İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

sabır gerektiğini biliyorum da bir yılda biter 9 ayda sonuç alınır demişsiniz başka bir mesajınızda gerçekten bilmediğim için soruyorum. 9. ayda şak diye azalma mı olucak ben aralıktan beri gidiyorum,r haftada bir de gittim 15-20 günde bir de ama hiç hiç bir gelişme olmadı hala başladığım yerdeyim..1 yılda bitmesini kabul ediyorum ama dediğim gibi bir anda bitme olmaz aşama aşama olur yavaş yavaş azalır, ee5 ay da nerdeyse bir yılın yarısı bir farklılaşma olması gerekirdi, demek ki bir yerde hata var o yüzden ben gittiğim yeri değiştirmeyi düşünüyorum, şu an da bütün arkadaşların önerisine açığım

sizin de sonuç almaya başladığınızı düşünüyorum bunu sizinde anlamanız gerekirdi haftada 1 giderken 15 veya 20 günde gitmeye başlamak çok büyük bir gelişme eğer kıllarınız sakal kılı kadar çok sertse 1 yıl gibi zaman alması çok normal o halede çok kısa zamanda gelmiyor bu kıllar ya cımbız kullanılıyor ağda yapılıyor veya lazer sürece bir bakın uzun zamanda o hale geliyor o kıllar asla kısa zamanda bitmez 9 aydada şak diye azalmaz ama gözle görülür bir azalma olur bir yıl kadar bir zamandada biter sadece karşı taraftan beklemeyin kılların bitmesini neden oluştuğunu araştırın kılın çıkışını önleyen hormonları düzenleyen ilaçlar var endokrin doktoruna giderseniz bunları size söyler ilk önce kılların devamı gelmemesi gerek buda size bağlı.

benim çene bölgesinde birkaç tane siyah ve sert çıkan tüy 5 seansta bitmişti, 4 sene oldu hala çıkmadılar. bana göre de ince tüyler daha inatçı. epilasyonda tüyler azalarak biter, belli bir süreyi doldurunca bir anda bitmezler, siz 7 ayda hiç gelişme olmadığını yazmışsınız, o zaman ya uzmanda ya da hormonlarınızda bir problem olmalı.

yaşadığınız bu tatsız deneyimden dolayı tepkinizi anlıyorum ancak iğneli yıllardır uygulanan ve bir sürü insanın memnun kaldığı bir yöntem. ben de 2 senedir birkaç farklı uzmana uygulama yaptırdım, tam sonuç alamadım evet ama oldukça azalma gördüm ve izler de zamanla geçiyor (elbette doğru uygulamada farkedilir iz kalmaması gerekiyor ama yanlış uygulama sonucu lekelenmeyi de yaşadım ama onlar da geçti bunu belirtmek istedim). Gittiğim uzmanları çeşitli sebeplerden bıraktım ancak iyi bir uzman bulduğunuzda 1 seferde olmasa bile 4 seferde filan kesin sonuç alınır. Ama dediğim gibi akımı kıl köküne doğru verebilen bir uzman olursa ancak... Siz işini iyi yapmayan bir yere denk gelmişiniz malesef, burda da gördüğünüz üzere herkesin derdi iyi bir uzman zaten yoksa böyle tatsız şeyler yaşanıyor. Ama önyargılı olmayın, bu işe yeni başlayanların moralini de bozmayalım doğru uzmanla, bir parça acı ve hafif bir kabuklanma olsa da sonuç kesindir.

Hormonlarımla ilgili bütün tahlilleri yaptırdım herhangi bir problem yok, zaten hormon bozukluğunda görülen diğer belirtiler adet düzensizliği vs. falan da yok, gittiğim sürelere göre sonuç almaya başladığımı yazmışsınız ama bu tamamen epilasyoncumdan randevu alamamamdan veya benim giedecek zamanım olmamasından kaynaklıydı bir hafta veya 15 günde bir gitmem kılların azalmasıyla ilgili değil zaten süre periyodik olarak da uzamadı. Burdan düzenli gitmediğim sonucu çıkmasın en geç 20 günde bir muhakkak gittim tam kaç seans olduğunu tam bilmiyorum ama gelişmeleri görmek açısından defterime not almıştım gittiğim günleri ve kaç dk yapıldığını eve gidince de bakıcam zaten. akımı da oldukça yüksek veriyodu bence problem kıl kökünü bulamamasıydı zaten kılların cımbızla çekilişini de hissediyodum epilasyoncuya söylediğimde de onlar kopuyolar sen merak etme diyodu 5 ay sabrettim hala aynı sıklıkta ve kalınlıkta çıkıyolar

merhaba arkadaşlar ben iğneli epilasyonla ilgili tüm yorumlarınızı okuduktan sonra bu siteye üye olmaya karar verdim ben izmirde yaşıyorum ve sizlerden bu işi iyi yapan kurumlar hakkında bilgi almak istiyorum.

ben çok sabrettim ama başka yorumlardan da okudum benim kıllarda cımbızla alınırken hissediyordum ama uzman kişi başka bahaneler söylüyordu ve seanslarım 30 dakika 25 20 ve sonra 40 50 ye çıktı ben buna cevap bulamadım 7ayda azalması gerekirken saatler çoğaldı ne zayıflama ne incelme oldu bu yüzden bıraktım ilginiz için tşkr ederim

derin merhaba,
sen cemile hanım'a gitmiştin degil mi? 2 hafta once yazmışsın, şimdi durum nasıl? azalma farkettin mi?

derin merhaba,
sen cemile hanım'a gitmiştin degil mi? 2 hafta once yazmışsın, şimdi durum nasıl? azalma farkettin mi?
meraba canım ben başlayalı 3 hafta oldu ama toplam 3 defa gittim ben o da yüzümün daha 1.seansı tamamlanmadı parça parça yapılıyor. sanırım bir 4 defa daha gidicem en az tüm yüzümün 1. seansını tamamlaması için çünkü benim tüylerim ince ama yoğun malesef. 1,5 haftadır ara verdim çünkü yüzüm biraz hassastı.yüzümün kabukları %90 döküldü bazı yerlerde hafif kırmızılıklar var onlarında geçiceciğini umuyorum onun dışında iyi.Azalma var mı diye sorcak olursan şu an hiçbirşey söyleyemem sana çünkü yüzümün tamamı bitmedi şu an birşey farkedemiyorum .Yaptırmayı düşünüyorsan bir git görüş derim konuş eğer aklına yatarsa yaptırırsın yada hemen yaptırmayacaksan bir yere ya da acelen yoksa yüzümün birinci seansı bitsin ona göre ben sana haber veririm sonucunu ama birkaç haftayı bulabilir sanırım :44:

derin merhaba,

cemile hanıma bende başladım gelişmeleri yazarım ilk seansım daha çook erken inşlh burda yüzüm güler

hemen gitmeyi duşunmuyorum, en azından daha 2 ay var. acı durumu nasıl? bir de kızarıklıklar ve kabuklar cok dikkat cekiyor mu? yani mesela cumartesi yaptırsam, pazartesi işe gittigimde nolmuş sana derler mi? :)
ilk seansın tamamlanınca yorumlarını bekliyorum o zaman..bir de cemile hanım sana bir sure verdi mi? yani şu kadar seans surebilir gibi?
teşekkurler şimdiden.

cemile hanıma bende başladım gelişmeleri yazarım ilk seansım daha çook erken inşlh burda yüzüm güler

wuslat selam..sen de yuzune mi yaptırıyorsun? nasıldı ilk seans? cok kızarıklık,,şişlik vs. oluyor mu?
senin de ilerki seanslardaki yorumlarını merakla bekliyorum:)

slm arkadaşlar diode lazere aynı hastanede devam edyrm ve sonuçlar çok iir
geç döküyr fakat kalıcı izsiz lekesiz kabuksuz kızarıklık ise 1 saatte geçio bazan hiç olmuyr iğneli ilkel br yöntem kybele güzellik merkeszndeki deneymlermden yola çıkarak diorum bunu kybelede kötü deneyim geçrdm yüzümü delik deşik ettiler ve sivilce kapladı üzüntüden sakın iğneliye girmeyinnn hele kybeleye hiiiiiiiiiiiiiiiiç gştmeyin lazerleri bile ticari amaçlı yapıolar ve yasak hastene oratmı lmadan lazer yasak olduu halde kybele bunu yapıor aman dikkat

wuslat selam..sen de yuzune mi yaptırıyorsun? nasıldı ilk seans? cok kızarıklık,,şişlik vs. oluyor mu?
senin de ilerki seanslardaki yorumlarını merakla bekliyorum:)

evet yüzüme gidiyorum şişlik ve kızarıklık oldu baya baya oldu ama bugün 5. gün hiç birşey yok şimdilik cemile hanım kabuk bağlaya bilir demişti ama benim cilt yapımdan heralde birşey yok şimdi konuşmak ve yorum yapmak çok erken ben önceki yeri erken övmeye başladım ama pişmanım burası ne olur bilmiyorum

hadi ya..şişlik ve kızarıklık cok oluyosa kotu..keşke okul zamanı yaptırsaydım..en azından gitmezdim bikac gun..işe nası gidilir ki oyle..peki tamamına mı yaptırdın yuzunun, yoksa bolge bolge mi? ne kadar surdu bir seans?

İğneli ilkel değil eski bir yöntem ve başarılı bir yöntem. Lazerden şu an memnun olabilirsiniz ama en ufak bir hormon değişikliğinde lazerle bitti sanılan tüyler çıkabiliyor ya da bitecek gibi olup olup o tüyler hiç bitmeyebiliyor. Umarım sizin öyle olmaz ama çok keskin ifadeler kullanmalayalım böyle bence.. Hem lazere uygun olmayan ince tüyler de sorun olabiliyor ki benim öyle, bu durumda tek çare iğneli. İyi bir uzmanla iğnelide hiçbir sorun olmaz aksine lazerden daha garanti denilebilir.

canım acı durumu favori kısmımda çok az oldu hiç dayanılamayacak bir acı değildi yanaklara doğru biraz daha acıyı şiddetli hissediyorsun.Fakat çenem çok acıdı tam çene kemiğimin hizası acıdı özellikle,birde hemen dudak altı zatn dayanamadım orası kaldı sonra yaptırcam.İnş. birinci seansını tamamlayınca ben haber veririm sonuçlarını.Kabuklar ise dediğin gibi dikkat çekmiyor yani zaten favori kısmımı saçlarımla kapatıyordum çok belli olmuyordu çenemde de küçük küçük kabuklar vardı biraz daha belli olan ama çok göze batar şekilde durmuyor.Bende ilk zamanlar sanki yüzüm iğneli epilasyon yaptırınca çok korkunç olcak insan içine çıkamıcam sanıyordum ama insan içine çıkamıyacak gibi bir durum olmadı.

oh iyi bari..gozumde hep yara bere icinde korkunc bi surat canlanıyodu:)
peki uzun suruyor mu? mesela favorilerin kac dakika surdu?
bir de yuzum sarkmış gibi demişsin eski mesajında..hala oyle gibi geliyo mu?

angelnr selam:)
tum başlıgı okudugum icin senin de bayadır uzman arayışında oldugunu biliyorum. sen başladın mı biyere?

angelnr selam:)
tum başlıgı okudugum icin senin de bayadır uzman arayışında oldugunu biliyorum. sen başladın mı biyere?

Cemile Hanım'a bir sefer gittim ancak okulumdan filan dolayı henüz tekrar gidemedim. İlk sefer de 10dk'lık filan bir denemeydi ben memnun kaldım kendisinden, bir kaç güne ya da haftaya devam edeceğim sanırım :) Onun haricinde Mecidiyeköy'deki Zeynep Hanım'ı, Taksim'de bir uzmanı filan denemiştim daha önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…