- 5 Şubat 2015
- 68
- 6
- 37
- Konu Sahibi stereotyped
Evet aynen bitsede kurtulsakBende de aynısı oldu. Bugün gittim seansa, toparlanamadan gidiyoruz o yüzden geç iyileşme oluyor bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet aynen bitsede kurtulsakBende de aynısı oldu. Bugün gittim seansa, toparlanamadan gidiyoruz o yüzden geç iyileşme oluyor bence.
Merhaba, yüz için iğneliye başlayacağım geçen sene göğüs ucum için gitmiştim, yaralarım çok geç iyileşti son yaralar ekimde falan geçti. Yani gerçi kedi tırmalamıştı 4 ay önce hala beyaz çizgiler ile tırmık izlerim var :) Cildim geç toparlanıyor. Hep pudraladım, krem kullanmak daha zararlı diye düşündüm, yapan bayan da talk pudra ile sürekli kuru tutmamı söylemişti. Pişik kremi Penaten i düşündüm ama emin olamadım, yorumlarınızı rica ederim.
Yüz için ne yapacağımı bilmiyorum, hiç kabuklama yaşamayan da varmış, iğne çeşidi diyen var ???
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim, bu hafta başlayacağım yüzüme kısmet olursa. Bir soru daha sorabilir miyim?
Hematen sürdüm kabuk bağlamış kollarıma nemlendiği için sanırım daha iyi gibi geldi gözüme. Talk pudra ve hematenin sürme zamanları var mı ? Örneğin kabuk bağlayana kadar talk pudra , kabuk sonrası hematen ??
Çok mantıklı, terleme olursa kullanayım sadece. Kendi kendine düşürsün kabuklarını bakalım.
Tekrar teşekkür ederim, tavsiyeleriniz doğrultusunda ilerleyeceğim. Ayrıca cildimi daha iyi tanıyacağım bu sayede.
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim, bu hafta başlayacağım yüzüme kısmet olursa. Bir soru daha sorabilir miyim?
Hematen sürdüm kabuk bağlamış kollarıma nemlendiği için sanırım daha iyi gibi geldi gözüme. Talk pudra ve hematenin sürme zamanları var mı ? Örneğin kabuk bağlayana kadar talk pudra , kabuk sonrası hematen ??
Ben de göğüs arama yaptırdım ve nokta nokta kırmızılıklar var küçük küçük ama çok. Muhtemelen aynı tarzda izler bunlar göbekte popoda göğüste böyle oluyor yüzden ziyade. Ben geçer diye bekliyorum ama burdan okuduklarıma göre çok çok yavaş geciyorlar. 3 hafta oldu fito krem sürmeye calisiyorum sürekli ama gecmiyor biraz hafifledi. Yakasi acik bir sey giyemez oldum onceden kıl yüzünden giyemiyordum şimdi lekeler yüzünden. Yapan kişi sağ olsun cok yukarılara çıktı incecik tüyleri bile almaya çalıştı dolayisiyla dekolteyi gectim cok hafif yakasi acik bir sey bile giyemiyorum. Siz ne önerirsiniz cay agaci yaginin faydali oldugunu okudum ama size de sormak istedim. He bir de en iyi ihtimalle ne zaman iyilesir ya da iyilesir mi yoksa sadece hafifler mi
Teşekkürler cevabınız için. Bir yıl epey uzun bir süre ama yapacak bir şey yok artık. Şimdiki aklım olsa kesinlikle yapmazdim zaten incelerdi ama maalesef. Peki bende yok deneyemiyorum ama bb kremler kapatir mi acaba ya da basit kapaticilarla kapanir mi. Cunku gercekten kiyafetim kalmadi giymeyeMerak etmeyin geçiyo hepsi :) ister 1 hafta ister 1 yıl olsun. Benim ilk karın seansımda öyle olmuştu, haftalarca bekledim geçsin diye, 6 ay sonra geçmeye başladı. 1 yıl oldu şimdi hiçbişey kalmamış. Sarı kantaron yağıda sürebilirsiniz, iyi geliyo ama çok yoğun kullanmayın.
Teşekkürler cevabınız için. Bir yıl epey uzun bir süre ama yapacak bir şey yok artık. Şimdiki aklım olsa kesinlikle yapmazdim zaten incelerdi ama maalesef. Peki bende yok deneyemiyorum ama bb kremler kapatir mi acaba ya da basit kapaticilarla kapanir mi. Cunku gercekten kiyafetim kalmadi giymeye
yok kabuk değil böyle nokta nokta kırmızı hafif kahverengi izler. Kapatıcıyla kapatmayı düşnüyorum artık. Bir de fito krem sürüyorum sürekli kantaron yağı da bulabilirsem deneyeceğim. Bu kremler yağlar da yine bölgedeki tüyleri besler mi acaba tek seans gittim bir daha da gitmem ama yağlar filan tüylenme yaparsa elde var sıfır olacak hatta boşu boşuna lekelenme yaşamış olacağım.Kabuklu mu? Yoksa kabuk sonrası izler mi? Tam anlayamadım sorunu. Kabuk zaten maksimum 1 ay sürer.
yok kabuk değil böyle nokta nokta kırmızı hafif kahverengi izler. Kapatıcıyla kapatmayı düşnüyorum artık. Bir de fito krem sürüyorum sürekli kantaron yağı da bulabilirsem deneyeceğim. Bu kremler yağlar da yine bölgedeki tüyleri besler mi acaba tek seans gittim bir daha da gitmem ama yağlar filan tüylenme yaparsa elde var sıfır olacak hatta boşu boşuna lekelenme yaşamış olacağım.
Benim lekelenme olmadı çok fazla, olanlar da çabuk gitti , ama epilasyondan sonra asla güneşe çıkmadım , hep akşam saatlerinde yaptırdım ,sürekli güneş kremi kullandım. Onun da etkisi olabilir.merhabalar daha önceden iğneli epilasyon günlüğüm adı altında konu açmıştım, tüm yüz ve boyun bölgemi bitiricem fakat hepsine bi anda başlamak istemedim. Boyunla başladım. Bugün 4. Seansa gittim 2-3 adet kalmıştı sadece. Azalma - bitme açısından sorun yok. En son seansa 1 ay önce gittim nerdeyse. Kabuklanma fln haliyle bitti geçti fakat minik minik kızarıklıklar var. Karın bölgemede deneme yaptırdım 1-2 ay önce, ufak bi bölgeye. Ordada geçmek üzere kırmızılıklar ama hepsi geçmedi. Kabuklanma soruluyo genelde. Fakat benim derdim tamamiyle cilt renginin eski haline gelip pürüzsüz olması. Ne kadar sürede cilt kendini toparlıyo? Kolumda mesela 2 haftada bitiyo herşey ama boyun malum hassas.
Tamamiyle kızarıklıklar ne zaman gider? Bu konuyla ilgili bişey yazılmamış pek. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba, ben de lekelerden şikayetçiyim. Yanak kısmına çok yoğun çalıştık. Çok iyi baktım. Su değdirmedim. Pudra ve Güneş kremini ihmal etmedim. Ama şuan nokta nokta kırmızı ve kahve lekeler var . Ne sürmem lazım. Lütfen yardım edin. 2 ay oldu. Geçmeyecek diye çok korkuyorum :’( korkumdan bir daha yaptırmadım ama orada çıkmayan kıllar da çıktı. Şuan hem kıllı hem lekeliyim Birşey söyleyin ne yapmalıyım
Çok teşekkür ederim biraz rahatladım. Minik mink nokta şeklinde çukurlar oldu onlar da geçer mi peki? Bir de bu süreçte yaptırmaya devam edeyim mi sizce? Korkumdan devam edemiyorum ağda yapsam iğnelide okdr emeği acıyı boşuna mı çektim diyorumKorkmayın burda da bunları sormayın bence herkes kendi hikayesini doğru sanıyor. Bende de lekelerime 6 ay içinde geçmezse kalıcı dediler, yüz bölgemde 1 senede geçti hepsi. Hatta koltuk altımda yanık gibi bişey oldu doktor bile geçmez dedi 7-8 ayda geçti tamamen. Bende ilk başladığımda buraya yazdım soru sordum, baktım insanlar hep kalıcı geçmez diye moralimiz bozdular anladım ki iğnelide herkesin serüveni farklıymış :) yüz bölgemle bacağımın iyileşme süreci bile farklı, başkasıyla nasıl olsun :)
Madecassol kullanın, cildi yeniliyo. Bu izler 6-7 ay gibi bi sürede geçiyo merak etmeyin :)