- Konu Sahibi aysepilasyon
-
bugün iğneli yaptıralı 1 hafta oldu.hala hafif kızarıklıklar var.kabuklanmalar dökülmedi ve boynumda çok belli oluolarayrıca boynum şiş.sanki 100 kiloyumda gıdığım sarkmış gibi.annem inicek canın acımış normal die beni avutuo.gıdığımın böyle kalmasından çok korkuyorum..birde kabuklar döküldü sanki sivilce geçerde izi kalırya pembepembe öle izler kalıo.cildim beyaz.tüylerden kurtulamadım bide üstüne hem lekeli hemde şiş bi boynum var artık.iyice bunalıma girdim.hergün düzenli bepanten sürüorum.medicassol sürüorum.napıcam ben ya ölmek istiyorum artık [/QUOT
bunun için bu kadar üzülmene değmezki her epilasyon yapan kabuklu yapıcak diye bir durum yok değiştirirsin olur biter psikolojinde düzelir cildinde tüylerinde biter.
bugün iğneli yaptıralı 1 hafta oldu.hala hafif kızarıklıklar var.kabuklanmalar dökülmedi ve boynumda çok belli oluolarayrıca boynum şiş.sanki 100 kiloyumda gıdığım sarkmış gibi.annem inicek canın acımış normal die beni avutuo.gıdığımın böyle kalmasından çok korkuyorum..birde kabuklar döküldü sanki sivilce geçerde izi kalırya pembepembe öle izler kalıo.cildim beyaz.tüylerden kurtulamadım bide üstüne hem lekeli hemde şiş bi boynum var artık.iyice bunalıma girdim.hergün düzenli bepanten sürüorum.medicassol sürüorum.napıcam ben ya ölmek istiyorum artık
aysel hanım :)
tşkler bana destek olduğunuz ve moral verdiğniz için..dün yaptırdığım yere gittim.baktılar herhangi bi sorun yok dediler.sanırım 5 ile çalışmışlar.oyüsden olabilir dediler.iyice geçtikten sonra yapalım diğer seansı dediler.geçmesini bekliorum şimdi.kabuklar dökülüo.pembelikler geçio gibi.hafifledi.şişlik biraz daha indi.sinirlere geldiyse ondan olabilir dedi..zamanla inicek geçicek dedi.bakalım bekliorum şuanda..
Değerli ufsul, iğneli epilasyonda özel bir giysi giyilmesi uygulaması en azından uygulamaya katkısı olması anlamında yoktur. Hamilelik döneminde de uygulama yapılabilir ancak özellikle ilk üç ay düşük tehlikesi olduğu durumda yapılması uygun değildir. Ayrıca hamilelik döneminde acıya dayanma ve pozisyon zorlukları nedeniyle uzun süreli uygulamaları tavsiye etmem sadece kısmi ihtiyaçlar için yapılabilir.
canım bır estetısyen olarak bunu nasıl soleyebılıyosun ıgnelı epılasyon hamılelere nasıl yapılabılır anlatırmısın bana.ılk uc ayı bıraz dogurana kadar yapılmaması gerekıyor bunu soledıgıne ınanamıyorum gercekten.hem maddı kaygılardan bahsetmıssın hemde hamıllere yapılabılır dıyosun kendı soledıklerınle celısıyorsun
acıya dayanma ve pozısyon zorlukları demıssın pekı elektırk akımının cocuga verdıgı zarar????
bende asla hamilelere yapmıyorum akım bu ne olacağını bilemeyiz üç kuruş para için bebeği riske atamayız bebeğe nasıl bir yan etki olur bilmiyoruz anne karnında ama anne ne hissederse bebekde onu hissediyor bence hamilelik dönemi bitene kadar yapılmasa daha iyi olur.
Öncelikle 9 ay önce yazmış olduğum bir paragrafı bugün eleştirmenizden büyük bir mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Demek ki tüm yazdıklarımı okumak için zaman ayırmışsınız ne mutlu bana. okuduklarınızın size katkı sağladığından hiç şüphe duymuyorum. Eleştirinize gelince; Sakıncalarını dile getirdikten sonra ve uygulama yapılabilecek bölge ile ilgili hiçbir ifadem olmamasına rağmen siz nasıl böyle bir eleştiri yapma haksızlığında bulanabildiniz bende bunu anlayamadım. Sizin mantığınızla hamile hanımlarımızın makyaj yapmasını da eleştirmemiz gerekir. Benim uygulama yaptığım hanımlarımız kesinlikle kendi doktorlarından onay almaktadırlar. Yapıcı eleştirilere her zaman açığım ancak farklı amaçlarla yapılan bu gibi eleştirilerin amacına ulaşmasına hiçbir şekilde katkı vermeyeceğimin de bilinmesin isterim.
çene altım için iğneli epilasyona gidiyorum.bacak bikini bölgesi koltuk altı için iğneli epillasyon mu lazer mi önerirsiniz bu konuda uzman arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa çok sevinecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?