- Konu Sahibi aysepilasyon
-
Aysel Hanım merhaba.Ben yüzümdeki ayva tüyler için iğneli epilasyon düşünüyorum.Şu an sivilce tedavisi görüyorum.Bu tedavi sırasında lazer epilasyon yasak fakat iğneli epilasyon konusunda birşey söylenmemiş.Emin olamadığım için tedavim bittikten sonra size gelmeyi düşünüyorum.Bir seans yaptırıp seyahate çıkmam gerekecek.Uygulamadan ne kadar süre sonra cilt kendini toparlar acaba?
bendee psikozz gibi aynı sorunu b yaşıyorum bende doktora gittiim tüylerin ince lazeer görmez dedi ve bizde başladık sivilce tedavisinee bende iğnelii düşünüyorum aceba bu tedaviyii görürkenn iğneli yaptırmam mümkünn müü?
Elbette daha önce belirttiğim düşüncemde bir farklılık yok. Ancak bu sözlerim İğneli epilasyon yönteminin doğru olarak uygulanması, uygulatanın da özellikle uygulamadan sonra bölgeye 3 gün süre ile su değdirmeme konusunda hassas olması durumunda geçerlidir.
kaşlara da iğneli epilasyon yapıyosunuz dimi aysel hanım ?
Benim merak ettiğim şu.Tüyler tamamen gidiyor mu yoksa azaldığında bırakıyor musunuz.Çünkü tüyler çok inceyken zor olmaz mı görmek.Aklıma takıldı.Birde yaptırdıktan ne kadar zaman sonra güneşten korumaya gerek kalmaz?
Merhaba Aysel Hanım,
Ben kalça üstüme uzun zamandır ağda yaptırıyorum. Yalnız ince tüyler batmaya başladı. Tüyden halliceler... Görüştüğüm doktor lazer epilasyon önerdi ama batan tüyler o kadar inceki ben lazerin görebileceğini sanmıyorum. Para ve vakit kaybetmek istemiyorum. Acaba iğneli epilasyon daha doğru bir çözüm olur mu? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
iğne akımı direk kılköküne verip kökü yakıyor ve bir daha okökten kılçıkmıyor
yani iyi bir uzmansa bir iğne sokuşta okılı yakıyor
ama bazen kılkökünü göremezse okökten 2.seansta yine kıl çıkıyor
ama sabırla gidersen tamamen bitiyor.ayva tüy filan kalmıyor
ben nerdeyse vücüdümun her yerine yaptırdım
şuan bacaklarımda diz bölgemde biraz kaldı,koltuk altımda 4 tane,genital içbölgelerde ve üstlerde 15-20 tane,göğüs ucu bitti.favori bölgem ve kaşlar bitti
ama benim doğum girdi araya önümüzdeki ay tekrar gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?