• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı

Tşk ederim canım...Dün oturup ağladım durumuma..Ben çeyiz paralarımı epilasyona vereyim ama hala sonuç alamayım...Kısa zamandsa dr görüncem tabi işten izin alabilirsem...Artık .iğneliye gitmeyeceğim...

bence iğneliye devam et derim ama daha iyi bir uzmanla işini iyi bilen biri yapsın paralarında boşa gitmemiş olur bu kadar işlemden sonra daha çabuk biteceğine eminim canım .

Peki önerebileceğin bir yer var mı canım?

ben burdan kimseyi öneremem reklama girer ama burda okuduğum kadarıyla forumda bu işi iyi bilen ve iyi yapan uzmanlar var onlara ulaşmak zor olmasa gerek memnun olan müşterilerinden irtibata geçebilirsiniz arar konuşursunuz detaylı herşeyi anlatırsınız neler yapabileceğinizi ne kadar seansta ne olabileceğini sorar eğer size gerçekten sizi bellibir zaman sonra biteceğini söyleyen uzman bulursanız başlayın derim..süre çok uzun olmamalı..

ben burdan kimseyi öneremem reklama girer ama burda okuduğum kadarıyla forumda bu işi iyi bilen ve iyi yapan uzmanlar var onlara ulaşmak zor olmasa gerek memnun olan müşterilerinden irtibata geçebilirsiniz arar konuşursunuz detaylı herşeyi anlatırsınız neler yapabileceğinizi ne kadar seansta ne olabileceğini sorar eğer size gerçekten sizi bellibir zaman sonra biteceğini söyleyen uzman bulursanız başlayın derim..süre çok uzun olmamalı..
benim önerebileceğim bir yer var özelden bana ulaşırsan sana yazabilirim. ben de şu anda orda yaptırıyorum 4 bölgeme ve memnunum. sositososito

igneli epilasyondan sonra kabuklanmanin olmasi mi gerekiyor olmamasi mi ben bunu hala anlayamadim?benim izlerim iyilesiyor leke ya da herhangi bir iz kalmiyor ama o kadar cok kabuklanma oluyor ki 15-20 gune kabuklar dokulurken 3 aya izler ancak tamamen iyilesiyor.bu kabuklanmayi azaltmak icin ve iyilesme surecini hizlandirmak icin neler yapabiliriz??bide benim gittigim yerde 24 saat su degdirilmemesi soylenirken aysel hanim 3 gun degdirilmemesi gerektigini yazmis.acaba 3 gun su degdirmeyince mi kabuklanma olmuyor??ama bu da mesela el ustu yuz vb gorunen bolgeler icin cok zor oluo su degdirmeden gunluk hayatina devam edebilmek :(

igneli epilasyondan sonra kabuklanmanin olmasi mi gerekiyor olmamasi mi ben bunu hala anlayamadim?benim izlerim iyilesiyor leke ya da herhangi bir iz kalmiyor ama o kadar cok kabuklanma oluyor ki 15-20 gune kabuklar dokulurken 3 aya izler ancak tamamen iyilesiyor.bu kabuklanmayi azaltmak icin ve iyilesme surecini hizlandirmak icin neler yapabiliriz??bide benim gittigim yerde 24 saat su degdirilmemesi soylenirken aysel hanim 3 gun degdirilmemesi gerektigini yazmis.acaba 3 gun su degdirmeyince mi kabuklanma olmuyor??ama bu da mesela el ustu yuz vb gorunen bolgeler icin cok zor oluo su degdirmeden gunluk hayatina devam edebilmek :(

24 yıllık deneyimim kabuklanmanın kaçınılmaz olduğunu söylüyor. Ancak yanlış değerlendirmeler olmaması için kabuklanmadan neyin kastedildiğinin de çok iyi anlaşılması gerektiğini tekrar belirtmeliyim.Daha önce bunu detaylı olarak yazmıştım. Hangi bölge olduğunu bilemiyorum ama sizdeki belirttiğiniz kabukların kendiliğinden dökülme süresi normal gibi gözüküyor ancak izlerin 3 ayda geçtiğini belirtmişsiniz ki bu mümkün değil. Doğru uygulama yapılmış ise, cild kabukların dökülmesini müteakip çok kısa bir sürede kendini toparlar. Su değmeme konusuna gelince. 24 saat ya da 3 gün gibi kesin ifadeler kimseyi yanıltmasın. Aslında bu süre kabuk bağlayana kadardır ve bu genelde 3 gün sürdüğü için ben bu süreyi veriyorum. Kabuk bağlayıncaya kadar gözenekler açık olacağından enfeksiyon kapma riski vardır. Bu nedenle kabuk bağlayıncaya kadar su değdirilmemelidir. Yani su değdirilip değdirilmemesinin kabuklanma oluşması ile ilgisi yoktur. iyi akşamlar.

24 yıllık deneyimim kabuklanmanın kaçınılmaz olduğunu söylüyor. Ancak yanlış değerlendirmeler olmaması için kabuklanmadan neyin kastedildiğinin de çok iyi anlaşılması gerektiğini tekrar belirtmeliyim.Daha önce bunu detaylı olarak yazmıştım. Hangi bölge olduğunu bilemiyorum ama sizdeki belirttiğiniz kabukların kendiliğinden dökülme süresi normal gibi gözüküyor ancak izlerin 3 ayda geçtiğini belirtmişsiniz ki bu mümkün değil. Doğru uygulama yapılmış ise, cild kabukların dökülmesini müteakip çok kısa bir sürede kendini toparlar. Su değmeme konusuna gelince. 24 saat ya da 3 gün gibi kesin ifadeler kimseyi yanıltmasın. Aslında bu süre kabuk bağlayana kadardır ve bu genelde 3 gün sürdüğü için ben bu süreyi veriyorum. Kabuk bağlayıncaya kadar gözenekler açık olacağından enfeksiyon kapma riski vardır. Bu nedenle kabuk bağlayıncaya kadar su değdirilmemelidir. Yani su değdirilip değdirilmemesinin kabuklanma oluşması ile ilgisi yoktur. iyi akşamlar.

aysel hanım verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. ben de bir noktayı sorayım. mesela bıyık bölgemi iğneli yaptırıyorum ve orayı 3 gün su değdiremeden tutmam imkansız. kabuk bağlanana kadar su değdikten sonra pansuman (görünmeyen bölgelere) ya da oksijenli su (görünen bölgelere) sürsek nasıl olur? dezenfekte edecez diye daha çok zarar vermeyiz dimi? eyvahedigeldismile

Arkadaşlar çok özür diliyorum ama sorularınız daha doğrusu yaşadıklarınıza ilişkin genel düşüncelerinizden nasıl sorular çıkarıp sizlere nasıl yardımcı olabileceğim konusunda tam anlamıyla kafa karışıklığı yaşıyorum. Bu nedenle bu yazışmaların aranızda geçen bilgi alışverişi olduğunu varsayarak müsadenizle cevaplamaya çaba göstermiyorum.
Sadece son yazan arkadaşımız mehay' a kısaca yanıt vereyim. Mehay, iğneli epilasyonda fiyat hizmet sunulan süre üzerinden hesaplanır ve uzmanına göre değişse de bugün için ortalama olarak dakikası 1 ile 2 Tl arasında değişmektedir. saygılarımla herkese iyi günler diliyorum.

tesekkur ederim cevap icin burdaki fiyatlarla karsilastirdimda ayniymisa.s

aysel hanım verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. ben de bir noktayı sorayım. mesela bıyık bölgemi iğneli yaptırıyorum ve orayı 3 gün su değdiremeden tutmam imkansız. kabuk bağlanana kadar su değdikten sonra pansuman (görünmeyen bölgelere) ya da oksijenli su (görünen bölgelere) sürsek nasıl olur? dezenfekte edecez diye daha çok zarar vermeyiz dimi? eyvahedigeldismile

bende bıyık bölgemi düşünüyorum fakat cesaret edemiyorum,çok belli oluyor mu,kabuk yara var mı,yengem de yaptırmıştı yıllar önce ama bepanten kullandım hem hiç kabuk olmadı dedi bana,nolur beni cesaretlendirin yaa,bu mevsimde başlayayım mı?çok soru sordum ama:))a.s.

niltt ben yüzüm için subatta başlamıştımya, uzmanım bıyık bölgeme girmedi benim, güneş sezonuna az kaldı leke oluşmasın diye bi tedbirdi bu heralde. Öğrendiğim kadarıyla bıyık leke oluşumuna daha müsait bi bölge. Bi de direk yüzün ortası ya daha kolay anlaşılıyo işlem gördüğü heralde

bende bıyık bölgemi düşünüyorum fakat cesaret edemiyorum,çok belli oluyor mu,kabuk yara var mı,yengem de yaptırmıştı yıllar önce ama bepanten kullandım hem hiç kabuk olmadı dedi bana,nolur beni cesaretlendirin yaa,bu mevsimde başlayayım mı?çok soru sordum ama:))a.s.
bıyık böllgesine kışın başlanmışsa yaz geldi diye bırakıcakmısınız sonra napıcaksınız ya kesicek ya iple yada ağdayla alıcaksınız yine bıyık bölgesi eski haline dönücek.bıık bölgesine yazın yapılmaz diye bir şey yok yapılır bıyık bölgesinin akımı her zaman daha düşük olur o yüzden asla tedirgin olmayın bıyık bölgesi yapılmaz diye sadece kısa sürelerde çalışılır bıyık bölgesine hepsi bir günde alınmaz dudak üstü şişer 10 dk dan fazla çalışılmaz bıyık bölgesine sonrasında güneşe çıkarken güneş koruyucu kullanmanız gerek o bölgeye emin olun ne iz ne kabuk hiç bir şey olmaz sadece yaparken nasıl yapıcağınıı bilmeli uzman iş uzmana kalmış bence uzman kendine güvenmeli tedirgin olmamalı yapıcağı işlemde

Son düzenleme:
yaptırıyorum, yaptırmaya da devam edeceğim :) iğneli yaptırmasanız bile yazın (ve aslında kışın da) yüzünüze güneş kremi sürmeniz güneş lekelerini önlemenizde yardımcı olacaktır aklinialirimsmile

yaptırıyorum, yaptırmaya da devam edeceğim :) iğneli yaptırmasanız bile yazın (ve aslında kışın da) yüzünüze güneş kremi sürmeniz güneş lekelerini önlemenizde yardımcı olacaktır aklinialirimsmile

demekki yazın yapılıyormuş barkan arkadaşımızda yaptırıyormuş yapan uzmanlar var arkadaşlar ve bu yanlış değil sadece bıyık akımı daha düşük olmalı zaten makinalarda bıyık akımı daha düşüktür yüzün diğer bölgesine verdiğiniz akımı bıyığa veremezsinz ben hiç duymadım bu zamana kadar yazın bıyığa epilasyon yapılmaz diye birşey işlem çok önemli ..

o zaman ben bu hafta gidip bi konuşayım,bakırköy de ki güzellik merkezinden memnun kalan arkadaşlar vardı,oraya gidip konuşurum.teşekkürler kızlar...

demekki yazın yapılıyormuş barkan arkadaşımızda yaptırıyormuş yapan uzmanlar var arkadaşlar ve bu yanlış değil sadece bıyık akımı daha düşük olmalı zaten makinalarda bıyık akımı daha düşüktür yüzün diğer bölgesine verdiğiniz akımı bıyığa veremezsinz ben hiç duymadım bu zamana kadar yazın bıyığa epilasyon yapılmaz diye birşey işlem çok önemli ..

yapıldığı şekli önemli. hep üzerinde durduğumuz gibi doğru şekilde kıl köküne girilmeli. yoksa kenara köşeye batırılıp akım verilip kılın çekilmesi bir işe yaramayacağı gibi gereksiz yere deri yakılmış olur. sanırım lekelenme sebeğlerinden biri de bu olsa gerek ??fisfisfis

Uzman olarak size bazı sorularım olacak Aysel Hanım: genel olarak bir tüyün akım gördükten sonra 2. kez çıkıp akım görmesi ortalama ne kadar zaman alır? Güzellik uzmanları "bir tur" derken (dikkat edin seans demedim) tam olarak neyi kastediyor? Bir yüz bölgesi için uyuyan uyumayan kısaca çıkabilecek bütün tüylerin akım görmüş olabilmesi için ortalama süre nedir? ığneli epilasyona giden bi kişi kapalı havuza ve spora gidebilirmi? Terleme ve havuz suyu lekelenmeye iltihaba yol açabilirmi, ya da kaç gün bunlara ara verilmeli?
Konuyu düzenle/Sil

Uzman olarak size bazı sorularım olacak Aysel Hanım: genel olarak bir tüyün akım gördükten sonra 2. kez çıkıp akım görmesi ortalama ne kadar zaman alır? Güzellik uzmanları "bir tur" derken (dikkat edin seans demedim) tam olarak neyi kastediyor? Bir yüz bölgesi için uyuyan uyumayan kısaca çıkabilecek bütün tüylerin akım görmüş olabilmesi için ortalama süre nedir? İğneli epilasyona giden bi kişi kapalı havuza ve spora gidebilirmi? Terleme ve havuz suyu lekelenmeye iltihaba yol açabilirmi, ya da kaç gün bunlara ara verilmeli?
Konuyu düzenle/Sil

ben uzman değilim ama asıl cevap gelene kadar kendi epilasyon tecrübeme dayanarak söyleyebilirim ki(1 laser epilasyon ve 5 seans da iğneli vücudumun muhtelif geniş bölgelerine yüz dahil:)) her insanın bünyesine göre çok değişir ve piyasada araştırırken ben doktorlara bile sorduğumda kabuklanmanın normal ve iltihaba açık olduğunu söylediler. Ama bu hangi durumda geçerli biliyor musunuz? kılın kökünü bulamayıp da deride başka yere akım verip sonra da o kılı çekip alanlar hem deriyi boşuna yakıyolar hem de kıl zayıflamadan aldıkları için bi etkisi olmuyor. Deriyi değil kıl köküne ulaşıp orayı tahrip etmek gerekir. Onu da her atışta nokta vuruşu yapan bi uzmanla sağlamak mümkün zaten. ben banyoya giriyorum uygulamalardan sonra ve hiçbir iltihap durumu vs. yaşamadım allah a şükürboshayallersmile.. yine de işin uzmanlarına kulak vermekte yarar var tabi.

mevsimle ve suyla ilgisi yok kızlar emin olun. ben birçok topic de söyledim burda da söyliycem bunu ben de yaptırıyorum 5 seans oldu ve hemen iğneli epilasyon arasında 5 dakika lavabo arası veriyorum bol suyla da yıkıyorum ellerimi (kol koltukaltı el parmaklarının üstü yüz bölgesi göbek yaptırıyorum şu an ve sonrasında bikini ile bacak a geçicem inşallah) ve tekk birr sorun yaşamadım ve yaşamıycam eminim. çünkü deriyle çok da ilgisi yok bu uygulamanın. Kıl köküyle bütün iş. Ama uzmanınızı iyi seçeceksiniz işin sırrı bu. Bende ne kabuk oldu ne iz. Sadece kızarıklıklar oluyo o da uzmanımın verdiği bi solüsyon var böyle selpak örtüp bölgeye onu bolca sıkıyo o bir 15 dakka bekliyo orda. Sonra o solüsyondan bir kez de evde sürüyorum arakasından 2 gece beklazon veya bepanthen sürüyorum. en ufak bir belirti kalmıyor. Hiiiç korkulacak çekinilecek bir yöntem değil uzmanınızı iyi seçerseniz bilinen en güvenli epilasyon yöntemi iğneli epilasyon:CüvCüv:

Back