İğneli Epilasyon İğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı

Aysel Hanım merhaba.Ben yüzümdeki ayva tüyler için iğneli epilasyon düşünüyorum.Şu an sivilce tedavisi görüyorum.Bu tedavi sırasında lazer epilasyon yasak fakat iğneli epilasyon konusunda birşey söylenmemiş.Emin olamadığım için tedavim bittikten sonra size gelmeyi düşünüyorum.Bir seans yaptırıp seyahate çıkmam gerekecek.Uygulamadan ne kadar süre sonra cilt kendini toparlar acaba?

Merhaba Aysel Hanım,
Ben kalça üstüme uzun zamandır ağda yaptırıyorum. Yalnız ince tüyler batmaya başladı. Tüyden halliceler... Görüştüğüm doktor lazer epilasyon önerdi ama batan tüyler o kadar inceki ben lazerin görebileceğini sanmıyorum. Para ve vakit kaybetmek istemiyorum. Acaba iğneli epilasyon daha doğru bir çözüm olur mu? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

bendee psikozz gibi aynı sorunu b yaşıyorum bende doktora gittiim tüylerin ince lazeer görmez dedi ve bizde başladık sivilce tedavisinee bende iğnelii düşünüyorum aceba bu tedaviyii görürkenn iğneli yaptırmam mümkünn müü?

yarennaz ikimizde aynı dertten muzdaribiz sanırım.Roaccutane türevi bir ilaç mı kullanıyorsun?benim tüylerim ilaçtan sonra artış gösterdi.İğneli epilasyona bir an önce başlamak istiyorum ama iz meselesinden emin olamıyorum,korkuyorum.Bu konuda birşey öğrenirsen lütfen beni de bilgilendir.

merhaba aysel hanım
ben 3 gün oldugunu bilmiyordum, bana 24 saat dediler:26: . 2-3 ay süre ile gittim yüzüm düzeldi şu an, biraz stres ve üzüntüden de dolayı öyle oluştugunu düşünüyorum. şu an cildimden memnunum:)

aysel hanım kabuklar doğal sürecinde düştükten sonra (10 gün kadar) deride ufak ufak, çok derin olmamakla beraber iğne iğne deliklerin kalması normal midir (hani gözenek gibi göünüyor ama ben gözenek olmadıklarını cildimi tanıdığım için biliyorum)? ne olur normal olduğunu söyleyin, moralim çok ama çok bozuk.

bir de iğneli epilasyona başlamadan önce yüzümde tek bir sivilce çıkmazdı. şimdi 2 hafta ara vermiş olmama rağmen hayatımda görmediğim kadar büyük sivilceler çıkarmaya devam ediyorum. bu böyle devam mı edecek? artık muhtelif zamanlarda kocaman sivilceler çıkaran bir kız mı olacağım? ergenlik çağımdayken bir kere bile sivilce çıkarmamış bi insanım.

aysel hanım merhaba

kolaltım için iğneli epilasyon yaptırıyorum ancak akım veriirken bazen akımı kolumdada issediyorum acı ve yanma hissini.en son yaptırdığım seanstan sonra kolaltıma yakın bölgede bu yanmaların olduğu yerde kılcal damarlarım yüzeye çıktı.pek hoş görünmüyo bunlar normal mi ne yapabilrim.

açıkcası sizin verdiğiniz bilgiler doğrultusunda bir uzman arayışına girdim şuan gittiğim uzmanda sadece akım verilirken hissediyorum kıl çekilirken hissetmiyorum.ancak yinede kol altımda kabukların dökülmesi15-20 günü buluyor ve kahverengi lekeler kalıyor.uzmanım o lekelerin 5-6 ayda geçebileceğini söylüyo.valla bilemedim sorun bende mi.
çok olmazsa bir sorum daha var bu sıcaklarda kol altında malum terleme nedeniyle sanki daha fazla kızarma ve kabarma var pudra yeterlimi başka şeylerde sürmeli mi nelerden kaçınmalı

Benim merak ettiğim şu.Tüyler tamamen gidiyor mu yoksa azaldığında bırakıyor musunuz.Çünkü tüyler çok inceyken zor olmaz mı görmek.Aklıma takıldı.Birde yaptırdıktan ne kadar zaman sonra güneşten korumaya gerek kalmaz?

Merhabalar herkese,

Sorum Aysel Hanıma ve forumu takip eden tüm bayanlara. Göğüs uçlarımdaki kıllar için iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum. Bursada bildiğiniz iyi bir hastane ya da merkez var mı?

iğne akımı direk kılköküne verip kökü yakıyor ve bir daha okökten kılçıkmıyor
yani iyi bir uzmansa bir iğne sokuşta okılı yakıyor
ama bazen kılkökünü göremezse okökten 2.seansta yine kıl çıkıyor
ama sabırla gidersen tamamen bitiyor.ayva tüy filan kalmıyor
ben nerdeyse vücüdümun her yerine yaptırdım
şuan bacaklarımda diz bölgemde biraz kaldı,koltuk altımda 4 tane,genital içbölgelerde ve üstlerde 15-20 tane,göğüs ucu bitti.favori bölgem ve kaşlar bitti
ama benim doğum girdi araya önümüzdeki ay tekrar gideceğim

benim ayva tüyünden bile ince yerlerime lazer değdiği için tüm kıllar upppuzun uzadı ve kalınlaştı
mesela kollarım mahvoldum
senelerdir bu yüzden iğneliye gittim ve bitirmeme az kaldı

arkadaşlar ben çene bölgeme önce lazer yaptırdım12. seanstan sonra tüylerimde artış olduu için bıraktım 1.hüsran
sonra iğneli yaptırmaya başladım ilk başlarda iyiydi ama iyi olan uzmanım işten ayrıldı ve yeni uzmanla çalışmaya başladım ne kadar uzman denirse tabe 2 seans çalıştı yüzüme son seanstan 25 gün geçmesine rağmen hala iğne izlerim var ve geçmio gittiğim yerin doktoruna gittim geçenlerde ve bana dediği şey yanlış uygulamadan ve yüksek akımdan dolayı cilden yanmış umarım geçerve böylece 2. hüsran hem param hem zamanım hem de cildim yanıma kar kaldı ne yapıcam ben şimdi bu işler nasıl oluyo hukuken hakkımı nasıl aramalıyım ha gittiğim yerde öyle böyle diil nişantaşının göbeğinde sözde doktor kontrollü arkadaşlar bu işte hesap nasıl sorulur bilgisi olan ??????????????????????

arkadaşlar ben çene bölgeme önce lazer yaptırdım12. seanstan sonra tüylerimde artış olduu için bıraktım 1.hüsran
sonra iğneli yaptırmaya başladım ilk başlarda iyiydi ama iyi olan uzmanım işten ayrıldı ve yeni uzmanla çalışmaya başladım ne kadar uzman denirse tabe 2 seans çalıştı yüzüme son seanstan 25 gün geçmesine rağmen hala iğne izlerim var ve geçmio gittiğim yerin doktoruna gittim geçenlerde ve bana dediği şey yanlış uygulamadan ve yüksek akımdan dolayı cilden yanmış umarım geçerve böylece 2. hüsran hem param hem zamanım hem de cildim yanıma kar kaldı ne yapıcam ben şimdi bu işler nasıl oluyo hukuken hakkımı nasıl aramalıyım ha gittiğim yerde öyle böyle diil nişantaşının göbeğinde sözde doktor kontrollü arkadaşlar bu işte hesap nasıl sorulur bilgisi olan ??????????????????????

Merhaba
Herkes iğneliden memnun kalmış ama senin gibi hüsrana uğrayanlar da çoktur eminim.Hukuken hakkını aramalısın ama lazer merkezleri böyle konularda çok güzel kılıf uydurabilecek deneyime ve kıvırma yeteneğine sahipler. İyi bir avukatla bu işe girişmelisin.

Merhaba Aysel Hanım,

Ben İzmirde okuyan 23 yaşında bir üniversite öğrencisiyim, şu an İzmir dışında olsam da iki hafta kadar sonra İzmire gelmeyi düşünüyorum, iğneli epilasyonla ilgili yazılarınızdan birkaçını okudum ve benim de tüylerimden kurtulmama yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum:))Yalnız iş yerinizin nerde olduğunu içeren bir yazınızı bulamadım, daha önce yazdıysanız bile bir kez daha nerde çalıştığınızı ve adresini yazmanızı rica edecektim.Ben şu an özel mesaj yollayamıyorum ve alabiliyor muyum onu da bilmiyorum ama gelmeden önce randevu alabilmem için iş yerinizin telefonunu da burdan veya özel mesaj olarak yazmanızı isteyecektim ayrıca. Şimdiden çok teşekkür ederim:)

mrb aysel hanım bende size bu konuda bi soru sormak istiyorum. Daha önce de size yazmıştım ve yaklaşık 6 ay önce iğneli epilasyona başladım. yüzden başlayarak 3 haftada bir gitmek üzere hatta 2 haftada bir önceliğim yüz olmak üzere gidiyorum ve sırta başladım. Bi arkadaşım vasıtasıyla gittiğim yerde yaklaşık 15 yıldır tecrübe sahibi ve müşterilerin epilasyon sonrası yüz ve bacaklarını gördüm ve inanarak başladım. yüzümde çok sık kıllar olduğundan 1,5 saat boyunca çalıştığımız oldu. Hoş hala yüze gidiyorum ve sonbaharda anca biter yüz dedi. Bi süre önce de sırta başladım ama 2 ay geçmesine rağmen kahverengi lekeler kaldı gibi çok yakından bakınca. Çalıştığımız yerler %50 oranında çıktı yine daha ince olarak ama lekeler canımı çok sıkıyo Yüzümdekiler nadiren daha hafif iz gibi. Aynı yere gelen diğer arkadaşlarda hiçbişey yok. İlk sayfada yazdığınız gibi sadece akım verirken hissediyorum acıyı. Yüzüme sürekli 50 faktör güneş kremi kullanırım ve çabuk iyileşsin die bi krem verdi onu kullanıyorum. Bu kadar titiz davranmama rağmen böyle olması çok üzüyo beni. Acaba kıl kökleri kalın olunca mı böyle oluyo. Benim tüyler çok sık vücuda 3 saate yakın çalışabiliyoruz. Acı eşiğim yüksek ama hata mı yapıyorum sizce? Belli saatte çalışmak mı lazım ne yapmam gerekiyor yada yardımcı olur musunuz? Ramazanda 1 ay ara vericem bakalım lekeler ne olacak bu konuda bilgi sahibi olan birinin tavsiyelerine çok ihtiyacım var. Şimdiden çok saolun

merhabalar öncelikle aysel hanımdan adres isteyen arkadaşlar için belirteyim siteden yasak belirtmesi ancak arama motoruna aysel epilasyon yazarsanız iletişim adresine ulaşırsınız..Bu arada aysel hanım benim size sorum benim şu anda 21 aylık kızım var ve emziriyorum daha önce başka bir şehirde uzun süre lazer epilasyon yaptırdım başarılı olunmadı hamilelik doğum derken iki sene geçti şu anda ağda yaptırıyorum fakat bu geçici bir çözüm tamamen kurtulmak istiyorum size sorum emzirirken iğneli epilasyon yaptırmam yüz ve koltuk altı bölgeme süt bezlerine zarar verirmi?cevabınızı bekliyorum...

Cnm yani bn çenemdeki rahatsız olduğum bi kaç tüy için gitsem bi daha gitmeme gerek kalmıcak mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…