İğneli Epilasyon İğneli epilasyon lekeleri

Ben de göğüs arama yaptırdım ve nokta nokta kırmızılıklar var küçük küçük ama çok. Muhtemelen aynı tarzda izler bunlar göbekte popoda göğüste böyle oluyor yüzden ziyade. Ben geçer diye bekliyorum ama burdan okuduklarıma göre çok çok yavaş geciyorlar. 3 hafta oldu fito krem sürmeye calisiyorum sürekli ama gecmiyor biraz hafifledi. Yakasi acik bir sey giyemez oldum onceden kıl yüzünden giyemiyordum şimdi lekeler yüzünden. Yapan kişi sağ olsun cok yukarılara çıktı incecik tüyleri bile almaya çalıştı dolayisiyla dekolteyi gectim cok hafif yakasi acik bir sey bile giyemiyorum. Siz ne önerirsiniz cay agaci yaginin faydali oldugunu okudum ama size de sormak istedim. He bir de en iyi ihtimalle ne zaman iyilesir ya da iyilesir mi yoksa sadece hafifler mi
İzleriniz geçti mi?

Çok teşekkür ederim biraz rahatladım. Minik mink nokta şeklinde çukurlar oldu onlar da geçer mi peki? Bir de bu süreçte yaptırmaya devam edeyim mi sizce? Korkumdan devam edemiyorum :KK43: ağda yapsam iğnelide okdr emeği acıyı boşuna mı çektim diyorum :KK43:
BENDE dün yaptırdım.
Lazerden çok uzun süre sonuç alamadım inceledi sadece
Igneli de hem ağrılı gem yüzüm yara içinde ama sabredip yaptıracağım.
Lazer jncelttigi için benimki 23 dk sürdü seansim.

BENDE dün yaptırdım.
Lazerden çok uzun süre sonuç alamadım inceledi sadece
Igneli de hem ağrılı gem yüzüm yara içinde ama sabredip yaptıracağım.
Lazer jncelttigi için benimki 23 dk sürdü seansim.
Lazer hangisini kullandınız? Ben de önce lazer sonra iğneli mi yapsam diyorum. Benimki çok sık çünkü:KK43: iğneliyle bitecek gibi değil ve izlerden çok rahatsız oluyorum :KK43:(

Merhaba yaklaşık iki yıldır çeşitli bölgelerime iğneli yaptırıyorum, hala devam ediyor çünkü özellikle yüzümde lazer yaptırmam en büyük hatamdır, ayva tüylerinin de hareketlenmesi ve mutasyona uğrayan tüylerimin tekrar tekrar çıkması nedeniyle istediğim yüzeyi elde edemedim. Lazer yapılmayan yerler daha çabuk bitti, ilk seanstan sonra kırılanlar, kökü içerde kalıp tekrar uzayanlar oluyor. Ama genel itibariyle harika bir çözüm, ben kıldan çok çektim, bi de takıntılıyım maalesef bu konuda. Gelelim lekelere benim cildimde de yanık şeklinde bir çok leke oluştu, çok korktuğum zamanlar oldu, bazen uzun sürdü ama üzülmeyin geçiyor. Cilt yenileme için uygulamlar hızlandırıyor ama genel olarak vücut kendi kendini sürekli yeniliyor, kişiye göre değişiyor tabi. Benim kızkardeşimin cildi çok hassas çok kötü oldu tüyler azaldı ama ciddi lekeler oluştu bir yılı aşkın süre sonra geçti, epey korkutmuştu bizi şimdi iyi. Bi elma kabuğunu sürmek bile bir şeydir ama cilt kendini yeniliyor. Benim yüzde yaşadığım en büyük sorun çok acıması, boyun bölgesine dayanamadığım çok oldu, uyuşturucu kremi hiç hava almayacak şekilde streç + fular gibi bir şey ile krem bir yere toplanmayacak şekilde duruyorum 1 2 saat, bazen güzel uyuşuyor; başka güzel fikri olan varsa sevinirim.
Özetle sabırlı olduğumuz sürece tadını çıkarmamız gereken bir nimet, acısı hariç.

Merhaba yaklaşık iki yıldır çeşitli bölgelerime iğneli yaptırıyorum, hala devam ediyor çünkü özellikle yüzümde lazer yaptırmam en büyük hatamdır, ayva tüylerinin de hareketlenmesi ve mutasyona uğrayan tüylerimin tekrar tekrar çıkması nedeniyle istediğim yüzeyi elde edemedim. Lazer yapılmayan yerler daha çabuk bitti, ilk seanstan sonra kırılanlar, kökü içerde kalıp tekrar uzayanlar oluyor. Ama genel itibariyle harika bir çözüm, ben kıldan çok çektim, bi de takıntılıyım maalesef bu konuda. Gelelim lekelere benim cildimde de yanık şeklinde bir çok leke oluştu, çok korktuğum zamanlar oldu, bazen uzun sürdü ama üzülmeyin geçiyor. Cilt yenileme için uygulamlar hızlandırıyor ama genel olarak vücut kendi kendini sürekli yeniliyor, kişiye göre değişiyor tabi. Benim kızkardeşimin cildi çok hassas çok kötü oldu tüyler azaldı ama ciddi lekeler oluştu bir yılı aşkın süre sonra geçti, epey korkutmuştu bizi şimdi iyi. Bi elma kabuğunu sürmek bile bir şeydir ama cilt kendini yeniliyor. Benim yüzde yaşadığım en büyük sorun çok acıması, boyun bölgesine dayanamadığım çok oldu, uyuşturucu kremi hiç hava almayacak şekilde streç + fular gibi bir şey ile krem bir yere toplanmayacak şekilde duruyorum 1 2 saat, bazen güzel uyuşuyor; başka güzel fikri olan varsa sevinirim.
Özetle sabırlı olduğumuz sürece tadını çıkarmamız gereken bir nimet, acısı hariç.
Benim düşündüğüm acısı değil. Ona da katlanırım . Ama lekeler beni korkutuyor. Ayrıca çok sık çıkıyor bitmeyecek gibi :KK43: Vortex diye birşey çıkmış hakkında net Bilgi bulamıyorum. Modern ağda gibi. Bu lekelerle tamamen biteceğine onu mu denesem diyorum ama korkuyorum . Pişman olurum bu sefer iğnelinin de süresi uzar diye :KK43:

Lazer hangisini kullandınız? Ben de önce lazer sonra iğneli mi yapsam diyorum. Benimki çok sık çünkü:KK43: iğneliyle bitecek gibi değil ve izlerden çok rahatsız oluyorum :KK43:(
Lazerle vereceğiniz zamanı ve emeği bence igneliye verin
Ben e iğneli pahalı dedi öyle lazerle başladım ama az bolgem de olsa igneliye baslasaysin keşke, hiç olmazsa cenem bitmiş olurdu

Benim 1 haftada k abuklanmam geçti, 10 günde ise tamamen iyilestim.

Elma çok yiyen biriyim, günde bir tane yerim, iyileşme sure cim faydalı olduğumu düşünüyorum.

Lazerle vereceğiniz zamanı ve emeği bence igneliye verin
Ben e iğneli pahalı dedi öyle lazerle başladım ama az bolgem de olsa igneliye baslasaysin keşke, hiç olmazsa cenem bitmiş olurdu

Benim 1 haftada k abuklanmam geçti, 10 günde ise tamamen iyilestim.

Elma çok yiyen biriyim, günde bir tane yerim, iyileşme sure cim faydalı olduğumu düşünüyorum.
Peki sizin tüyleriniz sık mıydı ? Benim yüz bölgesi olduğu için sık. Ve yine yüz bölgesi olduğu için leke konusuna bu kdr takıyorum

Peki sizin tüyleriniz sık mıydı ? Benim yüz bölgesi olduğu için sık. Ve yine yüz bölgesi olduğu için leke konusuna bu kdr takıyorum
Evet benim de yüz bölgesi.
Benim gittiğimde çıkmamış tüylerim vardı, bunu bilerek girpttim ki daha az işlem yapılsın daha az yara olsun diye. Onun yaraları kapanana kadar şimdi diğerleri çıktı.

Yani ben yüzümü çok tahriş etmemek için yüzde 50-50 yaptırıyorum gibi oluyor

Çene bolgem çok sık, yüzde ise dağınık halde tüyler

Benim düşündüğüm acısı değil. Ona da katlanırım . Ama lekeler beni korkutuyor. Ayrıca çok sık çıkıyor bitmeyecek gibi :KK43: Vortex diye birşey çıkmış hakkında net Bilgi bulamıyorum. Modern ağda gibi. Bu lekelerle tamamen biteceğine onu mu denesem diyorum ama korkuyorum . Pişman olurum bu sefer iğnelinin de süresi uzar diye :KK43:

O ilacı hiç duymadım, çok sık çıkan leke mi , tüy mü ?
Ağda üst deriyi alır, bebek deri çıkar o daha savunmasız olduğu için daha kötü sonuçla karşılaşabilirsiniz, kış ayı cildin lekelerden arınması için iyi bir zaman.

O ilacı hiç duymadım, çok sık çıkan leke mi , tüy mü ?
Ağda üst deriyi alır, bebek deri çıkar o daha savunmasız olduğu için daha kötü sonuçla karşılaşabilirsiniz, kış ayı cildin lekelerden arınması için iyi bir zaman.
Çok sık çıkan tüyler. Vortex de bir tür lazermiş. Ipl olduğu için bitirmez ama tüy zayıflar çıkma süresi uzar falan deniyor. Uzun aralıklarla da olsa sürekli yapmak gerekir yani. Onu da istemiyorum ama sırf lekelerden dolayı o yöne kaydım. Çünkü hem leke hem çukur oluşuyor. Ben de iğneli taraftarıyım ama yüzde tüylerim okdr sık ki sanki iğneli bitince yüzüm delik deşik olacakmış gibi hissediyorum ve korkuyorum. Çukur ve lekeler için be tür kremler öneriyorsunuz? Ya da iğneliden sonra ne kullanıyorsunuz ?

Evet benim de yüz bölgesi.
Benim gittiğimde çıkmamış tüylerim vardı, bunu bilerek girpttim ki daha az işlem yapılsın daha az yara olsun diye. Onun yaraları kapanana kadar şimdi diğerleri çıktı.

Yani ben yüzümü çok tahriş etmemek için yüzde 50-50 yaptırıyorum gibi oluyor

Çene bolgem çok sık, yüzde ise dağınık halde tüyler
Ben de şuan yüzeysel yüzeysel yapıyorum. Bir bölgeye çok sık çalışmıyor. Önceki gittiğim çok sık çalıştığı için iyileşmedi belki de diye düşünüyorum

Cok kalinlariniz varsa yaptirin. Ama sakin alexandrite lazer yaptirmayin. Inceleride tetikletirsiniz. Buzlazer Diod sistem yaptirin. Bana 4 seans 4 te kontrol seansi yetmisti. Sonra igneliye gectim.

Cok kalinlariniz varsa yaptirin. Ama sakin alexandrite lazer yaptirmayin. Inceleride tetikletirsiniz. Buzlazer Diod sistem yaptirin. Bana 4 seans 4 te kontrol seansi yetmisti. Sonra igneliye gectim.
Sizinki yüz bölgesi miydi ? Dediğiniz lazer inceleri kalınlaştırmıyor öyleyse?
Kalın değil ince ve sıklar benim yüzümdekiler. esmer olduğum için belli oluyorlar :KK43:

Sizinki yüz bölgesi miydi ? Dediğiniz lazer inceleri kalınlaştırmıyor öyleyse?
Kalın değil ince ve sıklar benim yüzümdekiler. esmer olduğum için belli oluyorlar :KK43:
Komple yuz evet. Buzlazer.com sitesinden buldum. Nerelere satmislar. Evime en yakin yere gittim. Buzlazer cogaltmiyor evet. Aksine azaltti inceltti. Beyaz ve esmer ten farketmiyor diodda yanik riski yok.

Teşekkür ederim. Benim üst kolumu normal lazer artırdığı için yüzde biraz çekiniyordum lazer olayından. Ama bunu deneyeceğim en azından biraz azalmasını sağlamak açısından
Rica ederim.Ust kolunuza alexandrite yaptirdiysaniz evet arttirir. Benim oglumunda inceldi ama yayildi kol bolgesi. Ama sakin heryere kanmayin. Arastirmadan emin olmadan gitmeyin. Dedigim gibi buzlazer.com sitesine girin. Orada hangi sehirde hangi kliniklere satmislar yaziyor oradan bulun gidin.

X