• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı

Aysel Hanım acaba epilasyonun dakikasını kaç liraya yapıyosunuz?:sm_confused:

Malevi, ben şu an için dakikasını 1 Tl den uyguluyorum ancak çok uzun süredir hiç zam yapmıyorum ve bu daha ne kadar sürecek açıkçası bilemiyorum. Sorunu genel anlamda cevaplamam gerekirse de uzmanına göre değişmekle birlikte 1 ile 2 Tl arasında değişiyor. Ama daha önce de belirtmiştim ki 1 Tl den daha aşağı ücretle çalışılan yerlere ihtiyatla yaklaşılmasını öneriyorum.

Ben bir bölgede 6 seans olarak algılamıştım:) Özel mesaj atamıyorum, size teşekkürederim.
Ben geçen sefer birşeyi unutmuşum, benim yaptırdığım yere göğüs ucumdaki 7-8 tane kılıda aldırmıştım sadece 1 tane kaldı fakat göğüs uçlarımda leke ve delik oldu hatta çok komiktirki bebeğimi emzirirken sütler oradan fışkırıyordu.. Yani demekki çokda doğru bir uygulama yapılmamış şimdi bunu anlıyorum..

boshayallersmile işte tam buydu söylemek istediğim zaten. cilde hasar verdikten sonra bu uygulamanın önemi yok mis gibi sir ağda var o zaman. Gögüs ucunda benim de tam7-8 adet siyah kıl vardı hele ikisi sinir bozucu şekilde uzundu:)) Gül hanım a onları da gösterdim, yanlarında kendisini rahatsız edenlerle beraber yaklaşık 20 tanesini aldı iğneli epilasyon ile ve sadece kızarıklık oldu üstünden sanırım 1 ay kadar zaman geçti hala henüz çıkmadı onlar bekliyorum çıktıklarında tekrar kafalarına vurdurtcam:jeyyar: ama işte önemli olan: iz, delik, kabuk, leke yok bende.:nazar:

meraba ben bisey sormak istiyorum bu igneli epilasyon yapilan yerlere biraz tuy kalmissa agda yapilsa daha sonra yeniden cikma olasiligi varmi acaba????birde ust bacak kac seansta biter ortalama olarak cok ruy yoksa?????
son bir sey bu islem sonrasi ne kadar zaman beklemek lazim denize girip guneslenmek icin islem yapilan yerde lekelenmeler olurmu guneste kalsak???

meraba ben bisey sormak istiyorum bu igneli epilasyon yapilan yerlere biraz tuy kalmissa agda yapilsa daha sonra yeniden cikma olasiligi varmi acaba????birde ust bacak kac seansta biter ortalama olarak cok ruy yoksa?????
son bir sey bu islem sonrasi ne kadar zaman beklemek lazim denize girip guneslenmek icin islem yapilan yerde lekelenmeler olurmu guneste kalsak???

Mehay, ağda konusundaki sorunu birkaç paragraf aşağıda angelnr için de yanıtlamıştım. Bu nedenle aynı cevabı senin için kopyala yapıştır yapıyorum." angelnr, tahmin ettiğin gibi normalde bunu tavsiye etmem ancak çok mecbur kaldığını söylüyorsun ki bu durumda öncelikle eğer çok fazla yoğun değilse cımbız ile almaya çalış derim. Şunu da hemen belirtmek isterim ki ağdanın, kökü tahrip edilenlere hiçbir etkisi olmaz sadece uygulama yapılmamış ince tüylerin kalınlaşması neticesini verir. Ağda değil de cımbız kullanırsan ince olanları etkilememiş olursun." Malesef uygulama yapılacak bölgedeki yoğunluğu görmeden süre konusundaki sorunu yanıtlamak mümkün değil. Güneşlenme konusundaki soruna gelince; Mutlaka kabuklar dökülene kadar beklemelisin. Çünkü kabuklar dökülmeden güneşlenecek olursan güneşin etkisi ile kuruyarak dökülecek olan kabuklar beyaz beyaz lekelerin oluşmasına neden olacaktır. Sağlıcakla kal.

aysel hanım daha önce kocaelinde çalışmışsınız sanırım fakat şimdi izmirdesiniz.kocaelinde tavsiye edebileceğiniz bir merkez yada kişi war mı acaba? ya da sakaryada?

Mehay, ağda konusundaki sorunu birkaç paragraf aşağıda angelnr için de yanıtlamıştım. Bu nedenle aynı cevabı senin için kopyala yapıştır yapıyorum." angelnr, tahmin ettiğin gibi normalde bunu tavsiye etmem ancak çok mecbur kaldığını söylüyorsun ki bu durumda öncelikle eğer çok fazla yoğun değilse cımbız ile almaya çalış derim. Şunu da hemen belirtmek isterim ki ağdanın, kökü tahrip edilenlere hiçbir etkisi olmaz sadece uygulama yapılmamış ince tüylerin kalınlaşması neticesini verir. Ağda değil de cımbız kullanırsan ince olanları etkilememiş olursun." Malesef uygulama yapılacak bölgedeki yoğunluğu görmeden süre konusundaki sorunu yanıtlamak mümkün değil. Güneşlenme konusundaki soruna gelince; Mutlaka kabuklar dökülene kadar beklemelisin. Çünkü kabuklar dökülmeden güneşlenecek olursan güneşin etkisi ile kuruyarak dökülecek olan kabuklar beyaz beyaz lekelerin oluşmasına neden olacaktır. Sağlıcakla kal.

canim saol cevap icin okumustum dun arkadaki yaziyi agdayla ilgili olani yani..yazmayi unutmusum diger cevaplar icinde cok tesekkurler usenmeyip tekrarladigin icina.s.

aysel hanım merhaba.birkaç soru sormak istiyorum ben.
1-hassas ciltlerde iğneli epilasyondan sonra sivilcelenme gibi bir problem oluyor mu,hiç karşılaştınız mı böyle bir durumla?
2-örneğin yarım kol(2 kol birden) sık tüylerden oluşuyorsa ortalama kaç saatte bitiyor?
3-vücudun çeşitli yerlerine iğneli yaptırdık diyelim.kol,yüz,göbek vs. en fazla kaç saat çalışılabilir.atıyorum günde 2saatten fazlası sakıncalıdır gibi bir durum söz konusu mu?

çok sordum biliyorum ama cevaplarsanız sevinirim:)

aysel hanım merhaba.birkaç soru sormak istiyorum ben.
1-hassas ciltlerde iğneli epilasyondan sonra sivilcelenme gibi bir problem oluyor mu,hiç karşılaştınız mı böyle bir durumla?
2-örneğin yarım kol(2 kol birden) sık tüylerden oluşuyorsa ortalama kaç saatte bitiyor?
3-vücudun çeşitli yerlerine iğneli yaptırdık diyelim.kol,yüz,göbek vs. en fazla kaç saat çalışılabilir.atıyorum günde 2saatten fazlası sakıncalıdır gibi bir durum söz konusu mu?

çok sordum biliyorum ama cevaplarsanız sevinirim:)

nesne,
elbette cevaplarım bunun için buradayım zaten.
1. Hassas cilde sahip hanımlarımızda iğneli epilasyon uygulamasından sonra sivilce artışı çok sık olmasa da zaman zaman karşılaştığımız bir problem malesef.
2. Süre konusunda, soruyu soran hanımlarımızı çok iyi anlamama rağmen, uygulama ihtiyacı duyulan bölgeyi gördükten sonra bile net tahminlerde bulunmanın çok güç olduğunu hele görmeden bir tahmin yapmanın sizleri yanlış yönlendirme olabileceğini ısrarla belirtiyorum. Bu sorunun cevabını etkileyebilecek en önemli unsur yoğunluk tabii ama örneğin senin sorunda yoğunluk bir yana kol derken dirsek altı bölgesinden mi bahsediyoruz yoksa omuzlara kadar olan tüm bölge mi sözkonusu. Sadece bu farklı alternatifler bile sorunun cevabını yüzde yüz etkiyeyebilecek bir unsur. Bahsedilen bölgeye daha önce herhangi bir yöntemle uygulama yapılmış olup olmaması da yine sorunun cevabını etkileyecek bir diğer unsur. Kısacası ortalama bile olsa bu soruya cevap vermenin hanımlarımızı yanıltmama adına çok doğru olmadığını düşünüyorum. Süre konusunun sizler için ne denli önemli olduğunu bildiğim için de 10 parmak uygulaması yapan uzmanların önemini ısrarla tekrarlıyorum. Bu yöntemi uygulayan uzman sizlere sadece süre konusunda büyük bir avantaj sağlamakla kalmaz tabii, zira bu yöntemi uygulamak çok zor olduğundan uygulayan kişinin işinin ehli olduğunun da bir göstergesidir. Tüm bu açıklamalarıma rağmen hala illaki süre öğrenmek istiyorum diyorsan verebileceğim cevap ortalama yoğunluktaki tek bir kol dirsek altı bölgesi için en az 5 saattir. Bu süre müteakip uygulamada mutlaka azalacaktır.
3. Uygulama yaptırma süresinin en fazla günde 2 saat olması, fazlasının zararlı olduğu yönündeki bilgi elbette doğru değil. Bu süre öncelikle kişinin dayanma gücüne bağlı. Ancak özellikle yüz bölgesi gibi hassas bölgelerde oluşacak ve ortalama bir günde inecek şişliklerden dolayı uzun süre çalışılmaması gerekiyor. sağlıcakla kalın.

üşenmeyip cevapladığınız için tşk ederim.süre konusu benim için şöyle önemli.yaşadığım yerde güvenebileceğim bir uzman bulamazsam sırf leke oluşmaması konusunda garanti vermeniz ve uygulama yapılan tüyün birdaha çıkmayacağını söylediğiniz için size gelmeyi düşünüyorum.tüm kol 2seans diod,5 seans alex yaptırdım daha önce.alt bölge beni rahatsız etmez şimdilik.dirsek üstüde tamamen temizlenmeli ki yazı rahat geçirebileyim.bunun yanında çene vb bölgeleride yaptırırsam 1 günde halledebilir miyiz bu işi diye bu kadar detaylı sordum.

Çene bölgeme 6-7 seans kadar iğneli epilasyon yaptırdım, en azından incelmesini bekliyordum ama hiçbir fayda görmedim. Delik teşik ettiler hatta. Çenem 1 senede anca o iğrenç görüntüden kurtuldu. Sonra lazer epilasyon yaptırdım, kıl köklerim baya kalın ama kızıl olduğu için çok az etki gördüm. Lazerde uzatmak zorundasın, çene dikkat çeken bölge sonuçta dayanamadığım için lazeri bıraktım. Tekrar iğneli epilasyona başlamak istiyorum ama düzgün bir yer bilmiyorum.

İstanbul'da önerebileceğiniz iyi bir uzman varsa çok sevinirim. Yardımlarınızı bekliyorurm.

mesaj sayım az olduğu için özel mesaj atıp soramıyorum. buraya yazmak yasaksa bana özelden cevap verebilirseniz ne iyi olur. deneme tahtasına dönmek istemiyorum artık:(

üşenmeyip cevapladığınız için tşk ederim.süre konusu benim için şöyle önemli.yaşadığım yerde güvenebileceğim bir uzman bulamazsam sırf leke oluşmaması konusunda garanti vermeniz ve uygulama yapılan tüyün birdaha çıkmayacağını söylediğiniz için size gelmeyi düşünüyorum.tüm kol 2seans diod,5 seans alex yaptırdım daha önce.alt bölge beni rahatsız etmez şimdilik.dirsek üstüde tamamen temizlenmeli ki yazı rahat geçirebileyim.bunun yanında çene vb bölgeleride yaptırırsam 1 günde halledebilir miyiz bu işi diye bu kadar detaylı sordum.

Nesne kardeşim,
Öncelikle güvenin için teşekkür ederim. Bana gelmek zorunda kalmayıp Antalya da iyi bir uzman bulmanı umuyor ve diliyorum. Bulmanı umduğum uzman için sorunu yanıtlamam gerekirse de 2 kol dirsek üstü bölgeleri için hernekadar yoğunluğu bilmesem de bir günün yeterli olamayacağını düşünüyorum. Uzman için süre yeterli olsa bile senin bu bölgeler için bir gün sabredebilmenin zor olacağı inancındayım zira sözkonusu bölge hassas bölgelerden olup acı hissi özellikle üst kolun alt kısımları için fazladır.Bu nedenle en azından her kol için bir gün ayırmanızın daha uygun olacağı kanaatindeyim. sağlıcakla kal.

öyle güzel bir iş yapıyorsunuz ki çıkar gütmeden bu kadar hashas bir konuda insanları bilgilendirdiğiniz için kendi adıma teşekkür ederim. ben bilgi almak için bir güzellik merkezine gittim. herşeyi okadar toz pembe anlatıp ısrarla baskı uyguladılarki oldubittiye geldi nasıl olduğunu bile anlamadan 10 saat iğneli epilasyon üyesi olup parasını ödedim. öyle mutluydumki yüzüm için gidecektim ve yıllardır utandığım sakal ve bıyıklarımdan kurtulacaktım. bugün ilk seansım vardı ama tam bir facia oldu. okadar canım yandıki anlatamam seansda ağladım. benki heryerime ağda yapan bir insanım ve acıya dayanıklı olduğumu sanırdım. 10 dakika bile sürmedi yaptığı işlem. şimdilik bukadar yeter dedi. yanaklarıma biraz yaptı. yaptığı yerlerde hala tüyler var nereye yaptığını acısından ve sivilcelerinden anlıyorum. yaptığı yerde beyaz bir leke oluştu. delikdeşik oldu. seansdan beri saatlerdir ağlıyorum. hem hayallerim yıkıldı hem param boşa gitti hemde çok çirkin oldum. devam etmek istemiyorum. sizce ne yapmalıyım?

öyle güzel bir iş yapıyorsunuz ki çıkar gütmeden bu kadar hashas bir konuda insanları bilgilendirdiğiniz için kendi adıma teşekkür ederim. ben bilgi almak için bir güzellik merkezine gittim. herşeyi okadar toz pembe anlatıp ısrarla baskı uyguladılarki oldubittiye geldi nasıl olduğunu bile anlamadan 10 saat iğneli epilasyon üyesi olup parasını ödedim. öyle mutluydumki yüzüm için gidecektim ve yıllardır utandığım sakal ve bıyıklarımdan kurtulacaktım. bugün ilk seansım vardı ama tam bir facia oldu. okadar canım yandıki anlatamam seansda ağladım. benki heryerime ağda yapan bir insanım ve acıya dayanıklı olduğumu sanırdım. 10 dakika bile sürmedi yaptığı işlem. şimdilik bukadar yeter dedi. yanaklarıma biraz yaptı. yaptığı yerlerde hala tüyler var nereye yaptığını acısından ve sivilcelerinden anlıyorum. yaptığı yerde beyaz bir leke oluştu. delikdeşik oldu. seansdan beri saatlerdir ağlıyorum. hem hayallerim yıkıldı hem param boşa gitti hemde çok çirkin oldum. devam etmek istemiyorum. sizce ne yapmalıyım?

Aysel Hanım'a sormuşunuz ama ben de fikir paylaşmak istedim. Bahsettiğiniz durum pek normal gözükmüyor, beyazlık filan ilk kez duyuyorum ve yanak az acıyan bir bölge benim deneyimlerimden anladığım kadarıyla. Bir kaç güne yüzünüz yatışacaktır ama tekrar gitmeniz çok sağlıklı değil gibi aynı yere, iyice araştırıp birilerinin memnun olduğu birilerini bulursanız risk almamış olursunuz.

orası kesinlikle doğru bir yer değil, bu işte uygulama sonrası çalışılan süreye göre ücret alınıyor birkere. Önceden almak da ne demek oluyor böyle.. hemen bırak orayı derim ben

tşkler. kenar mahalle kuaförlerinde bile yapılıyor artık epilasyon. bense avcılarda 3 katlı nezih bir güzellik merkezine gittim. neden böyle oldu anlayamıyorum.sorun bendemi acaba? gerçekten çok üzgünüm. bu forumu seansdan sonra yana yakıla naapıcam ben diye araştırırken buldum keşke daha önce bulsaydım daha bilinçli olurdum. gittiğim merkezin aşırı ticari amaç güttüğünü ve beni sömüreceğini düşünüyorum. örneğin iğnelerin ücretli olduğunu sonradan söylediler ve kimbilir kaçkere bana iğne satacaklar. bana güneşin zararlı olduğunu ve güneş koruyucu kullanmam gerektiğini söylediler zorla krem satmaya çalıştılar. 10 saat peşin para ödettirdiler her gidişimde 10 dakika yapacaklarmış öyle saçma şeymi olur? ben 1 yıl bazı yerimde var bazı yerimde yok yamalı gibimi dolaşacağım? 4-5günde bir randevu verecekmiş. yüzümdeki sivilceler geçmeden yenileri olacak 1 yıl sivilceli dolaşağım. 10 dakika için verdiğim yol parasına yazık günah. üztelik dakika tutmuyorlar 10 dakika sürmediğine adım gibi eminim. birde kağıt imzalattı 10 dakika işlem gördüm diye salak gibi imzaladım acının şokuyla. binlerce kere pişmanım. lütfen araştırmadan tanıdığınız güvendiğiniz yer olmadıkça bu işe kalkışmayın.

Son düzenleme:
daha ilk seanstaymışsın nasılsa,hemen vazgeç oradan, kalan paranıda alabilirsin,'cildim çok fazla tepki veriyor yaptırmak istemiyorum' dersin. sonrada bu işin ehlini ararsın,dk.ile çalışanı ve iyi yapanı. üstelik 10 dk.değil daha fazla dayanıp daha çabuk bitirirsin. burdan paylaşımlarımızla ilerle derim...

olumlu tarafı 10 dk. çalışmaları;bence bunda çok hayır var,yüzünü iyice berbat etmeden anlamış oldun,cildin 1 haftada toparlanır,bu arada araştırmanıda yaparsın,daha iyi bir yere hemen başlamalısın dayanılmayacak acı değil iğneli.

daha ilk seanstaymışsın nasılsa,hemen vazgeç oradan, kalan paranıda alabilirsin,'cildim çok fazla tepki veriyor yaptırmak istemiyorum' dersin. sonrada bu işin ehlini ararsın,dk.ile çalışanı ve iyi yapanı. üstelik 10 dk.değil daha fazla dayanıp daha çabuk bitirirsin. burdan paylaşımlarımızla ilerle derim...

olumlu tarafı 10 dk. çalışmaları;bence bunda çok hayır var,yüzünü iyice berbat etmeden anlamış oldun,cildin 1 haftada toparlanır,bu arada araştırmanıda yaparsın,daha iyi bir yere hemen başlamalısın dayanılmayacak acı değil iğneli.

emotionleon mesaj attım kaç kere ama sanırım görmüyorsunnn:( cevap verir misin artıkkk lütfeeeeen=(

hiç umudum yok. böyle yerlere elini verince bırak elini almayı kolunuda kaptırırsın. paranızı iade edemeyiz diyeceklerini adım gibi biliyorum. mümkün olduğunca yokuşa koşacaklar, size başka hizmet verelim falan derler. umarım geri alabilirim :Saruboceq: senağlama :çok üzgünüm:

tşkler. kenar mahalle kuaförlerinde bile yapılıyor artık epilasyon. bense avcılarda 3 katlı nezih bir güzellik merkezine gittim. neden böyle oldu anlayamıyorum.sorun bendemi acaba? gerçekten çok üzgünüm. bu forumu seansdan sonra yana yakıla naapıcam ben diye araştırırken buldum keşke daha önce bulsaydım daha bilinçli olurdum. gittiğim merkezin aşırı ticari amaç güttüğünü ve beni sömüreceğini düşünüyorum. örneğin iğnelerin ücretli olduğunu sonradan söylediler ve kimbilir kaçkere bana iğne satacaklar. bana güneşin zararlı olduğunu ve güneş koruyucu kullanmam gerektiğini söylediler zorla krem satmaya çalıştılar. 10 saat peşin para ödettirdiler her gidişimde 10 dakika yapacaklarmış öyle saçma şeymi olur? ben 1 yıl bazı yerimde var bazı yerimde yok yamalı gibimi dolaşacağım? 4-5günde bir randevu verecekmiş. yüzümdeki sivilceler geçmeden yenileri olacak 1 yıl sivilceli dolaşağım. 10 dakika için verdiğim yol parasına yazık günah. üztelik dakika tutmuyorlar 10 dakika sürmediğine adım gibi eminim. birde kağıt imzalattı 10 dakika işlem gördüm diye salak gibi imzaladım acının şokuyla. binlerce kere pişmanım. lütfen araştırmadan tanıdığınız güvendiğiniz yer olmadıkça bu işe kalkışmayın.

bu kadarına kabaca y...hhhh diyorum.böyle saçma iş yapılmaz.paranızı hemen geri isteyin.vermezlerse de kanuni yollara başvurun.bu insan soymadan başka birşey değil.

Back