- Konu Sahibi Anasstasyaa
Ben gidiyorum tavsiye ederim memnunumBaktım buraya giden tanıdığınız var mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gidiyorum tavsiye ederim memnunumBaktım buraya giden tanıdığınız var mı acaba
Hangi bölgelere gittinizBen gidiyorum tavsiye ederim memnunum
Yüz için gidiyorumHangi bölgelere gittiniz
Nereye gidiyorsunuz acaba bende izmirdeyim başlamayı düşünüyorumİzmirde cidden hiçbir yer yok gittğim yer şimdi dakikasını 20ye çıkarmış ve aşırı yavaş yapıyo 1 saatte alınabilecek yeri 3 saatte alıyo haliyle bitmiyo siz nerde gidiyorsunuz
birşey sorucam bendde yaptırıyorum yapılırkne minik kan geliyor ama bir kre uzmna kılcal doku yüzeye yakın diye dedi sizceBence senin gittiğin yerde sıkıntı olabilir , çünkü benim belli bölgelerde iz kaldı belli yerde kalmadı. Kalan yere zorlanarak girdi muhtemelen. Ben istanbulda gidiyorum da çok memnun olmadığım için isim yazmıyorum bilindik bir yer değil zaten
ben bir sürü bölgeme yaptım hiçbirinde kan gelmedi :/birşey sorucam bendde yaptırıyorum yapılırkne minik kan geliyor ama bir kre uzmna kılcal doku yüzeye yakın diye dedi sizce
bilmiyorum anlımada yaptırdım kan geldi ama minik ve bir kere oluyor neden sizce yeni başaldım baya yoğun yüzüm ama şuan leke yok uzmman birşey sürme dedi sadece pudra yapıyorum cildim tepki veriyor diye madecassolu bile kestiben bir sürü bölgeme yaptım hiçbirinde kan gelmedi :/
hangi bölgölere nasıl sonuç aldınızmıben bir sürü bölgeme yaptım hiçbirinde kan gelmedi :/
neden iz kaldı bazı bölgelerdehangi bölgölere nasıl sonuç aldınızmı
Bazı bölgelerde izler geç iyleşiyormuş göbek ve sırtta ve belde var.neden iz kaldı bazı bölgelerde
DEVAM EDİYORMUSUNUZ KAÇ AY OLDU KESİN BİTİYORMUBazı bölgelerde izler geç iyleşiyormuş göbek ve sırtta ve belde var.
hangi bölgelere ne kadar çalışıldığını konu başında detaylıca yazdım.
yaptırdığım bölgelerde yüzde 50 azalma gördüm
EVET EN ÇABUK YÜZ İYİLEŞİYORMUŞDEVAM EDİYORMUSUNUZ KAÇ AY OLDU KESİN BİTİYORMU
Merhaba arkadaşlar ben de iğneli epilasyona gidicem 24 saat sonrası yüzümü yüz temizleme jeli ile yıkasam ya da makyaj temizleme suyunu pamuğa döküp silsem kabuklara zarar verir mi sizce siz nasıl temizliyorsunuz yüzünüzü malum gunes kremi de kullanıyoruz iğneli epilasyon sürecinde? Teşekkür ederim cevaplarınız için
Yaptırdığınız yere sorun bence 24 saat sonra bişey olmaz kabuklara zarar vermeden temizlersenizMerhaba arkadaşlar ben de iğneli epilasyona gidicem 24 saat sonrası yüzümü yüz temizleme jeli ile yıkasam ya da makyaj temizleme suyunu pamuğa döküp silsem kabuklara zarar verir mi sizce siz nasıl temizliyorsunuz yüzünüzü malum gunes kremi de kullanıyoruz iğneli epilasyon sürecinde? Teşekkür ederim cevaplarınız için
Merhaba,Merhaba arkadaşlar ben de iğneli epilasyona gidicem 24 saat sonrası yüzümü yüz temizleme jeli ile yıkasam ya da makyaj temizleme suyunu pamuğa döküp silsem kabuklara zarar verir mi sizce siz nasıl temizliyorsunuz yüzünüzü malum gunes kremi de kullanıyoruz iğneli epilasyon sürecinde? Teşekkür ederim cevaplarınız için
Umarım izsiz bir şekilde atlatırsınız süreci bundan sonra da sizin adınıza çok sevindim peki kabuklu bölgeyi ne ile yıkıyorsunuz?Kol ve bacak için de iğneliye gitmeye başladım; kollarımda yapılan işlemden 2 ay sonra hiçbir şey kalmadı, leke vs de. Bacak da yine aynı şekilde. Bel ve göbek için bir şey diyemeyeceğim henüz denemedim.
Umarım izsiz bir şekilde atlatırsınız süreci bundan sonra da sizin adınıza çok sevindim peki kabuklu bölgeyi ne ile yıkıyorsunuz?
Merhaba bacak ne kadar sürede iyileşiyor ve ne kullanmak gerekiyor acabaYüz için vegan bir yüz temizleme jeli kullanıyorum bir sabah bir gece, vücut için de dalin kullanıyorum. Kese ya da baskı uygulamıyorum. Fakat iyice masaj yaparak yıkıyorum. Bunun dışında işlem yaptırmamın 3. gecesinde ev yapımı kantaron yağı ile masaj yapıp 1 saat sonra yüz temizleme jeliyle yıkıyorum.
Yüzde kulak önü, dudak çevresi, kaş çevresi, alın bölgesi, çene ve çene altı işlem yaptırdım. Bu şekilde iz kalmadı, mikro izler varsa ben aynada göremiyorum.
Fakat kol ve bacaklar o kadar hızlı iyileşmiyor, sabırlı olmak gerekiyor.