- Konu Sahibi aysepilasyon
-
değerli aysepilasyon.. googel da aramalarda ilk sayfalarda çıkmak istiyorsanız.. siteyi yaptırdığınız kişilerin size yardımcı olması ve bilgilendirmesi gerekiyor..çünkü bunun için günlük ücret ödeniyor ve onlar sizi aramalarda ilk sıralara taşıyorlar.. günlük ücreti ödemezseniz en son sıralarda çıkmanız normal..Değerli Arkadaşlar,
Bu sayfada elimden geldiğince uzmanlığım ile ilgili sizlere yardımcı olmaya çalışıyorum. Ancak bu kez benim sizlerin yardımınıza ihtiyacım var. İğneli epilasyon konusunda uzmanım ama malesef bilgisayar ve internet konusunda biraz özürlüyüm galiba. Bu sitede genelde benden daha genç arkadaşlarımın olduğunu tahmin ediyorum yani internet konusuna benden çok daha aşina olan sizlerden ricam şu; Kendi güzellik salonuma ait karınca kararınca çok detaylı olmayan bir web sitesi yaptırdım. Sitem aracılığı ile olabildiğince çok sayıda bayana ulaşmayı hedefledim tabii, ancak google da gelişmiş arama bölümüne girip seçtiğim kelimelerle arama yaptırdığımda siteme bazen hiç ulaşamıyorum bazense çok çok ileri sayfalarda ulaşabiliyorum. Yani arayan gerçek ihtiyaç sahibi birisi olsa ulaşması mümkün değil zira lazer epilasyon sitelerinin arasında kaybolup gidiyor benim sitem. Eğer siz sadece iğneli epilasyon konusunda izmirde faaliyet gösteren işinin ehli bir uzmana ihtiyaç duysanız ve bu konuda internette google dan araştırma yapmak isteseniz ve google ın gelişmiş arama bölümüne girseniz karşınıza çıkacak olan a. Kelimelerin Tümü b. Aynen girildiği gibi c. Kelimelerden Herhangi biri başlıklarından hangisini seçerdiniz ve seçtiğiniz bu kısma yazacağınız örneğin 3 farklı arama için üç farklı kelime ya da kelimeler dizini ne olurdu? Örneğin epilasyon-iğneli epilasyon-iğneli epilasyon izmir-epilasyon salonu izmir-uzman iğneli epilasyon izmir ve benzeri. Yani bir anket yapmak ve sitemi buna göre geliştirmek için yardımlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden bu konuda bana yardım için zaman ayıracak tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
iyi günler diliyorum öncelikle
resmen psikolojim çökmüş durumda fuallerde ve ve gıdıkta çıkan tüylerden dolayıı ama her okuduğum konuda acaba korkusuyla donup kalıyorum kimisi ne iğneli ne lazer hiç bişey yüz için sonuç vermiyo diyo okuduğum herşeyde kafamda kararsızlıkla kalıyo
sizin yazılarınızı okuyunca keşke ist olsaydınız dedim kızınıza yaptığınız o güzellikten sonra bana bile cesaret geldiii
ist da tavsiye edebileceğiniz bi yer varmı ve gerçekten yüzde oluşan bu kıllardan kurtulmak mümkün değilmi psikolojim geçekten çok bozuldu yazları daha çabuk uzuyor giydiğim kıyafetler kışa oranla daha açık olduğu için herkes bakıyorrr a aa suratına ne oldu diye sorular soruluyorrr gerçekten hiç bu kadar nefret etmemiştimmm sırf bu yüzden yapamayacağımı bildiğim halde türban takmayı bile düşünüyorummmm ne olur açıklayıcı ve gerçek olan herşeyi yazarmısınızzz??
Aysepilasyon, benim de bir sorum var. Benim bıyık ve göğüs bölgemde tüy vardı. Lazer yaptırdım göğüs blgesi bayağı azaldı ama bıyık bölgesi aksine arttı. Tüyler kıl oldu; koyu renkli ve de kalın. Artık iğneli yaptırayım diyorum ama kalın kıllara iğneli yapılmıyormuş. Doğru mu acaba? Birde iğneli yaptırmadan önce de traş yapmaya gerek var mı?
Aysepilasyon acaba epilasyondan once o bolgeyı uyusturabılecek bır krem filan var mıdır sürebilecegimiz?
Emla kremden bahsediyorlar galiba faydası olur mu?
Resigned, İğneli epilasyon yöntemi burun ve kulak içi gibi uygulama yapılamayan bir iki bölge dışındaki tüm bölgeler ve renk ile kalınlık farkı olmaksızın her çeşit kıl/tüy den kurtulmanın en etkili yöntemidir. Doğru uzmanı bulmak ve biraz da sabırlı olmak şartıyla tabii. Kimden duyduğunuzu bilmiyorum ama İğneli epilasyon yönteminin kalın kıllara yapılamaması gibi bir ifade kesinlikle doğru değil. Uygulama yaptırmadan önce traş yapmak da iğneli epilasyonun değil lazer epilasyonun gerekliliğidir. İğneli epilasyon yönteminde tam tersine uzatmak gerekiyor. sağlıcakla kalın.
merhaba.. Ben göbek icin bi kac seans igneli epilasyona gittim. Ufak tefek izler kalmaya basladigi icin uzmanimi degistirme karari aldim ve bugun baska bir uzmana deneme seansi yaptirdim ancak ikisinin calisma sekilleri arasinda fark oldugu icin fikrinizi almak istedim.ilk gittigim yerde akim verildikten hemen sonra tüy cimbizla cekiliyordu. Simdi gittigim yerde önce bi kac tüye pespese akim verilip toplama islemi sonra gerceklestriliyor.nedenini sordum, farkeden birsey yok ben böyle daha hızlı calısıyorum dedi.konu kafama takıldı ancak sunu da belirtmeliyim ilk gittigim yerde hemen toplanirken de, simdi akimlar verilip en son toplanirken de tüyün ciltten cikisini hissetmiyorum. Burdan yola cikarak iki türlü de tüyün tahrip edildigini yani gercekten fark olmayabilecegini düsündüm. Fakat tarafsiz bir sekilde cevap verebilirsiniz diye fikrinizi almak istiyorum. Uygulama yanlis midir yoksa gercekten fark yok mudur? Simdiden tesekkurler & iyi bayramlar..
merhaba.. Ben göbek icin bi kac seans igneli epilasyona gittim. Ufak tefek izler kalmaya basladigi icin uzmanimi degistirme karari aldim ve bugun baska bir uzmana deneme seansi yaptirdim ancak ikisinin calisma sekilleri arasinda fark oldugu icin fikrinizi almak istedim.ilk gittigim yerde akim verildikten hemen sonra tüy cimbizla cekiliyordu. Simdi gittigim yerde önce bi kac tüye pespese akim verilip toplama islemi sonra gerceklestriliyor.nedenini sordum, farkeden birsey yok ben böyle daha hızlı calısıyorum dedi.konu kafama takıldı ancak sunu da belirtmeliyim ilk gittigim yerde hemen toplanirken de, simdi akimlar verilip en son toplanirken de tüyün ciltten cikisini hissetmiyorum. Burdan yola cikarak iki türlü de tüyün tahrip edildigini yani gercekten fark olmayabilecegini düsündüm. Fakat tarafsiz bir sekilde cevap verebilirsiniz diye fikrinizi almak istiyorum. Uygulama yanlis midir yoksa gercekten fark yok mudur? Simdiden tesekkurler & iyi bayramlar..
Aysel hanım yeriniz bostanlıdaymış sanırım. ben de hatayda oturuyorum. bostanlı iskeleden nasıl gelebilirim sizin oraya. yüz yüze görüşmek istiyorum ya da telefon açıp randevu mu almalıyım sizden? :)şimdiden teşekkürler =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?