet lazerlerde sıkıntı yaratabiliyr özellikle ince ayva tüylernde ama ii bi uzman dr kntrlnde hastane ve klnklerde yapılan işlemlerde zaten uygun olmayan kıl tipi işleme alnmıyr ben bu yüzden diorm ehil kişilere yaptrlması şart lazer için özellikle hastaneşart dier türlü iğnelide de artık şansına kalmış herkes uzmanm die kandryr amacım buradakileri uyarmak ben şu anda ünv okyrm çalşmıyrm ve hiç bi çıkarım yok üstüne bi dünya para ödedm uzmanm dien ama hiç bişey bilmeyen kişilere sizde biraz daha sağ duyulu olun insanlar mağdr edilmesn die benm gibi kötü deeney,mi olupta uyaranlara karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…