İgne tedavisiyle hamile kalan var mı ?

haftasonunu iple çekiyorumm bu gece hiç uyuyamadımm..saat 2,30 gece yatakta dönüyodummm...çıldırdım yaww...

ben uyudum ama kronikleşti sanırım yorgunluğum,yada ruhum uykusuz şimdi şu masa üzerinde bile uyurum bıraksalar...
yarında Kartepe'ye gitcez,artık pazara camış gibi yatcam

Son düzenleme:
eşin yokmu??yoksa nasıl gönderiyor??gönderiyosada bravoo ay benimki çokk salakk.her bokta geliyor..beni buluyor..nefret ediyorum aslında şu cep telefonu olayındann...

çok alemsin güzelim yaaaa

benim eşim beni bırakıcak kuyruk gibi ayrılmaz ayol yanımdan

ben bir yere gideceksem ya o da gelecek,ya da ben gitmeyeceğim

yoksa çalarlarmış beni,öle dio

beni çalıp napıcaklarsa

güzelim biz bugün 17:30'da çıkıcaz...

sana şimdiden iyi haftasonları dileyeyim ben...

iice dinlen,kafanı boşalt,canın ne istiyorsa onu yap...

pazartesi görüşürüz umarım

güzelim biz bugün 17:30'da çıkıcaz...

sana şimdiden iyi haftasonları dileyeyim ben...

iice dinlen,kafanı boşalt,canın ne istiyorsa onu yap...

pazartesi görüşürüz umarım

tmm canımcımmm..sende iyi eğlen..güzel güzel kartopu oyna..benim içinde oynaa..sana da iyihaftasonları..

Ben geldim kızlar. Ne haber neler yaptınız ben yokken. Hiçbiriniz yoksunuz bakıyorum şu anda. Neyse görüşürüz sonra.
Bu arada güzel haber veren oldu mu ben yokken?

Bu arada, doktorum yurt dışında soramıyorum. Ben gonal f kullanmıştım hatırlıyorsanız, doktor o gün 10 gün içinde adet olursun, demişti. 16. gün bu gün yumurtalar kaybolduktan sonraki. Ama dahabir şey yok bende. Sağ kasığım batıp duruyor, acaba benim yumurtalar çatlamadı da söndü falan mı, bu adet gecikmesi ve kasık ağrısı o yüzden mi acaba, kiste mi dönüştü ki?
Gonal f nin adet gecikmesi gibi bir yan etkisi var mı? Normalde 25 günde bir adet olurum 26. günü bu gün, yok daha bir şey gerçi çarşamba doktora gideceğim ama,biliyorsanız yazın kızlar lütfen. Aynur , Kader, Nore? Bekliyorum mesajlarınızı.

Son düzenleme:

slm canim hosgeldinnn yoksa hamilemisin??? gebelik belirtileri var gibi??? arkadasimm bizde bisey yok tiiin haric, nasilsin??? neler yaptin görüsmeyeli???

canımm alfabemm umarım hamilesindir...valla ben pek giremiyorum kızlar bu aralarr çok yoğunumbi sürü bi sürü iş var...norecim bu arada geçen hafta gittiğim yer bgn aradı tekrar cuma 2.görüşmem olcakkk...öpüyorum kızlar sizii..kib...burası olursa bu bebek ertelenir benden bilginize...adama çocuk düşünmüom dedim

Son düzenleme:
slm arkadaslar kandiliniz mübarek olsunnn ALLAH gönlünüzde, kalbinizde ne dileginiz varsa kabul etsin, benim ailem burda, is yogunlugu, gelen misafirler kafami kaldiramiyorum, 2 hafta sonra rahatlarim insallah, bu aksam kandil sebebiyle hoca öyle dualar ettiki cok duygulandim bu arada alfabe ne haber merak ettim seni??? benim cocuk isi kafama takmiyorum artik öyle davranmaya calisiyorum en azindan, hastanede giyerim diye sürekli pisama takimi alip kenara koyuyordum bugun hepsini cikardim giyicem. bos zaman bulursam yürüyüse cikiyoruz esimle zayiifliycam kizlar sevgililer gününüzde kutlu olsun esim bana cüzdan almis gönlüm olsun diye, ben ona bisey aldim ama yarin vericem 15 subat dogum gunu esimin pasta alicam 31 tane mum bitti. ben yazamiyorum diye darilmayin ok ben bos zaman bulunca okuyorum. kendinize iyi bakin noree, kader. alfabe, tiin, ve asi firari, öpt

ALLAH RAZI OLSUN CANIM mutlullugun daim olsun insallah ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSIN BENDE COK AGLADIM DUYGULANDIM AKSAM hepimize dua ettim ayy ne kadar romantiksiniz yaa siz

hayırlısı olsun güzelim..allah gönlüne göre verin inşallahhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…