İğneli Epilasyon İğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı

duyarlı birine benziyorsunuz. mersin'de önerebileceğiniz iğneli epilasyon merkezi var mı?

Teşhisinizde haklısınız, sadece mesleğim konusunda değil yaşamın her safhası için duyarlı bir kişi olduğumu düşünüyorum. Sorunuz konusunda ise malesef yardımcı olamayacağım. sağlıklı günler.

iyi günler diliyorum öncelikle
resmen psikolojim çökmüş durumda fuallerde ve ve gıdıkta çıkan tüylerden dolayıı ama her okuduğum konuda acaba korkusuyla donup kalıyorum kimisi ne iğneli ne lazer hiç bişey yüz için sonuç vermiyo diyo okuduğum herşeyde kafamda kararsızlıkla kalıyo

sizin yazılarınızı okuyunca keşke ist olsaydınız dedim kızınıza yaptığınız o güzellikten sonra bana bile cesaret geldiii

ist da tavsiye edebileceğiniz bi yer varmı ve gerçekten yüzde oluşan bu kıllardan kurtulmak mümkün değilmi psikolojim geçekten çok bozuldu yazları daha çabuk uzuyor giydiğim kıyafetler kışa oranla daha açık olduğu için herkes bakıyorrr a aa suratına ne oldu diye sorular soruluyorrr gerçekten hiç bu kadar nefret etmemiştimmm sırf bu yüzden yapamayacağımı bildiğim halde türban takmayı bile düşünüyorummmm ne olur açıklayıcı ve gerçek olan herşeyi yazarmısınızzz??

ah bi cesaret edebilsem. ama kafam karışmş durumda lazermi iğnelimi iğneli kalıcı gibi görünüyo sölenenlere göre fkt o acıya katlanmk bilmiyorum benı korkuyor

Değerli yasemin1,
Son derece net olarak ifade ediyorum ki belirttiğiniz konularda iğneli epilasyon yöntemi kesin çözüm sağlar. Bunu reklam vs gibi en ufak bir kaygım olmadan tüm içtenliğimle söylediğime de lütfen inanın. Ancak mutlaka uzmanına müracaat etmelisiniz. Bu durumun çözüm bulana kadar sizi rahatsız etmesini çok iyi anlıyorum ama hiç tercihiniz olmadığı halde çareyi türban takma noktasına kadar getirmiş olmanıza duyduğum üzüntüyü belirtmek isterim. Sıkıntınız ne denli büyük olsa da böyle bir çareye kesinlikle başvurmamalısınız. Günümüz dünyasında bir ölümün çaresi yok. Sağlıcakla kalın.

merhaba aysepilasyon.ben izmir'de iğneli epilasyon yaptırmayı düşünüyorum.daha önce lazer epilasyon yaptrdm 3 4 seans yuzume.fakat sadece faullerımde olan kıllarım çeneme kadar yayıldı.çenemdekiler çok rahatsız edıyor beni.sert sert göruntulerınden cok rahatsz oluorum ve cımbızla çekıorum elımde olmadan(o yuzdende hem daha sert cıkmaya basladılar hemde yuzumde iz yaptım oynarken cımbızla.daha fazla mahvetmek ıstemıorum yuzumu,kıllardan kurtuluyum derken birde izlere bogulmak ıstemıyorum.o yuzden iğneli yaptırmaya karar verdim artık.ve burdada sizin yazdıklarnızı en basından okudum dıyebilirim.ve çok umutlandım açıkcası,kabuklanma yapmıo demeniz isteğimi cok daha artırdı.cunku kabuk yarasıyla ugrasmaktanda korkuodum herkes kesın kabuklanma oluyor dıyınce.size nasıl ulasabilirim?hala izmir'deyseniz size basvurmak ıstyrm.yardımcı olursanız cok sevınırım....

İlginize çok teşekkür ederim. Evet şimdilik İzmirdeyim ama 10-30 Ağustos tarihleri arasında bende biraz dinleneceğim. Bu bilgiyi de verdikten sonra hemen bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim. Uygulama neticesinde kabuklanma olmaz ifadesini hiç kullanmadım. Yanık, leke gibi sağlık problemleri ile ilgili söylediklerimi kabuklanma olmaz şeklinde yorumlamış olmalısınız. Konu hakkındaki tecrübelerimi daha önce yazdığım iki ayrı yazıdan alıntılarla yeniden hatırlatmamda fayda var galiba:

1. İğneli Epilasyon uygulaması leke, yanık gibi sağlık problemlerine neden olurmu?

Değerli arkadaşlar bana sıkça sorulan bir diğer soruda iğneli epilasyon uygulaması neticesinde uygulama alanında leke, yanık gibi istenmeyen sonuçların oluşup oluşmadığı. Uygulama yaptırmak istedikleri halde bu konuda ki endişe sebebiyle tereddüt yaşayan birçok kişi olduğunu maalesef üzülerek görüyorum. Arkadaşlar çok net olarak ifade ediyorum ki doğru bir uygulama neticesinde böyle bir risk asla yoktur. Ancak her konuda olduğu gibi bizim mesleğimizde de işinin ehli olmayan kişilerin bu tür neticelere sebebiyet verdikleri de hepimizin malumları. Neden aslında çok basit. Kıl kökünü tahrip etmek maksadıyla verilen akımın doğru zamanda ve doğru yerde verilmeyişi. Mesleğimiz basit gibi gözükebilir ancak kitabi bilgilerle kazandırılamayan tek şey tecrübedir. Kıl köküne ulaşmak hem de seri bir uygulama anında, her seferinde bunu başarabilmek gerçekten deneyim ister. Gerçek bir uzman yılların deneyimi ile tüyün cilde çıkış yönüne ve kalınlığına göre kökü bulmakta da yeterli akım şiddetini ayarlamakta da hiçbir zorluk çekmeyen kişidir. Eğer uygulayıcı bunu sağlayamaz ve akımı tam kıl kökünde değil de daha aşağıda daha yukarıda yada sağda solda iken akım verirse kıl kökünü tahrip edemeyeceği gibi cilde de zarar verir. İstenmeyen sonuçların nedeni özetle budur. Bu sebeple hep söylüyorum mutlaka uzmanına müracaat edin.

2. Bence esas önemli olan kabuklanmadan neyin kasteldiğinin çok iyi anlaşılması. Bu sebeple forumda epilasyon konusundaki bilgilendirmeleri ile gerçekten önemli katkıları olduğuna inandığım lazer epilasyon ile uğraşan doktor hanımın sözleriyle yapmanın daha olumlu olacağına inanıyorum. Aşağıda belirteceklerim tamamen katılmakla birlikte benim katkım olmadan kendisinin bir başka sayfa da yazmış olduklarının kopyalanıp yapıştırılmış halidir.

İğneli epilasyon uygulamalarında iğne tam olarak kıl köküne girdiği zaman akım verilirse hem tüylerin yok edilmesinde kesin sonuç sağlanır hem de yan etkiler engellenmiş olur. Eğer ki iğne tam olarak kıl köküne girmez cildin herhangi bir tarafında kalırsa akım verildiği zaman o bölgede hangi dokular varsa onlar akımdan etkilenecek ve akımın şiddetine bağlı olarak da yanacaktır. Bu kesinlikle olmaması gereken bir durumdur.Özellikle derine kadar ulaşan yanıklarda yanığın şiddetine bağlı olarak kabuklanma olabilecektir. Bu kabuklar kendileri düşene kadar bol bol kremlenmez ise ciltte nokta nokta çöküntüler halinde izler kalacaktır. Bu durum kişilerin cilt yapısına ,uygulama yapılan alanın derinliği ve verilen akımın şiddetine bağlı olarak değişecektir. BAZI UYGULAMALARDAN SONRA OLUŞAN MİNİK KAHVERENGİ RENKLİ KABUK GİBİ GÖRÜNEN ŞEYLER İSE İĞNENİN GİRİŞ YAPTIĞI YERDEKİ CİLT REAKSİYONLARI olup bir kaç günlük özel bakımlardan sonra kendiliğinden düzelir.
Yani lafın kısası siz siz olun bu işi mutlaka yıllardır tecrübesi olan kişilere yaptırın. Çünkü kılın derinliği, iğnenin hangi bölgede ne kadar derine sokulacağı ve ne kadar akım verileceği tamamen tecrübe ile edinilen bir durumdur.

sağlıcakla kalın.

yok yanlış anlaşılmadınız siz.ama güven verdınız dıyebilirim işini dogru yapmak adına.ben cok tereddut edıyorum cunku suan yaptırıp yaptırmamakta.ama denemekten baska caremde yok cnku dedgm gıbı daha fazla kendı halıne bırakırsam cımbız izinden gecılmeyecek yuzum.bnm suankı dusuncem cenemde bı bölumde deneyıp bunu uzman bırısı tarafından,cildimin verdıgı tepkıye göre karar vermek.ama bunuda denerken işimi şansa bırakmadan kurtulmak ıstyrm bu kıl sorunundan.lutfen yardımcı olablrsenz sevnrm.bende ztn suan izmirde deglm.eylul sonuna gelcem..yaptrmak ıcınde daha ıyı bı zman oldugunu dusunyrm sonbaharın yaza göre..bnde sizin ilgınıze tskkr ederm ve yardımlrnızı beklıyrm lutfen(

merhabalar, ben de iğneliye başlamayı düşünüyorum. yazdıklarınızın da çoğunu okudum. anladığım kadarıyla sıfır reaksiyonlu uygulama mümkün değil ama kabukların kaç gün içinde geçmesi doğru uygulamayı gösterir? yani o minik kahverengi kabuklanmalar ne sürede dökülmezse endişe duymak lazım?

Bu süre uygulama yapılan bölgeye göre değişir. Uygulama yapıldıktan 3 gün kadar sonra oluşan kabuklar, örneğin yüz bölgesi için yaklaşık 10 gün sonra dökülürken en uzun dökülme süresine sahip bacak bölgesinde 1 ay' ı bulabilmektedir. Koltukaltı bölgesinde ise büyük olasılıkla kabuklanma olmamaktadır.

fulyaist neden hep kabuk olucakmış diye düşünüyorsun ben yaptırıyorum hiç kabuklanma olmuyor sadece kızarıyor oda iki saat içinde geçiyor çok memnunum ikinci seansımıda yaptırdım çıkışlar baya güzel hem azalma oldu hemde kıllar baya inceldi sanada tavsiye ederim canım uzmanımı eli çok iyi bi dene istersen.

gül abbasoğlunu niye denemiyorsunuz işinin tam uzmanı psikolojinizin düzeleceğine eminim benimde çok bozuktu ama şimdi sonuç aldığım için çok memnunum benimde çok yoğunda hem azaldı hemde inceldiler psikolojinizin bozulmasına hiç gerek yok her şeyin çaresi vardır uzmanını bulursanız.

Herkese merhaba...
Şu kıl, tüy konusunda fazlasıyla muzdarip biri olarak buradaki konuların çoğunu okudum..
Şu anda bi karar aşamasındayım ve artık neye nasıl güveneceğimi şaşırmış durumdayım..
8 ay önce tüm yüzüme lazer epilasyon yaptırmaya başladım tanıdığımın tavsiye ettiği bi yerde.. Ama bu 8 ayda çalışanların sorumsuzluğu yüzünden seanslarım zamanında olmadı. 6 seans gittim ve son 2 aydır uzmanımın rahatsızlığı nedeniyle şu gün çağırıcaz deyip ertelediler hep. Uzmanım da tanıdık bu arada, gerçekten rahatsızdı.. Ama ona bile güvenim kalmadı..
Son olarak bu 2 ay içinde aslında yüzümün ne kadar daha fazla kıllandığını, olmayacak yerlerinden boynumun filan kıllar, evet resmen siyah kalın kıllar çıkmaya başladığını gördüm..
Demek ki lazer yapılırken bunun farkına varamıyordum ve bu şekilde ara verince anladım.. Ve artık lazere gitmemeyi düşünüyorum..
Ayşe hanımın yazdıklarını okudum ve keşke izmirde olsaydım dedim.. Ve Ayşe doktor sizden bu konu hakkında yardım istiyorum.. Lazer epilasyonda soprano diod adlı makine kullanılıyordu ve ilk 3 ay gerçekten baya bi gelişme olmuştu. Ondan sonra da durdu ve şu anda durum felaket.. Ağdaya dönsem mi diye bile düşünmekteyim. Ama o da yüzüme alerji tarzında bişeler yapıyor. Kıl dönmesi ve fazlasıyla sivilce..
Bana istanbulda güvenebileceğim ve bunlardan kurtulabileceğim bi yer tavsiye ederseniz çok sevinirim.. Bu sitede de bi kaç yer ismi okudum ama işte bi kere güven kırıldı.. Eğer beni istanbulda bi yere yönlendirseniz bu konuda çok acil olarak, beni büyük bi dertten kurtaracaksınız..
Sanırım çok uzattım, herkese tüy, kıl derdinden uzak güzel günler....

Güveniniz için teşekkür ederim. Size yardımcı olabilmeyi çok isterdim ama malesef İstanbul için bildiğim önerebileceğim bir uzman yok. İğneli epilasyon yöntemini tercih etmeniz kesinlikle doğru bir seçim. Umarım seçiminizin ne denli doğru olduğunu ispat edecek bir uzman bulursunuz.sağlıcakla kalın. Aysel.

Ben de çok teşekkür ederim Aysel hanım. Bi de kusura bakmayın adınız Aysel'i Ayşe yaptığım için.. Bi an önce derdimi, sıkıntımı paylaşmak adına dikkat edememişim...

meldanur nickli arkadaş, sen şaka mısın ya? bıktık artık gül hanım isminden.

iğneli epilasyon 130 SENEDİR UYGULANAN HİÇBİR YAN ETKİSİ OLMAYAN KIL YAPISI FARKETMEDEN KESİN SONUÇ VEREN TEK YÖNTEMDİR.10-15 SENE UYGULATAN BAYANLAR HALA TERTEMİZ VE HİÇ ŞİKAYETSİZ YAŞAMLARINI DEVAM ETTİRMEKTELERDİR.

Mrb
Ben uzun yıllardır iğneli epilasyon yaptırıyorum.
Şu anda hamileyim,geçen hafta yüzüm için güzellik uzmanına gittiğimde hamilesiniz yapamam dedi.
Oysa ki ablam 9 ay boyunca yaptırmıştı.

Doğrusu nedir acaba yapılmalı mı yapılmamalı?

Mısra,
Sorunuzun yanıtı için öncelikle doktorunuza danışmanızı tavsiye ediyorum. Normal devam eden bir hamilelik dönemi yaşıyor iseniz doktorunuzun olumlu yanıt vereceğini tahmin ediyorum. Bu durumda yüz bölgesi için kısa süreli uygulamalar yaptırmanızda bir sakınca görmüyorum. saygılarımla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…