- Konu Sahibi aysepilasyon
-
aysel hanım merhaba.
bende yüz bölgesine lazer epilasyon yaptırıp sonuç alamayanlardanım. ama birde bende lazer epilasyon feci şekilde sivilce yaptı. onları geçirene kadar akla karayı seçtim. neler kullanmadım ki. şimdi iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum ama korkuyorum. acıdan değil de kötü etkisi olurmu diye. mesela iğneli epilasyon sivilce yaparmı? cildime zarar verir mi?
şöyle bişey oldu iğneli diye gittim,uzman lazerle başlayalım 3-4 seans azaltalım,sonra iğneliye geçip seyrelenleri bitirelim dedi
yarın 2.seansıma gidicem
tüylerim çıkmıyo nerdeyse ilk seansta 4-5 tane siyah kıl ancak çıktı
acaba gerçekten etki mi etti...
kime nereye yaptırdınız acaba :)
Bakırköy Doruk Güzellik Merkezi'ne gidiyorum..Gülten Hn.yapıyor.
bende çene bölgesi için farklı bir yere gitmiştim önce inceltelim lazerle başlayalım dediler o zamanlar bilgim olmadığı için tamam dedim her ay gittiğim içinde henüz tam çıkmadığından geçiyor sanıyordum 6 seans sonrası 3 ay ara verdim ondan sonra anladımki incelmek bir yana kalınlaşmış ve yayılmış umarım sizde böyle bir şey olmaz
İkinci paragrafınızda bahsettiğiniz hususda kesinlikle haklı olduğunuzu ve benim bu kişileri meslektaş kabul etmediğimi ve en büyük mücadelemin bu kişilerle olduğunu bilmenizi isterim.
İkinci paragrafınızda bahsettiğiniz hususda kesinlikle haklı olduğunuzu ve benim bu kişileri meslektaş kabul etmediğimi ve en büyük mücadelemin bu kişilerle olduğunu bilmenizi isterim.
Destinacım, şahsen ben pimpirikli bir insanım.Ama Aysel Ablayla tanıştıktan sonra bu kadar pimpiriği boşuna yaptığımı anladım =))) Şimdi 2 ay olucak neredeyse, 2 tane çnemde çıktı o kadr.Ki onlarda 2 ay önce yaparken daha çıkmamış uyuyan tüylerimdir eminim :)
ya tecrübesi olanlara bişi sorucam ben geçen hafta ilk defa dudak üstüne gittim iğneliye hafif şişti gçti sonradan benek benek kızarıklıklar oldu normal mi sanki hiç geçmckde sanki bıyıkmış gibi gözükcek die korkuyorum bittiğinde iz mi kalıcak ya((eyvahedigeldismile
yok canım iz kalmaz benim de öyleydi ilk gittiğimde:) ama şöle bi 2hafta flan sürmüştü ama geçiyo kesinlikle üzme kendini artık çok az kaldı bitmek üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?