aldim sekerim. ne yapiyon sen okula erken gitmiyonmu??? sen igne vuruyormusun simdi alfabe??
Aldım ben de mesajını. Eklerim birazdan canım. Yorma fazla kendii. Benimki de uyudu. Dersim sabah 9 da. Dün gireedim diye bugün girip bakayım dedim. Nelere baktı o kadar nette?
alfabecim sonu .de tamammi!!! .com degil anladinmi??
su sende sorunu arastirdim ama hep erken bosalmaya cözüm var, kendim zayiflama kürlerine falan baktim, bide benim cocugun saglik sorunlarina falan iste. annemler abimde 10 gün yoksa imkani yok bu kadar saat bilgisayar basindaa kalicam. sen bana bakma yat uyu bende kapaticam saten.
Yok tatlı ya, ben bir ay yaptırdım iğne, yumurtaları yakalayamayınca bu ay yaptırmadım. Normal takip yapalım dedim dr a tamam dedi. Gene yakalayamadı adet dönemimi bekliyorum şimdi. Tekrar tahli yaptıracağım, gene normal takp düşünüyorum bu ay. Dr 6. ünden itibaren her gün bakacak bu sefer. Yumurtayı yakalasın önce. İğneler az para değil kigülüm ya, boşuboşuna niye vurulup durayım, değil m?
Bu arada memorial dan telefon açtılar. Yarın yazayım onu da. Tamam? Tekrar iyi geceler.
Tamam canım, kırılma ama tamam mı? Hadi öpüyorum seni, iyi geceler.
alfabe sen beni eklesene ben yazamadim senin maili siteme. oldu canim sana da iyi geceler...
Yarın ekleyeyim canım. Benim msn yeni sürüm ükletecekmiş. Uzusürer belki şimdi. OK?
bilmemki canim hayirdir INSALLAH!!! sen görsen belki yorumlanir ama baskasi görünce bilmiyorum. ben bu gece sancilarla uyandim galiba benim yumurtam catlamadimi ne?? doktor carsambaya kadar kapali hastaneye gidin diyor nöbetci doktor, adet olmadim kasinti basladi bende ayyy cok kötü bisey su mantar uzun zamandir olmamaistim, kesin iste calisirken deri koltuk cok terletiyor acayip terlemistim ic camasirima kadar o zaman oldu bence.
noreeee kiz derin uykulardamisin???? tatli uykular ......:93::93::93::93::93:
yok tatlı ya, ben bir ay yaptırdım iğne, yumurtaları yakalayamayınca bu ay yaptırmadım. Normal takip yapalım dedim dr a tamam dedi. Gene yakalayamadı adet dönemimi bekliyorum şimdi. Tekrar tahli yaptıracağım, gene normal takp düşünüyorum bu ay. Dr 6. ünden itibaren her gün bakacak bu sefer. Yumurtayı yakalasın önce. Iğneler az para değil kigülüm ya, boşuboşuna niye vurulup durayım, değil m?
aynur ne yaptın regl oldun mu??
bende bekliyorum ama daha gelmedi,kasıklarım belim ağrımaya başladı ama kara görünmedi
ben bu kez canım,bitanelerim kistlerim için soğan kürü yapmayı düşünüyorum.
biraz da bitkisel takılayım bakalım ne olacak ????
kıslllaarr yaşıyorum canlarım merak etmeyin biraz işler yoğundu bakamadım pek nete kafamda karışık zaten öylee işteehhh napimm adetim gelsin diye ilaçlara başladım içiyorummm..bende bi değişiklik yokkk valla...iğnelerin parasını düşünüyom kara kara...kafamda karışık gerçiii evlilik konusundaaa bilmiyomm yaaww hepinizle konuşmayı çok özledim ama pek giremiyorum nete iştee..eve de adam getirmiyor bsayarı çıldırtıyor benii..hee geçen hafta bi otele gittik 1gece kaldık değişiklik oldu işteh banaadaa.. bolbol yüzdüm havuzdaa yaşamaya devam işteh yaaaaa...öpüyorum hepiniz aklımdasınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?