İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

guzel. seninle birlikte 3 kişi gidiyor demek ki cemile hanım'a.. yorumlarınıza gore ben de kararımı vericem.seanslarınızdan sonra buraya yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.

oh iyi bari..gozumde hep yara bere icinde korkunc bi surat canlanıyodu:)
peki uzun suruyor mu? mesela favorilerin kac dakika surdu?
bir de yuzum sarkmış gibi demişsin eski mesajında..hala oyle gibi geliyo mu?

geçti o şişliğinden dolayıymış :) biraz çene kısmıma doğru olan yeri şişmişti korktum yanaklarım yürürken sallanıyor gibi geliyordu kabuklarım döküldü bazı yerlerinde hafif kızarık var ama çok hafif onlara gün geçtikçe geçiyor.favorimin sadece bir tarafı 1 saat 40 dk sürdü ama favori kısmımın yarısı duruyor ama benim tüylerim baya yoğundu bu kişiden kişiye değişir azsa tüylerin daha kısa zamanda biter. Bir de cemile hanım ne kadar süre vermiş diye sormuşsun bitmesi için.Bana ellenilmemiş tüy olduğu için (iki kere falan ağda yapmıştım sadece) 1-2 seansta biter dedi en fazla 3-4 seans bir ihtimal...Bu arada şişlik konusunda benim favorilerde yoğun çalıştığı yerlerde şişlik oldu ama 1-2 güne şişliğinin %80 i iniyor çok az bir şişlik kalıyor o da belli olmuyor o kadar, mesela en son çeneme yapıldı şişmedi hiç değişebiliyor bölgeden bölgeye

uuvv.1 saat 40 dakika bir favori mi? cok uzunmuş..benim cok yogun olmasa da sonucta tum yuzum ayva tuyuyle kaplı. onlar da baya surer heralde. peki alınan yerler ne durumda? cıkmaya başladı mı tuyler? amma soru soruyorum ama cok kafaya taktım napiyim :)

ince tüylere iğneli daha iyi deniliyor bende ince tüyler için iğneli düşünüyorum kızlar

benim bazı kıllar çok sertti oyüzden akımı fazla verdi şişlikte çok sürmedi 1, 2 günde normale giriyor. seansım 1saat 50 dakika sürdü

benim bazı kıllar çok sertti oyüzden akımı fazla verdi şişlikte çok sürmedi 1, 2 günde normale giriyor. seansım 1saat 50 dakika sürdü

önceki seanslarınızda en son 50 dk demişsiniz şimdide 1 saat 50 dakika sürdüğünü yazmışsınız biraz tuhaf doğrusu biraz yavaşmı çalışıyor uzman yoksa kıllarınızmı çoğalmış arada baya fark var merak ettim buna sebep ne acaba?

favori kısmımda daha tüyler çıkmadı o yüzden bir yorum yapamıcam henüz erken kesin birşey söylemek için...Ayrıca istediğin kadar sor ama herhangi bir yere gidip görmeden yaptırmaya başlamadan anlayamazsın.bende senin gibiydim sürekli nasıl olcak ne kadar sürer acır mı diye soru sorardım ama gitmeden anlamıyor insan hele ki daha önce tecrüben yoksa.Sonuçta kişisel bir olay herkesin tüy yapısı ve yoğunluğu farklı kimseyi yanlış yönlendirmek istemiyorum ama sonuçlarını bildirirm :81::81:

daha önce gittiğim yer akımı çok az veriyor ver sadece cımbızla çekiyordu hissediyordum burda ince ince tüylerede çalıştı bana normal geldi diğer yere bakarak yorum yapmak çok erken ilk seansımdı

Son düzenleme:
taylor, fragmann nerelerdesiniz, ne durumdasınız?
cemile hanıma gidenler kimler bu arada vuslattan baska? yorumlarınızı bekliyorum, bana yakın cemile hanım. o olmazsa aklımda zeynep hanım var. benim baslamama daha cok var iyice tecrubeleri de görmüş olacağım..

siz de uzmansınız sanırım, özelden nerede yaptığınızı yazabilir misiniz acaba

daha önce gittiğim yer akımı çok az veriyor ver sadece cımbızla çekiyordu hissediyordum burda ince ince tüylerede çalıştı bana normal geldi diğer yere bakarak yorum yapmak çok erken ilk seansımdı

akımı az yada çok vermek yapılan zamanı değiştirmez sizin arada o kadar büyük fark varki bu bana ister istemez yapan uzmanın elinin çok yavaş olduğunu düşündürüyor.

siz de uzmansınız sanırım, özelden nerede yaptığınızı yazabilir misiniz acaba

kusura bakmayın amacım buradan müşteri toplamak değil sadece bilgilendirmek amacıyla yazıyorum o yüzden size özeldende olsa bu sorunun cevabını veremicem..

kesinlikle en etkili yöntem iğneli.tabi çok sabır gerektiriyor.
ben 2,5 sene tüm vücut lazere gittim.sonuç % 30 oranında bitti.kalanlar ise her geçen ay uzadı.bide lazer yapılan bölgenin etrafındaki kıllarda azdı. şöyle. ben kollarıma yaptırmıştım,lazer sonrası elimin üzerindeki tüylerde uzayıp kalınlaşmaya başladı. doktora sorduğumda ' lazer ışını cilde geldiğinde cilt altında çok geniş bir alana yayılıyormuş,dolayısı ile yapılan bölgenin etrafındaki kıllarda tetiklenip artıyormuş'
sonuç : 7 aydır iğneli epilasyona gidiyorum,kabuklanma oluyor ve 2,3 haftaya hepsi dökülüyor fakat delik dşik iz hiç kalmıyor.
faul ve çene: bitti(buralara 6 sene önce yaptırdım)
k.altım :bitti
bikini : 8-10 tüy kaldı
yrm kol : çok az kaldı.
bacak : yarısı bitti

not: yüzde iğne izleri olmasını istemiyorsanız kesinlikle yüz için olan altın iğneden alın.o çokçok ince iz yapmıyor

merhaba. ben kotukaltına iğneli yaptırmayı düşünüyorum. ortalama kaç ayda tamamen biter acaba? ve kaç ayda bir gitmek gerekir?

koltukaltı ve genitalde lazerden kalan ince tüyler için gitmek istiyorum çok elzem değil aslında ama özellikle koltuklaltının pürüzsüz olması taraftarıyım. kaç seans gerekli sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…