İğneli Epilasyon İğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı

yani bn çenemdeki rahatsız olduğum bi kaç tüy için gitsem bi daha gitmeme gerek kalmıcak mı ?

Aysel hanım merhaba.Yaklaşık 1 buçuk yıl lazer epilasyona devam ettim.Tüylerim artık iyice seyrekleşmişken hamile kaldım.Hamilelik döneminde lazer epilasyon yapılmıyor.Acaba iğneli yapılıyor mu?Çünkü ağda ile uğraşmak istemiyorum.Şu an 5 aylık hamileyim.Genital koltuk altı ve yüz bölgesi düşünüyorum.Hamilelikte yapmamın bir sakıncası var mı.İzmir'e size gelmeyi düşünüyorum.Acaba seanslar ne kadar sürer.

Bir süredir malesef sorularınıza yanıt veremedim. Bu sorularınıza şimdi yanıt vermemin ise pek faydası olmayabilir. Yanıtlayamadığım soru sahiplerinden özür diliyor, tekrar aranızda olmaktan ve yeniden sorularınıza yanıtlamaktan memnun olacağımı ifade ederken herkese iyi bayramlar diliyorum.

Aysel Hanım merhaba, burada bir uzmanın olduğunu bilmiyordum şimdi gördüm çok sevindim ve umarım benim sorumu da cevaplarsınız. Başka bir başlıkta da yazmıştım.

Ben şuan koltukaltı ve genitale lazer yaptırıyorum yakında bitecek paketim. Aslında genel olarak memnunum, bana vaadettikleri %70-90 arası başarıyı yakaladım. Ama özellikle koltukaltımda hala ince küçük tüyler çıkıyor, bunlar incelen ve rengi açıklaşan tüyler ve bildiğim kadarıyla zaten lazer buraya kadar başarılı oluyor. Lazerden sonra iğneli ile devam etmem önerildi. En baştan iğneli ile başlayanlar birçok seans devam ediyorlar fakat bu son kalan tüyler için yine birden çok defa gitmem mi gerekecek? Yoksa tek veya birkaç seansta hallediliyor mu? Mantıken düşününce zaten tek seansta tüyler kökten gideceği için, ve lazer yaptırdığımdan yeni tüy çıkmayacağı için tek seansta bitmesi gerekir diye düşünüyorum. Maddi olarak çok zordayım, iğneli de dakika hesabı olduğu için eğer uzun sürecekse hiç başlamak istemiyorum. Buradan sorarak kesin bilgi alamayacağımı biliyorum fakat örneğin koltukaltı; tek seans 3 saat mi sürüyor yoksa yarım saat mi sürüyor? İğneli hakkında bilgim yok bu konuda beni aydınlatır mısınız?

Baştan belirtmek isterimki iğneli epilasyon uzmanı olarak önce Lazer uygulaması yaptırıp müteakiben iğneli epilasyon uygulaması yaptırılmasını asla tasvip etmiyorum. Malesef çözüm arayan birçok kişi bu yolun daha pratik olduğunu düşünüyor ya da bu şekilde yönlendiriliyorlar. Hiç uygulama yaptırmadan bana koltukaltı bölgesinin iğneli epilasyon yöntemi ile kaç uygulama da bitirileceğini sormuş olsaydınız size üçer aylık uzatma periyotları ile yaklaşık bir senelik bir süre içinde yapılacak üç-dört uygulama ile kesin netice alabileceğinizi çok rahatlıkla söyleyebilecek iken Lazer uygulamasından sonra ki durum için sizin belirttiğiniz tarzda rahat bir cevap verebilmem sözkonusu değil. Hatta bu şekilde bana Lazer ile netice aldığını sanarak sadece inceler için müraacat eden birçok kişide, dört beş ay sonra bitirildi sanılan kalın kılların da çıktığını görüyorum. İğneli epilasyon yöntemi işinin ehli bir uzman ve sabırlı bir uygulatıcı ile en etkili ve kesin çözüm iken Lazer uygulamasında en iyimser söylemlerde bile yüz bölgesi, ince tüyler, koyu renk cild yapısı gibi gerekçelerle kesin neticenin sözkonusu olmadığı ve kesin netice için iğneli epilasyon yöntemine yönlerdirildiğinin artık herkes tarafından bilinmekte olduğu bir ortamda çift yöntem tercihi yapılmasının en büyük nedeninin güvensizlik doğuran ehliyetsiz uzmanlar olduğunu da biliyorum. Tercih elbette sizlerin taktiri ama başlangıcını yapmadığım bir uygulamanın neticesi hakkında benım de söyleyebileceklerim ancak bu kadar.

Uzun uzun açıklamışsınız çok teşekkür ederim, açıkçası lazer için de zamanında bir çok yer ile görüşmüştüm, hepsi farklı şeyler söyledikleri için kime güveneceğimi bilmiyorum, sadece paramızı aldıklarını düşünüyorum.

Aysel hanım merhaba.Yaklaşık 1 buçuk yıl lazer epilasyona devam ettim.Tüylerim artık iyice seyrekleşmişken hamile kaldım.Hamilelik döneminde lazer epilasyona ara verdim.Ve tüylerim neredeyse ilk günkü haline döndü.Şimdi iğneli epilasyona devam etmek istiyorum.Hamileliğimin son 3 ayındayım.Genital koltuk altı ve yüz bölgesi düşünüyorum.Hamilelikte yapmamın bir sakıncası var mı. Şimdi iğneli yaptırabilir miyim?Yoksa hamilelikten sonra mı başlamalıyım?

Hamilelik döneminde iğneli epilasyon uygulaması yapılmasının bebeğin sağlığı açısından herhangi bir olumsuzluğu yoktur. Ancak acı neticesinde vücudda oluşabilecek kasılmalardan bebeğin rahatsızlık duyabilmesi ihtimalinden dolayı sadece kısa süreli uygulamalar yaptırılması daha doğru olacaktır. Yeni başlayacak olmanızdan dolayı sizin uzun süreli uygulamalara ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle size öncelikle sağlıklı bir doğum temenni ediyor ve sonrasında iğneli epilasyona başlamanızı öneriyorum.

Aysel hanım hoşgeldiniz tekrardan.İğneli epilasyonda yanlış anlamadıysam kıl kökü öldürülüyor ve bir daha o kökten kıl çıkmıyor.Ama bunun dışında henüz uzamamış tüyler için tekrar gidilmesi gerektiğini söylemişsiniz daha önceki yazılarınızda.Ben çenemdeki tüylerden rahatsızım, kalın değiller ince tüyler.Hiç işlem yapmadım, ip cımbız vs hiç bişeyle almadım .İğneli epilasyon yaptırsam mevcut tüylerden başka daha sonradan lazerdeki gibi uyarılıp uzayan bir tüy olması mümkün mü iğnelide de.

İğneli epilasyon uygulamasında kıl kökleri tek tek tahrip edildiğinden diğerlerinin uyarılması sözkonusu değildir.

aysel hanım lazer epilasyon yaptıranların hamilelikten sonra tüyler çıkıyomuş peki iğneli epilasyon sonrasında çıkar mı?

slm ya bir sorum olcak bn kçlarım için iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum ama bni korkutuyorlar gözenekler açılır leke kalır diye önerebileceğinz bişey varmı yaptırayım mı acaba bnde de leke kalırmı şimdiden tşk edrimm

İğneli epilasyon yönteminde, uygulamanın işinin ehli bir uzman tarafından doğru olarak yapılması ve uygulatanın da uzmanının söylediklerini yerine getirme hususunda dikkat göstermesi halinde belirttiğiniz türden gözenek açılması, leke kalması gibi olumsuzluklar sözkonusu değildir.

Slmlar,İğneli epilasyon hakkında yardımlarınızı rica ediyorum....foruma üyeyim ama girdiğim pek söylenemez.
Alexandrite lazer yöntemiyle uzun zamandır lazere devam ettim.Genital ve bacakta büyük oranda bitti ve kalan kısımlar da ise incelme oldu.Yalnız tüyler inceldikçe makinanında bir etkisi kalmıyor.İncelen tüyleri zamanla tekrar uyarabiliyor.Bu kısımlarda gözüme pek batmadığı için lazere gitmeyi bıraktım.Benim sorunum kollarım....Kollarıma yaptırırken ilk yaptırdığım yerde gaza gelip üstlere de yaptırdım.Hiç yokken bana battı sanırım.Devamında alexandrite lazerle devam ettim.Ama üstlerde hiç etkisini göremedim.Aksine daha da kalınlaştırdı.Çıkanlarda sık değil ama siyah olduğu için rahatsız oluyorum Şimdi iğneli yaptırmayı düşünüyorum.Yalnız daha önceki denememde leke bıraktığı ve gözenekleri açtığı için açıkcası korkuyorum.Gerçi lekeler allaha şükür geçti.İşinin ehli biri tarafından yapıldığında bu sorunların yaşanmayacağı yazıyor ama birinin iyi dediğine başka bir kişi kötü diyebiliyor.Konu hakkında bilgi toplamaya çalıştıkça kafam daha da karışıyor.Özellikle lekeye,izlere müsait bir yöntem olduğu için bu konuda iyi bir yer ve uzman önerisi olabilecekler varsa sevinirim.

İstanbul avrupa yakasında önerebileceğiniz bir yer varsa bildirir misiniz ltf....tşkler

İğneli epilasyon yönteminde olumsuzluklarla karşılaşmamak için sizin de belirttiğiniz gibi uzman konusu son derece önemlidir. İşinin ehli bir uzman ve biraz sabır ile iğneli epilasyon yönteminde netice kesindir. Ancak malesef İstanbul avrupa yakasında size önerebileceğim bir uzman tanımıyorum. Araştırmanız neticesinde bulacağınızı ümit ediyor sağlıklı günler diliyorum.

Değerli üye ve misafir tüm katılımcılara bir hatırlatma ve bir de ricam olacak. Hatırlatma konum genelde bilinen bir husus aslında ama epilasyon konusunda hiç bilgisi olmayanlar olabileceği gibi toplum olarak sanki biraz ihmalkar bir yapımız olduğunu ve birçok konuda son dakikaya kadar beklediğimizi düşündüğüm için bu hatırlatmayı yapmamın faydalı olacağını düşünüyorum. Epilasyona başlamak için en uygun dönemde bulunuyoruz.
Bilindiği gibi uzun bir süredir, açmış olduğum bu sayfadan iğneli epilasyon yöntemini tanıtmaya ve bu konudaki sorularınıza yanıt vermeye çalışıyorum. Aslında sayfam başından itibaren okunabilse sanırım her soru için bir cevap bulunabilecek seviyeye ulaştı. Buna rağmen ben gerek yöntemin tanıtımına devam etmek gerekse de yeni katılanlara da yardımcı olabilmek adına aynı tür sorular bile olsa bıkmadan usanmadan tekrar tekrar cevap yazma konusunda azimliyim. Ancak son dönemlerde sorularınızın özelden sorulma sayısında artış olmaya başladı. Çok özel olması halinde elbette bu konuda da elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Ama geneli bilgilendirebilecek türden sorularınızı buradan cevaplamam hem benim açımdan hem de konuya ilgi ve ihtiyaç duyanlar açısından daha uygun olacaktır diye düşünüyor ve bu konuda anlayış rica ediyorum. Sağlıklı günler dileklerimle.

merhaba ayse hanım sıze iğneliye gelmek cok ısterım ama ankarada degılsınız galıba eger ankaradaysanız adresınızı yazarmısınız

İlgi ve güveniniz için teşekkür ederim. Ancak İzmirde olmamın yanısıra bu sayfada adres türü bilgilerin verilmesinin reklam olarak değerlendirildiğini de belirtmek isterim. Bu arada ismim ile ilgili yanlış anlaşılmayı da düzeltmek isterim. Sağlıklı günler dileklerimle. Aysel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…