slm noree kader size ne oluyor hic yakistiramadim!! biz beraber neleri paylastik böylemi olucaktik???? kadercim kimse kimsenin basina ne geldigini bilemez, zamanimiz, saglimiz yerindeyse neden senle mutllulugunu paslasmayalim???? ben cok talihsiz günler yasadim en son mesajimdan sonra gece esim hastaneye acile götürdü, kanamam vardi meger hamileymisim, böbregim cok zarar gördü en sonunda rabbimin mücisesiyle ameliyattan 1 gün önce kendi kendine düstü o tas. o kadar agrilarim vardiki hep morfin verdiler, bebekte serum, tomagrafi ve ilaclardan düstü, yapicak bisey yok ALLAHIM böylesini daha hayirli görmüs, hastanedeyken sanci cekerken rabbime söz verdim sana cok zaman ayircam, hep sükrettim ölebilirdim oglum annesiz ne yapardi, ALLAH ogluma saglik versin, hastaneden carsamba ciktim simdi iyiym ama böbregim tedavi görücek. arasira yazdiklarinizi okurum ama her zaman size katilamam. rabbim hamileligini iyi gecirmeni nasip etsin. hoscakalin
aynurcum çok üzüldüm senin için bende uzun zamandır giremedim kaderden haberi ilk ben aldım ama seninkini şimdi okudum...çok geçmiş olsun Allah sağlık sıhhat versin inşallah herşey gönlünce olurr canım bunca aksilik üstüne bence sen birine sağlığın için sadaka ver (verdiysen bunu dikkate alma) ama zekat malın yongası sadaka da canın demişler ...inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun canım...