İgne tedavisiyle hamile kalan var mı ?

selam....

ben cumartesi doktora gidiyorum 2 ay aradan sonra..bakalım canım kistlerim ne durumda???

eğer tedavilik birşey yoksa aşılama için girişimlere başlıcaz...

hadi hayırlısı...

çok canım sıkkın çok :( cuma günü doktora gittim..testi şimdi istemediğimi söyledim tamam dedi oda.o zaman bi ultrasonla bakalım dedi..ve malesef 8cm lik bir kist çıktı sağ yumurtalığımda :(:(:(:( çok üzgünüm ilk defa bu kadar büyük kist çıktı doktor bu şekilde yumurtalama çoğaltıcı ilacı veremem dedi önce bu kist gitmeli dedi..doğum kontol hapı verdi..10 gün sonra kontrole gidicem bi dahaki adetimde de rahim filmini çektircem anestezili 310 tl. ama şimdi yapacağım ilk şey hemen soğan kürüne başlamak olacak.hastanede bi kadınla sohbet ettim ve kesinlikle bana soğan kürünü tavsiye etti.bugünden itibaren başlıyorum belki kontrole gittiğimde gitmez ama en azından ufalmış olur...

ay kızlar buraya yazdığımdan beri o kadar rahatladım ki iiyiki varsınız çok teşekkür ederim desteklerinize ve iyi niyetinize :))) yakın zamanda böyle olmak dileğiyle inşallahhhh :)

tiinn kuzum nbrr??senin beta hcg kaçıncı gün ölçüldü?kaç çıkmıştı hatırlıyormusun??bwnşm 656 çıktı 14.gün de...[/QUOTE]

kadercim sonuç ne nolduu...hayırlı haber verirsin inşallahh :)

tiinn kuzum nbrr??senin beta hcg kaçıncı gün ölçüldü?kaç çıkmıştı hatırlıyormusun??bwnşm 656 çıktı 14.gün de...

kadercim sonuç ne nolduu...hayırlı haber verirsin inşallahh :)[/QUOTE]

doktorumdan haber bekliom ama ben netten baktım hamilelik demek bu normalde 0-5 arası 5in üstü hamilelik...benim merak ettiğim 2.haftada 600ler normalmi bilmiyorum??çoğul olabilir yanee:))tam da oğlak burcuna denk geliyo yaawww...

kadercim sonuç ne nolduu...hayırlı haber verirsin inşallahh :)

doktorumdan haber bekliom ama ben netten baktım hamilelik demek bu normalde 0-5 arası 5in üstü hamilelik...benim merak ettiğim 2.haftada 600ler normalmi bilmiyorum??çoğul olabilir yanee:))tam da oğlak burcuna denk geliyo yaawww...[/QUOTE]

ayy canım benim inşallah hayırlı haber verirsin doktordan haber ne zaman gelir..ay inşallahh hadi bakalımm :))
benimde canım sıkkın ya :(

doktorumdan haber bekliom ama ben netten baktım hamilelik demek bu normalde 0-5 arası 5in üstü hamilelik...benim merak ettiğim 2.haftada 600ler normalmi bilmiyorum??çoğul olabilir yanee:))tam da oğlak burcuna denk geliyo yaawww...

ayy canım benim inşallah hayırlı haber verirsin doktordan haber ne zaman gelir..ay inşallahh hadi bakalımm :))
benimde canım sıkkın ya :([/QUOTE]

kist içinmi sıkma canını canımmm..adetin eskiden hep düzenlimiydi??merak ettimde:)

benimde canım sıkkın ya :(

kist içinmi sıkma canını canımmm..adetin eskiden hep düzenlimiydi??merak ettimde:)[/QUOTE]

evet canım kist için ama bu sefer büyük çıktı 8 cm :( ya evlenmeen öncede düzensizdi düğünmden 6 ay önce doktora gittim doğum kontrol hapı verdi o zamanda evlenecem diye devam ettim 3 yıl kullandım onun etkisi olabilir ama bu sefer yumurta çatlatıcı ilaç vercekti ne güzel kist çıkınca yine olmadı :( ama hayırlısı napayım inşallah önümüzdeki ay geçmiş olur :( ay inşallah sende iyi haber alırsın doktordan haber ne zaman gelir ?

kist içinmi sıkma canını canımmm..adetin eskiden hep düzenlimiydi??merak ettimde:)

evet canım kist için ama bu sefer büyük çıktı 8 cm :( ya evlenmeen öncede düzensizdi düğünmden 6 ay önce doktora gittim doğum kontrol hapı verdi o zamanda evlenecem diye devam ettim 3 yıl kullandım onun etkisi olabilir ama bu sefer yumurta çatlatıcı ilaç vercekti ne güzel kist çıkınca yine olmadı :( ama hayırlısı napayım inşallah önümüzdeki ay geçmiş olur :( ay inşallah sende iyi haber alırsın doktordan haber ne zaman gelir ?[/QUOTE]

geldi canım şimdi aradı..cuma günü kontrole çağırdı..hamileymişim:)):60::60:ben adet oldum olalı hep doğum kontrol ilacı kullandım..taki bu çocuk için bırakıncaya kadar çnk benimde hep düzensizdi hayatta gelmezdi..geldimi 6 ayda bir 10 gün 15 gün sürerdi...ondan sordum o kistleri zamanında kontrol altına almak şart..hatta bana da hep çevremdekiler kızıyodu çocuğun olmaz niye doğum kontrol içion diee..doktorlarda asıl içmezsen olmaz diodu..gene biraz uğraştırdı ama ilk aşılamada tutmasıda çok ii tabiki...

geldi canım şimdi aradı..cuma günü kontrole çağırdı..hamileymişim:)):60::60:ben adet oldum olalı hep doğum kontrol ilacı kullandım..taki bu çocuk için bırakıncaya kadar çnk benimde hep düzensizdi hayatta gelmezdi..geldimi 6 ayda bir 10 gün 15 gün sürerdi...ondan sordum o kistleri zamanında kontrol altına almak şart..hatta bana da hep çevremdekiler kızıyodu çocuğun olmaz niye doğum kontrol içion diee..doktorlarda asıl içmezsen olmaz diodu..gene biraz uğraştırdı ama ilk aşılamada tutmasıda çok ii tabiki...[/QUOTE]

ay canım benim çok sevindim hadi gözün aydınnn :62::62: ay harika bi haber yemin ederim seni tanımasamda sanki kendim böyle bir haber almışım gibi sevindim :)) darısı başıma inşallah...

işte benimde adet düzensizliği vardı ama kist yeni oluştu şimdi kontrol altına almaya çalışıyor işte doktorum ama önümüzdeki ay rahim filmini çektircem kesinlikle anestezili yaptıcam..önümüzdeki ay kist olmazsa inşallah Allah ım inşallah banada çatlatıcı vercek ve sonrasında aşılama hayırlısıylaa...

ay çok sevindim Allah nazardan korusunn ilk öğrenen benmiyim :):nazar:

geldi canım şimdi aradı..cuma günü kontrole çağırdı..hamileymişim:)):60::60:ben adet oldum olalı hep doğum kontrol ilacı kullandım..taki bu çocuk için bırakıncaya kadar çnk benimde hep düzensizdi hayatta gelmezdi..geldimi 6 ayda bir 10 gün 15 gün sürerdi...ondan sordum o kistleri zamanında kontrol altına almak şart..hatta bana da hep çevremdekiler kızıyodu çocuğun olmaz niye doğum kontrol içion diee..doktorlarda asıl içmezsen olmaz diodu..gene biraz uğraştırdı ama ilk aşılamada tutmasıda çok ii tabiki...

ay canım benim çok sevindim hadi gözün aydınnn :62::62: ay harika bi haber yemin ederim seni tanımasamda sanki kendim böyle bir haber almışım gibi sevindim :)) darısı başıma inşallah...

işte benimde adet düzensizliği vardı ama kist yeni oluştu şimdi kontrol altına almaya çalışıyor işte doktorum ama önümüzdeki ay rahim filmini çektircem kesinlikle anestezili yaptıcam..önümüzdeki ay kist olmazsa inşallah Allah ım inşallah banada çatlatıcı vercek ve sonrasında aşılama hayırlısıylaa...

ay çok sevindim Allah nazardan korusunn ilk öğrenen benmiyim :):nazar:[/QUOTE]

evet canım netten öğrenen ilk sensin..bizim kızlar tedavilerden istediklerini alamayınca boşladılar burayı baksana..inşallah bu güzel haberleri sizlerden de duyarım..çnk bu hastalığı tedaviyi çeken bilir hayatım..allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almayı nasip etsinn..aayy şimdi kime benziceekkk çatlıom meraktan kocamamı banamıı???

evet canım netten öğrenen ilk sensin..bizim kızlar tedavilerden istediklerini alamayınca boşladılar burayı baksana..inşallah bu güzel haberleri sizlerden de duyarım..çnk bu hastalığı tedaviyi çeken bilir hayatım..allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almayı nasip etsinn..aayy şimdi kime benziceekkk çatlıom meraktan kocamamı banamıı???[/QUOTE]

sorma ya kızların da canları çok sıkkın demekki :( inşallah canım bizde hayırlı haberlerimizi yakın zamanda veririz..Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün kucağına almayı nasip etsin inşallah canım :)):49: :49:

evet canım netten öğrenen ilk sensin..bizim kızlar tedavilerden istediklerini alamayınca boşladılar burayı baksana..inşallah bu güzel haberleri sizlerden de duyarım..çnk bu hastalığı tedaviyi çeken bilir hayatım..allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almayı nasip etsinn..aayy şimdi kime benziceekkk çatlıom meraktan kocamamı banamıı???

sorma ya kızların da canları çok sıkkın demekki :( inşallah canım bizde hayırlı haberlerimizi yakın zamanda veririz..Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün kucağına almayı nasip etsin inşallah canım :)):49: :49:[/QUOTE]

amin canım darısı başınıza:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:hemide ikiz felan olsun sizinde...bi kız bi erkek bide sağlıklı en önemlisi tabeke:)

Ay Kader, hamiş misin tatlım? Kaç ay sonra baktım topiğe, çok sevindim gerçekten. Canım benim ya, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Kendine iyi bak.

Ay Kader, hamiş misin tatlım? Kaç ay sonra baktım topiğe, çok sevindim gerçekten. Canım benim ya, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Kendine iyi bak.

eee beee kuzum gitiin memlekete kaldınmı oralarda naptın sesin soluğun çıkmadı bi daha hayret bişisin yaneee..cuma günü ultrasona gircem bakalım inşallah sağ salim kalp atışlarımızı kesemizi görürüz...darısı tüm arkadaşlarımın başına..

noreeee.....................aynurrrr............bana diodunuz arkamdan attınız tuttunuz maşallah kendiniz kaçtınız aferin kıslarr......

kadercim ben sana demistim sen hamile kalican diyeeee... cok sevindim canim insallah allah tamamini erdirsin, aynurun basina neler geldi bilmiyorsunuz, bugun hastaneden ciktim, 3 gün önce sancilarla ambulansla urolog hastanesine götürdüler, böbrek tasi düsürüyormusum hic aklima bile gelmezdi dogrusu, kanimda hcg yüksek cikti, burda nasil hesapliyorlar bilmiyorum ama normal kadinda 5 oluyormus bende 7 cikti, aksama kadar kadin dotorundan sonuc beklendi ve en sonunda doktor emriyo daha olusmamis dedi ve negatif sayalim ve seni bu agridan kurtaralim dedi, tomografi, falan bide cisimizi yaptigimiz yerden böbreklere kadar hortum soktular ama tasi düsüremediler, sadece tas oynayip agri vermesin diye boru gibi bisey koydular, ayin 2 sinde ameliyat olucam, kizlar ne zor biseymis tuvalete gitmeye korkuyorum hep kan geliyor. ist ablamda o nasil tedavi öyle böbreklerine zararmi verdiler yoksa niye hala kan geliyor diyor, simdi cocugu falan unuttum önemli olan saglik ve saglimiz diyorum kizlar.. kadercim sonuclari yaz bize ok opt

Back