İgne tedavisiyle hamile kalan var mı ?

aynurcum çok üzüldüm senin için bende uzun zamandır giremedim kaderden haberi ilk ben aldım ama seninkini şimdi okudum...çok geçmiş olsun Allah sağlık sıhhat versin inşallah herşey gönlünce olurr canım bunca aksilik üstüne bence sen birine sağlığın için sadaka ver (verdiysen bunu dikkate alma) ama zekat malın yongası sadaka da canın demişler ...inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun canım...

kadercim inanamıyorum canım çok sevindimm..yani biz 1 tane beklerken 5 tane haberi aldın ha..valla şaşırdım sevindim bir sürü şey hissettim ay ne güzel..umarım sağlıkla kucağına alırsın Rabbim gönlüne göre versin..yanlız bi yazında eşinle ilgili birşey yazmışsın hayırdır 5tane olmasıyla alakalı bi sorunmu yaşadınız Allah korusun da haberlerini bekliyorum ne zamndır bnde giremedim ama ehliyet kursuna falan gittim sınavdı direksiyon eğitimiydi hepsi bitti bu hafta artık hayata döndüm ...irtibatı koparmayalım yanii :)

geçmiş olsun canımm..vardır herşeyin bi hayrı sen gönlünü ferah tut..allahım sana yardımcı olacaktrı.senin rahatsızlandığını zaten biliyorduk bitanem..allah herkesin gönlüne göre versin..nee diimm..Benim kimseye tavır yaptığımda yok ama neyssee kendimi üzümicemm...tekrar geçmiş olsunn..

evet canım benim yaawww ilk hafta 2ydi kesele..2.hafta 5oldu:))yarın ultrasonum var gene bakalım kaça inmişler veya çıkmışlar...aay bilmiyom hülyacım adama ez
yet çektiriyomuşum ben..ağzından burnundan gelmiş beyefendinin daha 2 haftada öyle dedi...midemin bulantısından pek yemek yiyemedim o 2-3hafta hep kavga ettik ne diim kuzum??

canım çok geçmiş olsun...üzme kendini,zor tahmin edebiliyorum ama
bende bir süre çok rahatsızlandım kistimle alakalı giremedim,yazamadım ve bakamadım da...
ayrıca işler yoğun olduğundan izin falan da alamadım..
ama kader'e ilk girdiğimde tebriklerimi sundum ve anlatmasını istedim ama tepkili yaklaştı ve ben de anlam veremedim..yine de sert birşey yazmadım..sadece bizimle de belirtilerini paylaşmasını istemiştim
ama beklemediğim bir tepki aldım,onun da canı sağolsun ne diyim..
bugün de öylesine girdim,artık beni bu topic değil,bu site çekmiyor farkettim ki okudukça,araştırdıkça
daha çok stres oluyorum ben..
ve kendimce böyle bir karar aldım...

herkesin yolu açık olsun
gönlünüzden geçene kavuşmanız dileğiyle hoşçakalın...

gonal f 450 likti benimde..ilk2gün 150 vuruldum sonra 225e çıkardı sonrada böyle oldu iştehh canımm yawww....benimki şimdi 5taneyi görünce fazla verdi doktor diyo

kaderrrrrrrr canım nasılsın ? nasıl gidiyor çok merak ettim seni 5 kese durumu nasıl ay çatladım lütfen en kısa zamanda cevap ver :)

slm kızlar bende gonalf 450 kullanıyorum bugun 4.gunum bugun kontrolum vardı bı sorun yok dedı doktorum..benım gıbı iğne olup hamıle kalan varmı acaba ılıskıyı iğneden kac gun sonra onerdı doktorunuz acaba

kaderrrrrrrr canım nasılsın ? nasıl gidiyor çok merak ettim seni 5 kese durumu nasıl ay çatladım lütfen en kısa zamanda cevap ver :)

canıımmm benimm yaaww bakıyom kimse yok nette takılmıyom bende:))benim keseler 6landı:))ama 6.kese çok geri diğerleri 15-16mm 6.kese 9mm miş.bakalım yrn tekrar ultrasonum varr..kalp atışlarını duyarız dedi..bakalım kaç tane duycaz hepsi duyulursa nasıl bi yöntem uygulucaklar..sen napıyon nasılsın??

:))))) aman da aman Maşallahhh ayyy inanmıyorumm canım ya körün istediği bir göz Allah verdi iki göz misali bi tane bebek beklerken 6 taneeeeeeeee :)) ayy inanması çok güçç ee nolcak peki nasıl olcak çok merak ediyorum canım lütfen gelişmelerden haberdar et ok :) hakkında hayırlısı olsun canım çok öptümm :))

hepsi canlımı keseler dolumu onu merak ediyorumm..hepsi eğer dolu ise doktorum 2tane bırakcak o giden 4tane nasıl bebeklerdi onu düşünüyom ufff çokk acayip bişii yaawww..tek olsun kimsenin kafası böyle karışmasın allahım hayırlısını versin tabikide keşke bir kız bir erkeğide seçebilsem aslında ben 3ede razıyım ama bakımı çok zor olurrr..zaten dün kaynanamada sinir oldummm..kadın gıcık yaaaa...eşşek gb çalışıyoz herkes şokta zaten senin karnın kocaman inanmıyolar 6tane diye:))dün akşam gene yemeğe çıktık gıcık gene kuru fasulye yapmışş inadına yapıyor farkındayım her pazar gün yaptı resmen kuru fasulye günü..valla ne yalan söyliim sofrayı kurarken yardım ediyom ama kaldırmaya eşim anasına yardım ediyor bende pek kıpırdamıyorum..kadın sanki bana dantel yapıyomuş gb bi komuşusuna para karşılığı dantel yapıyor..kadında bunu sıkıştırmaya başlamış daha çok yapsın diyeee..bunun verdiği cevap nedese beğenirsin??benim başımda zaten 6tane varr..ben gezmedimmi bunalıma giriyorum..öyle sıkıntıya gelemem..zate gelinde hamile hiç bişi yapmıyor..ben 6kişiyi besliyom demişşş..bide utanmadan bana bunu söyledi..bozuntuya vermedim anne zor oluyosa sana gelmeyiz akşamları merak etme dedim..yok cannıımm felan dedi kocası girdi içeri..aşağı inince eşime söylendim..tek çalışan çocuk doğurcakta ben değilim sorun değil dedim..sağlıklı beslenmem hazır gıdalar alırım..kısmetse sağlıklı olurlar dedim..zate bana bi faydası yokkii kadının evimi toplamaz etmezzz 2tane tabak kaşık fazla koyuyor diyee lafını yeddiikk beni düşünse elalemle konuştuğunu aynen zaten bana anlatmazz...çokk sinirlerim bozuukk..bu karı ben çalışsam çocuklarada bakmaz nalett yaratııkk..kadın dantelden dolayı bunalıma giriyormuş çocuklardan daha çok girer ben istemem öylee hergün gün gezme karılarla..

ayy canım benim ya nasıl seçecek ki arasından doğmamış bile olsa insan kötü olur olur yani ( sana Allah kolaylık ve sabır versin canım ya..zaten sağlıkla hamilelikle uğraşıyorsun hemde zorlukla üstüne üstlük bide çalışıyorsun ayy yazık ya bide böle insanın( ki insan olan bunu yapmaz ) laflarını triplerini çekiyorsun ( işin zor umarım bu süreçte eşinin desteği olur da bi nebzede olsa rahat geçirirsin :)) hakkında hayırlısı olsun canım valla merakla bekliyorum gelişmelerini :)) bende sonunda bugün adet oldum ve pazartesi günü rahim filmim çekilcek ve yumurta çatlatma hapı vercek doktor ama ben direk iğneyi istiyorum vakit kaybetmemek için bakalım pazartesi belli olcak işte hayırlısı hakkımızda :))

yanlız bişi sorcam canım ben bugün adet oldum ya 8.günü doktor çağırdı rahim filmi için sen ne zaman çektirmiştin ?? bide iğneyi ne zaman vurdurdurn canım kaçıncı günü bide kaç gün üstüste vurdunn cevaplarsan sevinirim canım :))

kendine ii bak görüşmek üzere habersiz bırakma beni :))

kaderrrrrrrrr 6 tane ya ne bereketli kadınsın başka dicek bişey bulamıyorum daha hiç duymadım senin gibi kısss elini bir sürsene bana :)))

bende 6 gün oldu çatlatma iğnemi oldum bekliyorum ama umutsuzum

bende 7. günü çekilmiştim rahim filmini dr en geç 9.güne kadar çekilebilir demişti

bende 7. günü çekilmiştim rahim filmini dr en geç 9.güne kadar çekilebilir demişti

teşekkür ederim bilgin için...peki çatlatma iğneni ilk ne zaman vuruldun yani adetin bitincemi adetliyken mi çünkü benim de bu ay çatlatma iğnem vurulcaktı şimdi rahim filmi girince araya 8. gün çünkü nolcak bilmiyorum..bu konuda da yardımcı olursan sevinirim...

yok canım çatlatma iğnesi zaten yumurtalar olgunlaşmadan vurulmazki oda doğal takip yaptırırsan ortalama 14. gün de olur eger benim gibi yumurta geliştirici ilaç kullanırsan daha erken vurulurki benim 10.günün gecesi vuruldum.ama şöyle bişeyde var ben rahim filmi çekildiğim ay korunmuştuk dr demişti hem radyasyon hemde ilaçla çekildiği için film hamilelikte bebkte sorun olma ihtimali var demişti ama bu sitede okuduğum kadarıyla hiç korunmadan devam edende varmış dr a göre değişiyor demekki

canımmm ben rahim filmi çektirmedim direk adetten sonra yumurtlama sağlayıcı iğnelere başlandı..adetimimin 2günü ultrasona girdim vee tedavim başladı..3.günüde iğneler başladım gonalf e yani onu 1hafta kullandım yumurtalar 18-20 mm e ulaştı çatlatma iğnesini yaptık..bgn bebeklerimi kalplerini gördüm bi görsen pırpır atıyorlardı 5ininde kalbi var sadece 6.kese durmuş...çok acayipp yaawww...allahım sizede göstersin bu duyguyu bir an önce....

canımmm ben rahim filmi çektirmedim direk adetten sonra yumurtlama sağlayıcı iğnelere başlandı..adetimimin 2günü ultrasona girdim vee tedavim başladı..3.günüde iğneler başladım gonalf e yani onu 1hafta kullandım yumurtalar 18-20 mm e ulaştı çatlatma iğnesini yaptık..bgn bebeklerimi kalplerini gördüm bi görsen pırpır atıyorlardı 5ininde kalbi var sadece 6.kese durmuş...çok acayipp yaawww...allahım sizede göstersin bu duyguyu bir an önce....

kaderrrrrrrrr 6 tane ya ne bereketli kadınsın başka dicek bişey bulamıyorum daha hiç duymadım senin gibi kısss elini bir sürsene bana :)))

bende 6 gün oldu çatlatma iğnemi oldum bekliyorum ama umutsuzum

umudunu kaybetme ama olmazsa diye hayatınıda zindan etme bakeemmm aaaa..olcak olcak ben eminim hepinizin bebişleri olcak sadece sabırlı veee stressiz olun canım...

bende 3 senelik evliyim ve ilac tedavisi goruyorum ama bi turlu yumurtalarimda catlama olmuyo ama bu ayda olmazsa klinige gonderecek doktorum bakalimm ne olacakk doktorum ozaman ignee yapilaacak dedii korkuyorum ignedenn ve her gittigimdee boyle olmasindan cok sikildimm artikk en azindan yumurtlama var demesini bile bekliyormm hamilelik bitarafaa

umudunu kaybetme ama olmazsa diye hayatınıda zindan etme bakeemmm aaaa..olcak olcak ben eminim hepinizin bebişleri olcak sadece sabırlı veee stressiz olun canım...

sagol kadercim bende sseni merak ediyodum
yukarıda yazmışın 5 ninde kalbi pıt pıt atıyormuş onları verene kurban olayım Allahım nasıl bir duygudur bu tahmin bile edemiyorum ki çoğu kişi anlayamaz seni doğal olarak malum 5 pıt pıt kalp var bide seninki 6 etti seni kulakla dinlesede duyardı dr.peki nasıl geçiyor hamileliğin içinde kazı çalışmaları var gibi oluyordur sana 5 küçük işçi var ya.inan seni hiç unutmıcam darısı başıma deyim .ama benim hiç beliritm yokki ayın 8 inde kanda bakılacak güya varsa diye.senin ilk belirtin nelerdi adet günün geçmeden önce yani daha doğrusu varmıydı.çünkü genelde adet geçince belirti oluyormuş
beklemekte zormuş dediğin gibi sabır gerek.olmazsa zaten ikinci takip için iğnelerim hazır.3 kutu vermişti yarısı bitti.en azından bidaha okadar para vermicem sadece muane parası bide çatlatma iğnesi alacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…