- Konu Sahibi aysepilasyon
-
kusuruma bakmayın artık Aysel hanım, sizinle ancak bu şekilde iletişim kurmam mümkün oldu.
size mesaj gönderebilmek için gönderdiğim mesaj sayısının 100 olması gerekiyormuş.
vereceğiniz cevap için şimdiden teşekkür
kusuruma bakmayın artık Aysel hanım, sizinle ancak bu şekilde iletişim kurmam mümkün oldu.
size mesaj gönderebilmek için gönderdiğim mesaj sayısının 100 olması gerekiyormuş.
vereceğiniz cevap için şimdiden teşekkür
aysel hanım acaba epilasyonda hangi makinayı kullanıyorsunuz acaba
iyi çalışmalar Aysel hanım, ben İzmir'de görev yapan bir devlet memuruyum. malumunuz hafta içi yanlızca mesai saatleri bitimi ve hafta sonları müsaitim.
eğer uygun olursanız sizin belirleyeceğiniz gün ve saatte kollarıma, bacaklarıma (alt ve üst) iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum.ortalama olarak ne kadar ücret ödemem gerekir, bunları da belirtirseniz çok sevinirim.
eşim kesinlikle lazer epilasyona gitmemi istemiyor (araştırmış kesin sonuç alınamıyormuş. internetteki araştırmaları sonucunda bu iş için yanlızca size gidebileceğimi söyledi)
cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum, saygı ve selamla hayırlı işler diliyorum.
mrb aysel hanım ben bacaklarıma ğineli epilasyona başlamak istiyorum az çok bi tahmin de bulunabilirmisiniz acaba nekadar sürede biter bide en erken biten bölge neresi kol altımı 8 defa aldırdım çok azaldı genatel bölgeyede yeni başladım şimdiden tesekkür ederim
ya benim öğrenmek istediğim iğnelideki delikler iyileşiyo mu ? ve ne kadar sonra geçiyo çünkü benim favori bölgem hep minik minik delik
delik dediğim iğnenin girdiği yerlerdeki gözenekler açılıyo minik minik belli oluyo acaba bunlar epilasyon bittikten sonra kapanır mı?Delik sözcüğü ile ne kastettiğinizi tam anlamadan, daha doğrusu görmeden sorunuzu yanıtlamam oldukça güç. İğneli epilasyon yönteminin yüz bölgesine uygulanması neticesinde, yaklaşık üç gün içerisinde kabuklanma olur ve kabukların herhengi bir müdahale olmadan dökülme süresi de yaklaşık 15 gündür.Hassas cildlerde bu süre daha da geç olabilir. Kabukların dökülmesinden sonra cildde herhangi bir iz kalmaz. Tabii bu söylediklerim doğru bir uygulama için sözkonusudur.
delik dediğim iğnenin girdiği yerlerdeki gözenekler açılıyo minik minik belli oluyo acaba bunlar epilasyon bittikten sonra kapanır mı?
seans aralarında tüyleri alabiliyor muyuz ağda veya başka bir yöntemle? döküldükten sonra çıkanları nasıl alabiliriz?
ben bugün yaptırdım canım,bana kesinlikle almıcaksın oynamıcaksın dendi.döküldükten sonra çıkanları nasıl alabiliriz demişin.iğneli epilasyonda dökülme olayı yok lazarde vardı o.bayan tüylerine elektrik akımını veriyo ve sonrasında cımbızla çekiyo.
canım cevabın için teşekkür ederim de arada çıkanlar nolcak peki öyle seansı mı beklicez sevgilimin yanına kıllı çıkamam ya of ne zormuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?