İğneli Epilasyon İğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı

evet görüştüm zeynep hanımla. ve gül hanımla da görüştüm çünkü önce apilus cihazı duydum, ama gül hanımla görüştükten sonra burdaki reklamlar arttı falan, noluyo dedim, ardı arkası kesilmiyo telefon vermenin. zeynep hanımla gül hanım aynı cihazı kullanıyomuş, apilus. gerçi cihaz mühim değil diyolar ama benim için artık herşey önemli valla. çok iyi denilen birine gittiğimi zannediyodum çünkü. ikisi de velona iğne kullanıyor ayrıca. e o zaman bana da en yakınını tercih edeyim diyorum çünkü o zeynep hanımın ofisinin oraya ben hayatımda gitmedim nerdeyse, izmitli olduğum için bilmiyorum oraları.

gerçi benim bi de öğrenmek istediğim en ince iğnenin hangisi olduğu, ama herkes velona kullanıyor, denemeye değer mi zeynep ya da gül hanımda, bilmiyorum ama merak etmiyor değilim.

arkadaşlar ben şunu anlamıyorum okuduğum yorumlardan burda herkes epilasyon yaptırdığında kabuklanıyor ve bununda normal olduğunu mu düşünüyorsunuz benim yüzümde yada başka bir yerimde hiç kabuklanma olmadı acaba banamı eksik akım veriliyor diye düşündüm ama olamaz dedim sonra makine bölgeye göre kendi ayarlıyor akımı ve eksik akım verilirse tüyler incelmez sanırım benim kiler baya inceldi ve seyreldi hata nerde anlamadım kabuklu epilasyonmu yoksa kabuksuzmu olmalı doğrusu hangisi bilemeyeceğim

ayten_06 sen gül hanıma yaptıdığını söylemiştin. kabuksuz epilasyon kabukludan daha az mı akım veriyor onu bilemem, ama kabuk olması umrumda değil benim, yeter ki o ufak kahverengi lekeler kalmasın. ve malesef nereye gidersem gideyim kalacağını düşünüyorum, bu kadar övülen bi yere gittikten sonra bile durum çok parlak değil.

isis ben burda gül hanıma veya başka bir yerde epilasyon yaptırdığımı söylediğimi hatırlamıyorum çünki isim vermek istemiyorum burda ben sadece bende neden kabuk ve leke olmuyor ya kötü yada gerçekten işini iyi yapıyor uzmanım ama ben sadec burda yorumları okudukça çok şaşırıyorum nasıl bu kadar fark olabilir onu anlamıyorum doğrusu iz ve kabuk olmasımı yoksa olmamasımı..

siz 5 marttaki mesajınızda gül hanıma gideceğim işinin ehli birine benziyor demiştiniz, o yüzden gül hanıma gidiyorsunuz diye aklımda kalmış.

sizde kabuk olmaması doğru mu yanlış mı onu bilemiyorum ama kabuk olmaması güzel bişey en azından. büyük kabuklar olduğu zaman izsiz geçmiyor büyük çoğunlukla..

Merhaba,

Lazer epilasyondan iğneli epilasyona geçenlerdenim..7 ay lazer yaptırdım kol ve k.altıma sonrasında iğneliye geçtim 5 seansta iğneli yaptıdım..Halende devam ediyorum.O kadar canım acıdıki dayandım. Bir kolum (komple) 2,5 saat sürdü..Verdiğim paraları canımın ne kadar yandığını siz düşünün birde geçen onca zaman...Hiçbir fayda görmediğimi düşünüyorum (kolum için). Halen siyah siyah ve kalın çıkıyorlar..Acaba bende mi var bir anormallik...K.altı zayıf tüy gibi çıkıyor ama bitmedi...Toplamda 1 yıl 3 ay oldu lazer+iğneli.
Gittiğim yerdeki bayanlar hemşire..Çokda seviyorum kendilerini..Geçenki seansta aklında soru varsa dr görün dediler..Ne yapmalıyım?Yardımlarınızı rica ediyorum.

Arkadaşlar çok özür diliyorum ama sorularınız daha doğrusu yaşadıklarınıza ilişkin genel düşüncelerinizden nasıl sorular çıkarıp sizlere nasıl yardımcı olabileceğim konusunda tam anlamıyla kafa karışıklığı yaşıyorum. Bu nedenle bu yazışmaların aranızda geçen bilgi alışverişi olduğunu varsayarak müsadenizle cevaplamaya çaba göstermiyorum.
Sadece son yazan arkadaşımız mehay' a kısaca yanıt vereyim. Mehay, iğneli epilasyonda fiyat hizmet sunulan süre üzerinden hesaplanır ve uzmanına göre değişse de bugün için ortalama olarak dakikası 1 ile 2 Tl arasında değişmektedir. saygılarımla herkese iyi günler diliyorum.

Bilgi ve deneyiminizden dolayı yardımınıza ihtiyacım var.. Benim sorumu da cevaplarsanız çok mutlu olurum.
:çok üzgünüm:

aysel hanım, ben sizin sitenizdeki resimlere de baktım, artık iğnenin de uzmanın da önemli olduğunu düşünüyorum, rica etsem bana da cevap verebilir misiniz, nemectron denen, tecrübe gerektiren marka iğneyi mi kullanıyorsunuz hala? çok teşekkürler.

Değerli papatya,
Sorularına sadece tahminler üzerinden cevap vermek durumundayım zira herhangi bir rahatsızlıkta doktorun tedavi sürecindeki gelişimi takip etmesi ne kadar önemli ise epilasyon uygulamasında da süreci izlemenin önemli olduğunu söylemem gerekiyor. Toplamda 15 ay epilasyon yaptırmışsınız bunun 7 ayı lazer olduğuna göre geriye 8 ay gibi bir süre kalıyor ancak lazer uygulamasından vazgeçip hemen iğneli epilasyona başlayamayacağınızı düşünüyorum. Lazer uygulamasından sonra büyüme sürecini de en az 2 ay kadar beklemiş olmalısınız. Bu durumda 6 aydır iğneli epilasyon uygulaması yaptırıyorsunuz. 5 kez uygulama yaptırdığınızı söylüyorsunuz ki bu da yaklaşık ayda bir gittiğinizi gösteriyor. Öncelikle Kol bölgesi için bu seans aralığının yeterli olmadığını, en az 2 aylık uzatma süresine gereksinim olduğunu söylemeliyim. Lazer uygulamasından sonuç alamadığınızı ve iğneli epilasyona başladığınızda sürenin yeni başladığını kabul etmek durumundayız. Tüm bu varsayımlara rağmen doğru bir uygulama yapılmış olması durumunda tam sonuç alamasanız bile mutlaka bariz bir azalma olması gerekirdi. Bu durumda iki ihtimal üzerinde durmalıyız ya hormonal bir rahatsızlığınız mevcut ki bunun için mutlaka doktora müraacat etmeli ve test yaptırmalısınız. Ya da uygulama yapan çok sevdiğinizi belirttiğiniz değerli hemşirelerimiz doğru bir uygulama yapamıyorlar malesef. Hormonal bir probleminiz olmasa ve lazere gitmeden, konusunda uzman birisini bularak iğneli epilasyona başlamış olsaydınız şimdi pürüssüz bir cilde sahip olabilirdiniz. Size tavsiyem öncelikle hormon durumunuzu kontrol ettirmeniz ve böyle bir durum sözkonusu ise tedaviye başlamanız. Tedavilik bir durum olsa bile doğru bir uygulama ile kökü tahrip edilen kıllar çıkmaz. Tedavi ise yeni çıkacakları engeller.

Herzaman önemini vurguladığım konulara ikna olduğunuzu belirtmenizden memnun oldum. Ben bu mesleğe başladığım günden beri hep aynı iğneyi kullanıyorum ve iğnelerimi de İstanbuldaki bir firma aracılığı ile yurtdışından getirttiriyorum. Arzu ederseniz beni arayın size de bu firmaya ulaşabileceğiniz bilgileri vereyim ve kendileri ile görüşün.

teşekkürler aysel hanım, iğneyi öğrensem de satın alıp bir uzmana götürsem o iğneyle yapar mı uzmanlar, yoksa alıştıkları iğneyi bozmamak mı lazım?

Bu soruyu müraacat ettiğiniz uzmana yöneltirseniz daha uygun olur sanırım. Bana bu soru yöneltilecek olsa 24 yıldır memnun olduğum için cevabım hayır olurdu.

teşekkürler aysel hanım, iğneyi öğrensem de satın alıp bir uzmana götürsem o iğneyle yapar mı uzmanlar, yoksa alıştıkları iğneyi bozmamak mı lazım?
kusura bakmayın soru bana sorulmadı ama yardımcı olmak istedim isis yeni makinaların hepsine uyar velona iğne satın alman daha karlı derim ben sadece numarasını büyük alma k2 her şeye uyar onu alabilirsin.

Son düzenleme:

Aysel Hanım,
Cevabınız için çok tşk ederim. O kadar çok karamsarlığa düştümki çok çaresiz hissettim kendimi sinirlerim bozuldu...Etrafımdakilerin bu konudaki hassasiyetimi bir türlü anlamayıp üzerime gelmeleri de beni olumsuz etkiliyor..Maddi olarak baya sarsıldım..Şimdi geriye dönüp bakıyorumda keşke hiç başlamasaydım diyorum.Ben 2005 yılında rahmetli annem ile cerrahpaşaya gitmiştim dahiliye drna..Bir sürü testler vs.Endokrine yönlendirmişti doktorum...Ama tek hatırladığım ordaki dr.sana ilaç vermeye gerek yok demesi:çok üzgünüm: O zamanki test sonuçları elimde..Kısa zamanda tekrar gideyim...Kollarımdaki izlerde halen gitmiş değil:a015:

papatya durumunu okudum hiçde hoş değil o kadar zaman hem lazere hemde iğneliye git yine siyah siyah çıksın ne bu ben anlamadım bu işi bilmiyorlar demekki iğneli epilasyon en az 2 yada üçüncü seastan sonra tüy gibi olması lazı heleki lazerden sonra daha çabuk bitmesi lazım çünki lazerde kılların baya yumuşaması gerek insanları sevmek farklı bişey ama eğer bitmiyorsa onlar ne yapsın kendin diyorsun hemşire diye bak canım her işin bir uzmanı var heleki iğneli epilasyunu uzmanına yaptırmalısın hemşirenin işi farklı uzmanın işi farklı ayseli epilasyona sorun bu işe yıllarını vermiş ama bir hemşire bu işde sadece doktor yönlendirmesiyle yapıyorlar bence sen baştan yanlış yapmışsın işi bilene yaptırman lazım o zaman şimdiye kadar bitmişti kılların o kadarda para dökmezdin bu konuda yardımcı olabileceğimiz bir şey varsa yardımcı olmaya çalışırız canım ..

benim de bıyık bölgemde batıklar var ve kalın çıkıyorlar,kapatıcı falan kullanmaktan fenalık geldi,sanki leke de yapmış gibiler,bu mevsimde iğneliye başlasam hata mı olur sizce,yoksa ekim i falan mı beklemeliyim?iğneli benim sorunuma çözüm olacak mı acaba artık inanın bıktım yaa...

bu mevsimde iğneli epilasyon yapılır yaz yada kış diye epilasyon bırakılmaz çok dikkatli yapılması gerek bıyıklara en fazla 5 dk bir tarafa 5dk da diğer tarafa çalışılır daha fazla çalışılmaz yoksa bıyık bölgesi şişer zaten bıyık akımı daha düşüktür o yüzden yaptırabilirsiniz yapan kişi çok önemli bıyıkta kabuk olmaması gerek leke olmaması için eğer kabuk yapmayan bir uzman bulursanız yaptırın derim benim bildiğim kabuk oluşmaması lazım çünki bıyık akımı kabuklanma yapmaz ona göre verilir ekimi beklemenize gerek yok şimdi düşünün iğneli çalışıyor uzman müşterisine yüz çalışıyor bu mevsimde yapılmaz ekimde gelinmi dicek tabiki yapıcak asla hiç bir iğneli yarım bırakılmaz çok dikkatli yaılması gerek cilde göre akım verilmesi gerek tabiki güneşide düşünüceksiniz ben başlayın derim bir an önce batıklarınız biter ekimde bitmiş olurlar

Tşk ederim canım...Dün oturup ağladım durumuma..Ben çeyiz paralarımı epilasyona vereyim ama hala sonuç alamayım...Kısa zamandsa dr görüncem tabi işten izin alabilirsem...Artık .iğneliye gitmeyeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…