Merhaba yaklaşık iki yıldır çeşitli bölgelerime iğneli yaptırıyorum, hala devam ediyor çünkü özellikle yüzümde lazer yaptırmam en büyük hatamdır, ayva tüylerinin de hareketlenmesi ve mutasyona uğrayan tüylerimin tekrar tekrar çıkması nedeniyle istediğim yüzeyi elde edemedim. Lazer yapılmayan yerler daha çabuk bitti, ilk seanstan sonra kırılanlar, kökü içerde kalıp tekrar uzayanlar oluyor. Ama genel itibariyle harika bir çözüm, ben kıldan çok çektim, bi de takıntılıyım maalesef bu konuda. Gelelim lekelere benim cildimde de yanık şeklinde bir çok leke oluştu, çok korktuğum zamanlar oldu, bazen uzun sürdü ama üzülmeyin geçiyor. Cilt yenileme için uygulamlar hızlandırıyor ama genel olarak vücut kendi kendini sürekli yeniliyor, kişiye göre değişiyor tabi. Benim kızkardeşimin cildi çok hassas çok kötü oldu tüyler azaldı ama ciddi lekeler oluştu bir yılı aşkın süre sonra geçti, epey korkutmuştu bizi şimdi iyi. Bi elma kabuğunu sürmek bile bir şeydir ama cilt kendini yeniliyor. Benim yüzde yaşadığım en büyük sorun çok acıması, boyun bölgesine dayanamadığım çok oldu, uyuşturucu kremi hiç hava almayacak şekilde streç + fular gibi bir şey ile krem bir yere toplanmayacak şekilde duruyorum 1 2 saat, bazen güzel uyuşuyor; başka güzel fikri olan varsa sevinirim.
Özetle sabırlı olduğumuz sürece tadını çıkarmamız gereken bir nimet, acısı hariç.