İğneli Epilasyon İğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı

Bıyık, göbek ve beldeki tüyler için iğneli epilasyon diğer lazerlerden daha mı etkilidir.Çünkü benim bu bölgelerdekeki kıllarımın çoğu tüy gibi ama siyah ve yoğun olduğu için rahatsız ediyor beni.bilmiyorumkismile

ya lazer iiçin bi doktora gidip bilgi alabilirsin ama ayva tüyü gibiyse ya da çok inceyse o zaman hangi lazer çeşidi olursa olsun görmüyo iğneliye gidiyorum ben de o yüzden benim tüm karnım ayva tüyü ip incecik gri tüyler belimdekiler ayva tüyü değil ama sarı kıllar o yüzden lazer yapamıyolar

iğneli yaptırmaya başladım ben de bakalım fayda edecek mi ama lazer açık renk ve inceleri göremediğinden zaten başka çarem yok lazer daha etkili mi diyosun ya lazer ince tüylere zaten hiç etki etmiyo hatta daha da siyahlaştırabiliyo o yüzden yüzüne de yaptırma vücudunda daha kalın siyah kıllar varsa onlar için düşün lazeri

Koltuk altı, bacak, kol, genital siyah kalın onlar için lazer epilasyona gidicem kesin ama göbekteki ve beldekiler siyah ama ince tüy gibi o yüzden iğneli düşünüyorum oralara.İstanbul'dayım ben de siz hangi merkezde yaptırıyorsunuz iğneliyi bilgi verirseniz çok sevinirim.a.s.

tatlış çok soruyolar bana nedense ben daha yeni başladım sayılır şimdiki uzmanıma 7 defa falan gittim ama bazı günler üst üste gittim yani iki hafta oldu daha, o yüzden uzmanım hakkında bi şey diyemem yanlış bişey yaptığını sanmıyorum bakalım iz kalacak mı? kıllar nası çıkacak? henüz bilmiyorum iğne izlerim çok yeni ve henüz geçmediler bazı yerler kabuklandı onlar da dökülmedi daha
burda açık açık ben şuna gidiyorum çok memnunum diyenler var onlara bi danış istersen mutlaka tavsiye üzerine bi yerlere git illa bu forumdan olması da gerekmez belki çevrende de yaptıran birileri vardır çevrendekilerin de ağzını bi ara hem yaptıran birini bulabilirsen çevrende sana cildini de gösterir falan
ben uzmanımdan emin olmadan kimseye tavsiye etmek istemiyorum canım.

çevremde iğneli yaptıran kimse yok canım ya o yüzden sordum artık gelecek aylarda gelişmeleri yazarsın burdan takip ederiz. Forumdan gördüğüm Bostancı'daki Gül Abbasoğlu var bir tek bildiğim bu konuda iyi denilen.bilmiyorumkismile

benim de yoktu keşke olsydı sen burdaki yazılardan biraz neyin ne olduğunu anlamışsındır (tüylerin cımbızla çekilmesi sırasında acı hissetmemen gerektiği ya da uzmanın kökü yakılmış kılları cımbızla mutlaka kılı kırmadan alması gerektiği,kullanılan iğneler gibi şeyler) ben ilk gittiğimde hiç bi şey bilmiyodum yanlış yunluş şeyler yapıldı farkına varana kadar zaten iş işten geçmiş oluyo hem maddi hem manevi zarara uğradım. o yüzden tavsiye üzerine gitmek en iyisi
öyle dış görünüşe aldanma mekanın temiz ve şık olması falan sanki güvenilir bi yermiş izlenimi veriyo ama iş her zaman uzmanında bitiyo o yüzden kendin arayıp bulmaya çalışmak hem zaman kaybı hem garantili değil

Burda kişilerin başına gelenleri okuyunca insan bir korkuyor açıkçası yer seçerken o yüzden sormuştum ben de . Forumda baktım Gül Abbasoğlu'ndan memnun herkes hakkında kötü bir yazıya denk gelmedim fiyatı da uygunmuş açıkçası ona gitmeyi düşünmeye başladım ciddi ciddi artık.

Değerli arkadaşlar,
Kısa bir süredir siteye vakit ayıramadım. Ama merak etmeyin iğneli epilasyon konusundaki tecrübelerimi sizlerle paylaşmaya sağlığım müsade ettiği sürece devam etmeye kararlıyım, yani sorularınızı bekliyorum. Bu arada bana mail adresimden ulaşan beyazorkide nikli arkadaşıma isteği doğrultusunda yanıt vermek istiyorum. Evet mesajınızı aldım ama başta da belirttiğim gibi kısa bir süre için sadece bu siteden değil bilgisayarımdan uzak kalmak durumundaydım. Sorunuzu ister buradan isterseniz mail adresimden iletirseniz yardımcı olurum. Sağlıklı günler dileklerimle.

arkadaşlar bana da yardımcı olursanız sevinirim psikolojım berbat durumda...

ben 6 seans lazer epilasyona gittim alexandrite ile yaptırdım. seans başına 750 tl para verdim. ve şimdi eskisinden daha sık, daha kalın ve daha uzun tüylere sahibim.bazı bölgeler hariç (koltukaltı)... tek etki ettiği yer koltuk altım oda tamamiyle değil.gezmediğim lazer merkezi kalmadı tanınmış tümm merkezlere gittim ve ağlayarak döndüm. paradoks kıllanma lazere cevap vermez dediler. paradoks kıllanmaya sebep olanda lazerin kendisi...lazer epilasyon sadece sakal gibi olan kıllara etki ediyor tüylere değil. var olan tüyleri de lazerin etki edemeyeceği şekilde çoğaltıyor kalınlaştırıyor. kesinlikle yaptırmayın yaptıracaksanız da sadece genital bölge ve koltukaltına bir de bayanlarada çenede oluşan erkek sakalı gibi kıllara yaptırabilir. onun haricinde ki her yer paramla rezil oldum cümlesine karşılık gelir şekilde utanç kaynağı olup kalıyor.

şimdii benim derdim iğneli epilasyon...
çaresi iğneli epilasyon herkes aynı şeyi söylüyor. ama uzmanına yaptırmalısın diyorlar. nerde bu uzmanlar istanbulda nereye gidebilirim yardımcı olun bana lütfen...denemiş ve memnun kalmış kişiler uysun sesimi.... insan içine çıkamıyorum resmen bu çoğalan tüyler yüzünden. psikoljım bozuldu.

rsavınc durumunuz gerçekten can sıkıcı ama iyi tarafından bakarak nasılsa çözümü var diye düşünelim.geriye dönüşü olmayan bir durum değil.bu sitedeki memnuniyetleri de dikkate alın tabii ama çevrenizde de araştırın muhakkak yaptırmış yakınlarınız vardır iğneli epilasyonu.ya da yakınlarınızın yakınları buradan yola çıkarak bir uzman bulursanız daha doğru olur diye düşünüyorum.en kısa zamanda işinin ehli bir uzman bulmanız ve bu problemden kurtulmanız dileğiyle..

Değerli rsavinc,
Aslında bir süre size cevap vermeyip yazdıklarınızın okunmasını istemiştim. Bu düşüncem belki sizi kırabilir ama kişilere yardımcı olmak istememin yanısıra esas olarak toplumsal amaçlarla burada bulunduğumu düşünerek hoşgörü göstereceğinize inanıyorum. Keşke Lazer epilasyonu yeren değil İğneli epilasyonu öven mutluluk ifadeleriniz bu davranışıma neden teşkil edebilseydi. Bilinçli bir arayış ile bunu da gerçekleştireceğinize inanıyorum. İstanbulda da iğneli epilasyon konusunda işinin ehli bir çok değerli uzmanımız mutlaka vardır ama malesef ben bilmiyorum ve bu konuda size yardımcı olamayacağım. Sadece ufak bir tavsiyede bulunmak isterim. Tanıdığım birkaç işinin ehli iğneli epilasyon uzmanının hepsi sadece iğneli epilasyon yapıyor yani ne büyük bir merkezde ne de bir hastahane çalışıyor. Arayışlarınızı bu kapsamda yapmanız sanırım işinin ehli uzmanlara ulaşmanızı kolaylaştıracaktır. sağlıcakla kalın.

aysel hanım merhaba.
bende yüz bölgesine lazer epilasyon yaptırıp sonuç alamayanlardanım. ama birde bende lazer epilasyon feci şekilde sivilce yaptı. onları geçirene kadar akla karayı seçtim. neler kullanmadım ki. şimdi iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum ama korkuyorum. acıdan değil de kötü etkisi olurmu diye. mesela iğneli epilasyon sivilce yaparmı? cildime zarar verir mi?

Destinacım, şahsen ben pimpirikli bir insanım.Ama Aysel Ablayla tanıştıktan sonra bu kadar pimpiriği boşuna yaptığımı anladım =))) Şimdi 2 ay olucak neredeyse, 2 tane çnemde çıktı o kadr.Ki onlarda 2 ay önce yaparken daha çıkmamış uyuyan tüylerimdir eminim :)

nasıl geçti epilasyonun iz leke gibi bir sey söz konusu mu

şöyle bişey oldu iğneli diye gittim,uzman lazerle başlayalım 3-4 seans azaltalım,sonra iğneliye geçip seyrelenleri bitirelim dedi
yarın 2.seansıma gidicem
tüylerim çıkmıyo nerdeyse ilk seansta 4-5 tane siyah kıl ancak çıktı
acaba gerçekten etki mi etti...

pinpirik yapmakta haklıyız çünkü her uzman iyi olmuyo delik deşik olanlar var umarım memnuniyetin devam eder çok sevindim senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…