kader hayırlı olsun inş olumlu sonuç olur canım.ne zaman öğreneceksin kaç gün var.
tiinn kuzum nbrr??senin beta hcg kaçıncı gün ölçüldü?kaç çıkmıştı hatırlıyormusun??bwnşm 656 çıktı 14.gün de...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kader hayırlı olsun inş olumlu sonuç olur canım.ne zaman öğreneceksin kaç gün var.
selam....
ben cumartesi doktora gidiyorum 2 ay aradan sonra..bakalım canım kistlerim ne durumda???
eğer tedavilik birşey yoksa aşılama için girişimlere başlıcaz...
hadi hayırlısı...
tiinn kuzum nbrr??senin beta hcg kaçıncı gün ölçüldü?kaç çıkmıştı hatırlıyormusun??bwnşm 656 çıktı 14.gün de...
kadercim sonuç ne nolduu...hayırlı haber verirsin inşallahh :)
doktorumdan haber bekliom ama ben netten baktım hamilelik demek bu normalde 0-5 arası 5in üstü hamilelik...benim merak ettiğim 2.haftada 600ler normalmi bilmiyorum??çoğul olabilir yanee:))tam da oğlak burcuna denk geliyo yaawww...
ayy canım benim inşallah hayırlı haber verirsin doktordan haber ne zaman gelir..ay inşallahh hadi bakalımm :))
benimde canım sıkkın ya![]()
kist içinmi sıkma canını canımmm..adetin eskiden hep düzenlimiydi??merak ettimde:)
geldi canım şimdi aradı..cuma günü kontrole çağırdı..hamileymişim:))ben adet oldum olalı hep doğum kontrol ilacı kullandım..taki bu çocuk için bırakıncaya kadar çnk benimde hep düzensizdi hayatta gelmezdi..geldimi 6 ayda bir 10 gün 15 gün sürerdi...ondan sordum o kistleri zamanında kontrol altına almak şart..hatta bana da hep çevremdekiler kızıyodu çocuğun olmaz niye doğum kontrol içion diee..doktorlarda asıl içmezsen olmaz diodu..gene biraz uğraştırdı ama ilk aşılamada tutmasıda çok ii tabiki...
evet canım netten öğrenen ilk sensin..bizim kızlar tedavilerden istediklerini alamayınca boşladılar burayı baksana..inşallah bu güzel haberleri sizlerden de duyarım..çnk bu hastalığı tedaviyi çeken bilir hayatım..allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almayı nasip etsinn..aayy şimdi kime benziceekkk çatlıom meraktan kocamamı banamıı???
Ay Kader, hamiş misin tatlım? Kaç ay sonra baktım topiğe, çok sevindim gerçekten. Canım benim ya, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Kendine iyi bak.
noreeee.....................aynurrrr............bana diodunuz arkamdan attınız tuttunuz maşallah kendiniz kaçtınız aferin kıslarr......
Ay Kader, hamiş misin tatlım? Kaç ay sonra baktım topiğe, çok sevindim gerçekten. Canım benim ya, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Kendine iyi bak.