- Konu Sahibi aysepilasyon
-
ayten_06 sen gül hanıma yaptıdığını söylemiştin. kabuksuz epilasyon kabukludan daha az mı akım veriyor onu bilemem, ama kabuk olması umrumda değil benim, yeter ki o ufak kahverengi lekeler kalmasın. ve malesef nereye gidersem gideyim kalacağını düşünüyorum, bu kadar övülen bi yere gittikten sonra bile durum çok parlak değil.
Arkadaşlar çok özür diliyorum ama sorularınız daha doğrusu yaşadıklarınıza ilişkin genel düşüncelerinizden nasıl sorular çıkarıp sizlere nasıl yardımcı olabileceğim konusunda tam anlamıyla kafa karışıklığı yaşıyorum. Bu nedenle bu yazışmaların aranızda geçen bilgi alışverişi olduğunu varsayarak müsadenizle cevaplamaya çaba göstermiyorum.
Sadece son yazan arkadaşımız mehay' a kısaca yanıt vereyim. Mehay, iğneli epilasyonda fiyat hizmet sunulan süre üzerinden hesaplanır ve uzmanına göre değişse de bugün için ortalama olarak dakikası 1 ile 2 Tl arasında değişmektedir. saygılarımla herkese iyi günler diliyorum.
Merhaba,
Lazer epilasyondan iğneli epilasyona geçenlerdenim..7 ay lazer yaptırdım kol ve k.altıma sonrasında iğneliye geçtim 5 seansta iğneli yaptıdım..Halende devam ediyorum.O kadar canım acıdıki dayandım. Bir kolum (komple) 2,5 saat sürdü..Verdiğim paraları canımın ne kadar yandığını siz düşünün birde geçen onca zaman...Hiçbir fayda görmediğimi düşünüyorum (kolum için). Halen siyah siyah ve kalın çıkıyorlar..Acaba bende mi var bir anormallik...K.altı zayıf tüy gibi çıkıyor ama bitmedi...Toplamda 1 yıl 3 ay oldu lazer+iğneli.
Gittiğim yerdeki bayanlar hemşire..Çokda seviyorum kendilerini..Geçenki seansta aklında soru varsa dr görün dediler..Ne yapmalıyım?Yardımlarınızı rica ediyorum.
Merhaba,
Lazer epilasyondan iğneli epilasyona geçenlerdenim..7 ay lazer yaptırdım kol ve k.altıma sonrasında iğneliye geçtim 5 seansta iğneli yaptıdım..Halende devam ediyorum.O kadar canım acıdıki dayandım. Bir kolum (komple) 2,5 saat sürdü..Verdiğim paraları canımın ne kadar yandığını siz düşünün birde geçen onca zaman...Hiçbir fayda görmediğimi düşünüyorum (kolum için). Halen siyah siyah ve kalın çıkıyorlar..Acaba bende mi var bir anormallik...K.altı zayıf tüy gibi çıkıyor ama bitmedi...Toplamda 1 yıl 3 ay oldu lazer+iğneli.
Gittiğim yerdeki bayanlar hemşire..Çokda seviyorum kendilerini..Geçenki seansta aklında soru varsa dr görün dediler..Ne yapmalıyım?Yardımlarınızı rica ediyorum.
aysel hanım, ben sizin sitenizdeki resimlere de baktım, artık iğnenin de uzmanın da önemli olduğunu düşünüyorum, rica etsem bana da cevap verebilir misiniz, nemectron denen, tecrübe gerektiren marka iğneyi mi kullanıyorsunuz hala? çok teşekkürler.
kusura bakmayın soru bana sorulmadı ama yardımcı olmak istedim isis yeni makinaların hepsine uyar velona iğne satın alman daha karlı derim ben sadece numarasını büyük alma k2 her şeye uyar onu alabilirsin.teşekkürler aysel hanım, iğneyi öğrensem de satın alıp bir uzmana götürsem o iğneyle yapar mı uzmanlar, yoksa alıştıkları iğneyi bozmamak mı lazım?
Değerli papatya,
Sorularına sadece tahminler üzerinden cevap vermek durumundayım zira herhangi bir rahatsızlıkta doktorun tedavi sürecindeki gelişimi takip etmesi ne kadar önemli ise epilasyon uygulamasında da süreci izlemenin önemli olduğunu söylemem gerekiyor. Toplamda 15 ay epilasyon yaptırmışsınız bunun 7 ayı lazer olduğuna göre geriye 8 ay gibi bir süre kalıyor ancak lazer uygulamasından vazgeçip hemen iğneli epilasyona başlayamayacağınızı düşünüyorum. Lazer uygulamasından sonra büyüme sürecini de en az 2 ay kadar beklemiş olmalısınız. Bu durumda 6 aydır iğneli epilasyon uygulaması yaptırıyorsunuz. 5 kez uygulama yaptırdığınızı söylüyorsunuz ki bu da yaklaşık ayda bir gittiğinizi gösteriyor. Öncelikle Kol bölgesi için bu seans aralığının yeterli olmadığını, en az 2 aylık uzatma süresine gereksinim olduğunu söylemeliyim. Lazer uygulamasından sonuç alamadığınızı ve iğneli epilasyona başladığınızda sürenin yeni başladığını kabul etmek durumundayız. Tüm bu varsayımlara rağmen doğru bir uygulama yapılmış olması durumunda tam sonuç alamasanız bile mutlaka bariz bir azalma olması gerekirdi. Bu durumda iki ihtimal üzerinde durmalıyız ya hormonal bir rahatsızlığınız mevcut ki bunun için mutlaka doktora müraacat etmeli ve test yaptırmalısınız. Ya da uygulama yapan çok sevdiğinizi belirttiğiniz değerli hemşirelerimiz doğru bir uygulama yapamıyorlar malesef. Hormonal bir probleminiz olmasa ve lazere gitmeden, konusunda uzman birisini bularak iğneli epilasyona başlamış olsaydınız şimdi pürüssüz bir cilde sahip olabilirdiniz. Size tavsiyem öncelikle hormon durumunuzu kontrol ettirmeniz ve böyle bir durum sözkonusu ise tedaviye başlamanız. Tedavilik bir durum olsa bile doğru bir uygulama ile kökü tahrip edilen kıllar çıkmaz. Tedavi ise yeni çıkacakları engeller.
Merhaba,
benim de bıyık bölgemde batıklar var ve kalın çıkıyorlar,kapatıcı falan kullanmaktan fenalık geldi,sanki leke de yapmış gibiler,bu mevsimde iğneliye başlasam hata mı olur sizce,yoksa ekim i falan mı beklemeliyim?iğneli benim sorunuma çözüm olacak mı acaba artık inanın bıktım yaa...
papatya durumunu okudum hiçde hoş değil o kadar zaman hem lazere hemde iğneliye git yine siyah siyah çıksın ne bu ben anlamadım bu işi bilmiyorlar demekki iğneli epilasyon en az 2 yada üçüncü seastan sonra tüy gibi olması lazı heleki lazerden sonra daha çabuk bitmesi lazım çünki lazerde kılların baya yumuşaması gerek insanları sevmek farklı bişey ama eğer bitmiyorsa onlar ne yapsın kendin diyorsun hemşire diye bak canım her işin bir uzmanı var heleki iğneli epilasyunu uzmanına yaptırmalısın hemşirenin işi farklı uzmanın işi farklı ayseli epilasyona sorun bu işe yıllarını vermiş ama bir hemşire bu işde sadece doktor yönlendirmesiyle yapıyorlar bence sen baştan yanlış yapmışsın işi bilene yaptırman lazım o zaman şimdiye kadar bitmişti kılların o kadarda para dökmezdin bu konuda yardımcı olabileceğimiz bir şey varsa yardımcı olmaya çalışırız canım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?