İğneli Epilasyon İğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı

değerli aysepilasyon.. googel da aramalarda ilk sayfalarda çıkmak istiyorsanız.. siteyi yaptırdığınız kişilerin size yardımcı olması ve bilgilendirmesi gerekiyor..çünkü bunun için günlük ücret ödeniyor ve onlar sizi aramalarda ilk sıralara taşıyorlar.. günlük ücreti ödemezseniz en son sıralarda çıkmanız normal..

canım sana özel mesaj attım bu konunla ilgili....

Aysepilasyon, benim de bir sorum var. Benim bıyık ve göğüs bölgemde tüy vardı. Lazer yaptırdım göğüs blgesi bayağı azaldı ama bıyık bölgesi aksine arttı. Tüyler kıl oldu; koyu renkli ve de kalın. Artık iğneli yaptırayım diyorum ama kalın kıllara iğneli yapılmıyormuş. Doğru mu acaba? Birde iğneli yaptırmadan önce de traş yapmaya gerek var mı?

Aysepilasyon acaba epilasyondan once o bolgeyı uyusturabılecek bır krem filan var mıdır sürebilecegimiz?
Emla kremden bahsediyorlar galiba faydası olur mu?

Resigned, İğneli epilasyon yöntemi burun ve kulak içi gibi uygulama yapılamayan bir iki bölge dışındaki tüm bölgeler ve renk ile kalınlık farkı olmaksızın her çeşit kıl/tüy den kurtulmanın en etkili yöntemidir. Doğru uzmanı bulmak ve biraz da sabırlı olmak şartıyla tabii. Kimden duyduğunuzu bilmiyorum ama İğneli epilasyon yönteminin kalın kıllara yapılamaması gibi bir ifade kesinlikle doğru değil. Uygulama yaptırmadan önce traş yapmak da iğneli epilasyonun değil lazer epilasyonun gerekliliğidir. İğneli epilasyon yönteminde tam tersine uzatmak gerekiyor. sağlıcakla kalın.

Aysepilasyon acaba epilasyondan once o bolgeyı uyusturabılecek bır krem filan var mıdır sürebilecegimiz?
Emla kremden bahsediyorlar galiba faydası olur mu?

Çilek05, aynı soruya daha önce de yanıt verdiğim için müsadenle kopyala yapıştır yöntemini uygulayacağım. Sağlıcakla kal.
'' Burada birçok yerde okuduğum ve bazı bana gelen hanımların kendilerinin de denediği emla krem dışında maalesef bu konuda önerebileceğim farklı bir şey yok. Bunun da kesin etkili olduğunu söyleyemeyeceğim. Nadiren de olsa faydasını görenler oluyor ama kesin etkisi olduğunu söylemek abartılı bir iddia diye düşünüyorum. Maliyetini göz önüne aldığımda ise maliyet-etkin diyemiyorum. Oysa sabır bedava:) Üzgünüm canım ama gerçek böyle.''

Ben de çok şaşırdım ama Ankara'da bir yer buldum. Telefon ettim bana kılların siya ve de kalın mı diye sordu. Ben de aynen öyle dedim. O zaman yapamayacaklarını lazer yaptırmamı, lazer de yaptıklarını söylediler. 7 seans lazere gittiğimi söyleyince gelin bi bakalım o zaman dediler ve bugünden için randevu verdiler. Ben de sabah bi baktım siz cevap yazmayınca, 8. seansımı olmak üzere gittiğim yere gittim. O zaman bi ara uğrayıp baktırayım bari. Keşke siz Anakara'da olsaydınız. Cevabınız için çok teşekkür ederim.

merhaba.. Ben göbek icin bi kac seans igneli epilasyona gittim. Ufak tefek izler kalmaya basladigi icin uzmanimi degistirme karari aldim ve bugun baska bir uzmana deneme seansi yaptirdim ancak ikisinin calisma sekilleri arasinda fark oldugu icin fikrinizi almak istedim.ilk gittigim yerde akim verildikten hemen sonra tüy cimbizla cekiliyordu. Simdi gittigim yerde önce bi kac tüye pespese akim verilip toplama islemi sonra gerceklestriliyor.nedenini sordum, farkeden birsey yok ben böyle daha hızlı calısıyorum dedi.konu kafama takıldı ancak sunu da belirtmeliyim ilk gittigim yerde hemen toplanirken de, simdi akimlar verilip en son toplanirken de tüyün ciltten cikisini hissetmiyorum. Burdan yola cikarak iki türlü de tüyün tahrip edildigini yani gercekten fark olmayabilecegini düsündüm. Fakat tarafsiz bir sekilde cevap verebilirsiniz diye fikrinizi almak istiyorum. Uygulama yanlis midir yoksa gercekten fark yok mudur? Simdiden tesekkurler & iyi bayramlar..

bence fark yoktur. ayrıca tüyün çıkışını hissetmemen yeni gittiğin yerin daha etkili olabileceğini düşündürdü bana

ilk gittigim yerde de hissetmiyordum..ben uygulamanin dogru sekli olarak akim verilir verilmez tüy cekilmeli ve hissedilmemeli olarak biliyordum.hissetmeme konusunda problem yok ama tüylerin sonradan toplanmasi degisik gelmisti.tesekkürler cvp icin..

Cikilopcik,
En zor ve en etkili uygulama yönteminin 10 parmak çalışılarak yapılan uygulama olduğunu daha önce de bir çok defa belirtmiştim. Bu yöntemle Sağ eldeki iğne ile akım verilerek tahrip edilen kıl, Sol elde ki cımbız ile hemen alınır. Bu nedenle, önce bir kaç kök akım ile tahrip edilip daha sonra bunların cımbızla toplanması yöntemine, doğru uygulama olup olmadığı konusuna yorum yapamayacak olsam da en azından hız anlamında 10 parmak uygulamasına göre çok daha yavaş bir uygulama olacağını rahatlıkla söyleyebilirim. sağlıcakla kalın.

Faullerimde beni rahatsiz eden tuylerden dolayi lazere gitmemle basladi epilasyon maceram!!1.5 sene devam etmeme ragmen 6 ay sonra"eger saymis olsam"tek bir tuyun bile eksilmemis ve daha sert olarak cikmasi uzerine bi tanidigimizin tavsiyesiyle korka korka gitmistim igneli epilasyona.
Iyi ki de gitmisim diyorum simdilerde...Once faullerimdeki resmen sac gibi olan tuyler bitti.bunun ustune cenemdeki ince tuyler bitti.Daha sonra bu guzel sonucu gorunce gobegime gogus arama tuyler ince olmasina ragmen yaptirdim.onlar da 2 seans sonucunda cok ama cok azaldi.2 seans sonrasinda da bitecegini dusunuyorum.Ve simdi de kollarima yaptiriyorum.Bu tahmin ne kadar dogru bilmiyorum ama tecrubeme dayanarak her seansta bence tuylerin en az yuzde ellisi azaliyor.Sirada bacaklar var.Azimliyim saclarim kas ve kirpiklerim disinda tek bir tuy bile birakmiycam vucudumda
Ben Aysel hanimin musterisi degilim.Konyadayim.Ama siz ve sizin gibi uzmanlarin ellerine emegine saglik diyorum...Herkese iyi bayramlar...

Aysel hanım yeriniz bostanlıdaymış sanırım. ben de hatayda oturuyorum. bostanlı iskeleden nasıl gelebilirim sizin oraya. yüz yüze görüşmek istiyorum ya da telefon açıp randevu mu almalıyım sizden? :)şimdiden teşekkürler =)

Konyadan yazan değerli eğitimci arkadaşımızın içten, son derece samimi olarak yazmış olduğu paragraf (Her ne kadar vermiş olduğu yüzdeye kesin olarak katılmıyor olsam da ) hem tüm işinin ehli meslektaşlarım hem de epilasyon uygulamasına ihtiyaç duyan bayanlarımız açısından beni öylesine memnun etti ki üzerine yeni yazılar gelip okunma düzeyinin az sayıda kalmaması için bana soru sorulana kadar açmış olduğum bu sayfaya herhangi bir şey yazmama kararı almıştım ve bu kararım neticesinde de 20 gün kadar kendisinin mesajının rahatlıkla okunmasını sağladım. Umarım olabildiğince fazla okunmuştur. Bu sebeple kendisine geç de olsa teşekkürlerimi iletmek isterim.

Ebral, öncelikle ilgin için teşekkür ederim. Evet Bostanlıdayım, iletişim bilgilerimdem detaylı bilgiye ulaşabilirsin. Gelmek ya da telefon ile görüşmek isteğinden hangisini arzu edersen benim için mahsuru yok ancak öncelikle telefon ile görüşmemizin daha faydalı olacağını düşünüyorum. Sağlıcakla kal.

bilmiyorum burdan bunu yazmak ne kadar doğru olur. saygısızlık yapmak istemem kimseye. ama yüzünde olmayan tüylerini lazer epilasyon ile kıl haline döndürmüş biri olarak psikilojim iyice bozuldu. bir yıldır sir ile alıyorum ve artık bitsin istiyorum. sosyal hayatımı mahvetti bu kıllar. bacaklar kollar neyse de yüz de olunca herşey çok farklı oluyor. neyse asıl soruma geleyim net bir bilgi olsun diye soruyorum. ben aysel epilasyona gitmek istiyorum ama aysel epilasyona gidipte memnun kalanlar var mı? onu merak ediyorum.çünkü yüzümde lazerden dolayı çok sivilce olmuştu. tüylerimde kıl şeklini almıştı bir hüsrana daha uğramak istemiyorum lütfen kusura bakmayın aysel hnm inanın amacım sizi sorgulamak değil sadece net çözüm istiyorum.

hangi çeşit lazer yaptırdın bence zaten yüze yaptırmak doğru değil çok sert tüy yoksa annemin çok sert tüyleri vardı yüzünde ama lazerle tüyleri azalmaktan ziyade sarı ve ince hale geldiler çok belli olmuyo yani o çok faydasını gördü cımbız elinden düşmezdi eskiden ama ben gene de iğneli yaptırsın istiyorum biraz uzun olanlar yandan belli oluyo diye iğneliye götürüyorum ona gerçek lazer yapıldı ıpl değil! doktor yapmıştı onunkisini benim çeneme ise ıpl yapıldı sadece 1 kere şimdi çenemdeki küçük tüyler siyah ve kalın hale geldi sadece iki siyah tüy çıkıyodu şimdi bi sürü ben de iğneliye başladım

umarım çözüm olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…