slm noree kader size ne oluyor hic yakistiramadim!! biz beraber neleri paylastik böylemi olucaktik???? kadercim kimse kimsenin basina ne geldigini bilemez, zamanimiz, saglimiz yerindeyse neden senle mutllulugunu paslasmayalim???? ben cok talihsiz günler yasadim en son mesajimdan sonra gece esim hastaneye acile götürdü, kanamam vardi meger hamileymisim, böbregim cok zarar gördü en sonunda rabbimin mücisesiyle ameliyattan 1 gün önce kendi kendine düstü o tas. o kadar agrilarim vardiki hep morfin verdiler, bebekte serum, tomagrafi ve ilaclardan düstü, yapicak bisey yok ALLAHIM böylesini daha hayirli görmüs, hastanedeyken sanci cekerken rabbime söz verdim sana cok zaman ayircam, hep sükrettim ölebilirdim oglum annesiz ne yapardi, ALLAH ogluma saglik versin, hastaneden carsamba ciktim simdi iyiym ama böbregim tedavi görücek. arasira yazdiklarinizi okurum ama her zaman size katilamam. rabbim hamileligini iyi gecirmeni nasip etsin. hoscakalin
inşallah canımm allah gönlüne göre verir vede çok aratmaz..söyliyceğim şey şu stres yapma takıntı yapma..ben klomen tedavisinde yaptım yumurtlama günümü bile hesapladım ona göre ilişkiye gireyim derece bile aldım kendime hergün vücut ısımı ölçeyim diyee olmadıı olmadı..olmucakta zanettim...ama iğnelerde boşverdim olursa olur olmazsa da hayrı yoktur dedim hergün uyandığımda allahım haırlıysa olsun benim için hayırsızsa olmasın dedim gözümü açar açmaz..vee olmaz diyee alıştırdım kendimi büyük bir hayal kırıklığına uğramamak için..dediğim gb doktorum o kadar iğne ilaç masrafı oldu gel ilk aşılamayı deneyelim dedi en fazla yüzde 30şans dedi ihtimal bile vermedim..vee geçen hafta 2 di buhafta 5tane kesecik varr..onları görmek bile çok tuhaf bir duygu..şimdi kalp atışarı heyecanına kaptırdım kendimi hepsi ayrı bir mutlulukmuş..annem dioki şimdi bana bak kızım çocuğun olsun hiç bişey umrunda olmucak varın yoğun o olcak herşeyde onu düşüncen diyee..allahım herkese hayırlısıyla sağlıklı evlatlar versin inşallah..
slm noree kader size ne oluyor hic yakistiramadim!! biz beraber neleri paylastik böylemi olucaktik???? kadercim kimse kimsenin basina ne geldigini bilemez, zamanimiz, saglimiz yerindeyse neden senle mutllulugunu paslasmayalim???? ben cok talihsiz günler yasadim en son mesajimdan sonra gece esim hastaneye acile götürdü, kanamam vardi meger hamileymisim, böbregim cok zarar gördü en sonunda rabbimin mücisesiyle ameliyattan 1 gün önce kendi kendine düstü o tas. o kadar agrilarim vardiki hep morfin verdiler, bebekte serum, tomagrafi ve ilaclardan düstü, yapicak bisey yok ALLAHIM böylesini daha hayirli görmüs, hastanedeyken sanci cekerken rabbime söz verdim sana cok zaman ayircam, hep sükrettim ölebilirdim oglum annesiz ne yapardi, ALLAH ogluma saglik versin, hastaneden carsamba ciktim simdi iyiym ama böbregim tedavi görücek. arasira yazdiklarinizi okurum ama her zaman size katilamam. rabbim hamileligini iyi gecirmeni nasip etsin. hoscakalin
kadercim inanamıyorum canım çok sevindimm..yani biz 1 tane beklerken 5 tane haberi aldın ha..valla şaşırdım sevindim bir sürü şey hissettim ay ne güzel..umarım sağlıkla kucağına alırsın Rabbim gönlüne göre versin..yanlız bi yazında eşinle ilgili birşey yazmışsın hayırdır 5tane olmasıyla alakalı bi sorunmu yaşadınız Allah korusun dahaberlerini bekliyorum ne zamndır bnde giremedim ama ehliyet kursuna falan gittim sınavdı direksiyon eğitimiydi hepsi bitti bu hafta artık hayata döndüm ...irtibatı koparmayalım yanii :)
gonal f 450 likti benimde..ilk2gün 150 vuruldum sonra 225e çıkardı sonrada böyle oldu iştehh canımm yawww....benimki şimdi 5taneyi görünce fazla verdi doktor diyo
kaderrrrrrrr canım nasılsın ? nasıl gidiyor çok merak ettim seni 5 kese durumu nasılay çatladım lütfen en kısa zamanda cevap ver :)
canıımmm benimm yaaww bakıyom kimse yok nette takılmıyom bende:))benim keseler 6landı:))ama 6.kese çok geri diğerleri 15-16mm 6.kese 9mm miş.bakalım yrn tekrar ultrasonum varr..kalp atışlarını duyarız dedi..bakalım kaç tane duycaz hepsi duyulursa nasıl bi yöntem uygulucaklar..sen napıyon nasılsın??
:))))) aman da aman Maşallahhh ayyy inanmıyorumm canım ya körün istediği bir göz Allah verdi iki göz misali bi tane bebek beklerken 6 taneeeeeeeee :)) ayy inanması çok güçç ee nolcak peki nasıl olcak çok merak ediyorum canım lütfen gelişmelerden haberdar et ok :) hakkında hayırlısı olsun canım çok öptümm :))
hepsi canlımı keseler dolumu onu merak ediyorumm..hepsi eğer dolu ise doktorum 2tane bırakcak o giden 4tane nasıl bebeklerdi onu düşünüyom ufff çokk acayip bişii yaawww..tek olsun kimsenin kafası böyle karışmasın allahım hayırlısını versin tabikide keşke bir kız bir erkeğide seçebilsem aslında ben 3ede razıyım ama bakımı çok zor olurrr..zaten dün kaynanamada sinir oldummm..kadın gıcık yaaaa...eşşek gb çalışıyoz herkes şokta zaten senin karnın kocaman inanmıyolar 6tane diye:))dün akşam gene yemeğe çıktık gıcık gene kuru fasulye yapmışş inadına yapıyor farkındayım her pazar gün yaptı resmen kuru fasulye günü..valla ne yalan söyliim sofrayı kurarken yardım ediyom ama kaldırmaya eşim anasına yardım ediyor bende pek kıpırdamıyorum..kadın sanki bana dantel yapıyomuş gb bi komuşusuna para karşılığı dantel yapıyor..kadında bunu sıkıştırmaya başlamış daha çok yapsın diyeee..bunun verdiği cevap nedese beğenirsin??benim başımda zaten 6tane varr..ben gezmedimmi bunalıma giriyorum..öyle sıkıntıya gelemem..zate gelinde hamile hiç bişi yapmıyor..ben 6kişiyi besliyom demişşş..bide utanmadan bana bunu söyledi..bozuntuya vermedim anne zor oluyosa sana gelmeyiz akşamları merak etme dedim..yok cannıımm felan dedi kocası girdi içeri..aşağı inince eşime söylendim..tek çalışan çocuk doğurcakta ben değilim sorun değil dedim..sağlıklı beslenmem hazır gıdalar alırım..kısmetse sağlıklı olurlar dedim..zate bana bi faydası yokkii kadının evimi toplamaz etmezzz 2tane tabak kaşık fazla koyuyor diyee lafını yeddiikk beni düşünse elalemle konuştuğunu aynen zaten bana anlatmazz...çokk sinirlerim bozuukk..bu karı ben çalışsam çocuklarada bakmaz nalett yaratııkk..kadın dantelden dolayı bunalıma giriyormuş çocuklardan daha çok girer ben istemem öylee hergün gün gezme karılarla..
bende 7. günü çekilmiştim rahim filmini dr en geç 9.güne kadar çekilebilir demişti
teşekkür ederim bilgin için...peki çatlatma iğneni ilk ne zaman vuruldun yani adetin bitincemi adetliyken mi çünkü benim de bu ay çatlatma iğnem vurulcaktı şimdi rahim filmi girince araya 8. gün çünkü nolcak bilmiyorum..bu konuda da yardımcı olursan sevinirim...
canımmm ben rahim filmi çektirmedim direk adetten sonra yumurtlama sağlayıcı iğnelere başlandı..adetimimin 2günü ultrasona girdim vee tedavim başladı..3.günüde iğneler başladım gonalf e yani onu 1hafta kullandım yumurtalar 18-20 mm e ulaştı çatlatma iğnesini yaptık..bgn bebeklerimi kalplerini gördüm bi görsen pırpır atıyorlardı 5ininde kalbi var sadece 6.kese durmuş...çok acayipp yaawww...allahım sizede göstersin bu duyguyu bir an önce....ayy canım benim ya nasıl seçecek ki arasından doğmamış bile olsa insan kötü olur olur yani( sana Allah kolaylık ve sabır versin canım ya..zaten sağlıkla hamilelikle uğraşıyorsun hemde zorlukla üstüne üstlük bide çalışıyorsun ayy yazık ya bide böle insanın( ki insan olan bunu yapmaz ) laflarını triplerini çekiyorsun ( işin zor umarım bu süreçte eşinin desteği olur da bi nebzede olsa rahat geçirirsin :)) hakkında hayırlısı olsun canım valla merakla bekliyorum gelişmelerini :)) bende sonunda bugün adet oldum ve pazartesi günü rahim filmim çekilcek ve yumurta çatlatma hapı vercek doktor ama ben direk iğneyi istiyorum vakit kaybetmemek için bakalım pazartesi belli olcak işte hayırlısı hakkımızda :))
yanlız bişi sorcam canım ben bugün adet oldum ya 8.günü doktor çağırdı rahim filmi için sen ne zaman çektirmiştin ?? bide iğneyi ne zaman vurdurdurn canım kaçıncı günü bide kaç gün üstüste vurdunncevaplarsan sevinirim canım :))
kendine ii bak görüşmek üzere habersiz bırakma beni :))
canımmm ben rahim filmi çektirmedim direk adetten sonra yumurtlama sağlayıcı iğnelere başlandı..adetimimin 2günü ultrasona girdim vee tedavim başladı..3.günüde iğneler başladım gonalf e yani onu 1hafta kullandım yumurtalar 18-20 mm e ulaştı çatlatma iğnesini yaptık..bgn bebeklerimi kalplerini gördüm bi görsen pırpır atıyorlardı 5ininde kalbi var sadece 6.kese durmuş...çok acayipp yaawww...allahım sizede göstersin bu duyguyu bir an önce....ayy canım benim ya nasıl seçecek ki arasından doğmamış bile olsa insan kötü olur olur yani( sana Allah kolaylık ve sabır versin canım ya..zaten sağlıkla hamilelikle uğraşıyorsun hemde zorlukla üstüne üstlük bide çalışıyorsun ayy yazık ya bide böle insanın( ki insan olan bunu yapmaz ) laflarını triplerini çekiyorsun ( işin zor umarım bu süreçte eşinin desteği olur da bi nebzede olsa rahat geçirirsin :)) hakkında hayırlısı olsun canım valla merakla bekliyorum gelişmelerini :)) bende sonunda bugün adet oldum ve pazartesi günü rahim filmim çekilcek ve yumurta çatlatma hapı vercek doktor ama ben direk iğneyi istiyorum vakit kaybetmemek için bakalım pazartesi belli olcak işte hayırlısı hakkımızda :))
yanlız bişi sorcam canım ben bugün adet oldum ya 8.günü doktor çağırdı rahim filmi için sen ne zaman çektirmiştin ?? bide iğneyi ne zaman vurdurdurn canım kaçıncı günü bide kaç gün üstüste vurdunncevaplarsan sevinirim canım :))
kendine ii bak görüşmek üzere habersiz bırakma beni :))
kaderrrrrrrrr 6 tane ya ne bereketli kadınsın başka dicek bişey bulamıyorum daha hiç duymadım senin gibi kısss elini bir sürsene bana :)))
bende 6 gün oldu çatlatma iğnemi oldum bekliyorum ama umutsuzum
umudunu kaybetme ama olmazsa diye hayatınıda zindan etme bakeemmm aaaa..olcak olcak ben eminim hepinizin bebişleri olcak sadece sabırlı veee stressiz olun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?