İğneli Epilasyon İğneli epilasyon lekeleri

Öncesinden lazer yapmıştınız değil mi? Hangi lazeri denediniz? Bir de bundan pişman mısınız yoksa lazer yapmanız incelip azalması açısından iyi mi oldu? Merak ediyorum
Lazer yaptırdığım pişmanım. Kalın tüylerim inceledi ama ayva tüylerim fazlalasti ve kanunlaştı

Igneli epilasyon yaptitacaksaniz oncesinde lazere ihtiyaç yok
Igneli de ince tüyler daha çabuk bitmiyor

En az işlem görmüş tüy en koşa zamanda bitiyor.
Direk igneliye başlayın bence

Lazer yaptırdığım pişmanım. Kalın tüylerim inceledi ama ayva tüylerim fazlalasti ve kanunlaştı

Igneli epilasyon yaptitacaksaniz oncesinde lazere ihtiyaç yok
Igneli de ince tüyler daha çabuk bitmiyor

En az işlem görmüş tüy en koşa zamanda bitiyor.
Direk igneliye başlayın bence
Teşekkür ederim. Ben sadece sık tüylerim olduğu için endişe ediyordum. Seyrelsin istiyorum. Ama bir farkı olmayacaksa anlamı yok. Kararsızlığım bundan kaynaklı. Sizinki hangi lazerdi?

Çok sık çıkan tüyler. Vortex de bir tür lazermiş. Ipl olduğu için bitirmez ama tüy zayıflar çıkma süresi uzar falan deniyor. Uzun aralıklarla da olsa sürekli yapmak gerekir yani. Onu da istemiyorum ama sırf lekelerden dolayı o yöne kaydım. Çünkü hem leke hem çukur oluşuyor. Ben de iğneli taraftarıyım ama yüzde tüylerim okdr sık ki sanki iğneli bitince yüzüm delik deşik olacakmış gibi hissediyorum ve korkuyorum. Çukur ve lekeler için be tür kremler öneriyorsunuz? Ya da iğneliden sonra ne kullanıyorsunuz ?

Yok ben yüz için hiç bir şekilde lazer kullanılmasın diyorum. Yani ayvacık tüylerim kıl olmuş ve kökleri zayıf olduğu için bir türlü bitmiyor. Bacak, koltukaltı, bikini vs olabilir. Yüz çok farklı ve önemli. Ben buz sürdüm açıkçası, masaj yaptım uyumadan önce tabi 1 ay kadar sonra, güneş kremini sürdüm hep, hala 2 ay önce yaptığım elmacık kemiklerimde iz var, ama biliyorum ki en fazla 1 yıl içinde geçecek. Alıştım artık, ilk zamanlarda korktum bıyık uçlarım korkunç yanmıştı ama geçti tabi.
Çok bi şey yapmaya gerek yok cildinize güvenin. Güneşe dikkat edin yeter. Çukurlar biraz daha sıkıntılı, uzun zaman istiyor. Ben 3 senedir azar azar gidiyorum. Seneye gideceğim yine mesela. Lazer sonrası utalk sürdüm, anti bakteriyel pudra. Soğuk su da cildi diri tutuyor.

Merhaba yaklaşık iki yıldır çeşitli bölgelerime iğneli yaptırıyorum, hala devam ediyor çünkü özellikle yüzümde lazer yaptırmam en büyük hatamdır, ayva tüylerinin de hareketlenmesi ve mutasyona uğrayan tüylerimin tekrar tekrar çıkması nedeniyle istediğim yüzeyi elde edemedim. Lazer yapılmayan yerler daha çabuk bitti, ilk seanstan sonra kırılanlar, kökü içerde kalıp tekrar uzayanlar oluyor. Ama genel itibariyle harika bir çözüm, ben kıldan çok çektim, bi de takıntılıyım maalesef bu konuda. Gelelim lekelere benim cildimde de yanık şeklinde bir çok leke oluştu, çok korktuğum zamanlar oldu, bazen uzun sürdü ama üzülmeyin geçiyor. Cilt yenileme için uygulamlar hızlandırıyor ama genel olarak vücut kendi kendini sürekli yeniliyor, kişiye göre değişiyor tabi. Benim kızkardeşimin cildi çok hassas çok kötü oldu tüyler azaldı ama ciddi lekeler oluştu bir yılı aşkın süre sonra geçti, epey korkutmuştu bizi şimdi iyi. Bi elma kabuğunu sürmek bile bir şeydir ama cilt kendini yeniliyor. Benim yüzde yaşadığım en büyük sorun çok acıması, boyun bölgesine dayanamadığım çok oldu, uyuşturucu kremi hiç hava almayacak şekilde streç + fular gibi bir şey ile krem bir yere toplanmayacak şekilde duruyorum 1 2 saat, bazen güzel uyuşuyor; başka güzel fikri olan varsa sevinirim.
Özetle sabırlı olduğumuz sürece tadını çıkarmamız gereken bir nimet, acısı hariç.
İğne çukurları çene bölgemde oluyor.Faul kısmında hiçbir şey olmuyor ve tüyler yok denecek kadar az çıktı ama boyun bölgemde de kırmızı kırmızı iğne ucu izleri var güneş kremi utalk pudra madecassol kullanıyorum 1 ay oldu durum bu ben 2 saatlık seanslarla ayda 1 gidiyorum cilt kendını toparladın diye.Çunku bu delikler kapanmayacak diye korkuyorum.Bi iki tane de kahverengi yanık izi kaldı çene de 2 -3 ay geçti biri hala geçmedi bu çukurlara ne yapmalıyız tamamen gider mi kalır mı? :KK43:

İğne çukurları çene bölgemde oluyor.Faul kısmında hiçbir şey olmuyor ve tüyler yok denecek kadar az çıktı ama boyun bölgemde de kırmızı kırmızı iğne ucu izleri var güneş kremi utalk pudra madecassol kullanıyorum 1 ay oldu durum bu ben 2 saatlık seanslarla ayda 1 gidiyorum cilt kendını toparladın diye.Çunku bu delikler kapanmayacak diye korkuyorum.Bi iki tane de kahverengi yanık izi kaldı çene de 2 -3 ay geçti biri hala geçmedi bu çukurlara ne yapmalıyız tamamen gider mi kalır mı? :KK43:

Merhaba kırmızılıklar ve kahverengi lekeler geçiyor. Ben çukurlar için iğneli rollonları kullanmayı düşünüyorum, tamamen iğneli bitince deneyeceğim. Araştırıyorum.
Kullandıklarınız çok mantıklı ama. Biraz sabredin. Çukur için jel şeklinde çok ilaç var, ben bekleyeceğim. Çünkü çok zahmetli ve kaşındırıyor.

X