sonuç almak için iğneli epilasyonda sabır gerek burda gördüğüm kadarıyla sabredemeyip her yeri deniyorlar öyle oluncada işlemler sonuca ulaşmadan yarım kalıyor sert kıllarda sonuç okadar kolay değil sabır gerek.
sabır gerektiğini biliyorum da bir yılda biter 9 ayda sonuç alınır demişsiniz başka bir mesajınızda gerçekten bilmediğim için soruyorum. 9. ayda şak diye azalma mı olucak ben aralıktan beri gidiyorum,r haftada bir de gittim 15-20 günde bir de ama hiç hiç bir gelişme olmadı hala başladığım yerdeyim..1 yılda bitmesini kabul ediyorum ama dediğim gibi bir anda bitme olmaz aşama aşama olur yavaş yavaş azalır, ee5 ay da nerdeyse bir yılın yarısı bir farklılaşma olması gerekirdi, demek ki bir yerde hata var o yüzden ben gittiğim yeri değiştirmeyi düşünüyorum, şu an da bütün arkadaşların önerisine açığım
sabır gerektiğini biliyorum da bir yılda biter 9 ayda sonuç alınır demişsiniz başka bir mesajınızda gerçekten bilmediğim için soruyorum. 9. ayda şak diye azalma mı olucak ben aralıktan beri gidiyorum,r haftada bir de gittim 15-20 günde bir de ama hiç hiç bir gelişme olmadı hala başladığım yerdeyim..1 yılda bitmesini kabul ediyorum ama dediğim gibi bir anda bitme olmaz aşama aşama olur yavaş yavaş azalır, ee5 ay da nerdeyse bir yılın yarısı bir farklılaşma olması gerekirdi, demek ki bir yerde hata var o yüzden ben gittiğim yeri değiştirmeyi düşünüyorum, şu an da bütün arkadaşların önerisine açığım
allah bu iğneli epilasyonu kahretsin maff oldumm mafffffgüya girilen kıl köküne birdaha kıl çıkmaz garantisi werdiler töbe töbe ağzımı bozdurcekler benm yaaa :84: ağlıcem sinirimden yerden yere wurdum kendimi kıllarımın tekrar çıktığınamı yanarım ayaklarım bikini bölgem aman allahım yara bere içinde 1 ay oldu geçmioo kan oturdu yara gibide değil çil çil kıpkırmzıı werdiğim parayamı canımın yanmasına olamaz öyle bir acıı olamazzzzzz orda tansiyonlarım düştü benzim solduu acıdan bin pişmanım yazıklar olsun bana okadar öfkeliyimki kendime bıraktım asla gitmicem öle şeylere ben sanıorum wajina bölgesinin her yeri alınıo bikini we üstten 2 parmak alındı dudaklar kaldı ben zaten sağlık sorunu yaşamasam girmezdim bu işe kıl dönmelerim çok oluodu 2 kere yardırdım baştan kandırıolar insanı kesin yüzde yüz çözüm die olasılıklardan bahseden yok kıllarım çıktı die gittim baktı aa eet çıkmış dediler olabilrmiş böle bişey enderde olsa 3 kere weya 4 kerede bitebilrmiş ne bu yaa baştan böle oldunu bilseydim başlamazdım bıraktım lanet olsun dedim.siz siz olun o acıya katlanmayın gidin sir ağdanızı her ay yaptırın bakın rahatınıza kızlar bukadar çok sinirliyim
sizin de sonuç almaya başladığınızı düşünüyorum bunu sizinde anlamanız gerekirdi haftada 1 giderken 15 veya 20 günde gitmeye başlamak çok büyük bir gelişme eğer kıllarınız sakal kılı kadar çok sertse 1 yıl gibi zaman alması çok normal o halede çok kısa zamanda gelmiyor bu kıllar ya cımbız kullanılıyor ağda yapılıyor veya lazer sürece bir bakın uzun zamanda o hale geliyor o kıllar asla kısa zamanda bitmez 9 aydada şak diye azalmaz ama gözle görülür bir azalma olur bir yıl kadar bir zamandada biter sadece karşı taraftan beklemeyin kılların bitmesini neden oluştuğunu araştırın kılın çıkışını önleyen hormonları düzenleyen ilaçlar var endokrin doktoruna giderseniz bunları size söyler ilk önce kılların devamı gelmemesi gerek buda size bağlı.
Giriş tarihi: Dec 2008 Mesajlar: 25
vuslat
arkadaşlar ben 7aydan beri gidiyorum ilk başta her hafta gittim sonra 10 15 ve 3haftada gidiyorum şimdi ama çok aşırı azalma olmadı benim çoook canım sıkılıyor sizce normalmi burdaki yazılanları okuyorum normal gelmiyor yorumlarınızı bekliyorum
sizin yorumlarınızı okudum önce lazere gitmişsiniz kıllarınız çok sertmiş uzman olarak şunu diyeyim özellikle yüzde lazerden sertleşen kıllarda çok sabırlı olmak gerek yüz bölgesinde en zor biten bölge çene ve boyundur eğer kıllar çok sert ve kalınsa 1 yıldan önce asla bitmez bitişleri aşama aşamadır ilk haftalarda her hafta çıkıyor sanırsınız ama öyle değil kıllar alınırken cilt altında kalanlar olur bir sonraki hafta onlar çıkar bu böyle bir kaç hafta devam eder sonrasında kıllar 10 günde bir sonrasında 15 günde sonrasında 3 hafta ve ayda 1 re düşer düşerken eğer batık varsa batık oluşması biter sizin sonrasındada kıllar zayıflamaya başlar sizin kıllarınızda 7 ay çok erken sonucu 9cu ayda görmeye başlarsınız ve 1 yıldada biter siz 7 ay bir yere gitmişsiniz şimdiyse başka bir yere devam ediyorsunuz bir süre sonra kıllarınızın bittiğini görüceksiniz buda önceki gittiğiniz 7 aydan dolayı olacaktır nereye giderseniz gidin kılların bitişi toplam 1 yıldır özellikle çenede sert kıllarda böyledir.
evet canım bendim çok teşekkür ediyorum sana ben memnun kaldım tabi daha yeni başladık yüzüm tamamen bitmedi birinci seansı... tamamen bitmeden de birşey diyemem ama ben sonuçtan da memnun kalcağıma inanıyorumancak yüzüm şişti doğal olarak o da abartı değil şişi falan indi ama yanaklarıma doğru olan kısmı aşağı doğru sarkmış biraz ama bunun nedeni şiş olmasından dolyı sanırım bu hafta gidince sorcam gerçi bunu...benim gibi yaptırıp da boyle bir şey yaşayan oldu mu acaba diye merak ettim ...ya da dediğin gibi ben biraz abarttım sanırım
meraba canım ben başlayalı 3 hafta oldu ama toplam 3 defa gittim ben o da yüzümün daha 1.seansı tamamlanmadı parça parça yapılıyor. sanırım bir 4 defa daha gidicem en az tüm yüzümün 1. seansını tamamlaması için çünkü benim tüylerim ince ama yoğun malesef. 1,5 haftadır ara verdim çünkü yüzüm biraz hassastı.yüzümün kabukları %90 döküldü bazı yerlerde hafif kırmızılıklar var onlarında geçiceciğini umuyorum onun dışında iyi.Azalma var mı diye sorcak olursan şu an hiçbirşey söyleyemem sana çünkü yüzümün tamamı bitmedi şu an birşey farkedemiyorum .Yaptırmayı düşünüyorsan bir git görüş derim konuş eğer aklına yatarsa yaptırırsın yada hemen yaptırmayacaksan bir yere ya da acelen yoksa yüzümün birinci seansı bitsin ona göre ben sana haber veririm sonucunu ama birkaç haftayı bulabilir sanırım :44:derin merhaba,
sen cemile hanım'a gitmiştin degil mi? 2 hafta once yazmışsın, şimdi durum nasıl? azalma farkettin mi?
derin merhaba,
sen cemile hanım'a gitmiştin degil mi? 2 hafta once yazmışsın, şimdi durum nasıl? azalma farkettin mi?
meraba canım ben başlayalı 3 hafta oldu ama toplam 3 defa gittim ben o da yüzümün daha 1.seansı tamamlanmadı parça parça yapılıyor. sanırım bir 4 defa daha gidicem en az tüm yüzümün 1. seansını tamamlaması için çünkü benim tüylerim ince ama yoğun malesef. 1,5 haftadır ara verdim çünkü yüzüm biraz hassastı.yüzümün kabukları %90 döküldü bazı yerlerde hafif kırmızılıklar var onlarında geçiceciğini umuyorum onun dışında iyi.Azalma var mı diye sorcak olursan şu an hiçbirşey söyleyemem sana çünkü yüzümün tamamı bitmedi şu an birşey farkedemiyorum .Yaptırmayı düşünüyorsan bir git görüş derim konuş eğer aklına yatarsa yaptırırsın yada hemen yaptırmayacaksan bir yere ya da acelen yoksa yüzümün birinci seansı bitsin ona göre ben sana haber veririm sonucunu ama birkaç haftayı bulabilir sanırım :44:
cemile hanıma bende başladım gelişmeleri yazarım ilk seansım daha çook erken inşlh burda yüzüm güler
wuslat selam..sen de yuzune mi yaptırıyorsun? nasıldı ilk seans? cok kızarıklık,,şişlik vs. oluyor mu?
senin de ilerki seanslardaki yorumlarını merakla bekliyorum:)
evet yüzüme gidiyorum şişlik ve kızarıklık oldu baya baya oldu ama bugün 5. gün hiç birşey yok şimdilik cemile hanım kabuk bağlaya bilir demişti ama benim cilt yapımdan heralde birşey yok şimdi konuşmak ve yorum yapmak çok erken ben önceki yeri erken övmeye başladım ama pişmanım burası ne olur bilmiyorum
slm arkadaşlar diode lazere aynı hastanede devam edyrm ve sonuçlar çok iir
geç döküyr fakat kalıcı izsiz lekesiz kabuksuz kızarıklık ise 1 saatte geçio bazan hiç olmuyr iğneli ilkel br yöntem kybele güzellik merkeszndeki deneymlermden yola çıkarak diorum bunu kybelede kötü deneyim geçrdm yüzümü delik deşik ettiler ve sivilce kapladı üzüntüden sakın iğneliye girmeyinnn hele kybeleye hiiiiiiiiiiiiiiiiç gştmeyin lazerleri bile ticari amaçlı yapıolar ve yasak hastene oratmı lmadan lazer yasak olduu halde kybele bunu yapıor aman dikkat
hemen gitmeyi duşunmuyorum, en azından daha 2 ay var. acı durumu nasıl? bir de kızarıklıklar ve kabuklar cok dikkat cekiyor mu? yani mesela cumartesi yaptırsam, pazartesi işe gittigimde nolmuş sana derler mi? :)
ilk seansın tamamlanınca yorumlarını bekliyorum o zaman..bir de cemile hanım sana bir sure verdi mi? yani şu kadar seans surebilir gibi?
teşekkurler şimdiden.
canım acı durumu favori kısmımda çok az oldu hiç dayanılamayacak bir acı değildi yanaklara doğru biraz daha acıyı şiddetli hissediyorsun.Fakat çenem çok acıdı tam çene kemiğimin hizası acıdı özellikle,birde hemen dudak altı zatn dayanamadım orası kaldı sonra yaptırcam.İnş. birinci seansını tamamlayınca ben haber veririm sonuçlarını.Kabuklar ise dediğin gibi dikkat çekmiyor yani zaten favori kısmımı saçlarımla kapatıyordum çok belli olmuyordu çenemde de küçük küçük kabuklar vardı biraz daha belli olan ama çok göze batar şekilde durmuyor.Bende ilk zamanlar sanki yüzüm iğneli epilasyon yaptırınca çok korkunç olcak insan içine çıkamıcam sanıyordum ama insan içine çıkamıyacak gibi bir durum olmadı.
İğneli ilkel değil eski bir yöntem ve başarılı bir yöntem. Lazerden şu an memnun olabilirsiniz ama en ufak bir hormon değişikliğinde lazerle bitti sanılan tüyler çıkabiliyor ya da bitecek gibi olup olup o tüyler hiç bitmeyebiliyor. Umarım sizin öyle olmaz ama çok keskin ifadeler kullanmalayalım böyle bence.. Hem lazere uygun olmayan ince tüyler de sorun olabiliyor ki benim öyle, bu durumda tek çare iğneli. İyi bir uzmanla iğnelide hiçbir sorun olmaz aksine lazerden daha garanti denilebilir.
angelnr selam:)
tum başlıgı okudugum icin senin de bayadır uzman arayışında oldugunu biliyorum. sen başladın mı biyere?