İğneli Epilasyon İğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı

:)) selam kızlar, fırsat bulup da 1 gün giremedim, sanki benim söylediklerimi yalanlayan birşeyler yazılmış. Hemen söyleyeyim dün 6. seanstan sonra da yaptım ben banyomu ama çok önemli bir fark var burada: bana iğneli epilasyon uygulaması yapılan yerde kıl köküm tahrip ediliyor, cildim değil:)) bu yüzden duşumu aynı gün rahatlıkla alabiliyorum. Sizin için de bu "denemesi bedava bir konu" kaydirigubbakcemile5 Eğer yazılanları doğru anladıysam ben bir cihazın reklamını yapmakla itham ediliyordum? Mesleğim Microsoft Sistem ve Ağ Yöneticiliğidir. Ben bir IT ciyim:)) ama çok arayarak bulduğum ve çok memnun kaldığım bir uygulamadan bahsederken "yok canım kabuksuz olur mu veya yok banyo yapılır mı hiç aynı gün" yorumlarına karşı insanlara açıklayıcı bir bilgi olsun diye burda yazmıştım, bana uygulama yapılan cihazın ne mantıkla çalıştığını. Hatta bir kez daha söyliyeyim mantığı: akım kıl köküne altın uçlu bir iğne sayesinde veriliyor ve iğne çekilirken akım kesilmiş olduğu için dış deri yanmıyor. Ha bu arada kızarıklık ve ufak bir kabarıklık tabi ki oluyor ama ben ağda yaptırırken de yaşıyordum bunusositososito bana uygulamayı yapan uzmanın da hazırlayıp işlem sonrası verdiği bir solüsyon var bu solüsyonu o bölgeye sürünce hemen rahatlatıyor ve arkasından beklazon adında bir krem sürüyorum, bitti gitti işte herşey yolunda benim için. Kabuklanma da olmuyor, banyo da yapabiliyorum aynı gün. Bu söylediklerime "olmaz öyle şey!" diyenler için sadece cihazın çalışma mantığını yazdım yoksa markasını modelini bile bilmiyorum:)) He, derseniz ki eğer yok benim aklım almıyor olur mu öyle şey? Öyle ya, belki ben bir cihaz üreticisiyimdir, ya da belli bir amaca hizmet etmek için burda yorum yazıyorumdur! O zaman bi sonraki seansıma sizleri de beklerim:)) ben hiç rahatsız olmam yakından izleyebilirsiniz durumu. Gelmişken kendi ücretsiz deneme seansınızı da yaptırırsınız Gül Hanım' da ve sonucu da bizzat kendinizde görmüş olursunuz:)) Böylece ne şüpheye yer kalır kafanızda, ne bir vesveseye. İşte böyle arkadaşlar. Seçim sizin. Yeri bilmeyenler bana özelden yazabilir, tarif de ederim. " Az akım- çok akım- ama ne kadar akım" olayına hiç girmiycem çünkü kafa yormaya bile değmez bir konu benim için, tamamen uzmanıma bırakıyorum, o hep en doğrusunu yapıyor zaten. yerimseniben 6 seanstır kaç farklı bölgeye çalıştık kollarıma da 2. tur a başladık ben sonuçlardan gayet memnunum. DENEMESİ BEDAVA (gerçekten bedavaaklinialirimsmile )

Bu arada cihaz özelliklerini çok detaylı bilemem çünkü burası ıĞNELı EPıLASYON UZMANININ PAYLAŞIM ALANI ve ben de bu konuda uzman değilim. Ama şunu söyleyebilirim ki son model ya da iyi bir model cihaz kadar önemli olan birşey daha var benim için: uzmanın çalışma kolaylığı. Konunun en başında belirtilmiş mesela, kafasında 10 numara büyüteçe eşdeğer bir gözlükle iki büklüm çalışmanın uzman açısından ne kadar zorlayıcı bir durum olduğundan biraz da ajite edilerek bahsedilmiş. Benim gittiğim uzman bu kadar zorlayıcı bir şekilde çalışmıyor, hep yaptığı işten keyif aldığını söylüyor. Bu tezatı çok önceden farkettiğim halde kimseyi kötülemek istemediğim için buraya yazmıyordum ama iş teknolojinin sadece çok gerektiği yerlerde kullanılması gerektiğine kadar gelince dayanamadım:)) bence uzmanım kafasında böyle kaynakçı gözlüğü gibi bir gözlükle çalışsaydı, onun için tuvalete gitmek bile bir problem olsaydı ben de rahat edemezdim açıkçası. Gül Hanım "Timer" ı durduruyor istediği zaman ve molamızı veriyoruz :)) Teknoloji:)) bir de aslında cilt bakım uzmanı da olduğu için öteki makinesinin bir büyüteci var, böyle 15-20 cm çapında etrafında 2 floresan lambanın aydınlattığı tekerlekli kullanışlı bir büyüteç, onun arkasında bakıyor cildime ve en ufak tüyleri bile görüyor böylece hiç sorun olmadan.alkisalkisalkis Adını tam öğrenemedim, lop yada lüp gibi komik bir adı olan teknolojik bir alet:)) Eklemek istedimboshayallersmile

Son düzenleme:

ben yeni bir cihaz ile çalşıyorum ve cihazın akım zaman ayarlama kısmını kullanmıyorum...yani kendim kıl yapısına ayarlıyorum vereceğim akım süresini...burada konu bu ise eğer uzman isen tecrüben var ise bu kısım çok gerekmiyor....hatta hiç gerekmiyor..ben bilirim akımı ne zaman keseceğimi iğneyi n zaman çıkaracağımı ve işini bilen herkes bilr bunu bilmesi gerekir...kabuklanmaya gelince cilt yapısı ve çalışma sıklığına göre değişir.eğer bacak gibi kılların yoğun olduğu kısımlarda sık girdiğiniz için kabuklanma veye en azından nokta nokta kırmızılık olur doğal olarak ama bu çok rahatsız edici bir görüntü değildir ve kalıcı da değildir.flash akımla çalışırsanız hiç kabuk olmaz ama bu akımla da ancak ayva tüyü gibi ince tüylerde yada hiç işlem görmemiş ince tüylerde işe yarar...yani her kıla bu akımla giremezsiniz..

Değerli meslektaşım,
katkılarınız ve doğru bilgilerinizle katılanları aydınlattığınız için teşekkür ederim.

aysel abla benim anlamadığım şey şu kabuk olunur deniyor ve olunmaz deniyor bu ne kadar doğru?ben size inanıyorum yazdığınız herşeyi okudum ama insanın aklına yinede şüphe geliyor işte.son sözü siz söylermisiniz lütfen ??sizi çok bunaltıyorum ben yaaaama çok kafama takıyorum lanet olsun ya bebek gibi cildi olan insanlar var ben kime ne yaptımda suratım kıl dolu madem böle olcaktı erkek olsaydım traşımı olup çıkardım yani ((

Değerli meslektaşım,
katkılarınız ve doğru bilgilerinizle katılanları aydınlattığınız için teşekkür ederim.

size özelden mesaj atamadığım için byradan sesleniyorum.gereksiz tartışmalara girmeye hiç gerek yok...burada amaç olsa olsa dikkat çekmektir diye düşünüyorum.birlik olmak gibi bir derdimiz de yok öyle değil mi...doğru olduğuna inandığın şeylere katılırsın veye size göre yanlışsa katılmazsın...sizin yazdıklarınız doğru olduğu için size katıldım...belki daha sonraki yazdıklarınıza katılmayacağım konular olacak o zaman da katılmıyorum diyeceğim..bunu şundan dolayı yazıyorum bazı arkadaşlar birlik olmak olarak algılamışlar bunu...bu kadar basit bir konu nasıl olur da bu sapıtılır yada uslüp bu kadar kötü olabilir..böyle davranarak ancak düzeyinizi belli edersiniz..yaşamımızda da tarz çok önemlidir bazen haklı durumlarda bile hitap tarzınızdan dolayı haksız duruma düşersiniz...işimizi doğru yada yanlış yaptığımızın en iyi cevabını da en iyi epilasyon yaptığımız kişiler verir...

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

epilasyon sonrası duş olayına gelince...deneyimlerimden bahsetmek istiyorum.doktor bir müşterim vardı epilasyondan çıktıktan sonra denize gidiyordu ve hiçbirşey olmuyordu benim cildim hassas değil derdi ben de sorumluluk sana ait derdim.bir başka müşterim epilasyon sonrası hamama gitmiş çalıştığımız bölge de bikini bölgesi..üstüne kese yaptırmış ve enfeksiyon oluşmuş..doktora bunları anlattığında eee yani bir de ne güzel söylüyorsun hamamda kese yaptırdım diye doğaldır enfeksiyon oluşması cevabını vermiş.neyse ki küçük bir tedaviyle bir sorun kalmadı..anlaşılacağı gibi kişiden kişiye değişiyor.az da olsa bir risk söz konusu..sağlık sözkonusu olduğu için küçük de olsa risk almaya değmez..tedbirli olmak adına 1 gün su değdirilmemeli diye düşünüyorum..hastayı uyarmak benim görevim..duş alamamaktan rahatsız hastalar gelmeden hemen önce duşunu alıp geliyor.24 saat sonra tekrar duşunu alıyor yani hergün duşunu almış oluyor problem de kalmıyor.

biz burda epilasyondan sonra hamama gidin bir güzel kesemi yaptırın diyoruz herkes işine geldiği gibi yorumluyor evinizde duşunuzu keselemedende alabilirsiniz yani ama hamamda keselenmeye alışmışsanız hamama gitmeyin derim herkesin yaptığı epilasyon farklıdır ben burda doğrusunu yazıyorum arkadaşlar gerçeği şu epilasyondan sonra 15 gün sosyal yaşantınızdan kısıtlanmak hoşmu lekesiz ve kabuksuz epilasyon neden yanlış olsun yapan arkadaşlar var burdada yapamayanlarada sözüm yok o onların becerisine kalmış.kaydirigubbakcemile2

değerli meslektaşım;işinizi iyi yapabilirsiniz ama sanırım algılama probleminiz var.size iş yaşamınızda başarılar diliyorum.

Değerli arkadaşlar yaklaşık bir haftadır yazma imkanı bulamadım. Nedenine gelince; Konumuzla hiç alakalı değil ama paylaşmak istiyorum ve açtığım bu sayfayı fazlası ile benimsediğim için burada yazmak istedim. Kızım 23 Nisan nedeniyle Bosnalı bir kız çocuğunu evimizde misafir etmek istedi bizde kabul ettik ve bir haftadır iki kızım vardı. Misafirimizin ismi Mediha idi. Öylesine tatlı bir çocuktu ki anlatamam. Bizde elimizden geldiğince kendisi ile birlikte vakit geçirip güzel izlenimler bırakmaya çalıştık ve bugün kendisini ülkesine yolcu ettik. Ama ayrılmanın hiç bu kadar zor olacağını düşünmemiştim. İnanılmaz yoğunlukta duygusal bir gün geçirdik. Sanırım bundan böyle her 23 Nisanda bir çocuğu misafir etmeyi alışkanlık haline getireceğiz. İmkanı olan herkese de bunu öneriyorum. Sağlıklı günler dileklerimle.

değerli meslektaşım;işinizi iyi yapabilirsiniz ama sanırım algılama probleminiz var.size iş yaşamınızda başarılar diliyorum.
Ben burda okuduklarımdan herhangi bir algılama problemi çıkaramadım? Hatta hak verdim diyebilirim, evet, kabuksuz ve suyla temasın risksiz olduğu başarılı uygulamalar yapan uzmanlar var, dileyen de bu uzmanlara gitmeyi tercih edebilir, sadece tercih meselesidir demiş. Bunda algı problemi nerededir? Hani bir de üsluptan ve ifade tarzının önemli olduğundan bahsedilmiş diğer sayfalarda burdaysa hakaretvari bir itham var? Ben de bunu algılayamadım??

Bakınız, buradaki hitap tarzının nasıl olması gerektiği ile ilgili tavsiye. lmaz:

bu yazımı okuyun ve lütfen buna verilmiş cevabı okuyun.bu cevaba karşılık yazdığım bir mesajdır..

mesaj sayım 50 olmadığından buradan yazıyorum.ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ilk önce. sayfanızı ziyaret etmemin kötü bir amacı yok yanlış anlamayın sakın.ben de iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum bu yüzden araştırma yapıyorum.tavsiyeler ve okuduğum yorumlar üzerine de size gelmeyi düşünüyorum.fakat bu tüyleri uzatma mevzusundan dolayı yaz sonunda gelmek daha mantıklı geliyo. tekrar teşekkürler =):asigim:

Değerli malevi, öncelikle ilgin için teşekkür ederim. Her ne kadar yaz döneminde iğneli epilasyon uygulaması yapılmaz diye kesin bir kural olmasa da uzatma konusunda ki zorluk da dahil diğer yan faktörler nedeniyle uygulamaya başlamak için yaz döneminin bitmesini beklemek daha mantıklı tabii. sağlıcakla kal.

Yazdığım bir hususun Konu Başlığı ile ilgisi olmadığını sonradan farkettiim. Yaptığım bu hatadan dolayı özür diliyorum. Hatayı devam ettirmemek için de bahsettiğim yazımı buraya taşıdım.

Sayın meslektaşım,
"yanlışım ve eksiklerim varsa diğer uzman arkadaşlarım da eklesin ve uyarsın.hepimiz fikir alışverişinde olalım istiyorum.gerek uygulatan kişilerin yanlış uygulamalara maruz kalması gerekse iyi uygulayan kişilerin uygulayamayanların bedelini ödemesi" şeklinde devam eden ve benim de siteye katıldığım günden itibaren savunduğum düşüncelerimle örtüşen sözlerinizden cesaret alarak bir başka paragrafta yazdığınız "epilasyon yaptırdığınız kıl daha yumuşak çıkmıştır uzamıştır " şeklinde ki sözlerinize açıklık getirmenizi rica edeceğim. Eğer doğru anladıysam bu düşüncenize katılmadığımı söylemeliyim. Hatta bu konu malesef bayanlarımızı inandırmakta en çok zorlandığım konu. Ama bir uzman olarak siz de aynı düşünceyi savunuyorsanız bu konuyu enine boyuna değerlendirmekte hem bizler hem de uygulatanlar açısından fayda var sanırım. Ben çok net olarak ifade ve iddia ediyorum ki doğru yapılan bir uygulamadan sonra tahrip edilen kıl kökünden yeniden oluşum sözkonusu olamaz. Uygulamadan sonra kılın incelerek çıkması iğneli epilasyon uygulaması için değil, lazer epilasyon uygulaması için geçerlidir

şunu iddia ederim hiç müdahale edilmemiş kılların ilk işlemde yok olacağını.ama işlem görmüş sertleşmiş kılda burada altını çizmek istiyorum her kıl kökü için değil bazı kılların daha dirençli olduğunu tekrar işleme gerek olacağını savunuyorum.özellikle çene bölgesi çok sert olan kıllar için.haaa belki akımı çok yüksek tutarsanız olabilir bir daha çıkmaz.ama o kadar yüksek akımla cilde de zarar verme olsılığınız oluşmaz mı?ben bu riski göze alamam.tekrar ediyorum bunu her kıl kökü için söylemiyorum.

Bu söylediğinizi istisna olarak kabul etme durumundayız. İstisna durum ile ilgili de itirazım var ve konuyu dağıtmamak için söylememeyi tercih ediyorum. Ama istisna durumlar için sarf ettiğimiz düşünceler genel olarak algılanıyor malesef. Böyle olunca da genel bir kanı oluşuyor ve hatta lazer uygulamasının reklama bağlı olarak daha fazla biliniyor olması nedeniyle de bu düşünce lazer uygulaması ile de karıştırılıp kesin bir yargı haline dönüşüyor. Ben buraya katıldığım günden itibaren bunun doğru olmadığını hep söyledim ve bunu anlatmaya da devam edeceğim. Ancak ön yargı öylesine güçlü ki bunu benden başka söyleyen olmadığı gibi suçlamalarla bile karşılaşıyorum. Bu sebeple istisna durumları bir yana bırakıp genel olarak konuyu anlatmak meslektaşlarımız için de uygulatmayı düşünen hanımlar için de daha faydalı diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…